GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kλιμάκωση του αγώνα για την ανέλκυση του Sea Diamond...

Από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την Ανέλκυση του Sea Diamond . Με κλιμάκωση του αγώνα για την ανέλκυση του ναυαγίου του K/...

Από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής
Αγώνα για την Ανέλκυση του Sea Diamond
.
Με κλιμάκωση του αγώνα για την ανέλκυση του ναυαγίου του K/Z Sea Diamond θα απαντήσουν οι κάτοικοι της Σαντορίνης μετά τη φαρσοκωμωδία που εξελίχτηκε η επιχείρηση της απάντλησης των καυσίμων από το ναυάγιο του K/Z Sea Diamond.
Παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις του ΥΕΝΑΝΠ περί απάντλησης των πετρελαιοειδών και λοιπών ρυπογόνων ουσιών από το ναυάγιο του K/Z Sea Diamond, και εγγυήσεων για πιθανή μελλοντική ρύπανση, η επιχείρηση της απάντλησης διακόπηκε αιφνιδιαστικά το Σάββατο 14/6/09, όταν αναχώρησε το ειδικό σκάφος που διενεργούσε την επιχείρηση της απάντλησης. Η διακοπή της επιχείρησης της απάντλησης...
άφησε πίσω της αναπάντητες απορίες και ερωτηματικά σε όλους μας που εδώ και δύο χρόνια αγωνιζόμαστε για την ανέλκυση του τοξικού αυτού σκουπιδιού, από τη μοναδική στο κόσμο καλντέρα της Σαντορίνης, ερωτηματικά σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη κατά το διάστημα των 18 ημερών, διάστημα λιγότερο από τις τρεις εβδομάδες που είχε ανακοινώσει η Κυβέρνηση ότι θα διαρκούσε η επιχείρηση απάντλησης των πετρελαιοειδών.
Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα εκφράζοντας τη διαμαρτυρία και αγανάκτηση όλου του Θηραϊκού λαού για τη κοροϊδία της δήθεν απάντλησης, διεκδικούν έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα από το Δήμο Θήρας όχι μόνο για την απάντληση των καυσίμων του πλοίου, που δεχθήκαμε ότι θα είναι ένα πρώτο βήμα για την ανέλκυση, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο Υπουργός, αλλά κυρίως για το πότε θα ξεκινήσει η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη παραμονή του ναυαγίου στο βυθό της Σαντορίνης, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο Υπουργός κ. Παπαληγούρας κατά την επίσκεψη του στο νησί.
Σε αντίθετη περίπτωση τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την ανέλκυση δηλώνουν ότι θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους για να κερδηθεί ο κοινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την ανέλκυση του K/Z Sea Diamond.

6 σχόλια

 1. OI EΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  156 Ελληνες πατριώτες συνέλαβε η αστυνομία καθ' υπόδειξη της interpol για εγκλήματα περί την παιδική πορνογραφία.

  Από αυτούς 26 είναι επιφανή στελέχη της κοινωνίας, κατέχοντες δημόσια αξιώματα με την εύνοια της εθνικής μας κυβέρνησης (Διοικητές ΟΑΕΔ, Αξιωματικοί του Λιμενικού, Διευθυντές Σχολείων, κ.λπ.).


  Τις προάλλες στο Ιλιον αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός και δεδοξασμένος κομματάρχης της εθνικής μας παράταξης, μετά από προφυλάκιση 1 έτους για μαστρωπεία και προαγωγή ανηλίκων κοριτσιών στην πορνεία.


  Χθές στην Μεσσηνία γνωστός εθνικόφρων συνελήφθη για καλιέργεια και εμπορία χασίς.  Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να εξάρουμε την Εθνική Δράση και τον Πατριωτισμό των λαμπρών τέκνων της εθνικής-πατριωτικής Δεξιάς.

  Καλοί άνθρωποι και Εξαίσιοι Πατριώτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι!

  Και ο νέος υπουργός συνεχίζει την παράδοση!

  Μετά το "νόμιμον είναι και ηθικόν", τα καύσιμα αντλούνται, εξουθενωμένος ο υπουργός, η τρόμπα στο υπουργείο συνεχίζεται με τον ίδιο, ίσως δε "καλύτερο και γρηγορότερο, καλύτερο και γρηγορότερο" (©Πάκης2009) εντατικό ρυθμό.

  Εμπρός! Τραβάτε, τραβάτε... Η πατροπαράδοτη νεοδημοκρατική πατριωτική χειράντλησις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι μπαταρίες με τόσο μόλυβδο να διαχέεται στη θάλασσα και μετά να τον τρώμε μέσα στα ψάρια, δεν είναι ακόμα εκεί κάτω?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ.ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΒΕΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ 25 Ιουν 2009 2:21:00 μμ

  Στην Ελλάδα, ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις από μόνος σου. Απαγορεύεται. Μόνο το κράτος επιτρέπεται να κάνει το οτιδήποτε, αν θέλει να το κάνει.

  Το κράτος σου λέει δώσε μας τα λεφτά ως δωρεά και εμείς θα κρίνουμε πότε θα το κάνουμε και αν θα το κάνουμε.

  Δηλαδή, φέξε μου και γλίστρησα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση