GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαββατιάτικες εφημερίδεεεεεεεεεες‏

8 σχόλια

  1. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της Οικολογίας τα δύσκολα αρχίζουν όταν είναι η ώρα να φτιάξεις πίτα και να την μοιράσεις μετά, τα υπόλοιπα είναι φούμαρα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ. Σ Τ Η Ν Ω Ρ Α Τ Ο Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τους τρεις που είχαν στοιχεία για τις Μιζενς στο Μητσοτακέικο και την ΝΔ, οι δύο την κοπάνησαν.

    Ελα όμως που υπάρχει και τρίτος...
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αδιαφορία .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ.ΕΠΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩ. ΡΕ ΠΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΑ ΤΡΕΛΛΟΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ 3000000 ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασόκοι να παίρνετε μαθήματα.
    Κοιτάξτε τι ωραία σας ξευτέλισε
    χωρίς να βρίζει σας και σας....
    και να χτυπιέται σαν μαστουρωμένος...

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Όσο θα παίζεται στην τηλεόραση το σποτ με τον Τζέφρειϊ να μιλάει με σηκωμένα τα μανίκια, συλλαβιστά ελλήνικος, σε κάποιους που κάθονται πίσω του, τόσο θα μας ψυχαγωγεί, τώρα που τα θέατρα κλείνουν...!

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΣΕ 20 ΛΕΞΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση