GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούσε κεφάλαια η Γιάννα...

....από εφοπλιστές για να "μπουν" στον Ελ. Τύπο Από τον Μαρίνο Πουλάκη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Εγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρου...

....από εφοπλιστές για να "μπουν" στον Ελ. Τύπο

Από τον Μαρίνο Πουλάκη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Εγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα η Γιάννα Αγγελοπούλου αναζητούσε, προσωπικά, κεφάλαια για να "μπουν" στον "Ελεύθερο Τύπο". Για το σκοπό αυτό είχε απευθυνθεί και σε γνωστούς μεγάλους εφοπλιστές, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

3 σχόλια

  1. Απάντηση στο Γράμμα του Νίκου Κουνταρδά απο τη ΓΑΔΑ

    Ρε φίλε σαν τον καραμανλάκη μας τα λες, αναλαμβάνεις την πολιτική ευθήνη; με τα όβολα τι θα γίνει, δηλαδή για την περίπτωση σου εκτός κι αν είσαι βαλτός, γιατί κάτι μου ψιλομυρίζει στην επιστολή σου, με όπλα συνεργούς, γιατί μην μου πεις ότι έναςκαι μοναχός έβγαζε όλη την δουλειά, δύσκολα πράματα και θέλουν παρέα, οργάνωση, ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ, γι' αυτό λέω ότι είσαι βαλτός του καθεστώτος, ένας από τους πολλούς ψωμολυσασμένους μαλάκες που χρησιμοποιεί για να βγαίνει από την λούμπα.
    Έτσι για τους παραπάνω λόγους ουστ σκυλί του δρόμου, που πας με τα γαβγίσματα σου να μας κάνεις να σε κοιτάζουμε εσένα ρε τσογλάνι, και όχι αυτούς που σε βάλανε, και που μόνο για τέτοιες δουλειές του ποδαριού είναι ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδεατό παράρτημα του Βρετανικού Μουσείου= προδοσία .Το παράρτημα θα έχει διπλωματική ασυλία θα θεωρείται ξένο έδαφος. Τα δικά μας αγάλματα που είναι ήδη στην Ελλάδα θα περιέλθουν αυτομάτως στους ΄Αγγλους!!
    Τα δίνουν όλα στους ΄Αγγλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση