GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάλα News...

Δείτε στο ΜπάλαNews τη νίκη με 2-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, την αποθέωση της Τούμπας στον φετινό ΠΑΟΚ και τις τελικές προετοιμασίες για...



Δείτε στο ΜπάλαNews τη νίκη με 2-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, την αποθέωση της Τούμπας στον φετινό ΠΑΟΚ και τις τελικές προετοιμασίες για τον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ. Δείτε τις τελευταίες εκπομπές του ΜπάλαTV

27 σχόλια

  1. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Μέσα ο Μαυρίδης, μέσα και ο Σταυριανού.

    Πρόλαβαν και την κοπάνησαν ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας αλλά είναι μετρημένες οι μέρες τους.

    Οι υπόλοιποι προφυλακίστηκαν και πάνε να κάνουνε παρεούλα στους πρώτους.

    Βόμβα στο γραφείο του παιδικού φίλου του Γιωργάκη του Τρεπεκλή στο Κολωνάκι για εκφοβισμό (καλύτερα να πάς φυλακή παρά να βλέπεις να ραδίκια ανάποδα, έτσι).

    ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια, λέει ο λαός.

    Ο Γιωργάκης κάνει πως δεν ξέρει τίποτε για τη Ζίμενς, μιλάει για το σοσιαλισμό και τους βάρβαρους τώρα.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙXΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

    Πού να φανταστώ τέτοια πράγματα;

    Α ΠΑ ΠΑ!

    Εκείνοι οι παλιοχαρακτήρες του Σημίτη φταίνε για όλα.

    Όταν πήγαινα στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη με έπαιρνε ο ύπνος και δεν άκουγα τι λέγανε.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, κουτοπόνηρο αμερικανάκι, ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

    Το πρόβλημά σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Βερελής, ούτε καν ο Τσουκάτος.

    Το πρόβλημά σου ΕΙΝΑΙ ο Τρεπεκλής!

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Και πλησιάζει.

    Σε έχουν ζώσει τα φίδια, έτσι πονηρούλη;

    Τα χνάρια δείχνουν και σένα, έτσι πονηρούλη;

    Και τι άλλο να κάνεις πιά, στον άσσο ξέμεινες.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ;

    Τί θα κάνεις τότε Γιωργάκη;

    Ποιόν θα διώξεις;

    Τον εαυτό σου;

    Θα πέσει πάντως ΜΠΟΛΙΚΟ κλάμα!

    Κλάμα η margaret Chad (όχι για μένα, για τη μανούλα).

    Κλάμα οι Αμερικάνοι (πάει η κύπρος, πάνε και τα σκόπια).

    Κλάμα ο Μπόμπολας (πάει το Δ' ΚΠΣ-ΕΣΠΑ).

    Κλάμα ο Λαμπράκης (δε θέλω ανυπάκουο πρωθυπουργό).

    Κλάμα ο Αλαφούζος (τόσα έξοδα για το ΣΚΑΙ πήγαν τζάμπα).

    Κλάμα ο Κυριακού (έχασα την Ολυμπιακή Επιτροπή, ξεφτιλίστικα και στη ξανθο-μπεμπούλα).

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!

    Να δώ, Γιωργάκη μου, τί θα πείς μετά σε αυτούς τους κακομοίρηδες τους οπαδούς σου που σε υποστηρίζουν σήμερα.

    Τί θα τους πείς βρε κοκορόμυαλε;

    Ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε μεγαλοκαρχαρία Μπόμπολα με το mega σου, το πρώτο ψέμμα σου, το έθνος σου και την ημερησία σου, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    Λέγοντας τέτοια χονδροειδή ψέμματα το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώνετε τους οπαδούς της ΝΔ, γιατί δεν είναι πρόβατα, όπως νομίζετε.

    Οι σχέσεις της ΝΔ με τη Siemens και την Intracom του Κόκκαλη ήταν πάντοτες κακές, διότι, όλοι ξέρουμε ότι ενώ επί πασόκ η Siemens Intracom ήταν, όχι ο κύριος αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ προμηθευτής του ΟΤΕ, αντίθετα επί Μητσοτάκη η ίδια εταιρία είχε ουσιαστικά αποκλεισθεί.

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    Αυτά που γράφεις μαφιόζε Μπόμπολα στο Πρώτο Ψέμμα σου μπορεί να τα πιστέψουν μόνο λίγα ανεγκέφαλα πρόβατα οπαδοί του πασόκ.

    Οι κοινός νούς ξέρει ότι αυτά είναι παράλογα πράγματα.

    Όποιος έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την πολιτική ξέρει ακριβώς τα αντίθετα, ότι δηλαδή είναι η ίδια η Siemens-Intracom που έριξε το Μητσοτάκη το 1993, επειδή αυτός προσπάθησε να αποκρατικοποιήσει τον ΟΤΕ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ.

    Κύριοι οπαδοί του πασόκ ντροπιάζετε τον αυτοσεβασμό σας όταν αποδεχόσαστε να σας πασάρουν οι μεγαλοκαρχαρίες τέτοια χονδροειδή ψέμματα.

    Κύριε Τσοβόλα, ντροπιάζεις την υστεροφημία σου όταν λές ότι ο Χριστοφοράκος και ο Καράβελας είναι άνθρωποι της ΝΔ, γιατί ξέρεις πολύ καλά την αλήθεια, δεν ήλθες σήμερα στην πολιτική.

    Όσο για το Γιωργάκη, αυτός ο αργόστροφος σκερβελές δεν έχει τίποτε να ντροπιάσει, διότι έτσι και αλλιώς όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πόσο χαμηλού αξιακού και πνευματικού επιπέδου είναι.

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Το ξέρουμε ότι μας θεωρούν χαζούς αλλά την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς, όχι αυτοί με τους καναλο-νταβατζήδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα που δεν είναι πρωθυπουργός πάνω στην παγκόσμια οικονομική κρίση.

    Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας θα ήταν καλύτερα.

    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει,

    οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,

    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες,

    οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών,

    οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί,

    οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας),

    οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και

    οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, υποστηρίζουν πάντα τα συμφέροντα του λαού (καμία σχέση με φουσκωμένα δημόσια έργα και τη χαριστική τηλεοπτική διαφήμιση).

    Καλό έ;

    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.

    Dear Giorgakis, δυστυχώς για σένα και τους χρηματοδότες σου, θυμόμαστε.

    Εάν κάνοντας παρθενορραφή νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε ότι δούλευες σε οίκο ανοχής, κάνεις λάθος, κουφιοκεφαλάκη.

    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.

    Μπορεί να την έκανε ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    Εξάλλου εσύ έχει και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.

    Καλά.

    Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των λογαριασμών.

    ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πήγε να μιλήσει και στο συνέδριο του Εκόνομιστ ο μπούφος.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Οι θέσεις του στην οικονομία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ, δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται.

    Να μην αποκρατικοποιηθεί η Ολυμπιακή (τώρα τα μασάει), τα ΕΛΤΑ και ο ΟΣΕ, να μην ενοποιηθούν τα 133 ταμεία σε 13, η κατώτατη σύνταξη να πάει 850 ευρώ, να αυξηθούν οι μισθοί και να γίνουν και άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, bla bla bla.

    Και πώς θα χρηματοδοτηθούν αυτές οι νέες ιδέες και τα απίθανα οράματα;

    Πρώτον ΛΕΕΙ θα κτυπήσει τη φοροδιαφυγή (προφανώς όπως και παλιά) και δεύτερον ΛΕΕΙ θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς (όπως και παλιά).

    Πολύ πρωτότυπο, πώς το σκέφτηκες ρε γίγαντα;;

    Φαίνεται μάλιστα ότι το ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.

    Άκου μπαρούφα, λέει πχ. ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ τις επενδύσεις από το εξωτερικό αλλά λίγο μετά ξεχνιέται και λέει ότι θα ΑΥΞΗΣΕΙ και τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων για να χρηματοδοτήσει την επέκταση του δημόσιου τομέα.

    Πώς συνδυάζονται αυτά τα δύο ρε μεγάλε, πές το μυστικό και σε μας τους άσχετους να δούμε το φώς μας.

    ΟΧΙ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ να τον κάνεις πρωθυπουργό θα διαλύσει το σύμπαν.

    Με τέτοιες παπαριές θα περάσουμε και την Ισπανία στην ανεργία και άντε μετά να δούμε τι θα λές στους ανέργους, κουφιοκεφαλάκη.

    Ο απόλυτος στόκος, δεν είναι τυχαίο που ακόμη και ο πατέρας του ντρεπότανε γι’ αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ………………………………..

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.

    1% ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 3% ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

    ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)

    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΟΣΤΑ 2% Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ.

    Μετά τα φιάσκα του Γιωργάκη στο debate και το Ζάππειο αλλά και την απομυθοποίηση των οικολόγων που θέλουν να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, άλλαξε εντελώς ο χάρτης των δημοσκοπήσεων.

    Με 70% συσπείρωση η ΝΔ περνάει μπροστά και τελειώνουν τα ψέμματα.

    Αντίθετα στο πασόκ η απογοήτευση έχει ακουμπήσει την απελπισία. Το mega, o αντέννα, ο σκάϊ και ο άλτερ τόχουν ρίξει στα γνωστά (σούπα, όλοι ίδιοι είναι, κλπ) και προσπαθούν, έστω και την ύστατη στιγμή να συνεφέρουν τους οπαδούς τους παΣΟΚ από το ΣΟΚ.

    Καπάκι και οι μαϊμού δημοσκοπήσεις μπας και κοροϊδέψουμε κανένα αγαθό.

    Άντε να δώ Γιωργάκη πίσω από ποιά γωνία θα πάς να κρύβεσαι μετά τις ευρωεκλογές.

    Θα σε φάνε ζωντανό εκεί στην Ιπποκράτους.

    Και πολύ άντεξαν, εδώ που τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δέσμη 12 ριζοσπαστικών μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αύξηση των εσόδων του προϋπολογισμού χωρίς την επιβολή νέων φόρων ή την αύξηση των υπαρχόντων φόρων επεξεργάζεται το επιτελείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργου Παπανδρέου για την επομένη των εθνικών εκλογών.

    Το πακέτο των μέτρων που επεξεργάζονται στην Ιπποκράτους υπολογίζεται ότι μπορεί να αποφέρει μέσα στον πρώτο χρόνο εφαρμογής τους έσοδα ύψους 10,35 δις ευρώ από τα οποία περί το 1,5 δις θα κατευθυνθεί σε ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και ενίσχυση των επενδύσεων.

    Ένα περίγραμμα της φορολογικής πολιτικής που θα εφαρμόσει ως κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ έδωσε πρόσφατα η αρμόδια για τα οικονομικά εκπρόσωπος του κινήματος κυρία Λούκα Κατσέλη επισημαίνοντας ότι οι αυξήσεις φόρων που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι σε λάθος κατεύθυνση και θα βαθύνουν την ύφεση στην οικονομία αν δεν ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα εξόδου από την κρίση.

    Μεταξύ των μέτρων που προανήγγειλε η κυρία Κατσέλη είναι η ενιαία τιμαριθμοποιημενη φορολογική κλίμακα με την οποία θα φορολογείται το σύνολο των εισοδημάτων κάθε φορολογούμενου ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσης, η κατάργηση του ΕΤΑΚ και η επαναφορά του φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και η μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.



    Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ιπποκράτους το πακέτο των μέτρων που έχει επεξεργαστεί το ΠΑΣΟΚ για άμεση εφαρμογή προβλέπει:



    1. Ενιαία τιμαριθμοποιημένη, προοδευτική φορολογική κλίμακα για όλα τα εισοδήματα.

    Η τιμαριθμοποίηση θα ελαφρύνει τους μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ το κόστος για τον προϋπολογισμό υπολογίζεται στα 500 εκατ. Ευρώ.

    2. Κατάργηση του ΕΤΑΚ και αντικατάστασή του από τη φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτική κλίμακα.

    Προσδοκώμενα έσοδα 700 εκατ. Ευρώ από τους μεγαλοϊδιοκτήτες με ταυτόχρονη απαλλαγή της μικροιδιοκτησίας από φόρους 500 εκατ. ευρώ.

    3. Μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα κέρδη που επανεπενδύονται.

    Στόχος ενίσχυση των επενδύσεων με κόστος για τον προϋπολογισμό 500 εκατ. Ευρώ.

    4. Φορολόγηση μερισμάτων μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματα με την ενιαία κλίμακα φόρου.

    Προσδοκώμενα έσοδα 1,5 δις ευρώ.

    5. Φορολόγηση όλων των συναλλαγών με offshore companies.

    Ο συστηματικός έλεγχος και η συνεργασία με τις άλλες χώρες της Ε.Ε για τις συναλλαγές που διενεργούν οι ελληνικές επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν έσοδα τουλάχιστον 500 εκατ. Ευρώ.

    6. Κατάργηση όλων των χαριστικών ρυθμίσεων της τελευταίας πενταετίας.

    Μόνο από την κατάργηση της αυτοπεραίωσης και της περαίωσης φορολογικών υποθέσεων χωρίς έλεγχο θα προκύψουν έσοδα τουλάχιστον 1 δις ευρώ.

    7. Κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων.

    Από την κατάργηση του ειδικού τρόπου φορολόγησης ορισμένων επαγγελμάτων όπως οι επιχειρήσεις ανέγερσης οικοδομών, οι εργολάβοι, υπεργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φορτηγά δημόσια χρήσης, ταξί, επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων κλπ και τον προσδιορισμό των εισοδημάτων τους με λογιστικό τρόπο θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 700 εκατ. Ευρώ.

    8. Κατάργηση φοροαπαλλαγών και της αυτοτελούς φορολόγησης διαφόρων εισοδημάτων και τη φορολόγησή τους με τη ενιαία φορολογική κλίμακα υπολογίζεται ότι θα προκύψουν επιπλέον έσοδα 2,8 δις ευρώ.

    9. Επαναφορά του ειδικού φόρου επί των διαφημίσεων με ποσοστό 20% που θα αποφέρει 150 εκατ. Ευρώ.

    10. σωστή εκμετάλλευση και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με σύγχρονες πρακτικές που υπολογίζεται ότι θα αποδώσει επιπλέον έσοδα 500 εκατ. Ευρώ.

    11. Αύξηση του αφορολόγητου ποσού για τις γονικές παροχές προκειμένου να υπάρξει ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και επαναφορά του φόρου κληρονομικών δωρεών θα αποφέρουν έσοδα 500 δις ευρώ.

    12. Αξιοποίηση της τεχνολογίας για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών και την απόδοση του ΦΠΑ με στόχο την άμεση είσπραξη 2 δις ευρώ
    ===================================
    ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΖΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΦΤΟΥ),ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ)ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΖΙΓΚΟΛΟ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟ 12 ΡΑΦΕΣ ΣΤΟΚ ΚΩΛΟ
    ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΛΗΚΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ PRESS.. ΤΩΡΑ...
    ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ..
    12 ΡΑΦΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. - ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΟ ΛΙΓΟΥ ΤΑ 5ΟΟ ΕΥΡΩ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

    - ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΔΕ !!!!!
    - ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΠΑΣΟΚ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΚΣ.
    - ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλε φάνη πασόκ.

    Θυμήθηκα σήμερα που μας έλεγες ότι φοβάται ο Καραμανλής να κάνει debate με το Γωγάκη.

    Κάνε μου τη χάρη και ξαναπές το πάλι φίλε μου, θέλω να το ακούω.

    Έλα αγόρι μου, μην ντρέπεσαι, μεγάλα παιδιά είμαστε.

    ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ;

    Να σου πώ κάτι;

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην στενοχωριέσαι.

    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΜΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΗ.

    Φίλε φάνη πασόκ, γράψε ότι μαλακία θέλεις, γράψε ότι γουστάρεις, βρίσε όσο θέλεις, συκοφάντησε τον Καραμανλή, λοιδώρησε την ΝΔ, στη δημοκρατία μας ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του.

    Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου και το σέβομαι, σε κάθε περίπτωση.

    ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΗ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ.

    Περιττό να σου πώ βέβαια ότι λέγοντας τέτοια κουλά κάνεις τεράστιο κακό στο κόμμα σου διότι δείχνεις ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    Πάρτο σαν απλή συμβουλή, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάντα τόλεγα ότι οι πρασινοφρουροί ζούν σε ένα άλλο κόσμο, προφανώς δεν έχουν ακούσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση που είδαμε ποτέ.
    Έχω μία απλή ερώτηση για όλους τους επιπόλαιους και ανεύθυνους χαζούληδες, οι οποίοι το μόνο που μπορούν να πετύχουν στη ζωή τους είναι να παπαγαλίζουν τις ψευτιές των καναλονταβατζήδων.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝ ΕΤΕΙ 2009, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ;
    Για την Αμερική να μη τα συζητάμε, μόλις χθές (5-2-09) ο Ομπάμα είπε -επί λέξει- ότι υπάρχει περίπτωση η κρίση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
    Η Γερμανία καταρέει, έχει πτώση εξαγωγών 40% το 2008 και μείωση ΑΕΠ 4% μόνο το τελευταίο εξάμηνο.
    Στην Ιαπωνία η ανεργία έχει διπλασιασθεί μέσα σε τρείς μήνες και οι ζημιές των επιχειρήσεων είναι από 30-90%.
    Στη Βρετανία έχουν πανικοβληθεί. Πρόσφατα μειώθηκαν τα επιτόκια της στερλίνας σχεδόν στο 0% και παρόλα αυτά η ανεργία ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια.
    Στη Γαλλία τα περισσότερα εργοστάσια έχουν μειώσει ή σταματήσει την παραγωγή τους στέλνοντας στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους το τελευταίο δίμηνο.
    Το τελευταίο εξάμηνο στην Κίνα έχασαν τη δουλειά τους 40 εκατομμύρια άνθρωποι και περιπλανιώνται από πόλη σε πόλη ψάχνοντας τα σκουπίδια.
    Να συνεχίσω;
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ;
    Είστε όλα μαλακισμένα, ανεύθυνα και επιπόλαια κομματικά στρατιωτάκια που έρχεστε από άλλο πλανήτη.
    Μόνο το γεγονός ότι θεωρείτε αξιόπιστες τις αόριστες υποσχέσεις αυτού του μπουρδολόγου αεριτζή του Γιωργάκη αποτυπώνει και το δικό σας πνευματικό μεσαίωνα.
    Εάν εσείς ζείτε στον εικοστό πρώτο αιώνα εγώ είμαι η αζέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΤΕΡ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΚΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;;;

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ;;;;

    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...
    ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΘΕΣ ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΡΑΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

    ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΥΚΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ

    ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΤΜΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΕΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΙΜΟ ΧΗΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

    ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΦΥΛΑΚΗ" ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι βασικές μας προτάσεις για φορολογική δικαιοσύνη:
    - Εφαρμογή ενιαίας, τιμαριθμοποιημένης, προοδευτικής φορολογικής κλίμακας για όλα τα εισοδήματα, από όποια πηγή κι αν προέρχονται:
    - Κατάργηση του ΕΤΑΚ και φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας με προοδευτικό τρόπο, από την οποία δεν εξαιρείται κανείς, ούτε η εκκλησιαστική περιουσία που αξιοποιείται οικονομικά.
    - Κατάργηση μιας σειράς από χαριστικές φοροαπαλλαγές και ρυθμίσεις που καθιέρωσε η Ν.Δ. τα 5 τελευταία χρόνια, ευνοώντας τη φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα.
    - Συστηματική καταγραφή και φορολόγηση των συναλλαγών με εξωχώριες (offshore) εταιρείες, ώστε να τις καταστήσουμε ασύμφορες τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα που βρίσκονται στη χώρα μας για να μπει τέλος στα τεχνάσματα φοροαποφυγής και να ενισχυθεί η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
    - Φορολόγηση με χαμηλό συντελεστή των αδιανέμητων κερδών των νομικών προσώπων, με στόχο την αύξηση των επενδύσεων, τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την αύξηση της απασχόλησης.
    - Φορολόγηση των διανεμομένων κερδών στα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή των μερισμάτων, στην κλίμακα των φυσικών προσώπων, και έκπτωση από το φόρο του ποσού που έχει παρακρατηθεί στην εταιρεία ως φορολογία κερδών, ώστε να αποκλειστεί η διπλή φορολόγηση εισοδήματος.
    - Φορολόγηση της υπεραξίας που πραγματοποιείται από χρηματιστηριακές συναλλαγές με βάση την κλίμακα εισοδήματος, αφού πρώτα γίνει συμψηφισμός των ζημιών.

    Αυτά ποιος τα λέει; Μήπως οι απατεώνες κλέφτες, συκοφάντες, υβριστές, λαμόγια και προδότες πολιτικοί της δεξιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η οικολογική αφίσα του ΠΑΣΟΚ

    "Το ΠΑΣΟΚ είναι οικολογικό κόμμα γιατί έχει σήμα τον ήλιο και έχει χρώμα το πράσινο"
    Γεώργιος Α. Παπανδρέου 28/5/2009
    Μετά την παραπάνω δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάστηκε η ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Σήμερα σας παρουσιάζω σε αποκλειστικότητα τη νέα αφίσα...
    ΠΑΣΟΚ
    Πρώτα τα ζώα
    (δηλαδή ο ...πολίτης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ήμαρτον! Μόνο Δεξιοί Άρρωστοι Τηγανισμένοι Εγκέφαλοι, θα σκεφτόντουσαν να κατεβάσουν επικεφαλής του Ευροψηφοδελτίου τους άνθρωπο με σοβαρό πρόβλημα υγείας,
    Τώρα θα μου πείτε, τόσα και τόσα έκαναν, εκεί θα σταματούσαν;
    Εδώ εξαφάνισαν από κάθε δημοσιότητα αυτούς που κάηκαν στις φωτιές, κάπου 65 άτομα, μιλάμε για πλήρη εξαφάνιση, και θα διστάσουν για το κομματικό τους συμφέρον, γιατί έτσι έκριναν οι επικοινωνιολόγοι τους να βάλουν την άρρωστη γυναίκα επικεφαλής, και όσο αντέξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

    ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;

    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;

    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

    ο Βασιλάκης της Aegean,

    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση