GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία quiz για τον υπουργό...

Από το http://pressonice.blogspot.com/ . Αξιότιμε κ. υπουργέ Εθνικής Άμυνας. 1) Σε ποιο στρατόπεδο της Ελλάδας, στρατιώτης με ρήξη χιαστών π...

Από το http://pressonice.blogspot.com/
.
Αξιότιμε κ. υπουργέ Εθνικής Άμυνας.
1) Σε ποιο στρατόπεδο της Ελλάδας, στρατιώτης με ρήξη χιαστών που ήταν ελεύθερος ασκήσεων ζήτησε από τον υποδιοικητή να μην κάνει πυρ και κίνηση, ο υποδιοικητής δεν τον άφησε και πάνω στην άσκηση έπεσε και διέλυσε το πόδι του; Έγινε ΕΔΕ και αν ναι, ποιο το πόρισμα;
2) Σε ποιο στρατόπεδο της Ελλάδας όλη την εβδομάδα το μενού έχει ρύζι; Και γιατί;
3) Σε ποιο στρατόπεδο της Ελλάδας, διοικητής έβαλε φαντάρο να κάνει την πτυχιακή του για να περάσει στο ΓΕΣ, και τελικά πέρασε;;;
Περιμένουμε να μας ενημερώσεις...

11 σχόλια

  1. Ας μας πει ο υπουργός και για τον απατεώνα φίλο του, ξενοδόχο και ιδιοκτήτη ΜΜΕ στη Ρόδο... Αντε, γιατί αν δεν τα πει μόνος του, θα τα βγάλουμε εμείς στη φόρα και θα γελάσει κάθε πικραμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πότε κάνανε για τελευταία φορά
    οιο στρατιώτες ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ και ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ....πότε ?
    Απάντησε κύρις Υπουργέ....

    το ΠΡΕΖΟΝΙ θέλει εδώ και τώρα.
    ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ
    ΚΑΤΙ ΝΥΧΑΚΙΑ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΩΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ?
    ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ ΟΛΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαναχτύπησε ο κομπλεξισμός των ΔΕΞΙΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, με το Μουσείο της Ακρόπολης θέλοντας και εδώ να αναδείξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αποθανόντως Καραμανλή.
    Ναι έκανε την πρόταση και η οποία μάλλον του Μολυβιάτη ιδέα ήταν και την καρπώθηκε αυτός, άλλωστε το συνήθιζε σε όλη του την πολιτική σταδιοδρομία, να αρπάζει την μπουκιά από το στόμα των άλλων, κακομοίρη Κανελλόπουλε με ποιον είχες μπλέξει και δεν σε άφησε ποτέ να γίνεις πρωθυπουργός,, αυτός λοιπόν ο Καραμανλάρας, του στιγμιαίου των χουντικών, ο πρωθυπουργός του 53/100, πανίσχυρος την εποχή αυτή, υποστήριξε με τόση θέρμη την πρόταση του; Ώστε δεν κατάφερε να την περάσει από πουθενα σε επίπεδο κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και του την πετούσαν στα μούτρα, τόση στήριξη, τόση θέρμη, τόση ικανότητα!
    Και έπρεπε βέβαια να έρθει ο Αντρέας Ππανδρέου για να ξεκινήσει ουσιαστικά η υπόθεση αυτή, αλλά και με την αστραφτερή Μελίνα στο πλάι του, για να σπρώχνει την ιδέα της επιστροφής των Μαρμάρων διεθνώς.
    Ααα.. και κάτι ακόμη για τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό της Φρειδερίκης και των δέντρων, σχετικά με το πόσο ικανός ήταν όταν άρχιζαν τα ζόρια, θυμάστε όταν φτιάχτηκε η λεοφόρος Καρέα, εκεί λοιπόν έπρεπε να γίνει μια γέφυρα και η οποία θα περνούσε από κάποιο σημείο στην Καισαριανή που ήταν; Ιδιοκτησία της μονής… εκεί λοιπόν κόλησαν τα πράγματα,οι καλογέροι τα στύλωσαν δεν σε αφήνουμε δεν σε αφήνουμε, είναι δικό μας, και ο ικανότερος και καταληλλότερος δεν μπορούσε να χρυπήσει την γροθιά του και να τους πει στο διάολο , η γέφυρα είναι ανάγκη να γινει και θα γίνει!
    Ετσι λοιπόν ξανά γινότανε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ κάθε μέρα με τους οδηγούς να ανεβοκατεβαίνουν κάτω και πίσω από το νεκροταφείο της Καισαριανής ατέλοιωτες ώρες γαμησιού και ταλαιπωρίας για να περάσουν τον κάβο, ο Καραμανλάρας προφανώς τα μάθαινε από τις εφημερίδες τουλάχιστον, αλλά στον κόσμο του.
    Ετσι όταν έχασε τις εκλογές και ήρθε το Πασόκ μα τον Αντρέα, σε λίγους μήνες η γέφυρα έγινε ήθελαν δεν ήθελαν οι καλόγεροι.
    Όσο για την ΕΟΚ, ήταν και δική τους, των Δυτικών, ανάγκη την εποχή εκείνη να υπάρχει η Ελλάδα του αρχαίου πνεύματος έστω και σαν πνευματική ύπαρξη σε αυτήν, και εκείνη την εποχή κυριολεκτικά για να είσαι μέσα ήταν κάτι σαν αυτό που λέμε, δένανε τους σκύλους με τα λουκάνικα, άλλωστε ο μεγάλος έκανε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις για την είσοδο, που το μόνο αξίας που βρήκε να πει ήταν, εγώ σας έβαλα εσείς κολυμπήστε, και έπρεπε και πάλι το Πασόκ με τον Αντρέα, να ξεκεινήσει τα Μεσογειακά Προγράμματα και τόσα άλλα για να πάρουμε λεφτά και να ορθοποδήσει η χώρα, και να ξεπεινάσει ο λαός.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ, ΕΠΙ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΠΕΙΝΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε λαθρομετανάστης εξ ανατολών είναι εν υπνώσει κατακτητής στρατιώτης της Τουρκίας, επίσης και η πλειονότητα όσων είναι από τον Βορρά, Αλβανία, Βουλγαρία,καιΦύρομ,και λοιπά, διότι και αυτούς θα τους χρησιμοποιήσει η Τουρκία για να πετύχει το σκοπό της εις βάρος της Ελλάδας, άσχετο αν μετά θα τους περάσει και αυτούς ψιλό μανίκι.
    Γιαυτό όποιοι Έλληνες Δημόσιοι Λειτουργοί δεν λαμβάνουν μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και δεν επαναπροωθούν τους ήδει εισελθόντες είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, και πρέπει να τους επιβληθεί και η ανάλογη τιμωρία, με επαναφορά της θανατικής ποινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 10:52 π.μ.,

    Εντάξει καλέ μου φίλε, ο Ανδρέας τά ισε τον κοσμάκη αλλά μαζί με τον Ανδρέα φάγανε τον άμπακα και τα λαμόγια δίπλα του. Εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα!
    Από το 1981 έως καιτο 2003 η Ελλάδα δεν κατόρθωσε να απορροφήσει περίπου 80 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ (δηλαδή περίπου 230 δισεκατομμύρια ευρώ). Το εξωτερικό μας χρέος σήμερα μέτα από τις ληστείες 1981-2003 και σε λιγότερο βαθμό 2004-2008 ανέρχεται σε 97 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ. Αλλά ορισμένα πληρωμένα λαμόγια από τους συναδέλφους δημοσιογράφους, αυτά τα κάνουν γαργάρες.

    Γι΄ αυτό αγαπητέ μου, ο βασικός στην Ελλάδα δεν είναι 2300 ευρώ μικτά (1500 ευρουλάκια καθαρά). Και τώρα (αν) που θα έρθει ο ΓΑΠ εκεί σε θέλω να δω πόσα απίδια βάζεις στο μικρό σου καλαθάκι της νοικοκυράς.

    Πήγαινε φίλε μου μια βόλτα στην Αυστρία για να δεις ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Με την ΑΥΣΤΡΙΑ έχουμε ακριβώς τα ίδια μεγέθη...

    Φιλικά από Βρυξέλλες και στενοχωριέμαι για την μεγάλη έλλειψη πάγκου στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ [ΣΥΝΤΟΜΑ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα βύσματα υπηρετούν στα γραφεία και στο ΓΕΣ, αυτοί που έχουν προβλήματα υγείας υποχρεώνονται να τρέχουν σε ασκήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 22 Ιουν 2009 10:44:00 πμ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΕ...ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΚΛΠ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΑΣΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΧ ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΕΝΤΙΝΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και όχι μόνο……..φιλαράκι. Πάσχα 2003 σε στρατόπεδο της Κώ, όλοι όσοι είχαν υπηρεσία δεν έφαγαν αρνί. Να φυλάς 4ώρη σκοπιά για να βγουν τα νούμερα και μετά την σκοπιά να πηγαίνεις στον μάγειρα να του πεις να φας (καθότι …μεγάλη μέρα) και να σου λέει ….’μεγάλε άστα το έφαγαν όλο οι αξιωματικοί’….καλά ρε μαλάκα τι έφαγαν? 20 άτομα ήμασταν όλοι και όλοι με 8 αρνιά……..

    Απάντηση ΄…Μην την ψάχνεις…..ότι έμεινε το πήραν οι γυναίκες τους γιατί έχουν καλεσμένους στο σπίτι το βράδυ’. Και μιλάμε για μία περίοδο που μας πήγαινε ‘εμπλοκή’. ¨όταν πήγα στην Κώ ήταν μετά την 17Νοέμβρη που έκλεψαν οτι σκατά έκλεψαν και το νησί είχε ‘μαυρίσει’(Δεν είχα ποτέ βύσμα και ούτε με ένοιαξε). ‘Σειρούλα’ μού έκανε ….72 μέρες να πάρει ΕΞΟΔΟ! Εγώ βγήκα πρώτη φορά από το στρατόπεδο μετά από 48 μέρες αφού έφτασα στο νησί………

    Το τι έμαθα από την όλη ιστορία……Ούστ ρε καραβανάδες κοπρόσκυλα! Πήγατε μια Ευελπίδων και μαλακίες και στο τέλος ένα μάτσο γουρούνια μείνατε! Ανθέλληνες, Κοπρόσκυλα του κερατά, τσογλαναρέοι με μέγιστα κόμπλεξ κατωτερότητας (μιας και οι περισσότεροι από τους φαντάρους έχουν πια τελειώσει πανεπιστήμια’ Θα έδινα και την ψυχή μου για την ‘σειρά’ μου και αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν πιο πολύ από μένα…αλλά για σας ….μπορεί και να σας την φύτευα πριν από τον Τούρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση