GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτοπόνηρη ενέργεια...

...με υπογραφή Σουφλιά . Aπό το http://kourasmenos.blogspot.com/ Συμφωνούμε πλήρως με την ανακοίνωση των περιβαλλοντικών οργανώσεων για το θ...

...με υπογραφή Σουφλιά
.
Aπό το http://kourasmenos.blogspot.com/

Συμφωνούμε πλήρως με την ανακοίνωση των περιβαλλοντικών οργανώσεων για το θέμα της περικοπής των Φορέων Διαχείρισης. Είναι μία προκλητική και εξοργιστική ενέργεια που σε συμβολικό επίπεδο εκπέμπει βαθύτατα συντηρητικά και αντι- περιβαλλοντικά μηνύματα. Δεν καταλαβαίνουμε βέβαια γιατί στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στον Γιώργο Σουφλιά. Ενδεχομένως οι συντάκτες της ανακοίνωσης να θέλουν να δείξουν ότι τον αγνοούν ( άλλωστε τους έχει βρίσει κατ' επανάληψη ο Σουφλιάς) ;Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, θεωρούμε ότι κάνουν λάθος. Η εξωφρενική αυτή ενέργεια έχει την υπογραφή Σουφλιά και αυτό θα πρέπει...
... να το μάθουν όλοι οι πολίτες.
Να μάθουν όλοι ότι ο Σουφλιάς και το ΥΠΕΧΩΔΕ την ώρα που σπαταλούν δις προς κάθε κατεύθυνση, αποφάσισαν να περικόψουν τους Φορείς Διαχείρισης (που ο καθένας απασχολεί περίπου 1ο άτομα και το σύνολο της λειτουργίας τους χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση) τους μόνους οργανισμούς που μπορούν να ασκήσουν περιβαλλοντική πολιτική για λογαριασμό του Υπουργείου. Και να μάθουν, επίσης, ότι η ενέργεια αυτή έχει τη γνωστή κουτοπονηρία του Σουφλιά. Έγινε στη "ζούλα", στα κρυφά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις...
Ο υπεχωδικός

25 σχόλια

  1. Το πασοκοπρες ξέρει ότι η συμμορία των πασοκων με τα αλήστου μνήμης έργα της δεν έχει καμμία σχέση με τον εντιμο ΣΟΥΦΛΙΑ. Οι πασόκοι μηχανικοί πίνουν νερό στο όνομά του εκτός των πληρωμένων νταβατζήδων του καθεστώτος σημητη. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουφαλες μπομπολαδες,λαμπρακιστανοι,
    αλαφουζοι και δεν συμμαζευεται ,να δειτε τι εχετε να παθετε αμα γινει προτιποργο το βλακογιοργο!!

    Θα σας τα παρει ολα κουφαλες !
    "θα τα παρει απο τους πλουσιους και θα κανει αναδιανομη του πλουτου"!! ειπε και ..δεσμευτηκε!!

    Να δουμε τοτε μωρε αχρηστοι,που το υποστηριζετε κιολας!!

    Αυτος ουτε στην μητρυια του δεν θα ..χαριστει!!

    Θα της παρει ολες τις μαιζονετες που εχτισε ,πουλωντας το .."κωλοσπιτο" ,και θα τα μοιρασει στους ..φτωχους!
    Αμε!

    Δεν φοβαστε εσεις,ε??

    Α! δεν το ξερετε καλα το γιοργος.
    Ειναι σοσιαληστης αυτος ρε!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρέ υπεχωδικέ,πότε διορίστηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είκοσι (20) εκατομμύρια γερμανικά μάρκα πήρατε στη ΝΔ ρε κλέφτες από τη Siemens και είχατε τα σκατόμουτρα να βρίζετε το ΠΑΣΟΚ και να κατηγορείτε τον Ανδρέα Παπανδρέου γαμώτο μουνί της μάνας σας της πουτάνας γαμώ με το ΓΟΥΔΟΧΕΡΙ.

    Ξεφτιλιστήκατε ρε αλήτες και ξεφτιλίζεστε κάθε ημέρα και περισσότερο.

    20 εκατομμύρια μάρκα είναι περίπου 11.000.000 € ή περίπου 3.700.000.000 δραχμές.

    Έχετε και τα μούτρα να μιλάτε ακόμα για το ΠΑΣΟΚ εσείς που έχετε ξεσκιστεί στα 25άμετρα κότερα,στις βίλες,τα εξοχικά και όλα όσα αφήνετε με νομοσχέδια εκτός από το να πληρώνετε εσείς τους φόρους αλλά να τους πληρώνουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι αρχιμαλάκες όπως νομίζετε.

    ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
    ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΚΟΛΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΑΛΗΤΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να ήταν όλοι οι υπουργοί σαν τον Σουφλιά. Ο σαρακατσάνος είναι τίμιος και αποτελεσματικός. Μην αφήνεις τα αντιδεξιά σου αισθήματα να σε παρασύρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ

    ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΡΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.

    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ

    Μετά τη τραγική Συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο, ένας από τους πιο βαρετούς άνθρωπος που γεννήθηκαν ποτέ στη γή κατάφερε να ρεζιλευτεί ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Το debate ήταν η πολιτική ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον πιο άχρωμο, άοσμο, ξενέρωτο αρλουμπολόγο στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής ζωής.

    Ήταν, με μεγάλη διαφορά, ο χειρότερος ομιλητής από τους πέντε.

    Από πατάτα σε πατάτα αυτό το παιδί.

    Αυτή τη φορά ο ΑΡΧΙΠΑΠΑΓΑΛΟΣ δεν μας έπαιξε 3.698 φορές την κασέτα για το πώς ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ο λαός (τα γνωστά αδικία, ανέχεια, ατιμωρησία, απογοήτευση και γενικώς όλα τα εις άλφα-στερητικό ουσιαστικά της Ελληνικής γλώσσας).

    Ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος άνθρωπος κατάλαβε ότι, παρόλα τα εντατικά φροντιστήρια και τους επαγγελματίες επικοινωνιολόγους, η διανοητική του κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

    Αρλούμπες, αφηρημένες έννοιες, ευχολόγια, καινούργιοι κόσμοι, ανακολουθίες, νέα οράματα, άστα να πάνε. Ούτε στα καφενεία των συνταξιούχων δεν λέγονται τόσες κουβέντες του αέρα.

    Επίσης, από την τρικυμία που έχει στο κρανίο ξέχασε το ποιηματάκι: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

    Επειδή όμως η κασέτα της βλακείας συνεχίζει να παίζει εγώ του υπενθυμίζω ότι : “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ».

    Γιωργάκη, αφού δεν άλλαξες, δεν μπορείς να πάς ούτε μπροστά ούτε πίσω.

    Πάς κάτω αγοράκι και γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φασιστόμουτρα του Καραμανλή υπομονή μιά βδομάδα έμεινε, εσείς θέλετε να ερεθίστε το κλίμα με αυτή την τραμπουκοφασιστική συμπεριφορά, εσείς θα το μετανιώσετε.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δέν μιλάνε για σκοινί, η συντριβή των λησταρχών του Βατοπεδίου, της Ζήμενς, των ομολόγων θα είναι τόσο μεγάλη που ο τραμπουκοφασίστας αρχηγός σας θα σας παρατήσει απλήρωτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το τραμπουκοπουστάκι τι έχει και δε μιλά ζωντανά με δημοσιογράφους μετά το πατατράκ στη Θεσσαλονίκη ???
    Το ποιηματάκι που είχε μάθει να καταγγέλλει τους άλλους τελείωσε .
    Καραγκιόζη Λούλη γιατί δε του έμαθες να έχει απολογητικό λόγο ?
    Ο καταγγελτικος λόγος τελείωσε και τώρα που δεν ξέρει να μιλήσει , ζητά να ξέρει από πριν τις ερωτήσεις και μιλάει σε δημοσιογράφους μόνο στο εξωτερικό ?
    Γιατί όλα αυτά ρε πισογλέντη ???
    Τελικά ο Καραγκιόζης που κυβερνά είναι ένα καταναλωτικό προϊόν ή είναι ένα διαφημιστικό project ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tην βρήκε το παιδοβούβαλο ωραία τον τελευταίο καιρό.
    Φταίω και εγώ αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες μου είμαι μαλάκας με άλλα λόγια και ξέμπλεξε.
    Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε.
    Σε λίγους μήνες που θα γίνουν εκλογές θα βάλει ξανά τον Ρουσόπουλο σε κανένα επικρατείας, για να δικιολογηθεί πάλι τα ίδια θα ξεράσει
    Φταίω και εγώ αναλαμβάνω όλες τις ευθύνες μου
    Ούστ ρε χοντρόβοιδο του κερατά, τιποπένιε, τρισάθλιε τυπάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συμμορια πασοκ τέλος. οι πανικόβλητοι σοσια-ληστές καθεστωτικοί της εποχής σημητη δεν θα ξαναρθουν για να πιουν το αίμα του λαόυ. στις 7 ιούνη θα τους ψήσει ο μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριοι της Οικολογίας τα δύσκολα αρχίζουν όταν είναι η ώρα να φτιάξεις πίτα και να την μοιράσεις μετά, τα υπόλοιπα είναι φούμαρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πήγε και ο μπούλης σήμερα να κάνει σκηνοθετική προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ, λες και δεν θα γίνονταν το έργο αν το ΠΑΣΟΚ είχε βγει κυβέρνηση.

    Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ,που του έφτιαξαν και σκηνικό στην Εγνατία οδό και περπατούσαν σαν Καραγκιόζηδες πάνω στη γέφυρα για να μας κάνουν τους επιτυχημένους golden boys της κυβέρνησης.

    Εγώ σαν πολίτης τους ήθελα όλους στην Αττική οδό και στο μετρό και παντού και όχι να οικειοποιούνται τα έργα της προηγούμενης κυβέρνησης.

    Δηλαδή αν τώρα δεν βγεί η ΝΔ στις βουλευτικές ,το ΠΑΣΟΚ θα σταματήσει το μετρό Θεσσαλονίκης, την Εγνατία οδό ή τις επεκτάσεις του μετρό της Αθήνας ;

    Μας έχετε περάσει για μαλάκες αλλά οι μαλάκες είστε εσείς και οι παρατρεχάμενοι σκατοσύμβουλοι σας που σαν τα κοράκια,φιλούν τις κατουρημένες σας ποδιές μπας και αρπάξουν κανένα ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά που είναι και τίμιος και αποτελεσματικός.
    Στο Χολαργό μου είχε πάρει τη θέση Parking μια φορά αλλά δεν του πέρασε γιατί είχα παρκάρει εγώ που δεν είμαι Σαρακατσάνος αλλά Μανιάτης από την Αρεόπολη.

    Άϊ στο διάολο πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από τους τρεις που είχαν στοιχεία για τις Μιζενς στο Μητσοτακέικο και την ΝΔ, οι δύο την κοπάνησαν.

    Ελα όμως που υπάρχει και τρίτος...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχουν έρθει όλοι οι Βλάχοι και οι Σαρακατσάνοι και μας το παίζουν και άρχοντες αντι να ξεκουμπιστούν να πάνε στα χωριά τους.

    Φταίει όμως και ο Ανδρέας Παπανδρέου που έβαλε φώς σε κάθε κουτσοχώρι το 1981 εκεί που ήταν όλοι με τις λάμπες πετρελαίου και γαμούσαν τις κατσίκες τους.

    Είχε ξεχάσει δυστυχώς ότι ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος στη σκατοχώρα με τους σκατοέλληνες.


    Στις εκλογές θα τα πούμε και αν χάσει με μεγάλη διαφορά η ΝΔ και βγαίνουν και λένε ότι δεν πήγαμε να ψηφίσουμε γιατί προτιμήσαμε τις παραλίες τότε να πάνε να γαμηθούν από το κώλο τους.
    Να στο πω δηλαδή σε argo ελληνικά για να το καταλάβουν και μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αδιαφορία .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 30 Μαϊ 2009
    Αθλιότητα η "συνέντευξη στο ΒΗΜΑ που αποσύρθηκε|, στόχος η αυριανή συνέντευξη Βενιζέλου στο Βήμα .

    ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ για χτυπήματα "κάτω από τη μέση", που εντείνονται τις τελευταίες μέρες...

    Παρόλο που απασχόλησε την δημοσιότητα δυο μέρες και σοβαρά blog αλλά και ειδησεογραφικά site όπως αυτό: Γ.. Παπανδρέου Απέσυρε αιφνιδιαστικά την συνέντευξή του από «Το Βήμα»
    και εδώ: “Η μεγάλη είδηση στα σημερινά blog είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέσυρε συνέντευξη που είχε δώσει στο Βήμα, μετά τις δημοσκοπικές αλχημείες της εφημερίδας για το debate των πολιτικών αρχηγών.”
    και τελικά πολύς κόσμος έγραψε για την υποτιθέμενη «συνέντευξη που αποσύρθηκε» η ηγεσία ΠΑΣΟΚ ποίησε την νήσσα, αφήνοντας κόσμο και κοσμάκη να εκτίθεται και... να στρατεύεται στον υποτιθέμενο “υπέρ πάντων” αγώνα εναντίων του συγκροτήματος Λαμπράκη.
    Βόλευε είναι αλήθεια το συγκεκριμένο παραμύθι και μου ζητήθηκε “αρμοδίως” να το παίξω…
    Το έπραξα αντιγράφωντας το troktiko και τώρα απολογούμαι στους αναγνώστες μου.
    Αποδεικνύεται τελικά ότι πρόκειται για άλλη μια “μπουρούχα για το πόπολο” που έχει όμως ύπουλο παρασκήνιο καθώς αύριο θα δημοσιευτεί μια συνέντευξη του Βενιζέλου στο Βήμα.
    Αν δεν υπήρχαν οι ανακοινώσεις του Βήματος και του ΠΑΣΟΚ ο σύντροφος Βενιζέλος θα έβγαινε με συνέντευξη αύριο εκεί που είχε υποτίθεται…. φτύσει ο Γιώργος.
    Γίνεται λοιπόν αντιληπτό τι πήγε να παιχτεί και ποιο κλίμα υπαρχει στο ΠΑΣΟΚ ενοψει ευρωεκλογων και με απολυτη ευθύνη της ηγεσιας του.
    στις Σάββατο, Μάϊος 30, 2009
    1 σχόλια:

    ΑΠΟΛΛΩΝ είπε...

    Αν κρίνουμε και από τη μείωση της διαφοράς που φαίνεται σε όλα τα νέα γκάλοπ, ο Βενιζέλος μάλλον ακονίζει τα δόντια του πάλι... Αν με τέτοιο πόλεμο όλων των μέσων εναντίον του Καραμανλή, ο Παπανδρέου δεν μπορεί να ανεβάσει άλλο το κόμμα του, σημαίνει ότι είναι πολύ λίγος και θα έχουμε εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και όχι στη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ...ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ 100.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
    ΜΕ 10 ΕΓΚΑΙΝΙΑ...
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ Η Ν.Δ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΘΕΛΕ 10 ΠΡΙΝ + 30 ΜΕΤΑ.
    ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΩΣΕΙ
    ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ..
    ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ ΚΛΕΨΕΙΜΕΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν από την κάλπη σκέψου πως

    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασόκοι να παίρνετε μαθήματα.
    Κοιτάξτε τι ωραία σας ξευτέλισε
    χωρίς να βρίζει σας και σας....
    και να χτυπιέται σαν μαστουρωμένος...

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Όσο θα παίζεται στην τηλεόραση το σποτ με τον Τζέφρειϊ να μιλάει με σηκωμένα τα μανίκια, συλλαβιστά ελλήνικος, σε κάποιους που κάθονται πίσω του, τόσο θα μας ψυχαγωγεί, τώρα που τα θέατρα κλείνουν...!

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ 20 ΛΕΞΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11 % η διαφορά

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ

    Μικρή η αποχή

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το μονο που εχει να κανει ο Κ. Σουφλιας ειναι να εγκενιαζει τα εργα που δεν προλαβε να τελειωσει ο κ.Σιμητης, Ακομα κι' αυτο του ειναι πολυ δυσκολο, τοσο ανεπαρκης ειναι αυτη η κυβερνηση.Ασε που τις τελευταιες μερες σε πολους δεξιους Δημους αρχιζουν και σκαβουν στα χαμενα εδω και κει, με την προθεση οπως παντα κουτοπονηριστικα να μας κανουν να πιστέψουμε οτι παραγουν εργο, λες και δεν εχουμε παρει το μαθημα μας τοσα χρονια. Τερμα αυτα τα κολπα ανανεωθειται βρητε αλλα ! με αυτα δεν μασαμε πια.

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση