GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βράζουν οι βουλευτές της ΝΔ για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης...

Δεν ... καταδέχτηκαν να τους καλέσουν στα εγκαίνια. Απέκλεισαν και όσους είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με την ανέγερσή του. Χρειάστηκε να βά...

Δεν ... καταδέχτηκαν να τους καλέσουν στα εγκαίνια. Απέκλεισαν και όσους είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με την ανέγερσή του. Χρειάστηκε να βάλει τις φωνές η Μαν. Παυλίδου...

Από τον Ορέστη Αυγερινό
.
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί και στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Εν όψει των εγκαινίων, οι βουλευτές της ΝΔ διαπίστωσαν ότι δεν έχουν προκληθεί για να παραστούν. Όπως δεν έχει προσκληθεί και κανένας βουλευτής άλλου κόμματος. Μαθαίνοντας μάλιστα ότι προγραμματίστηκαν prive επισκέψεις άλλων παραγόντων του δημοσίου βίου, όπως των εκδοτών, αρκετοί έγιναν έξαλλοι. Ρώτησαν λοιπόν αρμοδίως και τους απάντησαν ότι ...κάποια στιγμή, αργότερα, θα κληθούν για να ξεναγηθούν οι βουλευτές καθ' ομάδες!!!
"Γιατί άραγε αυτή η άθλια συμπεριφορά και η ασέβεια προς τους βουλευτές;" απορούσαν σημειώνοντας ότι λόγω θερινής περιόδου δεν θα βρίσκονταν όλοι οι βουλευτές στην Αθήνα και έτσι θα αποφευγόταν ο ...συνωστισμός - αν αυτό απασχολούσε το υπουργείο Πολιτισμού και τον κ. Παντερμαλή. Αρκετοί βουλευτές, ακόμη και φίλοι του, ήταν χολωμένοι με τον κ. Σαμαρά.
Όπως επίσης ρωτώντας έμαθαν ότι και από τους διατελέσαντες υπουργούς και υφυπουργούς Πολιτισμού προσκλήθηκαν μόνο ο Ε. Βενιζέλος και ο Μ. Λιάπης.
Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι θέμα δημιουργήθηκε γιατί δεν είχαν προσκληθεί και όσοι διετέλεσαν μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού Ανέγερσης Νέου Μουσείου Ακρόπολης. Χρειάστηκαν οι έντονες αντιδράσεις της στενής συνεργάτιδας της Μελίνας Μερκούρη, Μανουέλλας Παυλίδου, που φέρεται να έβαλε τις φωνές, για να διορθωθεί τουλάχιστον αυτό το λάθος...

10 σχόλια

  1. Τους έγδυσαν, τους έδεσαν με σχοινιά σε μηχανάκια και τους περιέφεραν στο χωριό… για παραδειγματισμό. Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Θύματα τρεις μετανάστες από το Μπαγκλαντές.
    Ο 31χρονος κάτοικος του χωριού «συνέλαβε» επ' αυτοφώρω τους μετανάστες, που δούλευαν στην στάνη του, να κλέβουν πρόβατα...
    Με τη βοήθεια ενός φίλου του, 24 ετών, και χωρίς να χάσουν χρόνο, ξυλοκόπησαν τους άτυχους αλλοδαπούς, τους έγδυσαν, τους έδεσαν με σχοινιά σε μηχανάκια και τους περιέφεραν στο χωριό… για παραδειγματισμό.
    Για κακή τύχη των ανεγκέφαλων δραστών, κάποιοι… λογικοί συντοπίτες τους ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Αμαλιάδας.
    1 ποιοι πουτσαράδες τους κάρφωσαν ? πρέπει να έχουν την ίδια τύχη
    2 καλή αρχή , εάν αντιδρούσαμε έτσι σε κάθε κλέφτη αλλοδαπό , σίγουρα θα είχαμε ποιο λίγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΥΥΥ... ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ
    ΚΡΕΤΙΝΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΗΜΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO NEO MOYΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ
    ΧΡΥΣΟΕΛΕΦΑΝΤΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ
    ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ
    ΜΕΛΙΝΑΣ.
    ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΥΚΑΛΙ
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ. 15 ΜΕΤΡΩΝ !

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ
    ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ.
    ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΑΤΥΡΟΥ
    ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ 70ΑΡΗ ΓΑΜΙΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα αρχιδια μας!
    Καλα τους εκαναν.... τους κλεφτες..... οι δηθεν βουλευτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλεστε το ζαχοπουλο και την πεζεντακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το post αφορά στη θεματική ενότητα "Πολιτισμός".
    Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα να μην αναρτούν σχόλια.
    Σύντομα θα αναρτηθεί post στη θεματική ενότητα "ΒΑΡΒΑΡΟΙ" όπου τους περιμένουμε με μεγάλη ευχαρίστηση να εκτροχιαστούν μέχρι κραιπάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέτε ο πρώτος σχολιαστής να είναι κάποιος από τους bloopers;


    Σέξυ δικηγορίνα βγες να μας κάνεις νάζια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:24
    "Για κακή τύχη των ανεγκέφαλων δραστών, κάποιοι… λογικοί συντοπίτες τους ειδοποίησαν την αστυνομία."

    -----

    καλά τα λες μάγκα μου αλλά παραλείπεις να πεις ότι οι κλοπές γίνονταν για πολύ καιρό και οι καταγγελίες στην αστυνομία ήταν συχνές - φυσικά, οι μπάτσοι πέταγαν τις καταγγελίες στο καλάθι των αχρήστων για να μην καταγραφεί στα "στατιστικά" η εγκληματικότητα στην περιοχή τους.

    Μόλις όμως τα θύματα ήταν "αλλοδαποί" και όχι "ιθαγενείς", τότε τους έπιασε τους μπάτσους η κωλοπηλάλα να στείλουν τους έλληνες δράστες στον εισαγγελέα. (Διαφορετικά, ο Αλαβάνος θα τους έκανε δυσμενή μετάθεση στο σουφλί - από τη στιγμη που η καταγγελία για την αυτοδικία έγινε απο Συριζαίους και λοιπά Κουράκια).

    Θα γίνει, άραγε, και μία ΕΔΕ για την ολιγωρία των αστυνομικών στις καταγγελίες, που είχαν προηγηθεί;

    Διαφωνείς, άραγε, στο ότι η αυτοδικία, από μέρους των πολιτών, είναι το ύστατο αποτέλεσμα είτε ενός "μπάτσικου γραψαρχιδισμού" είτε μιας "υπηρεσιακής" υπακοής στα ξενοδουλικά κελέυσματα του κάθε ξεφτιλισμένου Πάκη που δίνει διαρκή αμνηστεία στα ξενόφερτα καθήκια, από την...ευγνωμοσύνη του που διάλεξαν την ελλάδα για πλιάτσικο και όχι άλλη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1+38->

    θελεις σφαξιμο στο γονατο με σκουριασμενη κονσερβα και στη πηγαδα με τη μια γαμημενο φασισταριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση