GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Big Brother is watching you...

. Από το http://sofoscrete.blogspot.com/ . Κάπως έτσι είναι ο Καραμανλής μετά τον νέο νόμο που πέρασε και καταπατά τα προσωπικά μας δεδομένα...

.
.
Κάπως έτσι είναι ο Καραμανλής μετά τον νέο νόμο που πέρασε και καταπατά τα προσωπικά μας δεδομένα. Επιγραμματικά σας αναφέρω ότι επιτρέπεται η ελεύθερη 24ωρη παρακολούθηση μέσο καμερών και η λήψη DNA ακόμα και για πλημμέλημα!

9 σχόλια

  1. Αυτός είναι ό σωστός τρόπος, δια την καταπολέμηση της αναρχίας.
    Αν, φίλε ,δεν σ΄αρέσει ,απλά
    ψήφισε χαζογιώργο,που θα καταντήσει την Ελλάδα,""μπέτε σκύλοι αλέστε κι΄αλεστικό μην δώστε""
    Οδηγός Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνες!!!!

    Αν νομιζετε οτι αυτα που γινονται σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι προϊοντα της τρομοκρατιας και του αιματοκυλισματος που εχουν εξαπολυσει οι εβραιοσιωνιστες διεθνως με πληρεξουσιο τους Αμερικανους, πληρωνετε δωματιο στον Αστερα της Βουλιαγμενης και σας στελνουν να κοιμηθητε στα βραχια της Πειραϊκης.

    Παρτε το χαμπαρι.
    Η Δυση ειναι υποδουλωμενη σε δαυτους.

    Καραμανληδες, Παπανδρεηδες, Συριζαιοι, Αλαφουζοι, Λαμπρακηδες, Μπομπολες Βαρδινογιαννηδες, Αγγελοπουλοι, Κοκκαλιαρηδες και λοιποι Εφιαλτες της Ελλαδας θα εξαφανιστουν οταν οι εβραιοι χασουν την πολιτικο-οικονομικη δυναμη που εχουν στον Κοσμο.

    Μην πω οτι χωρις αυτους η Τουρκια θα διαλυθη και η Γερμανια θα γινη παλι ανεξαρτητη.

    Εκει ειναι το ζουμι ολο.

    Μην χτυπατε το σαμαρι. Χτυπατε τον γαϊδαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου κανει εντυπωσιν αυτος ο σχολιαστης με το ψευδωνυμον (The Bloopers Team) που σχολιαζει σε καθε μια αναρτηση του Blog σας.
    Απο τα επι το πλειστον χυδαια και αντιδραστικα σχολια που κανει εχω διαπιστωσει οτι μαλλον ειναι διανοητικα καθυστερημενος.
    Αλλα επι πλεον αρχιζω να πιστευω οτι καθεται μονιμα μπρος απο τον υπολογιστη του καθηλωμενος σε αναπηρικη καρεκλα διοτι πιθανως να ειναι και σωματικως αναπηρος.
    Τον λυπουμαι ειλικρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο Σκιαθο με λατρεια!!!!

    @ Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/αρουραιε της ισραελοχεστρας (που θελει να ονομαζεται και κρατος)/προβοκατορα κουκουλοφορε/γνωστε και ως Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες.

    Καποιος ειπε οτι εισαι μαλλον καθηλωμενος σε αναπηρικο καροτσακι ρε μαλακα. Το οτι εισαι αναπηρος στο μυαλο ειναι αυτονοητο!
    Πηγαινε και σε καμμια παραλια να κανεις και κανα μπανιστηρι ρε αρχιδι.
    Φοβασαι μη στη φορμαρει κανενας;
    Πηγαινε στο τριτο λιμανακι στη Βουλιαγμενη. Εκει θασαι ασφαλης. Το πολυ-πολυ να κλεισης ραντεβου για καμμια αλλαξωκολια το βραδυ.

    Φασον σ' εχει προσλαβει ο Καψαρχιδης μωρη αδερφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @5.07

    Ποια "σκιάθο" βρε ψυχοπαθή;

    Νομίζεις ότι δεν βλέπω ότι έχεις ΙΡ από το ίδιο υποδίκτυο με πριν 2 βδομάδες; Βλήμα! Πάρε τα χάπια σου ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Ο ΟΗΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΤΟΥ:



    Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009

    Η Ύπατη Αρμοστεία δεν θα συμμετάσχει στη νέα διαδικασία ασύλου στην Ελλάδα εκτός εάν επέλθουν δομικές αλλαγές

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες διαπιστώνει με ιδιαίτερη ανησυχία ότι οι θεσμικές αλλαγές που υιοθετήθηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα 81/2009 δεν εξασφαλίζουν επαρκώς μια δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διεθνή και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

    Το νέο Προεδρικό Διάταγμα αποκεντρώνει τη λήψη αποφάσεων για τα αιτήματα ασύλου σε πρώτο βαθμό σε πάνω από 50 αστυνομικές διευθύνσεις ανά την επικράτεια, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις σε θέματα εξειδικευμένου προσωπικού, υπηρεσιών διερμηνείας και νομικής συνδρομής. Επιπλέον καταργεί την υπάρχουσα επιτροπή προσφυγών, που ήταν η αποφαινόμενη αρχή με αποφασιστική αρμοδιότητα σε δεύτερο βαθμό, διατηρώντας περιορισμένη δικαστική επανεξέταση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, χωρίς να διασφαλίζεται έτσι το δικαίωμα σε μια «πραγματική προσφυγή». Τέλος, ο ορισμός του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης ως της αποφαινόμενης αρχής σε δεύτερο βαθμό για εκείνες τις προσφυγές των οποίων η εξέταση εκκρεμεί, δεν θα συμφωνούσε με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαιτεί ένα όργανο ανεξάρτητο από αυτό που αποφασίζει σε πρώτο βαθμό.

    «Οι νέες αυτές εξελίξεις είναι πιθανό ότι θα καταστήσουν την προστασία στην Ελλάδα ακόμα πιο δύσκολη για εκείνους που τη χρειάζονται», δήλωσε ο Laurens Jolles, Περιφερειακός Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας.

    Με βάση τα παραπάνω, στο παρόν στάδιο η Ύπατη Αρμοστεία δεν μπορεί να συμμετάσχει τόσο στις Γνωμοδοτικές Επιτροπές Προσφύγων για την εξέταση των αιτημάτων ασύλου σε πρώτο βαθμό, όσο και στις γνωμοδοτικές επιτροπές για την εξέταση των περίπου 30.000 προσφυγών που εκκρεμούν σε δεύτερο βαθμό.

    Στην περίπτωση που οι Ελληνικές αρχές κινηθούν στο μέλλον στην κατεύθυνση δομικών αλλαγών που να διασφαλίζουν μια δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα, η Ύπατη Αρμοστεία θα ήταν έτοιμη να εμπλακεί πλήρως και να αναλάβει έναν αποτελεσματικό ρόλο στο πλαίσιο της διαδικασίας ασύλου στην Ελλάδα.

    Η Ύπατη Αρμοστεία θα συνεχίσει τη στενή της συνεργασία με τις Ελληνικές αρχές όσον αφορά την εκπαίδευση και κατάρτιση, την παροχή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και νομικής συμβουλευτικής, την παρακολούθηση της διαδικασίας αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα όπως αρμόζει στο ρόλο της, και την υποβολή προτάσεων και συστάσεων προς την Κυβέρνηση για μελλοντικές βελτιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>
    Ολοι εσεις
    οι Σοφοι και οι Ψοφιοι

    που ξαφνικα αισθανθηκατε
    οτι πληγωνεται η υπερηφανεια
    των προσωπικων σας δεδογαμημενων

    πεστε μας τον φόβο σας
    και θα σας πούμε γιατι είσαστε τρομοκρατημένοι.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπούλη αν τολμήσεις και φιμώσεις τη δημοκρατία στην Ελλάδα θα βγάλουμε σε όλα τα Ελληνικά και διεθνή blog τις φωτογραφίες σου να σε έχει στα 4 ο Σαλονικιός κοσμηματοπώλης.
    Κάτσε στα αυγά σου μαλάκα και φύγε από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. souza kai klarino oloi anarxes arxidia sas plhrwnoun oi epixeirhmaties gia na kanete oti kanete kai to paizetai epanastates...giautous douleuetai re tsoglanoi pote tha ksupnhste....to paizetai kai tromokrates. blakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση