GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σκωτία υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα...

Από το PRESS ON ICE . Η τοπική κυβέρνηση της Σκωτίας τάσσεται υπέρ της επιστροφής στην Ελλάδα των Γλυπτών του Παρθενώνα. Εκπρόσωπός της δήλ...

Από το PRESS ON ICE
.
Η τοπική κυβέρνηση της Σκωτίας τάσσεται υπέρ της επιστροφής στην Ελλάδα των Γλυπτών του Παρθενώνα. Εκπρόσωπός της δήλωσε στην εφημερίδα "Σκότλαντ ον Σάντεϊ" ότι "οι υπουργοί της κυβέρνησης της Σκωτίας πιστεύουν πως η Ελλάδα είναι σε θέση να εκθέτει και να συντηρεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο τα Γλυπτά του Παρθενώνα, και υποστηρίζουν την άποψη ότι οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να πάρουν πίσω έναν από τους πλέον σημαντικούς πολιτιστικούς τους θησαυρούς. Τα γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους". Το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Σκότλαντ ον Σάντεϊ" υπογραμμίζει ότι ο λόρδος Έλγιν αφαίρεσε τα γλυπτά του Παρθενώνα και, για να αποφύγει την πτώχευσή του, τα πούλησε στο Βρετανικό Μουσείο.
Η θέση αυτή της κυβέρνησης της Σκωτίας στο θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων έχει και σημαντικό συμβολικό αντίκρισμα καθώς ο λόρδος Έλγιν είχε την καταγωγή του από περιοχή της Σκωτίας.
Την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα υποστηρίζει δημοσίευμα στην εφημερίδα "Σάντεϊ Τάιμς" http://www.news247.gr/

7 σχόλια

  1. Δευτέρα, 29 Ιούνιος 2009
    Καταγγελία για τον δήμαρχο Πειραιά


    "Ο Μεγάλος Δήμαρχος Πειραιά(Κος Παναγιώτης Φασούλας)& οι συνεργάτες του (Ο Κουμπάρος του Κος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γνωρίζετε γι'αυτόν από τις καταγγελίες του αρχιλαμόγιου... Μ.Τριανταφυλλόπουλου)έκαναν το εξής αμίμητο.
    Ο Δήμαρχος πειραιά πρίν 2 εβδομάδες εγκαινίασε χώρο κάτω από το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο)
    Για να μιλήσει ο μέγιστος πολιτικός έπρεπε να στηθούν μικρόφονα-και ο αντίστοιχος εξοπλισμός.
    Έγινε προσφορά 35.000€ (Ήδη αρκετά τσιμπημένη)και η απάντηση από τους συνεργάτες του ήταν η εξής
    Θα πάρεις την δουλειά με 35.000€ αλλά στην εφορία θα δηλώσεις 135.000€!!!!!!!!!!1
    Ο Νοών Νοείτο
    Άντε να χαθείτε παλιολαμόγια που έχετε κατακρεουργήσει το δημόσιο χρήμα.
    Στις επόμενες εκλογές ούτε την ψήφο των αδέσποτων"
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κυβερνητική πολιτική δολοφονεί τους Μικρομεσαίους.

    Στα πρόθυρα "μαζικής" αυτοκτονίας βρίσκονται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.
    Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, η μεγάλη πτώση του τζίρου των μικρών καταστημάτων, το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ έχουν φέρει χιλιάδες επαγγελματίες σε απόγνωση και κατάθλιψη.

    Εκτός από τις δεκάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες είναι οι μικρομεσαίοι που βιώνουν μία κόλαση βουτηγμένοι στην κατάθλιψη μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους.

    Η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Και όχι μόνον αυτό. Ενθαρρύνει την εξόντωσή τους, όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και τη φυσική, μέσω της ώθησής τους σε απονενοημένα διαβήματα. Ταυτόχρονα καταδικάζει τις οικογενειές των σε ένα διαρκή μαρασμό.

    Η Κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας κρίσης εξαπολύει φορολογικές επιδρομές, συκοφαντεί για τη "μη-απόδοση του ΦΠΑ", εκβιάζει με ελέγχους, κ.λπ.

    Ταυτόχρονα το ΤΕΒΕ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, συνεχίζει ακάθεκτο τις διώξεις των οφειλετών του. Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες δίκες κάθε μέρα οδηγούν τους οφειλέτες του ΤΕΒΕ στις φυλακές.

    Οι τράπεζες, παίζοντας το δικό τους παιγνίδι σε αυτό το σκηνικό, αναγκάζουν τους μικρομεσαίους να πουληθούν δούλοι, να χάσουν το σπίτι τους, την περιουσία τους.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

    Σε αυτή τη μακάβρια για τους μικρομεσαίους πραγματικότητα που επέβαλε η Κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις του εκσυγχρονισμού δρομολόγησαν πριν μερικά χρόνια, οι μικρομεσαίοι δεν βλέπουν κανένα φώς, δεν ακούν καμμία εξαγγελία που να τους δόσει κουράγιο να αντέξουν.

    Τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης τις είδαμε. Είδαμε το περίφημο ΤΕΜΠΜΕ, τη "στήριξη" στην πραγματική οικονομία, του άγριο δούλεμα των υπουργών της. Δεν ακούσαμε όμως πειστικές προτάσεις και από κανένα κομμα της αντιπολίτευσης, δεν ακούσαμε έναν λόγο παρηγοριάς.

    ένας μικρομεσαίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι, να έρθουν για να τα πουλήσει κανένας Καραμανλής, κανένας Μητσοτάκουλας.

    Είμαστε εμείς για συνέπεια και συνέχεια με τους ακαμάτηδες, τα χαμένα κορμιά, τους καταχραστές που μας κυβερνάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Ιουν 2009 1:46:00 μμ

    bloop-bloop-bloop.

    ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟ :


    ΠΜΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα δωράκι για τον πούστη τον Καραμανλή και το σκουπίδι την Γιαννάκου που μας διόρισε δια της βίας.

    Το ίδιο δωράκι ισχύει και για την συμμορία του ΛάΟΣ με τον καρατζαφύρερ, που έσκουζε από "ενδιαφέρον" και "πατριωτισμό" για την Σμύρνη, μόνο και μόνο για να μπει στη Βουλή.

    Αυτά από κάποιον που έχει στην οικογένειά του KAI πρόσφυγες από την Σμύρνη, KAI μετανάστες στο εξωτερικό.

    Γαμώ τα κόμματά σας, αλήτες της δεξιάς, γαμημένοι εχθροί της οικογένειάς μου, ξεφτιλισμένοι διαχρονικοί προδότες αυτής της χώρας.

    Θα σας πηδήξουμε καταλλήλως στην σωστή ώρα, φονιάδες των Ελλήνων, εχθροί της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 29 Ιουν 2009 6:03:00 μμ


    ΡΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η Σκωτία υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα..."

    ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΑΡΧΕΓΟΝΝΟ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ D N A TOYΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ [ΑΓΓΛΟΥΣ]ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση