GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι υπόσχεται ο Σουφλιάς...

-Kαι ποτάμια θα σας φέρουμε, αρκεί να μας ψηφίσετε... . Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Kαι ποτάμια θα σας φέρουμε, αρκεί να μας ψηφίσετε...
.
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

32 σχόλια

  1. Μη γίνεστε θύματα του μεγάλου σχεδίου της συμμορίας Καραμανλή , Λούλη που προσπαθεί με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να στρέψει το μεγάλο ποτάμι της οργής απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ , τον επικίνδυνο εχθρό της Ελλάδας και να δείξει την αδιαφορία τάχα του κόσμου υπαγορεύοντας στον Έλληνα πολίτη να προτιμήσει τις παραλίες και την αδιαφορία .
    Έχει φροντίσει σε συνεννόηση με τους δημοσκόπους για την περίπτωση που ο πολίτης φτάσει στην κάλπη να δείξει την οργή του στηρίζοντας το κόμμα των οικολόγων ένα κόμμα που δεν υπήρχε ούτε κανείς ήξερε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το όνομα οικολόγοι και οι δημοσκόποι του έδιναν μεγάλα ποσοστά .
    Σε όλη αυτή την τραγική φαρσοκωμωδία σε βάρος του Ελληνικού λαού συμμετέχει το συγκρότημα Λαμπράκη μέσω του Βήματος και με πληρωμένα τσιράκια τύπου Πρετεντέρη κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού το Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δώσουν αξία στη συμμορία των απατεώνων που σήμερα κυβερνά για να συνεχίσει το ληστρικό έργο του ξεπουλήματος της Ελλάδας μας σε μεγαλοαπατεώνες Νεοκοσκωτάδες που καραδοκούν να πάρουν στα χέρια τους τον τομέα της Υγείας και της Παιδείας που συστηματικά απαξιώνεται από ανίκανους υπουργούς βάζοντας σε υποθήκη το μέλλον όλων των γενεών .
    Το μεγάλο σχέδιο της συμμορίας Καραμανλή Λούλη δεν πρέπει να περάσει.
    Ελάτε να στείλουμε ολοι μαζί το μήνυμα της αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος της Ελλάδας .

    Ολοι μαζί πάμε κάλπη.
    Ψηφίζουμε ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    Στηρίζουμε το Γιώργο Παπανδρέου.

    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ :

    «Είμαι 37 ετών, στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Walter σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο San Fransisco, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτήν την στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μία παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.
    Νίκος Παπανδρέου.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1989:Αλλαγή εκλογικού νόμου σε απλή αναλογική. Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια: "O Ανδρέας Παπανδρέου γνωρίζοντας πως θα χάσει τις εκλογές πέρασε έναν καινούργιο εκλογικό νόμο. Αντίθετα με τον παλιό, ο οποίος ενίσχυε την πολιτική σταθερότητα δίνοντας επιπλέον έδρες στο κόμμα που έπαιρνε τις περισσότερες ψήφους, ο νέος νόμος ακολούθησε το ισραηλινό παράδειγμα της καθαρής αναλογικής αντιπροσώπευσης, καθιστώντας έτσι αδύνατο για οποιοδήποτε κόμμα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΕΔΩ!!! Σκοπός της συγκεκριμένης πατέντας να μην εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, κάτι το οποίο και έγινε, αφού ακολούθησαν 3 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και η ΝΔ σχημάτισε οριακά πλειοψηφία 150+1 εδρών με «δανεικό» βουλευτή τον Κατσίκη, παρόλο που συγκέντρωσε ποσοστό 47%. Με το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ποσοστό (46,9%) το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1993 πήρε 171!!! έδρες. Η πατέντα πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λεω να σας πω μια ιστοριουλα,ετσι να περασει η ωρα
    Αλλα ιστοριουλα περα για περα αληθινη,αν με εννοειται.

    Το λοιπον που λετε καποτε "συνεστηθη" μια συμμορια
    "οικογενεια" θελετε,ωραια "οικογενεια".
    Ητανε δεν ητανε καπου στις "3 Σεπτεμβρη 1974".
    ΝΤΟΝ αυτοχρηστηκε καποιος Ελληνοπολωνος
    με βαβαρυμενο παρελθον χωρις αμφιβολια
    Ανδρεας Μινεικο Παπανδρεου.
    (η συμμορια "συνεστηθη" τοτε οταν ολα
    ειχαν ησυχασει.Συνεβαλλε σαυτο ο μακαριτης
    Καραμανλης ,αρα ο ΝΤΟΝ δεν κινδυνευε
    να δικασθει για "ψευδορκια" και "ψευδη δηλωση"
    στο κρατος (τοτε εκπροσωπος του ητανε ο Παττακος)

    Το λοιπον αυτη η συμμορια,ελεεινοι ,φτωχομπινεδιαρηδες,
    τα δοντια τους βρωμαγανε απο την πεινα,ειχαν κανει
    μεγαλο τζιρο στις αποθηκες,οτι αχρηστο ζιβαγκο
    υπηρχε (με 10 δραχμες τοτε) , το αγορασανε ..

    Ειχαν ομως "τιτλους" αυτοι οι αχρειοι η μαλλον
    ενα και μοναδικο "τιτλο" : ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ!!!
    που απεδειχθη στην πορεια ιδιαιτερα χρυσοφορος!! Που λετε ,αυτη η συμμορια "Οικογενεια" "κομμα"
    η και "κινημα" οπως οι ιδιοι αυτοαποκαλουνται
    καποτε πιασαν στην .."Εξουσια" σαν "λαος"
    και τοτε το αντερο τους λαδωσε .
    Διστακτικα στην αρχη ,μην παθουν και καμμια
    "εντονη διαταραχη στον στομαχο! ενεκα ..απο νηστεια
    σε κατευθειαν να καταβροχθησουν ολοκληρο ψημενο
    αρνι ,οπως και η Εκκλησια αλλα και οι 'ειδικοι"
    συμβουλευουν..

    Μετα το 1981 ,φιλτατοι,περασε η.."νηστεια"
    Μπορουσαν αφοβα να καταξεσκισουν
    δυο αρνια τη σουβλας ,χωρις κανενα κινδυνο!!

    Και αυτο καναν!

    Εβλεπα τοτε κατι σιχαμενα υποκειμενα "υπουργους"
    "υφυπουργους" γενικους γραμματεις" "προεδρους απο
    δω προεδρους απο κει " που καταβροχθιζανε
    οχι μονο ενα αρνι στην σουβλα,θελαν και ορεκτικα,φιλτατοι.

    Οι πιο πολλοι απο δαυτους μαλιστα,χωρισανε τις συμβατικες
    τους γυναικες ,αυτες που τους δωσανε με προξενια,οταν
    τα ειχε κοψει η μαλακια και η αφραγκια και βρηκανε και γκομενες!
    και πολλοι ξαναπαντρευτηκανε για να κανουν μια "καινουργια αρχη"(μπλιαχ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1999:Πατέντα "διαφήμισης" χρηματιστηρίου. Πολιτικές διαφημίσεις κατα την περίοδο των ευρωεκλογών του 1999, με αναφορές στην... "Ισχυρή Ελλάδα" και την "Ισχυρή οικονομία" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σπότ στα ΜΜΕ, τα οποία έμμεσα παρακινούσαν τους Ελληνες πολίτες να επενδύσουν στην "Ισχυρή Σοφοκλέους" (έτσι την παρουσίαζαν), και να υπερψηφίσουν το κίνημα στις ευρωεκλογές. Η πατέντα είχε επιτυχία, και το ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντίληψη της κοινής γνώμης της εποχής ώς ο "αναμορφωτής της Ελληνικής οικονομίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του Ν. Γ. Πειρουνακη*
    Με αφορμή τον πρόσφατο θόρυβο για τις επενδύσεις κάποιων Ταμείων σε «δομημένα» ομόλογα, αξίζει τον κόπο να μάθουμε τι θα πει ομόλογο γενικά, τι «δομημένο», τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που παρουσιάζουν.
    Το ομόλογο δεν είναι παρά ένα είδος δανείου. Με το ομόλογο ο δανειζόμενος «ομολογεί» ότι οφείλει στον δανειστή (τον αγοραστή του ομολόγου) το κεφάλαιο, που δανείσθηκε, ενώ ο καταβαλλόμενος τόκος (είτε καταβάλλεται περιοδικά είτε στη λήξη του ομολόγου, δηλ. της περιόδου δανεισμού) αντιπροσωπεύει το κόστος του δανείου για τον οφειλέτη. Το σχετικό επιτόκιο λέγεται «ονομαστικό».
    Αυτά από τη σκοπιά του εκδότη του ομολόγου (του δανειζομένου). Από τη σκοπιά του αγοραστή του ομολόγου (του δανειστή ή επενδυτή) τα πράγματα είναι πιο στρυφνά. Αν μεν κρατήσει το ομόλογο ώς τη λήξη, τότε το κύριο ρίσκο που έχει, είναι να πτωχεύσει ο εκδότης του ομολόγου, οπότε πιθανότατα δεν θα πάρει πίσω το κεφάλαιο που κατέβαλε για την αγορά του ομολόγου. Αν όμως χρειασθεί να πωλήσει (ρευστοποιήσει) το ομόλογο πριν από τη λήξη, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο η τιμή, στην οποία θα πωλήσει, να είναι μικρότερη της τιμής, στην οποία θα έχει αγοράσει το ομόλογο. Αυτές οι αγοραπωλησίες -στη λεγόμενη δευτερογενή αγορά ομολόγων- ουδόλως ενδιαφέρουν τον εκδότη του ομολόγου, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει δεδομένες υποχρεώσεις απέναντι στον φέροντα το ομόλογο (να καταβάλλει τόκους και το κεφάλαιο στη λήξη), όποιος κι αν είναι αυτός.
    Π.χ., όταν το περίφημο ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ, που αγόρασε το ΤΕΑΔΥ, έχει τελικό κόστος επιτοκίου ίσο προς Euribor μείον 16 μονάδες βάσεως ετησίως, ο εκδότης του ομολόγου (το ελληνικό Δημόσιο) είναι προφανώς ωφελημένος γιατί έχει δανεισθεί με χαμηλό κόστος δανεισμού (με την έννοια ότι όσο κι αν ανέλθει το Euribor, το Δημόσιο θα καταβάλει συγκριτικά μικρότερο επιτόκιο) - και, εκ πρώτης όψεως, ουδόλως ενδιαφέρει ποιοι αγόρασαν ή θα αγοράσουν το ομόλογο στη δευτερογενή αγορά ώς τη λήξη του.
    Πότε πέφτει η τιμή ενός ομολόγου;
    Η τιμή ενός ομολόγου πέφτει ή ανεβαίνει προκειμένου η απόδοσή του να εξισωθεί με τις αποδόσεις άλλων ομολόγων (ιδίας διαρκείας ώς τη λήξη και ιδίου ρίσκου), που όμως έχουν διαφορετικά ονομαστικά επιτόκια. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα ομόλογο, που έχει ένα χρόνο ακόμη να τρέξει ώς τη λήξη και προσφέρει 7% ονομαστικό επιτόκιο (άρα για ονομαστική αξία ομολόγου, έστω, 1.000 ευρώ, ο ετήσιος τόκος θα είναι 70 ευρώ). Θέλω να πωλήσω αυτό το ομόλογο. Ομως συνεχώς στην αγορά εκδίδονται νέα ομόλογα. Αν τα επιτόκια στην αγορά έχουν ανεβεί και είναι, έστω, 9%, ο εκδότης ενός νέου ομολόγου, για να το καταστήσει ελκυστικό, θα πρέπει να προσφέρει 9% επίσης. Αρα για ονομαστική αξία ομολόγου 1.000 ευρώ, ο τόκος θα είναι 90 ευρώ. Αρα για να ενδιαφερθεί κάποιος να αγοράσει το δικό μου ομόλογο, που προσφέρει μόνο 7%, θα πρέπει η τιμή του δικού μου ομολόγου να πέσει - να μην είναι πια, ας πούμε, 1.000 ευρώ (όσο η ονομαστική του αξία), μα, με δεδομένο ότι ο τόκος, που το ομόλογό μου προσφέρει, παραμένει στα 70 ευρώ, να γίνει η τιμή του 777,78 ευρώ, έτσι ώστε η απόδοση του ομολόγου μου να γίνει 70/777,78 = 9% (όση δηλ. και του νέου, ελκυστικοτέρου ομολόγου).
    Συνεπώς, ο κανών είναι απλός: όταν ανεβαίνουν τα επιτόκια, πέφτουν οι τιμές των ομολόγων στη δευτερογενή αγορά και το αντίστροφο. Από την άλλη μεριά, αν το ομόλογο διακρατηθεί ώς τη λήξη, τότε ο φέρων το ομόλογο εισπράττει την ονομαστική αξία του ομολόγου - με σιγουριά, αν ο εκδότης είναι το κράτος, με ολιγότερη σιγουριά (λόγω του κινδύνου της πτωχεύσεως), αν είναι ιδιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11. Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπ. Πολιτισμού. 'Ενας bon viver στις Βρυξέλλες, επιτέλους ο κ. Λιάπης στο φυσικό του περιβάλλον, αρκετά τον κούρασα με τα τετριμμένα της χώρας είπε ο ξάδελφος.
    12. Κυριάκος Μητσοτάκης, βουλευτής ΝΔ. Είναι αδερφός της Ντόρας και ξέρει κι από τηλεφωνικά κέντρα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; είπε αποστομωτικά στους παρευρισκόμενους.
    13. Μοναχός Εφραίμ, σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης στο χώρο του real estate εκείνος έδειξε το δρόμο και ο πρωθυπουργός δείχνει το σεβασμό του.
    14. Φεβρωνία Πατριανάκου, Βουλευτής Επικρατείας-υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού. Θα δόσει τη λύση στις δύσκολες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, έχει τον τρόπο της σκέφτηκε ο πρόεδρος
    15. Γιώργος Αλογοσκούφης, πρώην υπουργός Οικονομίας. Η γνώση του σε ζητήματα αποτυχημένης οικονομικής διαχείρισης τον καθιστά απαραίτητο για το μέλλον της Ευρώπης. Ήρθε η ώρα όλη η Ευρώπη να μας έχει ως παράδειγμα είπε ο καταλληλότερος χαρούμενος που ο Καραγκούνης σκόραρε.
    16. Ανδρέας Βγενόπουλος, μεγαλοεπιχειρηματίας με τα λεφτά άλλων, ο Κοσκωτάς των ημερών μας. Τώρα που φεύγει από τον πολυ-μετοχικό με κάτι πρέπει να ασχολείται. Ξηγήθηκε με ΟΤΕ, Ολυμπιακή (με το αζημίωτο βέβαια) καιρός να του ξηγηθούμε κι εμείς, δικό μας παιδί είναι.
    17. Γιάννης Κεφαλογιάννης, πρώην ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και καταδικασμένος για "κάλυψη" εμπόρων ναρκωτικών. Η στωικότητα με την οποία αντιμετώπισε την καταδίκη του, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για το δικαστή, συγκίνησαν τον πρωθυπουργό
    18. Γιώργος Καραγκούνης, ποδοσφαιριστής ΠΑΟ. Τον πρότεινε ο Πρέντυ, και ό,τι μου προτείνει φαίνεται σωστό, είναι και ψυχάρα βάζελος μέχρι το κόκαλο, έβαλε και γκολάρα με τον ΠΑΟΚ μη σοιυ πω ότι έπρεπε να τον έχω επικεφαλή
    19. Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός. Τον πάω, με πάει, γιατί να το κρύψουμε λοιπόν. Θα τον στείλω να στήσει το τσαντήρι του στην Grand Place να μου φτιάξει το προφίλ μονολογούσε ο πρόεδρος.
    20. Γιάννης Πρετεντέρης, δημοσιογράφος. Ο μοναδικός που με έχει στηρίξει με τέτοια συνέπεια, πρέπει να βγάλω την υποχρέωση εξομολογήθηκε στον ίδιο ο πρωθυπουργός και το μάθαμε κι εμείς από το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Mega.
    21.
    22.

    Τις 2 τελευταίες θέσεις τις άφησε κενές, που να τρέχεις τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη και Μαρκόπουλο .

    Ο Τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου.
    Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .

    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΩΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΑΣ ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ!ΜΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ..ΟΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ..ΑΣΤΟ ΑΦΕΝΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,,ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΟΥΝ ..ΑΓΡΙΑ ,,ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΑΦΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι? πως? οριστε? τι ειπατε δεν ακουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαράδεκτος για μια ακόμη φορά ο Λαζόπουλος με τη λυσσαλέα επίθεση που κάνει στο Γιώργο Παπανδρέου.
    Περνά πολύ απαλά τον ανίκανο Καραμανλή αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το λόμπι των ομοφυλοφίλων είναι κατά πολύ πιο ισχυρό και από τη μασονία και από θρησκευτικές οργανώσεις .

    Πούστης πούστη μάτι δε βγάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι βλακείες γράφετε βρε παιδιά...

    Ο Ταχυδρόμος, τόσο σίγουρος για το λεπτότατο και πηγαίο χιούμορ του, τόσο βέβαιος για τις εύστοχες και καίριες παρατηρήσεις του, πιστεύει ότι προσφέρει καλό έργο στη φήμη του...
    Τι βλακείες γράφετε βρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11 % η διαφορά !!

    9 ευρωβουλευτες Πασοκ !!

    Μικρή η αποχή

    Θα φύγουν νύχτα!!

    Τον Πασοκ είναι σοσιαλιστικο και οικολογικό δημοκρατικό κίνημα

    Σας το λέει ο Δρ Κουτσούκος

    Μην ακούτε τις "δηθεν δημοσκοπίσεις"

    Κάποιοι "κόβουν κορδέλλες" για τα έργα άλλων !!

    Παίζουν τα "ρέστα" τους στην ΝΔ !!

    ΄Ολοι στις κάλπες

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ως Έλλην πολίτης, και διατελών εις πλήρη επίγνωση των συνεπειών της δηλώσεως μου, έχων σώας τας φρένας, και κάτοικος αυτής της χώρα, της Ελλάδος, και θέτοντας την ατομικήν μου ευθύνη, υπεράνω του ατομικού μου συμφέροντος, ως άλλος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, δηλώνω ευθαρσώς και απεριφράστως, ότι αναλαμβάνω πλήρως την πολιτικήν ευθύνη όσων κακώς διεπράχθησαν κατά την διακυβέρνησην της χώρας από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.
    Ο δε λόγος που με ώθησε προς αυτό το ακραίο έως τραγικό δια τα συμφέροντα μου διάβημα είναι το γεγονός, ότι Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Κωνσταντίνος Καραμανλής, προέβη εις το αυτό ομιλών προς όλους τους Έλληνες κατά την Τηλεοπτικήν του Μονομαχία με τους λοιπούς Πολιτικούς Αρχηγούς.
    Πλην όμως κρίνων ότι δύναται να φθαρεί η Εικόνα του από αυτήν του την δήλωση, απεφάσισα εγώ ο ταπεινός, όπως εγώ σύρω και επωμισθώ αντ’ αυτού την βαρύτατη αυτήν, ένεκα Βατοπεδίου, ένεκα Δομημένων Ομολόγων, ένεκα Γερμανού, ένεκα SIEMENS, ένεκα , ένεκα, ένεκα, ουκ έστιν αριθμός, εύθύνην αυτήν, και απαλλάξω αυτόν, ίνα απροσκόπτως συνεχίσει και προσθέσει εις, Ένεκα, πράξεις ικανές αναλήψεως Πολιτικής Ευθύνης.
    Ο Έλλην Πολίτης.
    Αέρας Κοπανιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή πλησιάζουν εκλογές τα παλικαράκια της Δεξιάς στα τηλεπαράθυρα και ραδιόφωνα έχουν βγάλει στην επιφάνια την υπόθεση του χρηματιστηρίου, και την παπαγαλίζουν διαρκώς.
    Γιατί δεν βρίσκετε ένας κόπανος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για ποιο λόγο όταν ήρθαν στην εξουσία το 2004 δεν κοίταξαν αυτήν την υπόθεση και δικαστικά και μέσα στην Βουλή;
    Μήπως γιατί αυτοί που δημιούργησαν την φούσκα ήταν οι 99 στους εκατό δική της άνθρωποι, κάνανε την λουμπινιά τους και μετά τα φορτώσανε στον Σημίτη και στο Πασόκ;
    Μήπως γι’ αυτόν τον λόγο δεν το άγγιξαν καθόλου επί της ουσίας;
    Εμ.. είναι πολλά τα λεφτά Άρη, και οι άνθρωποι δικά μας παιδιά, τι ψάχνουμε, να βγάλουμε τα μάτια μας, άστα καλά είναι, στο Πασόκ έχουν πάθει πλάκα και δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν, σκάστε.
    Το ίδιο σκηνικό δεν είχε στηθεί και με τον Κοσκωτά;
    Δικό τους παιδί γαλουχημένο από αυτούς, Δεξιούλης, και έχοντας όλη την βοήθεια των Δεξιών οικονομικών παραγόντων έγινε τραπεζίτης.
    Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
    Και μετά τι; Έκανε ότι έκανε, βάση δικού τους σχεδίου, και τα φόρτωσαν στο Πασόκ, γιατί αυτό ήταν το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο ξεφτίλας το είπε ξεκάθαρα τις προάλλες.
    κάπου μέσα στο 2010 και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα "αναπτυξιακά"προγράμματά μας τότε και μόνο τότε θα δημιουργηθεί και κάποιο υπουργείο τ. γλάστρα για την προστασία του περιβάλλοντος.
    γιατί τότε και όχι τώρα κύριε;
    τι γίνετε δηλαδή τώρα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ. ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. <>
    Για τον Ταχυτρομο*

    Ο φόβος
    εχει καποια χρηση,
    ο μαλακας ο δειλος
    καμμια.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Σουφλιάς είναι από τους λίγους πολιτικούς που είναι σοβαρός και τίμιος. Ειναι των έργων και όχι των λόγων. Μακάρι να του έδιναν περισσότερα χρήματα θα άλλαζε την Ελλάδα και δεν θα κυττούσε τις μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τούτη η νομεκλατούρα που μας κυβερνά κάτω από την ανύπαρκτη ως επιλήψιμη εποπτεία του κ. τάδε κοντεύει, αν δεν το πέτυχε ήδη, να μας κάνει να μη θέλουμε να βγούμε Έξω μπας και μας χαρακτηρίσουν καταχραστές, κλέφτες, μιζαδόρους, αεριτζήδες, διαπλεκόμενους κάθε ύποτης υπόθεσης και συναλλαγής!Να μας κάνει να ντρεπόμαστε να δηλώνουμε την εθνικότητά μας! Καταρκύλησαν την αξιοπρέπεια και το σεβασμό που ενέπνεε ο ελληνισμός σε τέτοιο βάραθρο και μάλιστα βορβορώδη, που αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλη χώρα του πλανήτη στην ίδια μοίρα!
    Τι ήτανε τα καραγκιοζηλίκια με την εκδήλωση στην Εγνατία;
    Σήμερα έσκασε μύτη και η βρωμιά του 90-94 και η Κυβέρνηση μένει στη θέση του...κατήγορου! Διαστρέβλωσε ακόμα και τη σημασία των λέξεων!!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάθε άποψη, ενοχλητική.
    Κάθε κίνηση, αναποτελεσματική.
    Κάθε πρωτοβουλία, άσκοπη.
    Κάθε άνομο συμφέρον, εξυπηρετούμενο.

    Κάθε πέντε χρονάκια,
    μία μόνο Κυριακή, Πολίτες.

    Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου,
    εσείς την καταψηφίσατε,
    εμείς την διορίζουμε.

    Ότι κι αν λέτε,
    ότι κι αν κάνετε,
    εμείς στα παπάρια μας!

    Ευρωεκλογές 2009,
    για μια Ελλάδα συνωστισμένη,
    για μια Ευρώπη πολιτών… εντελώς για τον πούτσο!



    «δημοκρατία» νέα,
    Με την φιλία Χριστοφοράκου, και την χορηγία 20εκ€ της Μίζενς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΔΩ , ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 500 € ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ?

    ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΑ ΟΜΩΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ???

    500 € 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

    ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ , 6 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?

    ΤΟΣΗ ΞΕΥΤΙΛΑ , ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ?

    ΑΙΣΧΟΣ
    ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ,ΜΑΥΡΟ.

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι Bloopers team είναι ΕΒΡΑΙΟΙ και υποστηρίζουν τον Γιωργάκη Τζέφρυ Γκούφη.
    Οι Bloopers team είχαν γράψει
    הביצים שלנו להפליץ = κλάσε μας τα αρχίδια
    ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ

    Τώρα μετά από αυτή την γκάφα που έκαναν και μετά από τόση κούραση για να στηρίξουν τον Γιωργάκη είναι διακοπές στο Αουσβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τώρα να λέμε και αλήθειες που είναι οτι πολλά έργα προχωρήανε ,προχωράνε,ξεκήνησαν και αυτό θα πρέπει να το πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σφαγή στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία στη ομιλία Καραμανλή στη Λάρισα και Τρίπολη και Μαρκόπουλο .

    Ο Τραμπούκος απειλεί να πάρει κεφάλια από την επιτροπή εκλογικού αγώνα και απειλεί ότι θα σταματήσει τις προεκλογικές ομιλίες αν δεν του εξασφαλίζουν κόσμο.
    Οι σκηνοθέτες της ομιλίας κατέβαλαν κάθε προσπάθεια δείχνοντας ξανά και ξανά τον ίδιο κόσμο από άλλες γωνίες. Η λαϊκή οργή απέναντι στον ανίκανο και άχρηστο Καραμανλή είναι τεράστια. Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί σανίδα σωτηρίας βλέποντας κρυφές δημοσκοπήσεις να παίρνει ποσοστά που είναι κάτω από 20 %
    Οι κομματάρχες του τραμπούκου αντιμετωπίζουν την εχθρότητα του κόσμου που προσκαλούν στις ομιλίες και καθημερινό φαινόμενο είναι οι καυγάδες πρώην οπαδών με στελέχη του κόμματος που διαλύεται …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το αιφνιδιαστικό και πρόωρο κλείσιμο της Βουλής, με το πρόσχημα των ευρωεκλογών, αποδεικνύει την ακραία αστάθεια του πολιτικού συστήματος.Παρόλο που η πρωτοβουλία του Καραμανλή έχει αυταρχικά και «βοναπαρτιστικά» χαρακτηριστικά, αποτελεί απόδειξη αδυναμίας και όχι δύναμης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε, με αυτόν τον ακραία αυθαίρετο τρόπο, την παραγραφή των ποινικών ευθυνών μεγαλοστελεχών της για τα σκάνδαλα της περιόδου από το 2004 μέχρι σήμερα (ομόλογα, Βατοπέδι, Παυλίδης κ.ά.). Όμως, το πέτυχε με μεγάλο κόστος: Η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου –ακόμα και το 40% των ψηφοφόρων της ΝΔ– κατανόησαν την πρωτοβουλία Καραμανλή ως μια βίαιη πράξη συγκάλυψης.
    Η κυβέρνηση επιδίωξε και πέτυχε να σταματήσει τη συνέχεια της συζήτησης στη Βουλή για νέα μεγάλα σκάνδαλα που έχει θρέψει η πολιτική των αντιμεταρρυθμίσεων (Ζίμενς, Γερμανός κ.ά.). Όμως, επίσης με μεγάλο κόστος, η συνέχεια των αποκαλύψεων και της δημόσιας συζήτησης για τα σκάνδαλα είναι απλώς αναπόφευκτη.
    Ο Καραμανλής, για να σώσει το κόμμα του, δε δίστασε «να παίξει με τους θεσμούς». Στην πρώτη φάση, αξιοποιώντας τον Σανιδά ως κομματάρχη της ΝΔ, ανέδειξε στα μάτια του κόσμου πολύτιμες αλήθειες για την, τάχα, ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Kλείνοντας εσπευσμένα και βίαια τη βουλή, οδηγεί μαζικά τμήματα του κόσμου σε σωστά και σκληρά συμπεράσματα για την αξία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Η κυβέρνηση, θυσιάζοντας τέτοιες «αξίες» των αστικών ιδεών, αγοράζει απλώς χρόνο. Ελπίζει να ηττηθεί στις ευρωεκλογές μόνο με 3% και στη συνέχεια να ανακάμψει παίζοντας το χαρτί της «υπευθυνότητας» στην οικονομία, με στόχο να φτάσει σε εκλογές αργότερα, όταν θα έχει κάποιες ελπίδες νίκης. Μόνο που, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο Καραμανλής θα είναι υποχρεωμένος να πάρει νέα, σκληρά, αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα. Η ιδέα ότι για να ξεφύγει από τα σκάνδαλα, θα καταφύγει στον άγριο νεοφιλελευθερισμό, μπορεί να περιγραφεί μόνο από την παροιμία «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Καθυστερώντας την εκλογική αναμέτρηση, ο Καραμανλής το μόνο που μπορεί να πετύχει είναι να μετατρέψει μια σοβαρή ήττα του κόμματός του σε πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλη η κυβέρνηση Καραμανλή εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τη γραμμή Ρουσόπουλου για τα σκάνδαλα. Δηλαδή τη γραμμή, «σκάνδαλα, ποια σκάνδαλα; Όλα είναι σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ». Ό,τι λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι, επαναλαμβάνει σύσσωμη η κυβερνητική ηγεσία και τα «παπαγαλάκια» της. Έτσι εδώ και μερικές μέρες δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε αυτή τη χώρα. Όλα είναι κατασκευάσματα του ΠΑΣΟΚ. Το Βατοπέδι είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Τα δομημένα ομόλογα είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Οι μίζες στις άγονες γραμμές είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Όλα είναι καλώς καμωμένα απ' αυτή την κυβέρνηση. Εμείς τα φανταζόμαστε όλα. Οι πολίτες «παραπλανήθηκαν» από το ΠΑΣΟΚ.
    Η συζήτηση που γίνεται για τα σκάνδαλα, δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να βάλουμε στην πολιτική ατζέντα της χώρας τα σκάνδαλα. Γίνεται επειδή υπάρχουν σκάνδαλα. Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Τρία πράγματα:
    Λειτουργούμε απολύτως θεσμικά. Εφόσον υπάρχουν σκάνδαλα, είναι ευθύνη μας, και θα μας την καταλόγιζαν οι πολίτες, εάν δεν μιλούσαμε γι' αυτά.
    Τα σκάνδαλα δεν είναι αποκομμένα από τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Το γεγονός ότι ζει σ' ένα κράτος ανομίας, έχει να κάνει με την αντίληψη διακυβέρνησης που έχει αυτή η κυβέρνηση.
    Εμείς πάντα προσπαθούμε να βγαίνουμε μπροστά με θετικές προτάσεις, α μιλούμε για τα προβλήματα της οικονομίας και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε. Για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MANTZOΥΡΑΝΗΣ: πρώην γραμματεύς υπουργικού συμβουλιου ΠΑΣΟΚ/περίοδος Κοσκωτά!!!!
    ΤΣΟΒΟΛΑΣ : γμνωστός υιός τού αγογιάτη!!!!!
    ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΣ : Πρώην ΥΠΕΞΩΤ. καί δικηγόρος τού ΣΦΗΝΙΑ (υπόθεσις ΣΑΜΑΙΝΑ)!!!!
    κ.α....κ.α......!!!!!
    Ποιός τά πήρε από τήν ΜΙΖΕΝΣ????
    ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!
    ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το μονο που εχει να κανει ο Κ. Σουφλιας ειναι να εγκενιαζει τα εργα που δεν προλαβε να τελειωσει ο κ.Σιμητης, Ακομα κι' αυτο του ειναι πολυ δυσκολο, τοσο ανεπαρκης ειναι αυτη η κυβερνηση.Ασε που τις τελευταιες μερες σε πολους δεξιους Δημους αρχιζουν και σκαβουν στα χαμενα εδω και κει, με την προθεση οπως παντα κουτοπονηριστικα να μας κανουν να πιστέψουμε οτι παραγουν εργο, λες και δεν εχουμε παρει το μαθημα μας τοσα χρονια. Τερμα αυτα τα κολπα ανανεωθειται βρητε αλλα ! με αυτα δεν μασαμε πια.

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. TA ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑΣΑΘΛΙΕ ΣΟΥΦΛΟΠΑΤΑΚΕ -ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ- ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΕ-ΚΛΠ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ..ΛΑΜΟΓΙΑ .!!ΜΟΝΟ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΙΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ,,ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ,,ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ..ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ..ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση