GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Homo Neodimokratiens...

15 σχόλια

  1. Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 2,8%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
    Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 80% ΤΕΛΟΣ. Η ΝΔ ΑΠΟ 55% ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΩ 70% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    Κάτι μου λέει λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
    Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η νέα ενδυμασία των ευρωβουλευτών της ΝΔ. Θα τη λανσάρουν στην ορκωμοσία τους στις Βρυξέλλες, θέλοντας να δείξουν το επίπεδο των ψηφοφόρων που εκπροσωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν όμως είναι 6% η Ντόρα θα τον κάνει τον χοντρό στην γάστρα γιουβετσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΜΟΔ της 6ης Μαΐου:Δύο χρόνια μετά την επίσημη έναρξή του, το ΕΣΠΑ δεν έχει ουσιαστικά προχωρήσει σε εκτέλεση έργων, αλλά χρησιμοποιείται με βάναυσο κομματικό τρόπο κυρίως ως δεξαμενή μη επιλέξιμων προς συγχρηματοδότηση συμπληρωματικών δημοσίων συμβάσεων για έργα τα οποία εντάσσονται ‘’επειγόντως’’ αλλά κυρίως προσωρινώς . Απεντάσσονται όμως αργότερα προκειμένου να μην ελεγχθούν και γίνουν καταλογισμοί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Οι ενισχύσεις για την «επιχειρηματικότητα», «περνάνε» ακόμη μια φορά από τις τράπεζες, αυξάνοντας, «δημοσία δαπάνη» τον κύκλο εργασιών των τραπεζών .

    Τα έργα δημοσιότητας χρησιμοποιούνται για κομματικές φιέστες και για την προώθηση της προσωπικής εικόνας Υπουργών με την παραγωγή εντύπων μικροκομματικού χαρακτήρα και καταχωρήσεων που βρίθουν ανακριβειών εντέχνως διατυπωμένων, για καθαρή παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

    Οι Αξιολογήσεις για άλλη μία φορά θα τα βρουν όλα καλώς καμωμένα. Κραυγαλέο παράδειγμα είναι όταν διαπίστωναν ότι τα κονδύλια του Κοινωνικού Ταμείου, αξιοποιήθηκαν επιτυχώς! Η επιτυχία τους είναι πραγματική αλλά δεν αφορά τον κόσμο της εργασίας: Αφορά την νέα κρατικοδίαιτη «επιχειρηματική» τάξη των ιδιοκτητών των ΚΕΚ , ενώ από την άλλη πλευρά προγράμματα που έχουν τεράστιο κοινωνικό ρόλο όπως ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, Ψυχαργώς κλπ …παρακμάζουν.

    Μετά από 3 ΚΠΣ τα σχολεία της χώρας λειτουργούν ακόμα σε μεγάλο βαθμό σε διπλοβάρδια, πολλά με στέγες αμιάντου, χωρίς βιβλιοθήκες και χωρίς υποδομές πληροφορικής για όλους τους μαθητές ενώ οι …soft ενέργειες και οι …μεταρρυθμίσεις δίνουν και παίρνουν.

    Επιπλέον:
    Όλο το νέο θεσμικό αλαλούμ, που στόχο είχε μόνο τη γραφειοκρατική συγκέντρωση αρμοδιοτήτων στο ΥΠΟΙΟ, ήρθε να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο την έλλειψη πόρων για τη χρηματοδότηση έργων του ΕΣΠΑ, έλλειψη που προήλθε από την εσκεμμένη μείωση του ΠΔΕ..

    Η σύσταση νέων Ειδικών Υπηρεσιών αντί να επιταχύνει τις διαδικασίες πρόσθεσε επιπλέον γραφειοκρατία. Αξιοπερίεργο είναι ότι συνολικά ιδρύθηκαν 14 νέες Υπηρεσίες, παρά τη μείωση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων σε σχέση με το 3ο ΚΠΣ.

    Η σύσταση νέων Α.Ε (ΔΗΜΟΣ, ΝΟΜΟΣ, Αναπτυξιακός Οργανισμός της Εκκλησίας της Ελλάδος!!!!!!) όχι μόνο δημιουργεί και νέα αντισυνταγματικά παράθυρα παραβίασης του ΑΣΕΠ, αλλά ΚΥΡΙΩΣ διαμορφώνει, ...προοπτικές ανάπτυξης του ρουσφετιού και ελαστικοποίησης των εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο τομέα σε βάρος των εργαζομένων.

    Αν η κοινή γνώμη ήξερε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη γυαλιστερή κουρτίνα των …ευρωπαϊκών προγραμμάτων (!!), πολλοί βαρύγδουποι Υπουργοί θα έχαναν τον ύπνο εκτός από τη βουλευτική τους έδρα.

    Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες Διαχείρισης του ΕΣΠΑ, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και της Αλιείας:

    Έχουμε υποβιβαστεί πρακτικά σε «βοηθητικό» των «Συμβούλων» , που έχουν τελευταία κατακλύσει τις υπηρεσίες και αμείβονται …για να τους βοηθάμε εμείς στο έργο τους (!!!) με τεράστια ποσά. (το 1/3 των πόρων της Τεχνικής Βοήθειας των Προγραμμάτων δεσμεύτηκε σε «προσωπικούς συμβούλους» Υπουργών, Υφυπουργών, Γενικών, Ειδικών Γραμματέων, Προϊσταμένων Υπηρεσιών .).

    Γίνομαστε καθημερινά μάρτυρες της αποδόμησης του μηχανισμού διοίκησης και της συστηματικής υποβάθμισής του μετατρέποντάς το σε ιμάντα προεκλογικών και λοιπών πολιτικών επιλογών και σκοπιμοτήτων .


    Δείτε και http://www.tvxs.gr/v12410

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <>
    Η εμπαθής έχθρα και η ζήλεια μπορούν να χαρίσουν νόημα και σκοπό σε μια κενή ζωή.
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 25 Μαϊ 2009 12:12:00 πμ EAN H DIAFORA SIMERA EINAI STO 6% FANTASTITE TI POUTSA 8A FANE TA FASISTAKIA STIS EKLOGES...10 MONADOULES POUTSAAAAAAAAA.8A DIALI8ITE OREEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.

    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.

    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;

    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.

    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.

    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.

    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.

    Περιμένουμε.

    Άντε να δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΤΟ ΨΕΜΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    Πόσα από τα 6,5 εκατομμύρια που ομολόγησε ότι βούτηξε ο Tρεπεκλής πήγαν στο πασόκ;

    Ο Γιωργάκης, ο παιδικός φίλος του Τρεπεκλή, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΑ;

    Πές ότι παλιά δεν ήξερε διότι ο Σημίτης δεν τον ενημέρωνε. Ο Γιωργάκης όμως είναι αρχηγός του πασόκ από το 2004. Η ιστορία με τον Τρεπεκλή είναι πρόσφατη. Μπορείς επιτέλους να πείς έστω και ΜΙΑ αλήθεια Γιωργάκη;

    Ο Γιωργάκης είχε πεί πέρυσι ότι θα κάνει εσωτερικό έλεγχο και θα μας πεί που πήγε το 1 εκατομμύριο του Τσουκάτου. Έχει περάσει τόσος καιρός, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ; Μήπως δεν έγινε καμμία έρευνα διότι ΗΞΕΡΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    Όχι άλλο παραμύθι Γιωργάκη, μας μπουχτίσατε στο ψέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ.

    Γέλια, τρελλά γέλια θα κάνουμε.

    Και ο βλακογιώργος;

    Τι να κάνει και αυτός ο κακομοίρης; Του είπαν εκείνοι οι δυό πιτσιρίκοι στην Ιπποκράτους ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και προσπαθεί να ισοφαρίσει τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Siemens με τον πασατέμπο του Παυλίδη.

    ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΤΗ ΖΙΜΕΝΣ.

    Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

    Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.

    Καλά κρασιά αμόρφωτε βουτυρομπεμπέ των βορείων προαστίων.

    Εάν νομίζεις ότι, επειδή σε υποστηρίζουν οι καναλάρχες και οι αμερικάνοι ότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ;

    Ξανασκέψου το, ζωντόβολο.

    Ξανασκέψου το γιατί σε περιμένουν ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣ τους επόμενους μήνες.

    Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι πραγματικοί, δεν είναι εντυπώσεις.

    Οι συναλλαγές του φίλου σου του Τρεπεκλή, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και καμμιά τριανταριά στελεχών του πασόκ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ.

    Θά έλθει η μέρα που θα συζητάμε την υπόθεση Παυλίδη και τα υποτιθέμενα 100 ψωροχιλιάρικα και θα γελάμε.

    Το πασόκ, βέβαια, δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά υποψιάζομαι ότι θα ψάχνει για νέο αρχηγό να ξεκαθαρίσει τους λαδιάρηδες υπουργούς του, που συνεχίζουν υποκριτικά να μας κάνουν κηρύγματα περί προσωπικής ηθικής, δημόσιας διαφθοράς, πολιτικής ευθιξίας και αξιοπρέπειας.

    Να κάνει δηλαδή όλα όσα δεν έκανες εσύ, άχρηστε ημίαιμε.

    ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (που εσύ ξεκίνησες, κάνοντας την τρίχα τριχιά) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΖΙΜΕΝΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    Μέχρι τότε όμως θα πείτε το δεσπότη Παναγιώτη.

    Κατάλαβες Γιώργο βαρεμένε, ή ακόμα να μπείς στο νόημα;

    Είσαι και βούρλο, γαμώ το, και πρέπει να στα λέμε πολλές φορές για να εμπεδώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Δηλαδή τι είσαστε ρε χαμένε κορμιά, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;

    Είσαστε άνθρωποι του μόχθου που δουλεύετε σκληρά για να ζήσετε την οικογένειά σας;

    Όταν μιλάτε στα κανάλια λέτε αυτά που σκέπτεστε ή έχει προκαθορίσει από πρίν το αφεντικό σας τι θα πείτε και εσείς απλά τα διαβάζετε στο oτο-κιού;

    Όταν έχετε καλεσμένους πολιτικούς συμπεριφέρεστε το ίδιο σε όλους ή σε μερικούς δίνετε λουκουμάκι και σε άλλους ξυδάκι;

    Με ποια κριτήρια καλείτε καλεσμένους; Μήπως από ένα κόμμα καλείτε τους πιο δυνατούς και από άλλο καλείτε τους σκερβελέδες;

    Πώς γίνεται το τελευταίο τρίμηνο να βλέπουμε παντού τους νεοφασίστες του Καρατζαφέρη και σχεδόν πουθενά τον Τσίπρα;

    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΟΒΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    Ρε παλιάνθρωποι, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

    Είναι μία κόσμια λέξη ενός συμπαθέστατου πτηνού.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.

    Και ξέρετε πολύ καλά γιατί.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα φτηνά κόλπα σας και τις μαϊμού δημοσκοπήσεις σας μπορείτε να μας επηρεάσετε, είστε γελασμένοι.

    Σύντομα θα μάθετε την πιο καλή δημοσκόπηση που υπάρχει.

    ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Θα φάει μαύρο ο Γιωργάκης που θα βάλει και στις τσέπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ-ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΚΛΠ....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΟΙΜΗΣΑΝ 10000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΨΟΓΑ(ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΑΧΘΗΣΑΝ)..Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 450Ε..Ο ΝΕΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΕΤΑ..Ο ΑΝΕΡΓΟΣ..Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ..Ο ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ 350Ε..Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΙΔΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,,ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ..ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ 95%ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ???..ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ,ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΣ, ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ....ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ..ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΟΤΗΤΑ..ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΟΝΩΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ..ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΟΝΟ..ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΑ ΜΑΣ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣΣΣΣ!!!ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ..ΝΑΑΑΑΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνταξιούχος25 Μαΐ 2009, 10:18:00 π.μ.

    H Δεξιά σε όλες τις χώρες, ήταν και είναι ,το ''εμείς είμαστε οι οικογενειάρχες- οι μετρημένοι οι σεμνοί και ταπεινοί- του είδους'' Στην χώρα μας οι ΔΕΞΙΟΙ ήταν και είναι οι ''θεοσεβούμενοι'' τα κολλητάρια των εκκλησιών! οι μετρημένοι που δεν χαλάγαμε άσκοπα τα λεφτά μας οι συντηρητικοί με άλλα λόγοα, παλαιώτερα δε, κάνανε και καναδυό κωλοτούμπες στον ΑΝΑΚΤΑ του ΠΑΛΑΤΙΟΥ,
    έτσι για να θυμούνται και οι ΚΟΥ ΚΟΥ ΕΔΕΣ που τα ξέχασαν!!
    Τώρα βλέπουν οι άνθρωποι που είναι στα καλά τους, άλλα κόλπα! βλέπουν λεφτά πεταμένα στους ήμετερους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, βλέπουν υπουργούς κολλητάτια με το χρήμα να κάνουν διακοπές σε 5νταστερα ξενοδοχεία εις Παρισσίους! ακούνε για υπουργούς να πλακώνονται με εφοπλιστές για μίζες, βλέπουν άλλους να στήνουν μηχανισμούς φοροδιαφυγής με οφσόρ! βλέπουν στελεχάρες κολλητάρια του προέδρου να πηδάνε από τα παράθυρα! ακούνε συνεργάτες του προέδρου να εμπλέκονται σε κασσέτες και άλλα και έχουν πάθει οι άνθρωποι την πλάκα τους ! Εχουν πάθει ΑΠΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟ!...
    Ζητείται φάρμακο επειγόντως!! Υπάρχει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΜΕΣ
    ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    Λ Ε Π Ρ Α ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΚΑΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ..
    ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...
    ΑΑΑΑ..ΣΟΡΥ. !
    Η ΠΟΥΣΤΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS...δεν έχει εγκέφαλο.
    Της τον αντικατέστησαν στο Πασοκ..
    με μία ΧΕΣΤΡΑ !
    Είναι και Δωρεάν... Ολα τα ΣΚΑΤΑ ,
    τα ΕΜΕΤΑ και τα ΧΥΣΙΑ..τα παίρνει μέσα..

    ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΡΙΞΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ !
    ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΜΑΝ - ΡΑΠΤΗ 6-0

    ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΣΥΛΒΑΝΑΣ ΡΑΠΤΗ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ....
    ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ - ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!!

    Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    (ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΗΣ ΜΟΤΣΑΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!)
    ΑΡΑ Η ΣΥΛΒΑΝΑ ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΜΑΝ!!

    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ...ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ....ΣΦΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

    μΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση