GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EMO Generation‏...

Από το http://xalllara.blogspot.com/ . Θα ήθελα και εγώ να μιλήσω για αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται EMO. Δημοκρατία και Ελευθερία ...

Από το http://xalllara.blogspot.com/
.
Θα ήθελα και εγώ να μιλήσω για αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται EMO. Δημοκρατία και Ελευθερία έχουμε, ο καθένας μπορεί να φοράει ότι θέλει, να βάφει τα μούτρα και τα μάτια του όποτε και όπως θέλει. Το θέαμα δεν μπορώ να πω πως με χαλάει ίσα ίσα μου αρέσει. Αλλά έχω μια ένσταση για τα ΕΜΟ Girls. Αυτό με την φράντζα και τον τεράστιο φιόγκο περισσότερο σε κοιμισμένο στυλ μου κάνει παρά σε emotional. Αυτός ο φιόγκος μου θυμίζει την λέξη τζιτζιφιόγκος!!!
Αν φύγουμε από την εξωτερική εμφάνιση η οποία είναι άκρως χαρακτηριστική τι μένει; Το μέσα. Κατά την άποψη μου όλα αυτά τα παιδάκια δεν έχουν κάτι για να τους εκφράζει και... να τους εντάσσει σε ένα ευρύ κοινωνικό σύνολο έτσι ομαδοποιούνται σε τέτοιου είδους ομάδες. Άσε που πιστεύω ακράδαντα πως πολλοί ΕΜΟ είναι θύματα της μόδας γιατί δεν πιστεύω να έπεσε τόση μελαγχολία απότομα στην νέα γένια... Έπειτα βλέπω κατί το εντελώς οξύμωρο. Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε...
Υποτίθεται πως οι ΕΜΟ είναι μελαγχολικά και καταθλιπτικά άτομα, χωρίς όμως να ξέρουν καν την θα πει κατάθλιψή. Την πλήξη και την ανία τους από την έλλειψη ενδιαφερόντων τις μεταφράζουν σε μελαγχολία και κατάθλιψη. Πουλάκια μου καλά αν πάσχετε όντως από κατάθλιψή τότε δεν θα θέλατε να είστε ΕΜΟ. Θα θέλατε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βγείτε από αυτή την αρρώστια που δυστυχώς επιβαρύνει πολλούς ανθρώπους την σημερινή εποχή. Αν είχατε κατάθλιψή δεν θα είχατε όρεξη όχι να πιστολάρετε το μαλί τόσες ώρες αλλά ούτε το πιστολάκι στην πρίζα δεν θα βάζατε. Λίγο που έψαξα για τους ΕΜΟ είδα πως ξεκίνησε από ένα είδος μουσικής Punk - Rock ή κάτι τέτοιο. Δεν κάθισα να ασχοληθώ εντατικά με το θέμα γιατί δεν ενδιαφέρομαι να ενταχθώ στα πλαίσια τους. Έπειτα αν δεν κάνω λάθος οι ΕΜΟ έχουν κόντρα με τους Trendy...
Αλήθεια έχουν καταλάβει ότι και οι ίδιοι οι ΕΜΟ κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και κατάφεραν και αυτοί να γίνουν Trendy; Γιατί για τους κύκλους και το target group τους είναι της μοδός να είσαι ΕΜΟ και αφού οι ΕΜΟ γίναν της μοδός μεταλλάχθηκαν σε Trendy...Μπλέξατε τα μπούτια σας...Τώρα αφού αντιπαθεί τε τόσο πολύ τους Trendy μπορείτε να πέσετε σε κατάθλιψή γιατί καταφέρατε να κάνετε το ΕΜΟ Trendy!!!!

7 σχόλια

  1. Το δυστύχημα γι' αυτά τα δύστυχα πλάσματα είναι πως δεν μπόρεσαν ή δεν μπορούν να έχουν δική τους προσωπικότητα. Δεν έχουν εκείνη τη ξεχωριστή διαφορετικότητα, που ικανοποιεί και γι αυτό εντάσσονται σε ομάδα μπουλούκι όπως τα πρόβατα στη στάνη, που άβουλα ακολουθεί το ένα το άλλο! Κρίμα στα παιδιά, που αγνοούν πως δε θα έχουν δεύτερη ευκαιρία να ξαναγίνουν νέοι και ξοδεύουν ανόητα την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπάρχουν ακόμη αυτά τα όντα; Έχω μήνες να πάω από το Mall όπου είχαν φωλιά. Είναι και ένας λόγος που δεν ξαναπήγα βέβαια, ομολογώ ότι με τρομοκρατούσαν ιδιαίτερα! Αν υπάρχουν ακόμη προτείνω να ψεκάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:59:00 SYMFONO MAZI SOY.

    TI THELOYN NA APODEIKSOYN AYTA TA DISTIXISMENA PLASMATA ??

    APLA THELOYN ENA SOPAKI SFALIARES MPAS KAI SYNELTHOYN.

    OI YPRKSISTES PALIOTERA EIXAN KATI NA MAS DIKSOYN.
    AYTOI SHMERA TI EXOYN ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I think that is one of the most vital information for me.
    And i am happy studying your article. But wanna commentary on few basic issues, The web site style is perfect,
    the articles is really great : D. Just right task, cheers
    Have a look at my site : black friday

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hello to all, how is everything, I think every one is getting more from this web site, and your views are nice for new visitors.


    Feel free to visit my site :: Dragon City Cheat Engine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Whats up this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if
    you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    Have a look at my webpage: Dragon City Cheat Engine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I was able to find good advice from your articles.

    Take a look at my page - Psn Code generator

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση