GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παλιά καλά φάρμακα...

Βayer:'s HeroinA bottle of Bayer's heroin. Between 1890 and 1910 heroin was sold as a non-addictive substitute for morphine.. It was...


Βayer:'s HeroinA bottle of Bayer's heroin. Between 1890 and 1910 heroin was sold as a non-addictive substitute for morphine.. It was also used to treat children with strong cough...
περισσότερα: http://politikiprotasi.blogspot.com/

5 σχόλια

  1. Μήπως υπονοείς κάτι για την απαγόρευση του καπνίσματος? !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, εκτιμούν οι πολίτες όπως προκύπτει από μεγάλη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας για την προοπτική της οικονομίας. Η συντριπτική πλειονότητα βλέπει επιδείνωση της κατάστασης, ενώ σχεδόν οι μισοί δυσκολεύονται να αποκτήσουν ακόμη και βασικά αγαθά.
    Aναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας
    4 στους 10 πολίτες, το 43% , δυσκολεύονται να αγοράσουν αγαθά πρώτης ανάγκης. 7 στους 10 πιστεύουν ότι τον επόμενο χρόνο η φτώχεια θα αυξηθεί. Σχεδόν 8 στους 10, το 77,2%, θεωρούν ότι η φτώχεια τον τελευταίο χρόνο αυξήθηκε.
    4 στους 10 , 38%, δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την εργασία του και τις προοπτικές της. 4 στους 10 ,το 43,3%, θεωρούν ότι τον επόμενο χρόνο η ανεργία θα αυξηθεί πολύ.
    5 στους 10 εκτιμούν ότι δεν είναι καθόλου πιθανό να αποταμιεύσει τον επόμενο χρόνο. 7 στους 10 - το 73,6%- αξιολογούν ως κακή ή πολύ κακή την οικονομική κατάσταση της χώρας. 6 στους 10 - το 63% απαντούν ότι η οικονομική τους κατάσταση είναι χειρότερη ή πολύ χειρότερη σε σχέση με πέρυσι.


    Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φυλακές για τους "οφειλέτες" του Δημοσίου. Είναι μια κοινωνική προσφορά της Νέας Διακυβέρνησης για να μην πεθαίνουμε από την πείνα και για να μην κοιμώμαστε στα παγκάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ--ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ .Μ

    ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ –ΘΕΟΔ. ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΑ.
    ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ---ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

    Φορολόγηση της μαριχουάνας;

    ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. Νομοσχέδιο για τη φορολόγηση και τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια, όπως ισχύει με το αλκοόλ, θα μπορούσε να αποφέρει μέχρι και 1,4 δισ. δολάρια στα άδεια ταμεία της πολιτείας, όπως εκτιμούν τοπικοί αξιωματούχοι. Σχετική πρόταση έχει καταθέσει ο Δημοκρατικός βουλευτής Τομ Αμιάνο ήδη από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την οποία θα επιτρέπεται σε ενήλικα άτομα άνω των 21 ετών να κατέχουν, φυτεύουν και πουλούν νομίμως μαριχουάνα. Ο Αμιάνο είχε καταθέσει την πρότασή του ως ένα μέσο αντιμετώπισης του ελλείμματος του προϋπολογισμού της πολιτείας. Οι αρμόδιοι φορείς της πολιτείας εκτιμούν ότι οι πωλήσεις της μαριχουάνας θα αυξηθούν, μετά τη νομιμοποίησή της, κατά τουλάχιστον 30%, αφού θα πέσει η τιμή της. Ενδεχόμενη νομιμοποίηση αναμένεται να θέσει σε σύγκρουση την Καλιφόρνια με την Ουάσιγκτον, δεδομένου ότι η χρήση μαριχουάνας απαγορεύεται σε ομοσπονδιακό επίπεδο, αλλά οι υποστηρικτές της ήδη μαζεύουν τις απαιτούμενες υπογραφές για την επιβολή της σχετικής φορολογίας.

    Λοιπόν σε περιόδους κρίσης χρειάζονται ριζοσπαστικά μέτρα και ιδέες. Και αφού οι δικοί μας φωστήρες συμπεριλάβαν στο ΑΕΠ, για να φαίνονται πιο ωραία τα νούμερα,έσοδα από την παραοικονομία και το παραεμπόριο, πορνεία κλπ γιατί να μη νομιμοποιήσουν,φορολογώντας και τα ναρκωτικά,βγάζοντας από το περιθώριο εμπόρους και χρήστες και στερώντας από τους εμπόρους τα επιπλέον έσοδα της παράνομης δραστηριότητας. Έτσι θα μάθουμε και ποιοι είναι αυτοί που παρανομούσαν στο παρελθόν:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση