GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Κ. Ηλιάκη...

Aπό το http://koukfamily.blogspot.com/ . Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης ήταν Σμηναγός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε στις 23 Μαϊο...

Aπό το http://koukfamily.blogspot.com/
.
Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης ήταν Σμηναγός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε στις 23 Μαϊου 2006.
Στις 23 Μαΐου 2006 και έπειτα από θερμό επεισόδιο ελληνικών με τουρκικά μαχητικά το αεροπλάνο του Κωνσταντίνου Ηλιάκη κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο έπειτα από προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού F-16. Τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν λίγο αργότερα επιβεβαιώνοντας το τραγικό αυτό συμβάν.
Ο σμηναγός ήταν πατέρας δύο παιδιών 1,5 και 5 χρονών αντίστοιχα.
Στις 28 Δεκεμβρίου 2006, στην καθιερωμένη τελετή απονομής μεταλίων και βραβείων από την Ακαδημία Αθηνών, του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλιο αρετής και αυτοθυσίας.
Στις 23 Μαίου 2007 έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου προς τιμήν του, στο χώρο όπου έχασε τη ζωή του.

9 σχόλια

  1. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΚΑΝΕΑΣ [ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ]?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΑΚΟΥ-ΔΙΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρσς προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν θυμηθεις τον αφγανο πρωκτο μου

    σε περιμενω να ρθεις

    με ενα τραγουδι ισλαμικο του κωλου να ρθεις ονειρο μου

    το καλοκαιρι

    που λαμπει το κωλοχερι

    στον αφγανο πρωκτο μου να μπεις.

    οοο!οοο!ααααα![κακαουνακης βογκινγκ}

    τραγουδι του χατζηδακη αφιερωμενο στον πασχων μαν-τραβελι

    τραγουδα η συμφωνικη του ΣΦΥΡΙΖΑ[ ψωλες στον αφγανο πρωκτο μου]

    διευθυνση πρωτη φωνη γρηγκορι ψαριανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιμε πακιστανό κε μια μερα ο γιο μου θα προστετεβι τον ορανο τι ελαδασ απο τος αλοτηρισκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1034430
    το πανώ των μουσουλμανικών παιδιών
    από @ 12:36μμ, Σάββατο 23 Μαΐου 2009
    με τη φράση:
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    επαναφέρει μία αλήθεια που πρωτοακούστηκε τον 18ο αιώνα!
    Αυτό μπορεί να το καταλάβει σε όλο του το μεγαλείο ο τελευταίος των τελευταίων στις σημερινές θρησκευτικές διώκεις, που είναι ο μουσουλμάνος και η μουσουλμάνα.
    Όπως μπορεί να καταλάβει ο τελευταίος των τελευταίων, ο προλετάριος, ότι δεν χρειάζονται διαχωρισμοί της ιδιοκτησίας και εκμετάλλευση. Ο κοινωνικός πλούτος πρέπει να είναι ίδιος για όλους.


    1034441
    bravo
    από ioannis64 1:19μμ, Σάββατο 23 Μαΐου 2009
    μπραβο στην ομαδα του ιντυμιντια που δημοσιεvει αυτα τα σχολια...Αλληλεγγυη στα αδελφια μας τους μουσουλμανους!

    ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΝYMIDIA TΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ... ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΥ SIBILLA... ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος Δημόσιος Λειτουργός πιστεύει ότι η είσοδος Μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι μια ειρηνική είσοδος καταπιεσμένων οικονομικών μεταναστών είναι Προδότης και τίποτα άλλο.
    Οι μη κρατικοί λειτουργοί είναι απλά ηλίθιοι, η χρειάζονται ένα ζουρλομανδύα σε χρώματα αγαπητά σε Μουσουλμάνους.
    Αυτοί δε που διαμαρτυρήθηκαν για το σκίσιμο μιας σελίδας του Κορανίου τους να σταλούν στην Κωνσταντινούπολη , στην Αγία Σοφία, και να διαμαρτυρηθούν στην Τουρκική Εξουσία για το κατάντημα του λαμπρότερου Ναού της χριστιανοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από που κ;αι ως που είναι ηρωικός ο χαμός του Ηλιάκη;

    Επίσης θα απαντήσει κανείς στην ερώτηση, γιατί σκοτώθηκε αυτός ο άνθρωπος 100 χλμ νότια της Καρπάθου, μακριά από τα ελληνικα χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο, βαθιά μέσα στην ανατολική Μεσόγειο; Τι υπερασπιζόταν εκεί ο Ηλιάκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τον ανωνυμο 5.56 (MIT) κατα την γνώμη μου αλλα και την Ομάδα του PRESSGR, πως επιτρέπετε τέτοιες αναρτήσεις που είναι εξωφθαλμα προβοκατόρικες, εφοσον υπάρχει το στίγμα της πτώσης του Τούρκου πιλότου αλλά και η μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα, πιλότου της EGYPT AIR (πτήση 797 Καίρο- Βιέννη ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ και ανέφερε το γεγονος στον πύργο ελέγχου της Αθήνας?? Ελεος ποιά με την ασυδοσία, την καπηλεία και την προβοκάτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση