GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eφημερίδεεεεεεεεεεεεες‏...

6 σχόλια

  1. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαρώ εγώ δημοκράτη πρωθυπουργό που ενδιαφέρεται για τον λαό του.
    Πέταξε με τις κλωτσιές απο το μαξίμου τους εκπροσώπους των αγροτών της Κρήτης την ίδια ώρα που ο ίδιος χαριεντιζόταν με τους χρυσοπληρωμένους μπασκετμπολίστες του Παναθηναικού.
    Ξαναψηφίστε τον ηλίθιοι Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟ.... ΤΟ ΦΥΤΟ...ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ
    ΚΡΑΖΟΥΜΕ........

    "Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη..."
    1 Σχόλιο - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο ..........γουβαδάκια σας, τον μπουχέ.....ρε κοθώνια!!!!!
    7 Μαϊ 2009 8:44:00 πμ".

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
    Ή ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO MAΝΑΡΙ ΣΑΣ πασόκια...το μανάρι.

    Πέμπτη, 7 Μάϊος 2009
    Απίστευτο επεισόδιο με την Καιλή τον συνοδό της και φωτορεπόρτερ
    Μείζον θέμα για πολιτικό πρόσωπο και μάλιστα την συμπαθέστατη Εύα Καιλή δημιουργείται με την συμπεριφορά της ίδιας και του φίλου της κατά την έξοδο τους σε νυχτερινό κέντρο. Σύμφωνα με καταγγελία της φωτορεπόρτερ Χριστίνας Πάνιτς πριν μια εβδομάδα στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη βρέθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον σύνοδο της. Όταν η φωτογράφος πήγε να τραβήξει φωτογραφία δέχθηκε την επίθεση του Γιώργου(συνοδού της Καιλή) που της έσπασε-όπως καταγγέλει-την φωτογραφική μηχανή της και επανέλαβε 3 φορές : "Είμαι ο γ... της Καιλή"!!!

    Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κοιτούσε αποσβολωμένη σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, όταν ο φίλος της επιτέθηκε και σε έναν...
    ακόμα φωτογράφο! Όταν ρώτησαν την Καιλή γιατί δεν αντιδρά η ίδια φέρεται να είπε:
    "Τι να κάνω; Έχει και την γιορτή του σήμερα"
    Καλά δεν συζητάμε ότι το θέμα είναι σοβαρό και ότι η Έυα Καιλή οφείλει να απαντήσει. Όσο προκλητική και αν ήταν(αν)η φωτορεπόρτερ δεν παύει να κάνει την δουλειά της μέσα σε κέντρο και σε δημόσιο χώρο. Αλλά κανένας Γιώργος- νταής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την βια για να αποφύγει φωτορεπόρτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    Με το καθημερινό όργιο ψεμάτων και υπερβολών από τις εφημερίδες και τα κανάλια για ένα σωρό θέματα, όπως τα οικονομικά, την ασφάλεια, τις δημοσκοπήσεις, τα εθνικά και τη δικαιοσύνη είναι βέβαιο ότι οι εφημερίδες και τα κανάλια έχουν μετεξελίξει την υποτιθέμενη ενημέρωση σε προπαγάνδα, με άλλοθι την ενημέρωση.

    Αυτό είναι πολύ εύκολο να το παρατηρήσει κάποιος.

    Για παράδειγμα στα βραδινά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών όπου πάνω από το 80% του χρόνου καταναλώνεται στην εσωτερική πολιτική σκηνή.

    Τι και εάν συμφιλιώθηκαν οι Αμερικανοί με τους Ρώσους λόγω της οικονομικής κρίσης, τι και εάν η Βρετανία καταρρέει γιατί παρόλο που σχεδόν μηδενίστηκαν τα επιτόκια οι τράπεζες δεν δανείζουν, τι και εάν ο Σαρκοζί αντιμετωπίζει καθημερινές απεργίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους, τι και εάν έχουν πτωχεύσει 60.000 επιχειρήσεις στην Κίνα δημιουργώντας πάνω από 35 εκατομμύρια ανέργους που περιπλανώνται άστεγοι στις πόλεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με το άσυλο και τους πρυτάνεις.

    Εμείς ασχολούμαστε με τις ασυναρτησίες του Γιωργάκη και τις «σφοδρές επιθέσεις του στον Καραμανλή» - σιγά θα σκίσεις τη φόδρα μεγάλε!

    Ασχολούμαστε με την επάρκεια ή όχι του Παυλόπουλου.

    Κάνουμε σενάρια, διότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ρουσόπουλος έφαγε σε ένα εστιατόριο στο Περιστέρι με τον Αλογοσκούφη.

    Προσπαθούμε να ρίξουμε την κυβέρνηση επειδή ένας κρατικοδίαιτος εφοπλιστής-πρώην δημόσιος υπάλληλος- που έχασε μια δουλειά κατηγορεί ένα υπουργό του οποίου λέει ένας συνεργάτης υπονόησε ότι θέλει μίζα.

    Ασχολούμαστε επίσης με το εάν είναι πλακωμένος ο Αυτιάς με το Λαζόπουλο ή πόσο κουρασμένος είναι ο πρωθυπουργός.

    Κάναμε και γκάλοπ που μας απέδειξε ότι ο πρωθυπουργός είναι πράγματι πολύ κουρασμένος, να μη σου πώ και χώμα.

    Παραλίγο να μας λέγανε ότι του βάλανε και κουρασιόμετρο που τον έβγαλε πτώμα.

    Σοβαρά πράγματα δηλαδή.

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ;

    Πρέπει να είσαι πολύ αμόρφωτος και βλάξ για να δέχεσαι να σου συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.

    Σκέτη κοροϊδία.

    Θυμάμαι για παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2007, που είχε ήδη αρχίσει η παγκόσμια οικονομική κρίση και βούλιαζε ο τέταρτος μεγαλύτερος διαχειριστής ομολόγων στον κόσμο, η Bear Sterns.

    Τα Ελληνικά δελτία ειδήσεων καθημερινά γέμιζαν με την υπόθεση ενός εξηντάρη γραμματέα υπουργείου. Ο χοντρούλης λοιπόν είχε μια γκομενίτσα, που όταν άρχισε να τον εκβιάζει να τη διορίσει, αυτός προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Επί ένα τρίμηνο λοιπόν είχαμε στην τηλεόραση το περίφημο φοβερό και τρομερό σκάνδαλο Ζαχόπουλου.

    Ανατρίχιασα!

    Είναι μόνιμη πιά κατάσταση να γίνεται πόλεμος στον Καραμανλή για οτιδήποτε συμβαίνει ή δεν συμβαίνει στη χώρα, αφού αυτός βέβαια έχει την τελική "πολιτική" ευθύνη.

    Για παράδειγμα προχθές χέστηκε μια φοράδα σε ένα αλώνι στην Πέρα Ραχούλα του Δήμου Κυνουρίας. Κάποιος πρέπει να πάρει την πολιτική ευθύνη, αλλοίμονο!

    Κύριες και κύριοι Χατζηνικολάου, Πρετεντέρη, Τσίμα, Οικονομέα, Καμπουράκη, Τράγκα, Τρέμη, Βερύκιε, Κύρτσο και Ευαγγελάτε σας βαρεθήκαμε, εντελώς.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚΟΙ, ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.
    ...........................
    100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕ Η ΖΙΜΕΝΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ;
    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΤΟΥ;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΑΖΟΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙNΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΤΣΙ;
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση