GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...χαμόγελο της Ντόρας

-Εγώ γιατί γελάω τώρα;

-Εγώ γιατί γελάω τώρα;

37 σχόλια

  1. Ο Χ Α Τ Ζ Η Ν Ι Κ Ο Λ Α Ο Υ θελει κατι κλοτσιες που να ειναι ολες δικες του. Δεν μπορω να καταλαβω πως δεχονται ορισμενοι για να μην πω ολοι οι βουλευτες να τους μιλαει αυτος Μ.....ς με αυτον σκαιοτατο τροπο, κι αυτοι να συμπεριφερονται σαν αγορακια που τα πιασανε να κανουνε μια αταξια.Καλα δεν ντρεπονται καθολου? οποιος δηποτε αλλος θα του ειχε πεταξει το μικροφωνο στο κεφαλι,Και μετα περιμενουμε απ' αυτους τους πολιτικους να εχουν το σθενος να υπερασπισουν τα δικαια του Λαου !!!
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντορα μας χαντακωσες.παραιτησου τωρα.εισαι επικινδυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χαμογελο της Ντορας θα φυγει μια και καλη απο την μουρη της, οταν οι Ελληνες ψηφοφοροι καταλαβουν επιτελους ποσο κακο εχει κανει στον τοπο αυτη και ολη η οικογενεια της.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβατε εσεις οι δεξιοι οτι ειναι η ντορουλα ο Μητσοτακαρος σε αλη κοπια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριάκος - Ντόρα,

    Με την χορηγία της Μίζενς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πιό βαμένοι Μητσοτακικοί ψήφισαν τον ΛΑΟΣ, ο ΛΑΟΣ έφτασε σε κάποιον νομό στην Κρήτη μέχρι και 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα Μεγάλο μπράβο στους Οικολόγους-Πράσινους!!!
    Όλος ο Φασιστοσυρφετός (Άνθιμος,Καρατζαφέρης,Ψωμιάδης κλπ. φασιστικά φυντάνια), ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη, τους πολέμησε μανιωδώς με ψέματα και συκοφαντίες,αλλά δεν κατάφερε να τους πλήξει καίρια.Μπράβο στον Τρεμόπουλο, που αν και δεν τον ψήφισα είναι θετικό ότι μπαίνει στην Ευροβουλή!
    Όσο για τη Θεσ/νίκη- η πιό ακροδεξιά και φασιστική πόλη της Ελλάδος τι περιμένατε....Αυτή ήταν η κατεξοχήν πόλη που λάτρευε το παρακράτος, εδώ δολοφόνησαν τον Λαμπράκη, εδώ έρχονται οι πιό συντηρητικοί και ακροδεξιοί και μισαλλόδοξοι μητροπολίτες, εδώ ο Καρατζαφέρης νοιώθει σαν στο σπίτι του, εδώ Νομάρχης είναι ο Ψωμιάδης κλπ. κλπ.
    Και το ηλίθιον του πράγματος είναι, ότι βάλανε τον Ψωμιάδη να μιλήσει ως νομάρχης για την έναρξη του φεστιβάλ βιβλίου?!?!?!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ποιόόόός??
    Ένας άνθρωπος, που αμφιβάλω εάν έχει διαβάσει έστω και ένα βιβλίο στη ζωή του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ
    2 ΣΚΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ- ΣΚΡΟΦΑ
    ΕΝΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ.
    ΕΝΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΑΠΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ8 Ιουν 2009, 11:30:00 π.μ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΟΤΙ ΠΡΙΟΝΙΖΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    Ο ΠΟΛΥΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.
    Η ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΠΛΕ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ.ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΡΥΠΑΙΝΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ.
    ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΑ.

    ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .

    ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ.

    ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΑ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ . ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ.

    ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.
    ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ.

    ΟΜΩΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΟ ?

    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟς ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΠΣ ΤΟΝ 11:01 Π.Μ.

    ΈΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ.
    ΟΙ ΔΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ YESMEN ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.23 μπραβο και σε σενα.

    παρε τωρα και ενα λουκουμι για την εξυπναδα σου να ψηφισεις το κομμα αλαφουζου βιομηχανιων και της γερμανικης bnd(cia γερμανιας)

    να υποθεσω δε οτι η λεπτοκαρυα πιεριας ειναι η πολη των γκιουλανγ?και η αθηνα η πολη των ερυθρων χμερ καμποτζης?

    ζητω οι κεμαλοτσολιαδες.

    ζητω οι μαρξιστες-μπαρουφολογοι νεοταξιτες

    ζητω τα μαρξιστικα μαντροσκυλα του νεοθωμανισμου

    ζητω η αριστεριστικη δημαγωγια.

    ζητω τα ιδεολογικα παιδομαζωματα των ανυπερασπιστων ανηλικων μαθητων

    ζητω η καπηλεια του λαικου κινηματος και η εκ θεου μονη αληθεια της.

    ζητω η ιδεολογια ολος λαος ισον κομμα και κομμα ισον κρατος μονοφυσιτικη ιδεολογια και δαιμονοποιηση των αλλων.

    ανοχη στην διαφορετικοτητα μονο οταν διαλυει την εθνικη υποσταση?φαρισαιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επισης 11.23 αν ειχες την διανοητικη επαρκεια και αν ειχες ανοιξει μια εφημεριδα η ενα σαιτ στη ζωη σου θα εβλεπες οτι ο νεοφασιστας τρεμοπουλος(νεοφασιστας ως πουλεν του νεοταξιτικου ολοκληρωτισμου)βγηκε στην ευρωβουλη απο τις ψηφους που πηρε στην περιφερεια θεσσαλονικης!

    δηλαδη στην 'φασιστικη' μακεδονια-σολουν που πολεμα συμμαχωντας με τους αβαφτιστους μπασταρδους των βαλκανικων εθνων.

    με τις υγειες σου.μπραβο αναλυτη τιτανα του παλαιας κοπης μαρξιστικου αντιφασισμου και θιασωτη του νεας κοπης νεοφασισμου των πολυεθνικων και κεμαλοτσολιαδων.

    μπραβο μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τόσο μυαλό διαθέτουν οι πασοκοι , που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν βλάκα , είχαν την ευκαιρία της ζωής τους να τον ξεφορτωθούν και να αναλάβει κανένας της προκοπής , τώρα το μόνο που κατάφεραν ήταν να διατηρούν έναν βλάκα για αρχηγό , να τον χαίρονται ,αλλά προκοπή δεν πρόκειται να δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ
    2 ΣΚΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΣΟΚΑΡΟ- ΣΚΡΟΦΑ
    ΕΝΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ.
    ΕΝΑ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ..
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @12:18 είσαι 1000% πετυχημένος σε συγχαίρω για το nickname, το avatar και τις απόψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΝΤΟΡΑ !

    ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΩΞΟΥΝ .

    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 8 Ιουν 2009 11:45:00 πμ

    ΔΕΣ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ

    http://www.nosokomia.gr/web/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=54


    Χ
    Ω
    Ρ
    Ι
    Σ

    Σ
    Χ
    Ο
    Λ
    Ι
    Ο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ
    Πρωτού την πάρει ο Καραμανλής από τον Τζέφρι, όπως ο ίδιος γράφεις, του είχε ξεσκίσει το παρθένο του κωλαράκι!!!
    Εσείς τον λέτε τον Καραμανλή πούστη και ότι τον γαμούσε ο «κοσμηματοπώλης»!
    Φαντάζεστε τώρα τον πούστη, να ξεκωλιάζει τον Αρχηγό σας?
    Το ξέρουν αυτό στην Ιπποκράτους?
    Φιλαράκι! Ούτε ψύλος στον κόρφο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8 Ιουν 2009 12:39:00 μμ

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 16 ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ?

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΗΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Παρακαλουνται και τα 100 ατομα που ψηφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ολη την Ελλαδα (τα στελεχη του συριζα δηλαδη),
    να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και μαζι με τους κολλητους τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες να παρουν δρομο απο την χωρα.

    Ελπιζω πια να καταλαβαν οτι κανεις δεν πιστευει τις μπουρδες τους και δεν τους θελει πια στην Ελλαδα ΚΑΝΕΙΣ.

    Παταγωδης συντριβη των ψευτοκουλτουριαρηδων τεμπεληδων του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χατζηνίκο χτες ξεσάλωσες,
    Οσο τα γκάλοπ έδειχναν μεγάλη τη διαφορά το πήγαινες λαου-λάου ,όταν επενέβησαν «αι ημέτεραι δυνάμεις» Παυλόπουλου που καθήλωσαν για πέντε ώρες τη δαιφορά στο 2,2 , ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΛΠΟ, πήρες θάρρος και όρχησες να τα χώνεις στου πασόκους στην ευγενέστατη Συλβάνα Ράπτη και όπου εύρισκες ιδιαίτερα όταν σου είπαν πως ενδέχεται το ΠΑΣΟΚ νε μην ξεπεράσει το 35 % θυμήθηκες τον Τράγκα που έχεις μέσα σου και έγινες γελοίος , βεβαίως ποτέ δεν ήσουν καλύτερος , υπηρέτης του κατεστημένου ήσουν πάντοτε ,.
    Περαστικά σε σένα και σε όλα τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΤΣΙ ΝΤΟΡΑ ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. PROTEINO O PAPAGIANNIS NA GINEI EKPROSOPOS TIPOU NEAS DIMOKRATIAS O ALAFOUZOS YPOURGOS PERIVALLONTOS O MPOMPOLAS YPOURGOS DIMOSION ERGON O KOKKALIS IPOURGOS TILEPIKOINONION O LAMPRAKIS IPOURGOS POLITISMOU O KIRIAKOU IFIPOURGOS ATHLITISMOU KAI TON THEMO IPOURGO OIKONOMIKON(OLOS PERIERGOS OLOI AFTOI EXOUN APO 1 MME)... ANTE GAMITHEITE OTI KAI NA KANETE OSO REVMA KAI NA DOSTE ME PLASTES DIMOSKOPISEIS KAI EXIT POLL PALI 2oi THA ERXESTE KSEFTILES . O JEFRY MONOS TOU EPEZE STO GIPEDO KAI DEN KATAFERE NA PAREI PARAPANO PSIFOUS... DEN MASAME SAS MATHAME PIA MAKARI NA GINOUN VOULEFTIKES EKLOGES NA DOUME TI EXEI NA GINEI PARTY THA KANEI PALI O KARAMANLIS.. TO MINIMA EINAI ENA I ALLAZETE I VOULIAZETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο Αντώναρος!!8 Ιουν 2009, 3:49:00 μ.μ.

    τε τι είναι να χάνει η Νέα Δημοκρατία με 4,3% κσι να πανηγυρίζει που δεν διασύσρθηκε?
    Αυτό το κόμμα δεν πρόσφερε ποτ΄΄ε και τίποτα στη χ'ωρα μας.Καπηλεύεται όμως με κάθε ευκαιρ'ια την αποκλειστικότητα του πατριωτισμού.
    Δεν μπορώ να κατανοήσω τους συνέλληνες Μακεδόνες.Επειδή και κλά το παίζει Μακεδόνας ο Καραμανλής πίνουν νερό στο όνομά του?Μα τον έχουν γραμμένο οι Σκοπιανοί και μαζί με αυτόν και τους Μακεδόνες αφού παντού πλέον στο κόσμο όταν λένε Μακρδόνας φυσικά και δεν εννοούν τον Καραμανλή!Το κράτος της Δεξιάς έχει ακόμη βαθιές ρίζες στη Μακεδονία και είνια ντροπή εν έτει 2009.Πάρτε παράδειγμα τον καραγκιόζη τον Ψωνιάδη που ούτε κηπουρό θα τον έκανα στον κήπο μου με πόση αυθάθεια θεωρεί δεδομένους τους φτωχούς κατοίκους της Θεσσαλονίκης?
    Μήπως φοβούνται οι "πάμπλουτοι" Μακεδόνες κάτοικοι ότι όταν έρθει στα πράγματα ο Γιωργάκης θα χάσουν το βιός τους.Δεν θυμούνται πο΄=όσο περήφανοι έννοιωθαν όταν ήταν υπουργός Εξωτερικώμ και η Ελλάδα είχε φωνή?Όχι τώρα με την Ντόρα που η Ελλάδα φοράει συνεχώς σερβιέττες.
    Πάντως ποαρατήρησα αισθητή άνοδο του ΛΑΟΣ στην Κρήτη ένα μέρος όπου δεν ευδοκιμεί αυτό το είδος.Λέτε να είναι ένα ακόμη τέχνασμα του Μητσοτακέικου γιά να πριονίσει τη καρέκλα του Καραμανλή?
    Ότι και να κάνει το διαβολόσογο δεν πρόκειται να δεί τη Ντόρα πρωθυπουργό.Γιατί φρόντισε ο επίτιμος με τις μαλακίες του να κάψει τα παιδιά του.Βουλευτάκι λοιπόν άντε και κανένα υπουργιλίκι με μέσον αλλά όχι και να έχουν το γενικό πρόσταγμα στη χώρα!

    Αν ήμουν νομοθέτης θα έβαζα όριο τα οκτώ χρόνια να είναι κάποιος βουλευτής και μετά σπίτι του.Να μπούν και άλλοι στη πολιτική(να αρπάξουν και άλλοι?) γιατί δεν περιμενω να με σώσουν τα...αρχίδια της Ντόρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Σαρώνει το Πασοκ

    με 4,36 % διαφορά !

    Αποθεώθηκε ο ηγέτης Γιώργος Παπανδρέου!!

    Η ΝΔ έχει χάσει την λαική "δεδηλωμένη".

    Υπάρχει δυσαρμονία βουλής και λαικής βούλησης!!

    Την πραγματική διαφορά την εδειξαν μετά τις 2.3ο πμ

    - Η αποχή είναι λογικη (αλλα δεν είναι μεγάλη) για την περίπτωση ευρωεκλογών.
    - Οι εκλογικοί κατάλογοι δεν εχουν εκκαθαριστει, άρα υπάρχει πλασματική αποχή!
    - Oσοι δεν πηγαν να ψηφίσουν ήταν στην πλειονότητα Πασοκ και αφού ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ για τη ΝΙΚΗ πήγαν για μπάνιο.
    - Η αποχή είναι και αυτή μια αρνητική ψήφος εναντίον της ΝΔ ειδικά από τους νέους!!!
    - Σε καποιους νομους και περιοχες καποιοι δεν καναν τον αγωνα που μπορούσαν(καλυμενη προδοσια)!!

    - έτσι η πραγματική διαφορά είναι 11% (όπως προείπαμε) άρα μεγάλη η διαφορά!

    - Εξαφανίζονται οι "γιαλατζί οικολόγοι" 3, 45 % με κλάματα!!

    - Θα φύγει ο Κώστας σιγα σιγα

    -Γελαει η Ελλάδα με τους ψευτοδημοσκοπους!!

    - Ο κόσμος ψηφισε σοφα, χρυση τομή
    - Παμε σε εκλογες ανα πάσα στιγμή!!

    Επιβεβαιώνεται ο Δρ Κουτσούκος που
    που βάλλεται από τους χουντο-καραμανλικούς....που βαδίζουν χερι χερι....!!!

    Τώρα είναι στην Ιπποκράτους!!
    Τον χαιρετησε θερμα ο Γιωργος και ετοιμάζόμαστε για τις επικείμενεςεκλογές!!!

    Εκλογές Εδώ και τώρα!!
    Κώστας Πασοκ

    8 Ιουν 2009 10:44:00 πμ

    Δείτε τον Δρ Κουτσουκο την ωρα που μπαινει ο Γιωργος στην Ιπποκράτους την ωρα της μεγάλης ΝΙΚΗΣ



    http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=67300

    NIKH ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Παρακαλουνται και τα 100 ατομα που ψηφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ολη την Ελλαδα (τα στελεχη του συριζα δηλαδη),
    να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και μαζι με τους κολλητους τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες να παρουν δρομο απο την χωρα.

    Ελπιζω πια να καταλαβαν οτι κανεις δεν πιστευει τις μπουρδες τους και δεν τους θελει πια στην Ελλαδα ΚΑΝΕΙΣ.

    Παταγωδης συντριβη των ψευτοκουλτουριαρηδων τεμπεληδων του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

    Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
    Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

    Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

    Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

    Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

    Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. fidi kolovo ine i xazoforada ayti ama se vali kato tha se petaksi ta matia ekso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ

    ΡΕΕΕΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΑΘΑΤΕ. ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΤΕ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΜΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ.

    1000000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥ. ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ.

    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ……. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΜΕ ΕΞΙΤΠΟΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Η ΝΔ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ 3% ΣΕ 7,2%.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 4% ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ 3% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΕΧΑΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ .
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ . ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 9% ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007. ΚΛΑΜΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. ΧΑΛΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.

    ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΠΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση