GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών...

. Από την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων - Πράσινων . Η Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων ευχαριστεί τους Έλληνες πολίτες για την εμπι...

.
Από την Εκτελεστική Γραμματεία
των Οικολόγων - Πράσινων
.
Η Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων ευχαριστεί τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή του πρώτου Πράσινου Έλληνα ευρωβουλευτή, ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωκοινοβούλιο, κοντά στους υπόλοιπους Πράσινους από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Στις ευρωεκλογές οι Πράσινοι παρουσίασαν εντυπωσιακή άνοδο στην Ευρώπη. Οι ευρωπαίοι πολίτες στήριξαν τις θέσεις και προτάσεις των Πράσινων για στροφή στην οικονομία που θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα την οικονομική και περιβαλλοντική κρίση, για περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη, για εμβάθυνση της πολιτικής ενοποίησης με σεβασμό στους πολίτες. Η ενισχυμένη δύναμη των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο θα συμβάλλει στην προώθηση λύσεων, με τη δοκιμασμένη πολιτική των ευρύτερων συνθέσεων και συνεργασιών.
Επιδιώκουμε ένα ευρύ διάλογο με την κοινωνία. Δεν θέλουμε μονολόγους. αλλά συμμετοχή και διαβούλευση. Η συμμετοχή των πολιτών θα μας καταστήσει και καλύτερους εκπροσώπους για τα προβλήματα που μας αφορούν όλους, τα προβλήματα βιωσιμότητας και αλληλεγγύης, για το περιβάλλον, την οικονομία και την κοινωνία.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι πέτυχαν τους στόχους τους, αυτόν...
της εκλογής Έλληνα Πράσινου ευρωβουλευτή για πρώτη φορά στην ιστορία του οικολογικού κινήματος στη χώρα μας και τον προσανατολισμό της πολιτικής συζήτησης σε πράσινες κατευθύνσεις. Σημειώνουμε, όμως, ότι τα θέματα της Ευρώπης, που αυτά θα διαχειριστούν όσοι εκλέχτηκαν ευρωβουλευτές, ήταν ο μεγάλος απών κατά την προεκλογική περίοδο στη χώρα μας.
Ειδικά το κόμμα μας βρέθηκε στο στόχαστρο συχνά με μεθόδους ασύμβατες με το δημοκρατικό διάλογο, κυρίως για θέματα εξωτερικής πολιτικής, και δικαιωμάτων.
Από την αρχή τονίσαμε πως σε μια εποχή που η οικολογική κρίση επιβάλλει στενή συνεργασία κάθε χώρας με τους άμεσους γείτονές της, είναι επικίνδυνο να μετατρέπεται μια εκλογική αναμέτρηση σε διαγωνισμό εθνικής πλειοδοσίας. Κάθε εθνικισμός αποτελεί σήμερα πρώτα απ' όλα απειλή για τη δική του χώρα.
Η σιωπή όλων των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στις επιθέσεις αυτές, με την τιμητική εξαίρεση του κου Μάνου, οδήγησε τελικά το ΛΑΟΣ στη θέση του κριτή του πατριωτισμού των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων. Κάτι που ασφαλώς ευνοεί το συγκεκριμένο κόμμα, όχι όμως τη δημοκρατία ούτε και τα συμφέροντα τις χώρας μας.
Τέλος ευχόμαστε καλή δύναμη στον Ευρωβουλευτή μας Μιχάλη Τρεμόπουλο, που θα μας εκπροσωπήσει επάξια, ως ο αγωνιστής που πάντα υπήρξε, και χαιρόμαστε μαζί του. Από την πλευρά μας θα αξιοποιήσουμε την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο όχι μόνο για τη συνολική προώθηση των πράσινων λύσεων στην Ευρώπη, αλλά για την ανάδειξη και στήριξη θεμάτων ελληνικού ενδιαφέροντος.
Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο, αλλά πόδια έχουμε και θα τον περπατήσουμε.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που μας στήριξαν και να δικαιώσουμε την ψήφο τους.

14 σχόλια

  1. Ντροπή σου Αντρέα να στηρίζεις το υποκείμενο τον Τρεμόπουλο, αυτό το προδοτικό μίσθαρνο όργανο του Σόρος,το ανθεληνικό κατασκεύασμα του συστήματος, που έχει βέβαια χρήμα, αλλά και ημερομηνία λήξης.
    Ντροπή σου, γιατί πίστευα ότι διατηρούσες κάποιες αδιαπραγμέτευτες αξίες. Εκτός κι' αν δεν έχεις καταλάβει τίποτα για τι ρόλο υπηρετεί αυτό το ανίδρωτο θολοψευτοπράσινο υποκείμενο, πράγμα μάλλον απίθανο γιατί μυαλό έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τοσο αναλγητοι και ψευτες ειστε?
    πεστε μας τι σχεση εχετε με τον
    αλαφουζο που σας προπαγανδιζε
    γνωστα οικολογικα τα
    μονοπυθμενα του.
    τι γινετε με την αντιγονη?
    πρεπει να εγκαταλειψουν οι
    ελληνες τη θρακη οπως προπαγανδιζει
    ο τρεμοπουλος σε αρθρο του?
    καμμια σχεση δεν εχετε με την
    οικολογια και το πρασινο.
    αγωνα μονο υπερ των σκοπιανων
    και των κεμαλιστων κανετε και σκοτεινων κεντρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Διώξτε το ΠΑΣΟΚ από τα Εξάρχεια να πιούμε καφέ"

    "Μπορεί να πει κάποιος στο δημοκρατικό(εδώ γελάμε) Πασοκ να πάρει επιτέλους τα γραφεία του από εκεί και την διμοιρία που το φυλάνε(από τι άραγε; );μπας και ηρεμήσουν επιτέλους τα εξάρχεια;

    Δεν καταλαβαίνουν ότι...
    δεν τους θέλουμε;

    Δημοσιεύστε το ρε παιδιά...Ούτε ένα καφέ δε μπορούμε να πιούμε λόγω ΠΑΣΟΚ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος'


    ΜΙΚΥ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Αθήνα, 11 Ιουνίου 2009.

    Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) επιθυμεί να καταγγείλει μετά βδελυγμίας τον γνωστό εθνικόφρωνα και αρχαιολάτρη κ.Κώστα Ζουράρι γιά την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του γειτονικού μας κράτους. Επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό ότι η ονομασία που πρότεινε ο εν λόγω εθνικιστής (υποψήφιος ευρωβουλευτής του Πανελλ. Μακεδονικού Μετώπου), δηλαδή "Τα Παπάρια μου", έχει απορριφθεί δις από το Κοινοβούλιο της γείτονος με την υπ' αριθμόν απόφαση/ψηφοφορία 48765/456 της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

    Η ονομασία "τα Παπάρια μου", μεταφραζόμενη στην αγγλικήν ως "Former Yugoslav Republic of my Balls" (πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία των Παπαριών μου) έρχεται σε αντίθεση με το ψήφισμα υπ' αριθμόν 6990978/4 του 2002 που εξέδωσε η United Macedonian Diaspora περί της επισήμου θέσεως των Μακεδόνων γιά το όνομα της χώρας τους.

    Έπειτα, ο κ.Ζουράρις απέφυγε να εξηγήσει στο φιλοθεάμων κοινό γιατί χρησιμοποίησε ειδικά τη λέξη "παπάρια" ως πρόταση του ονόματος της Δημ. της Μακεδονίας. Μήπως κρύβονται οι γνωστές ελληνικές εθνικιστικές και ρατσιστικές επιδιώξεις πίσω από αυτήν την πρόταση; Μήπως το ακροδεξιό παρακράτος λειτουργεί ώστε να θέσει τη γειτονική χώρα ως "παρία" (και παπαρία) των εξελίξεων στη Βαλκανική;

    Περιμένουμε απαντήσεις αλλιώς το Παρατηρητήριο είναι αποφασισμένο να καταφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ (λερωμενα) ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , τους επιασε πυρετος τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΔΕΣ και τα ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ...

    Κανενα μηνυμα δεν πηραν (ΕΥΤΥΧΩΣ) ο δρομος ειναι ανοιχτος , ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 7,2 θα εινβαι ενα αστειο ποσοστο με αυτο που θα σου δωσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... εκει θα κλαψει Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ και τα πουλημενα πολιτικα ΤΖΑΚΙΑ...

    ΗΔΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΤΑ ΕΚΑΤΟ... γραφτο και θα με θυμηθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Telika aftos o Tremopoulos prepi na exei pola komplex o paparas
    kalos na erthzei loipon stis
    Bruxelles kai tha ton parakolouthoume na doume ti arxidies tha mas pei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σου ξαναγράφω ότι είναι ντροπή σου Αντρέα να στηρίζεις τον ανθέλληνα ψευτοπράσινο πρακτορίσκο Τρεμόπουλο, το μίσθαρνο αυτό όργανο του Σόρος και του συστήματος, διεθνούς και ντόπιου. Δεν το γνωρίζεις ή κάνεις πως δεν το γνωρίζεις; Kαι γιατί δε δημοσιεύεις το σχόλιο αυτό. Γιατί τραβάς το σκοινί και απομακρύνεις τους φίλους σου ; Προτιμάς τον Τρεμόπουλoπου, που αν και διαθέτει μπόλικο παραδάκι, είναι ληξιπρόθεσμος, όπως όλα οι πράκτορες, από τους πραγματικούς φίλους σου ; Παρέδωσες έτσι εύκολα την ψυχή σου και φτάνεις μέχρι τη λογοκρισία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρομόπουλε σουλτάνος εξαφάνισε όλους τους γενιτσάρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ntropi
    fagan to psomi
    tou Bergi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρε κοπριτες τετοιες μαλακιες λεγατε για τη μακεδονια μας και για μετανομασια της αγιου παυλου και σας ψηφισα.....ουστ ρεμαλια λερωσα τα χερια με σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΕΣΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ ΕΜ ΔΕ ΠΑΘΑΙΝΑ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΦΗΦΙΣΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΒΕΡΓΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση