GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενας θρύλος στο Θρύλο...

Και οι μεταγραφές είναι πολιτική... Ο θρυλικός Ροναλντίνιο θα συνταξιοδοτηθεί στο ..."Θρύλο"! . Όπως είχε πρώτο αποκαλύψει το pre...

Και οι μεταγραφές είναι πολιτική...
Ο θρυλικός Ροναλντίνιο θα συνταξιοδοτηθεί στο ..."Θρύλο"!

.
Όπως είχε πρώτο αποκαλύψει το press-gr οι αδελφοί Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος εισέρχονται και στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού και αυτές τις ημέρες υπέγραψαν επιταγή 20 εκατομμυρίων ευρώ για την μετεγραφική ενίσχυση της ομάδας. Από κοντά και οι επιχειρηματίες Γκλου και Λαυρεντιάδης, με 10 εκατομμύρια ο καθένας.
Έτσι, ο Σωκράτης Κόκκαλης με άλλο αέρα συναντήθηκε στο νησί των ανέμων,τη Μύκονο, με έναν από τους σύγχρονους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τον Ροναλντίνιο, που οδεύει προς τον Θρύλο με τις κοκκινόασπρες φανέλες.
Αστειευόμενος ο πατέρας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος -γνωστός για το χιούμορ του- λέγεται ότι είπε στον Σωκράτη "κοίταξε πρόεδρε να συνταξιοδοτηθεί ο θρύλος στο θρύλο".
Θα πείτε, εν μέσω εκλογών και πολιτικής βαβούρας, ποιός ενδιαφέρεται, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πάντα με ένα βραζιλιάνο άσσο, έριχνε το βράχο στα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα ανατάραζε, κάνοντας πολιτική και στις μεταγραφές...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

8 σχόλια

  1. καλα αυτος θα ρθει εδω για μπουρδελοτσαρκες στα μπουζουκια.προεδρα σοβαρεψου και φερε παιχτες στην ομαδα και ασε τους συνταξιουχους τουριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι ο πατατάκιας έχει γίνει μπουζουκόφιλος και σπάει ντουζίνες πιάτα στη καθισιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι΄αυτό ο Σωκράτης έχει διαθέσει σ΄αυτόν και στον μάνατζερ αδερφό του το ιδιωτικό του τζερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ αύριο παρατείστε τις κάλπες και τις παραλίες κι΄όλοι οι γαύροι στην υποδοχή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυστήρια πράματα, τη κοπανάνε Χριστοφοράκος και Καρβέλας με εκατομμύρια κι΄έρχεται ο Ροναλντίνιο να μας πάρει τα υπόλοιπα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα αυτο δεν εχει ξαναγινει στα ελληνικα αθλητικα χρονικα. θα ειναι κατι φανταστικο ! ! ! και θελω να δω μερικους που θα σκασουνε απο την ζηλεια τους, πως θα αντιδρασουνε οταν δουνε τον Ροναλντινιο στα ερυθρολευκα στην Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Α Ρ Α θρυλος για παντα.

    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακαρι να ερθει ο Ροναλντινιο ο Ολυμπιακος παντα πρωτοπορος θα κανει για μια ακομα φορα κατι το αναπαναληπτο για τα ελληνικα δεδωμενα αν κατορθωσει και τον φερει, Ασε που θα αποκτησει τεραστιο ενδιαφερον το Πρωταθλημα και ελπιζω ορισμενοι ποδοσφαιριστες τυπου Γκαρσια καιΚυργιακου να εχουν καλυτερη συμπεριφορα Στα γηπεδα.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση