GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παρασύρθηκα" υποστηρίζει ο ετεροθαλής αδελφός...

Από το http://pressonice.blogspot.com/ . Ότι παρασύρθηκε από τον ομοεθνή γνωστό του Γεωργιανό με αποτέλεσμα να πάει και να κάνει τη ληστεία ...

Από το http://pressonice.blogspot.com/
.
Ότι παρασύρθηκε από τον ομοεθνή γνωστό του Γεωργιανό με αποτέλεσμα να πάει και να κάνει τη ληστεία στο super-market του Ζωγράφου την Παρασκευή το βράδι υποστηρίζει τώρα ο ετεροθαλής αδελφός της Τάμτα. Σύμφωνα με την "Espresso" ο 22χρονος βρίσκεται πέντε χρόνια στη χώρα μας, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και σπούδαζε... Περισσότερα στο http://www.espressonews.gr/

4 σχόλια

  1. Ο πατέρας του αλλοδαπού νέου που πέθανε πέρυσι στη Μύκονο, έπειτα από ξυλοδαρμό από υπάλληλο κέντρου, ήλθε και πάλι στην Ελλάδα και γυρίζει τα κανάλια λέγοντας εκδικητικά την άποψή του και παρουσιάζοντας μη αληθή στοιχεία,(ενώ πέρυσι παρουσίαζε μια υπεράνω στάση και μιλούσε για κακή ώρα).
    Η άλλη πλευρά βρίσκεται στη φυλακή, έχοντας απέξω δύο καρκινοπαθείς γονείς που ζουν το δικό τους δράμα και χωρίς να έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει γνωστή την αλήθεια.
    Χωρίς να είμαι συγγενής ή κολλητός του φυλακισμένου νέου, αλλά επειδή γνωρίζω πρόσωπα και στοιχεία της υπόθεσης και επειδή η πίστη μου στο Θεό μου επιβάλλει να πω ότι γνωρίζω, αναφέρω τα εξής:ο Μάριος (ο δράστης), ΔΕΝ είναι δολοφόνος.
    Ηταν μία κακή ώρα που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα έπειτα από χειροδικία και διαπληκτισμό.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.
    Συνέβαλε σε αυτό και η άσχημη ψυχολογική κατάστση στην οποία βρισκόταν εκείνη την περίοδο, λόγω προσωπικών, οικονομικών και ψυχολογικών προβλημάτων (αρκετά πριν το συμβάν).
    Μορφωμένος νέος (Ακαδημία Σωματικής Αγωγής), προσπαθούσε να μαζέψει χρήματα δουλεύοντας για να συνεχίσει τις σπουδές του.
    Η κακιά ώρα του έκοψε το δρόμο και του σταμάτησε τα όνειρα.
    Να τιμωρηθεί αλλά όχι με ψυδομάρτυρες για ανύπαρκτη πρόθεση.
    Μη διαιωνιστεί το άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ ο 1:52 πρέπει να είσαι ή μεγάλος βλάκας ή να νομίζεις πως αυτά που γράφεις τα διαβάζουν εκκλησίες, γηροκομεία, κλπ.
    Φαντάσου τι ξύλο έφαγε το παιδί για να πεθάνει μαλάκα από τον νταή φίλο σου και την παρέα του - γιατί δεν πήγε μόνος του. Τώρα όσον αφορά τους γονείς του, σκέψου και τους άλλους γονείς - τουρκόγυφτε από κάτι τέτοιους σαν εσάς στο εξωτερικό ούτε για φτύσιμο δεν μας έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε μαλακίδη κι εγώ μορφωμένος άνθρωπος είμαι αλλά εάν μείνω απο δουλειά, δεν θα γίνω πορτιέρης , ούτε ζιγκολό , ούτε ληστής και διαρήκτης , σωματέμπορας πρεζέμπορας κ.ο.κ.
    Και προπαντώς δεν θα πάω να επιτεθώ σε κάποιον που δεν με έθιξε προσωπικά, αλλά λόγω ¨δουλειάς¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση