GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκρέμισαν κεραία κινητής τηλεφωνίας...

... οι κάτοικοι της Βροντούς Πιερίας‏ . Aπό το http://lefteria.blogspot.com/ "Άστραψε και βρόντηξε" χθες τα χαράματα της Πέμπτη σ...

... οι κάτοικοι της Βροντούς Πιερίας‏

"Άστραψε και βρόντηξε" χθες τα χαράματα της Πέμπτη στη Βροντού Πιερίας για μια κεραία κινητής τηλεφωνίας που άρχισαν να τοποθετούν υπάλληλοι της εταιρίας κατά τη διάρκεια της νύχτας σε χωράφι κοντά στο χωριό. Γύρω όμως στις 5:30 το πρωί οι εργάτες της εταιρίας έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της Βροντούς, οι οποίοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν κι άλλους και αμέσως σήμανε "συναγερμός" στο χωριό και ξεσηκώθηκαν πάνω από 200 κάτοικοι που κατέφτασαν με άγριες διαθέσεις στο σημείο που είχε τοποθετηθεί η κεραία, ενώ οι εργάτες του συνεργείου της...
... εταιρίας που είχαν στήσει την κεραία έσπευσαν να εξαφανιστούν. Μέσα σε λίγη ώρα η κεραία γκρεμίστηκε και το ηχηρό μήνυμα που κάποιοι θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη είναι ότι ο κόσμος δεν θέλει κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

8 σχόλια

  1. Εδώ όπου έχουμε φτάσει ως χώρα, μόνο με αυτοοργάνωση θα δούμε άσπρη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ ΑΝ Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΕΙΣ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΑΣ Η ΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΘΑΝΑΤΕ,ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΣΤΕΙΡΩΝΟΤΟ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΟΥΣΑΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ?.Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως, οι κύριοι αυτοί που ξύλωσαν την κεραία, ο καθένας τους και μέλη της οικογένειάς τους έχουν από 2-3 κινητά. Πως φαντάζονται δλδ. ότι μπορούν να δουλέψουν τα μηχανάκια τους κι όχι μόνο ;.

    Μήπως υποδεικνύοντας οι ίδιοι που θα τοποθετηθούν οι κεραίες ;.

    Η γελοιότητα σ' όλο της το μεγαλείο.... δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ίδιοι κάτοικοι θα διαμαρτύρονται αύριο ,θεωρώντας ότι δεν έχουν καλό σήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΟΛΗ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΦΡΙΛΑ!
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση