GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόρα: “πάμε καλά Μακεδόνες μου!”...

13 σχόλια

  1. Σιχαμενη αυτη και ολο της το σοι που εχουν κανει την ΠΡΟΔΟΣΙΑ επαγγελμα και ΠΑΡΑΔΟΣΗ...

    Απορω πως συνεχιζει να τους ψηφιζει ο Ελληνικος λαος.
    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑΔΙΑ ΡΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ Η ΝΤΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ? ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

    ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΄ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΛΜΠΡΑΙΤ !!!!!!!!!!!!!!!!
    O BRAVO GIORGO !!!!!!
    ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΩΡΑΙΟΣ.ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ..
    ΕΛΛΗΝΑΣ !!

    ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο δούλεμα.
    Δώστε στους κλέφτες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πρόβατα, σαν τους πληρωμένους πράσινους αφισσοκολλητές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ 11:57 Π.Μ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΓΕΤΩΝ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μή στενοχωριέστε καθόλου θα γίνει σύντομα πρωθυπουργός ο Τζέφρυ ο Αμερικάνος που θα μας κάνει ξανά εθνικά υπερήφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μή στενοχωριέστε καθόλου θα γίνει σύντομα πρωθυπουργός ο Τζέφρυ ο Αμερικάνος που θα μας κάνει ξανά εθνικά υπερήφανους.

    30 Ιουν 2009 2:42:00 μμ

    Γερμανός είναι ο άνθρωπος, γιατί τον ονομάζεις αμερικανό;
    Αμερικανός μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε : ιταλορουμάνος, σλάβος, κινέζος, αραβοεβραίος, γερμανός, ιρλανδός, ισπανός, σκοπιανός βλαχοβούλγαρος, τουρκος, ιάπωνας, αφρικανός ( πχ, Ομπάμα ).

    Υπάρχει και η φυλή τών Μιτσιτάκι, αλλοδαποί, απόγονοι ληστών που ξέμειναν στην Κρήτη, με κύρια επαγγέλματα την αρχαιοκαπηλία και τον ανθελληνισμό μέσω πολιτικής.

    Όποιος ψηφίσει τέτοια τομάρια ξανά, είναι υπόλογος μιας εγκληματικής πράξης εναντίον τής Ελλάδος.

    Αυτά τα μυξοβάρβαρα σλαβοειδή είναι βέβαιο ότι για να επιδεικνύουν τόσο θράσος, θα πρέπει να έχουν αβάντες σε περισσότερες από μία χώρες ( ακίνητα, διαβατήρια, ταυτότητες, εχέγγυα απο ισχυρά αλλοδαπά μπάσταρδα, τραπεζικούς λογαριασμούς και ίσως στοιχεία εκβιαστικά για άλλους πολιτικάντηδες ).

    Πράξεις εγκληματιών τέτοιου είδους δεν παραγράφονται ΠΟΤΕ.

    Εξίσου υπόλογοι είναι και όσοι κατέχουν αξιώματα στην Αστυνομία και στον Στρατό που υποθάλπουν τέτοια καθάρματα ή συνεργούν μαζί τους.

    Μέγιστη ποινική ευθύνη φέρουν επίσης και όσοι Δικαστικοί αδιαφορούν, αλλά ιδίως οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ που τους προστατεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στοιχιματίζω όσο θέλετε ότι η έμπνευση των Βλαχοβουλγάρων Σκοπιανών να βάψουν ένα αεροπλάνο και να έρθουν στην Ελλάδα, προέρχεται μεν από τους ίδιους τους Βουλγάρους, αλλά ότι το υπέβαλαν πρώτα στο Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδος και αφού πήραν την έγκριση από την Χαμούρα Βλαχογιάννι, πήραν το θάρρος να απογειωθούν για την Κέρκυρα.

    Είναι ολοφάνερο ότι στις μυστικές συννενοήσεις τους με την Βλακογιανι, αναγνώρισαν από κοινού ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρήσουν κάτι τέτοιο στην Μακεδονία ( αεροδρόμιο Μακεδονία - Θεσσαλονίκη ) γιατί ξέρουν ότι αυτό το τομάρι στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν θα μπορούσε να τους σώσει από λιθοβολισμό και θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ντόρα Βλακογιάννη ελπίζει μ' αυτόν τον τρόπο να παραμερίσει πολιτικά τον Καραμανλί, έχοντας την κρυφή* υποστήριξη των Γερμανών των ΗΠΑ, κολλητών πατρός τε και μητρός τε και απάντων προγόνων ληστών τσι Κρήτης.
    Γι' αυτό και έδειξε τόσο θράσος, αυτό το μουνόπανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την προδοσια και την αποστασια την λαμογια και αλλα πολα η οικογενεια Μητσοτακητην εχει στο αιμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. NTΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΒΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΟΛΑ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση