GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα μάθημα ζωής...

. Από το http://www.hakis-hakis.blogspot.com/ . Σήμερα γνώρισα ένα κορίτσι ξεχωριστό, ξεχωριστό γιατί μέσα από τη ζωή της διδάχτηκε και κάνε...

.
Από το http://www.hakis-hakis.blogspot.com/
.
Σήμερα γνώρισα ένα κορίτσι ξεχωριστό, ξεχωριστό γιατί μέσα από τη ζωή της διδάχτηκε και κάνει αγώνα μόνη της για τους άλλους, για να μην κάνουν τα ίδια λάθη, και όχι ξεχωριστό επειδή είναι φορέας του ιού AIDS εδω και 12 χρόνια.
Την είπα πως μπορούμε να την βοηθήσουμε ΟΛΑ τα blogs προβάλλοντας τον αγώνα που κάνει, και πως δείχνουμε την δύναμη μας απλόχερα σε τέτοιους σκοπούς. To όνομα της είναι Ζωή.
Το μήνυμα που μου είπε να σας το μεταφέρω είναι αυτό...." Σας ευχαριστώ που μέσα από εσάς θα ακουστεί η φωνή μου που ουρλιάζει για αγάπη!"
Διαβάστε τι γράφει και τι θέλει να πει αυτό το κορίτσι μέσα από τη σελίδα της, αξίζει παιδιά, εμένα ήδη με έχει κάνει καλύτερο σαν άνθρωπο.
Η σελίδα είναι http://zwhaggelou.blogspot.com/
και το email της zwhaggelou@windowslive.com.
Ελπίζω να γίνουμε κομμάτι του αγώνα της.

5 σχόλια

  1. Πυρκαγιες = εκλογες

    Θα τα καψουν ολα και μετα θα κανουν εκλογες
    ελεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου που πιστευει οτι θα παμμε συντομα σε εκλογες για να προλαβουν την καταρρευση της πολuκατοικιας!!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. valte anena ar8ro toy dr koutsoukou

    ton fagate molis ton eidate diplaston Giorgo!!
    Andrea zeis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! Η ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ? ΩΡΑΙΑ ΗΘΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια για την ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΑΤΗ του HIV από την ΗΡΩΙΔΑ ΠΑΘΟΥΣΑ δημοσιογράφο Μαίρη Παπαγιαννίδου:
    http://www.hivwave.gr
    http://www.youtube.com/watch?v=TuW_u7ljNtU
    http://www.youtube.com/watch?v=tCGVZ6oWoTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16 Ιουν 2009 11:10:00 πμ


    Φίλε,δηλαδή θες να πεις ότι μόνο οι γυναίκες είναι "πουτάνες".Εμείς οι άντρες δε είμαστε "πουτάνες"?Εμείς είμαστε χειρότεροι.Κάτσε και σκέψου καλά και λογικά όπως πρέπει και μετά μιλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση