GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ό,τι δίνεις, παίρνεις...

Aπό το http://freskoprama.blogspot.com/ Είναι πλέον προφανές ότι η κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων λιτότητας άρχισε τις περικοπές από...

Aπό το http://freskoprama.blogspot.com/

Είναι πλέον προφανές ότι η κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων λιτότητας άρχισε τις περικοπές από τους μισθούς των ειδικών συμβούλων των υπουργών.
Προφανές γιατί τα μέτρα που λαμβάνει σε όλους τους τομείς χαρακτηρίζονται από την ασχετοσύνη του κάθε υπουργείου σε σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα.
Η αλήθεια όμως είναι όπως λέει κι ο λαός “ότι δίνεις αυτό παίρνεις”…
Αν δεν θες να πληρώνεις φτηνιάρηδες και μέτριους υπαλλήλους θα έχεις και θα σε εκθέτουν συνέχεια.
Δώστε κάνα φράγκο ρε να πάρετε κάνα σύμβουλο της προκοπής γιατί γίνεστε περίγελος κύριοι υπουργάραδες μας κάθε μέρα που περνά.
Κάθε μέτρο που παίρνετε τελευταία γίνεται αντικείμενο συζήτησης που καταλήγει σε γέλια και ειρωνευτικά σχόλια για την κυβέρνηση σας την οποία κληθήκατε να υπηρετήσετε με σοβαρότητα (υποτίθεται).
Την μια με τα blogs ασχολιέστε την άλλη τα αυτοκίνητα σας φταίνε και πόσα άλλα μπορεί να θυμηθεί κανείς από τα έργα και...
ημέρες σας τον τελευταίο καιρό.
Τα σκατώνετε καθημερινά σε όλους τους τομείς κι αν δεν το πήρατε και χαμπάρι επειδή είστε περιτριγυρισμένοι από γλύφτες που σας λεν ακόμα κι όταν χέζεστε ότι μυρίζετε “ARMANI” καλά θα ναι να αρχίσετε να τους αποφεύγετε.

Πηρέ τώρα και ο κατά τα άλλα συμπαθής υπουργός ΠΕΧΩΔΕ μέτρα απόσυρσης για τα αυτοκίνητα, να τα ακούς και να μην ξέρεις αν πρέπει να κλαις ή να γελάς…
Ειλικρινά όταν έβλεπα τον υπουργό να τα ανακοινώνει στην τηλεόραση έδειχνε και ο ίδιος να μην πίστευε αυτά που διάβαζε.
Άκου λέει περιμένουν να αποσύρονται κάπου 200.000 και πάνω οχήματα τον χρόνο…
Με τι λεφτά ρε παιδιά ?
Ξέρετε ύστερα από τον Σεπτέμβριο και με δεδομένη πλέον την πτώση φέτος του τουρισμού πόσο μεγάλο αντίκτυπο θα υπάρχει στην ήδη βεβαρυμμένη Ελληνική οικονομία ???
Θα κλάψουν μανούλες, εκτός αν ο υπουργός εννοούσε αποσύρσεις οχημάτων λόγο κατάσχεσης και μη αποπληρωμής όποτε έχει δίκιο ο άνθρωπος…
Άλλα εκεί που είναι να γελάς απ τα νεύρα σου είναι ότι ενώ είναι ήδη πρόσφατα αυξημένα τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων θα αυξηθούν κι άλλο αν έχεις αυτοκίνητο πενταετίας !!!
Δηλαδή σου λέει η αγαπητή μας κυβέρνηση ότι αν δεν έχεις λεφτά-πώς να σου χουνε μείνει άλλωστε- να αλλάξεις αυτοκίνητο ή εστώ να ξαναχρεωθείς θα σου περάσει κι ένα πενηντάρι από πάνω φόρο να χεις να την θυμάσαι στις εκλογές που έρχονται.
Έλεος ρε παιδιά αυτά δεν γίνονται πουθενά, θέλετε κύριοι να κάνετε σοβαρή πολιτική για το περιβάλλον (;) εντάξει κάντε αποσύρσεις δώστε κίνητρα για νέα ΙΧ αλλά μην πηδάτε τον κοσμάκη που δεν θα χει λεφτά να ακολουθήσει την πολιτική σας.
Εδώ είναι λοιπόν που επανέρχομαι σ αυτό που έγραψα στην αρχή για φτηνιάρηδες και μέτριους συμβούλους στα υπουργεία, γιατί μόνο τέτοιοι θα παρέσυραν υπουργό σαν τον σημερινό ΠΕΧΩΔΕ να παίρνει τέτοια μέτρα που να δείχνει έκπληκτος-προσωπική πάντα άποψη-όταν τα ανακοινώνει αντί να τους βαράει με την γνωστή “γκλίτσα” του…

8 σχόλια

  1. Aυτό αφορά συνολικά την κυβέρνηση,
    ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι μόνο δεν μειώθηκαν οι μισθοί των ειδικών συμβούλων αλλά αυξάνονται σε όλα τα υπουργεία. Αλήθεια πόσους συμβούλους μπορεί να έχει ένας υπουργός και μία ΓΓ; 2, 3, 5 ή 10; Μπορεί και 50! Ναι πενήντα! Τους βαφτίζουν ειδικούς συμβούλους τους διάφορους παρατρεχάμενους βίσματα των πολιτικών τους γραφείων που δουλεύουν τζάμπα για χάρη τους την περιοδο των εκλογών και τους αποζημιώνουν τώρα μέσα από διάφορα έργα του ΠΔΕ. Κόβουν άλλα σημαντικά έργα για την αναβάθμιση σημαντικών οργανισμών και τα δίνουν για τους ειδικούς συμβούλους. Αυτό κάνουν οι σημερινοί υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς. Συμπέρασμα: Κάθε ανασχηματισμός και χειρότερα. Γι΄αυτό σας λέω το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, από το Μαξίμου δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεξια κοπροσκυλα προδοτες της ελλαδος καταλαβαινω το ανγχοσας που θα χασετε την μασα σε λιγο καιρο αλλα τι να κανουμε ο λαος σας πηρε χαμπαρι και θα τραβηξει το καζανακι να φυγετε μαζι με τα υπολοιπα σκατα της δεξιας στον υπονομο.Αντε γιατι βρωμισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA ΡΑΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΜΟΛΟΓΙΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γελοιότητες του Πασόκ!!!

    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το ΠΑΣΟΚ και επιδιώκει με κάθε τρόπο να…κερδίσει πόντους. Ακόμα και τη νέα γρίπη Α επιστράτευσαν οι… ειδήμονες στο ΠΑΣΟΚ μήπως καταφέρουν και δουν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.
    Όλα τα περιμέναμε, αλλά να βγαίνουν...
    και να χτυπούν τη κυβέρνηση, για έλλειψη σχεδίου στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτό πάει πολύ!!!

    Στην Ελλάς του 2009 να προσπαθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εκμεταλλευτούν ακόμη και μια ασθένεια για κομματικά παιχνίδια, θεωρείται αν μη τι άλλο γελοίο και απαράδεκτο. Θα μου πεις τώρα, εδώ διατυμπανίζουν ότι δεν θα συμφωνήσουν στην εκλογή Προέδρου, όταν βασική προεκλογική δέσμευση του ΠΑΣΟΚ ήταν, να καταργήσουν τη σχέση Προέδρου και εκλογών, θα κολλάγανε τώρα σε μια γριπούλα? Μα καλά, πόσο γελοίοι είναι στο ΠΑΣΟΚ τελικά?

    Με κάτι τέτοια τους σιχάθηκε ο Ελληνικός λαός και από ότι φαίνεται το καράβι, συνεχίζει να μπάζει νερά και να πορεύεται με λάθος κατεύθυνση. Μάλλον χρειάζεται καινούρια πυξίδα. Αλλά βλέπεις είναι τα νούμερα των Ευρωεκλογών, που τα θεωρούν ιδανικά για να βγουν στην εξουσία! Από τότε που έφυγε το ΠΑΣΟΚ από κυβέρνηση, δεν ξεχνούν να ζητούν εκλογές κάθε 6μηνο, κάθε χρόνο, κάθε λίγο και λιγάκι. Στο πάγκο κύριοι. Εάν θέλετε να λέγεστε κύριοι βασικά.

    Γιατί λίγο με το πρόεδρο, λίγο με την γρίπη, σα να έχετε αρχίσει να μας πρήζεται τα αρχίδια σιγά – σιγά και προκαλείται το δημόσιο αίσθημα, με αυτά που λέτε και κάνετε. Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ λιγάκι. Με αυτά τα μυαλά θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα? Πως φαίνεται ότι δεν σας νοιάζει ο λαός, αλλά η καρεκλίτσα που τόσο σας είχε βολέψει τόσα χρόνια που ήσασταν στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πάρει και να δώσει ο παππούς !
    Αντί να πάνε μόνιμες διακοπές στα σπίτια τους και τα εξοχικά τους με τις κουρσάρες τους που όλα τους τα έχουμε πληρώσει εμείς,οι μαλάκες πολίτες,κάθονται και υποτίθεται ασκούν πολιτική ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι απλά πιόνια είναι και αυτοί και κάνουν ότι τους λένε άλλοι.
    Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα ή υπάρχει κάποιος άλλος έλληνας πολίτης που δεν συμφωνεί μαζί μου;

    Με προπέτασμα και κάλυψη την οικολογία και τη πράσινη ανάπτυξη,την προστασία του κλίματος και την προστασία των πολιτών από τη μόλυνση του περιβάλλοντος(που τώρα τους έπιασε όλους η κωλοπιλάλα και ο πόνος για τους πολίτες και την υγεία τους) βάζουν φόρους με τέτοιο τρόπο που να πάμε όλοι να αγοράσουμε καινούργια αυτοκίνητα περισσότερο οικολογικά επειδή οι αυτοκινητοβιομηχανίες έτσι πρόσταξαν μέσω των μασόνων που με τη σειρά τους τοποθετούν θλιβερές μαριονέτες στις κυβερνήσεις για να νομοθετούν αυτά που θέλουν και όχι αυτά που πρέπει.

    Όποιος έχει αντίρρηση να μου κάνει αγωγή και στο δικαστήριο θα τρέχει να ψάχνει το κώλο του.

    Το ίδιο έκαναν και για τα σκάφη αναψυχής όπου για να μην κάνουν έλεγχο σε αυτούς που πρέπει διότι χρηματοδοτούν τα κόμματα και τους ίδιους,αντί να τους ξετινάξουν στους ελέγχους, έβαλαν πλαφόν σε όλους ακόμα και σε αυτούς που με θυσίες αγόρασαν ένα δεκάμετρο ή δωδεκάμετρο σκάφος για να χαίρονται τις χαρές της θάλασσας που ο Θεός μας έχει δώσει απλώχερα σε αυτή τη δύσμοιρη χώρα μας που λέγεται Ελλάδα.

    Είναι οι ίδιοι που θέλουν τους Έλληνες υπόδουλους σε ένα σύστημα που προάγει τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και όχι την πραγματική Δημοκρατία για τους πολίτες.

    Αυτό που κάνετε κύριε (πομολά) Παπαθανασίου και λυπάμαι που προέρχεστε επαγγελματικά και από τον εμπορικό κόσμο της χώρας ,δεν είναι δημοκρατική αξιολόγηση της κατάστασης και τα μέτρα που παίρνετε -και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τα παίρνετε- δεν είναι δημοκρατικά ούτε εξυπηρετούν τους πολίτες αλλά τους φίλους σας που στηρίζουν τα κόμματα στην ελλάδα μεταξύ των οποίων και το δικό σας καθώς και πολλούς από τους πολιτικούς που "εξυπηρετούνται" αμφοτέρω αλλιώς θα δίνατε εντολή να κάνουν ελέγχους οι δύσμοιροι με τη σειρά τους εφοριακοί σε κάθε έναν ιδιοκτήτη σκάφους αναψυχής ξεχωριστά για να τον ξενινάξουν και να δούμε πόσοι και ποιοί έχουν σκάφη από 15 και πάνω μέτρα ,τι φορολογικές δηλώσεις κάνουν και πως έχουν σκάφη αξίας άνω του 1500000 ευρώ.

    Εκεί να πάτε και να φορολογήσετε και όχι όλους που έχουμε κάνει το σκατό μας παξιμάδι για να πάρουμε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή ακόμα ένα σκάφος 10-12 μέτρα.
    Είναι ντροπή σε αυτή τη χώρα να φέρεστε έτσι στους πολίτες και θα το δείτε στις εκλογές αυτό με δημοκρατικές διαδικασίες που θα σας κλωτσίσει ο κόσμος και θα σας εξοβελίσει από τα κυβερνητικά έδρανα.

    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ και όχι αυτούς που ΝΟΜΙΖΕΤΕ ή ΘΕΛΕΤΕ να είναι για να καλύπτετε αυτούς που θέλετε.

    Θα τα πούμε στις εκλογές.

    Ένας αγανακτησμένος και αηδιασμένος πολίτης που ούτε μια ροχάλα δεν θυσιάζω ακόμα και για να σας φτύσω πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΙΕΣΤΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ.

    Μας τάζει τώρα δάνεια από το εξωτερικό (ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ από ένα ηλίθιο)..

    Μας τάζει αυτοκινητάκια

    Μας τάζει ψυγεία και πλυντήρια


    Αυτές είναι οι ανάγκες ρε σπαστικό ηλίθιο μιας ελληνικής οικογένειας που δεν έχει να φάει ;;;

    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ..

    -Σήμερα σε όλη την Αθηνών-Καβάλας η βενζίνη πουλιόταν από 1.098-1.28 ΕΥΡΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 53 ΔΟΛΑΡΙΑ

    -Οι τράπεζες συνεχίζουν την αισχροκέρδεια. Οχι πως θα άκουγαν το ΧΑΖΟ-.ΔΑΚΙ που τόχουν βάλει στο τσεπάκι του βρακιού τους.

    -Οι κατασχέσεις για το μήνα Ιούλιο έχουν ξεπεράσει τις 22.000 (Οχι πως θα φοβόνταν την κυβέρνηση του βρακιού τους).

    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥΖΙΚΟΙ-ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ-ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ-ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΗΣΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΦΛΩΡΟΙ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΥΝΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ . ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ . ΚΑΡΙΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΣ , ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση