GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισαν τις διώξεις...

Ποινική δίωξη κατά της Cosmote επειδή δεν παραβιάζει το νόμο και αρνείται να άρει το απόρρητο... . Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου της ε...

Ποινική δίωξη κατά της Cosmote επειδή δεν παραβιάζει το νόμο και αρνείται να άρει το απόρρητο...
.
Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου της εταιρίας Cοsmote, για δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών αυτεπαγγέλτως, ύστερα από άρνηση της εταιρίας να κοινοποιήσει στοιχεία κατόχου κινητού σε βάρος του οποίου είχε γίνει καταγγελία για απειλητικά μηνύματα.
Η δίωξη περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπόθαλψης εγκληματία και της απόκρυψης στοιχείων και αφορά τη μη παροχή στοιχείων κατόχου κινητού για την κοινοποίηση των οποίων είχε εκδοθεί παραγγελία από την Εισαγγελία.
Η εταιρία επικαλέστηκε, για την άρνηση της, τις Ανεξάρτητες Αρχές για τις Επικοινωνίες και τα Προσωπικά Δεδομένα, ενώ από...
την Εισαγγελία γίνεται επίκληση της Γνωμοδότησης Σανιδά, σύμφωνα με την οποία ακόμη και για πλημμεληματικές πράξεις οι εταιρίες υποχρεούνται να κοινοποιούν στοιχεία κατόχων κινητών και ηλεκτρονικών μέσων.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη δίωξη που ασκείται για υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης μέσω κινητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη προοιωνίζεται επικείμενες ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης για τα ιστολόγια.
(Πηγή http://www.skai.gr/)

10 σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?v=IkjmBSTcU-Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας τα κλάσουν.
    Θα μας τα ξανακλάσουν.
    Και μετά θα μας τα ΞΑΝΑ κλάσουν.

    Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την δημοσίευση αναρτήσεων σε μη ακροδεξιά ιστολόγια, από ελεύθερη δημοκρατική χώρα της Β. Αμερικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εις Καραμανλήν τα του Καραμανλέως, βεβαίως-βεβαίως...

    US Department of State
    2008 Human Rights Report: Greece
    Bureau of Democracy,
    Human Rights, and Labor
    2008 Country Reports on Human Rights Practices

    ...κι επί τη ευκαιρία, πείτε του να μας τα κλάσει.

    Να πάρει ένα από τα τρία λήαρ-τζέτ που έχει, να έρθει εδώ να μας κάνει "πρρ" και να συλληφθεί για όλες τις κατηγορίες που θα τον βαραίνουν αυτομάτως με την αίτηση για παραβίαση του απορρήτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεκλιση πολιτευματος...

    η μοντερνα δικτατορια!!

    σε λιγο στις οθονες σας!

    16 Ιουλ 2009 4:36:00 μμ


    Υ Γ μας τα εχε πει και ο δρ Κουτσουκος και δεν τον πιστευαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @7:04:00 μμ

    Λιακουρόπληκτο,

    η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν έχει καεί κανένα φασιστοσκουπιδοπωλείο πρόσφατα.

    Αν έχω άδικο, ενημέρωσέ με.
    Με ενδιαφέρει πολύ.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι"....

    Η μηπως χρειαζεται;
    Blooper/Σαγιαν/Εβραιοπουστρ-ονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το μπλογκ αυτό, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας (μαζί με τα SMS), και συντονίζει - όπως και όλα τα άλλα μπλογκς - τρομοκρατικές επιθέσεις.

    Κώτσος πονηρός ο Βλάχος,
    ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ=ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ
    ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    ο Σαπρόφυτος Ταφ'τσ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Σαγιαν/Blooperοπουστρονιον κλπ., κλπ., ενταυθα.

    Κουβεντα για την ταμπακιερα εβραιομουνοπανο.

    Το τσακωσανε σε γιαφκα στο Τελ-Αβιβ τον εβραιο Κου-κλουξ -κλαν. Ψευδο-υπερασπιστη των ανθρωπινων δικαιωματων των πουστηδων και λοιπων ανωμαλων κατεψυγμενη αδερφη με τις βυσινι γοβιτσες.
    Εβραιε προβοκατορα, μου το παιζεις Ελληνας, δηθεν και καλα συμμετεχεις στην πολιτικη ζωη του τοπου.

    Αλλα πολλοι σε ξεβρακωσαν πουλημενε, ηθικε αυτουργε της γενοκτονιας του Παλαιστινιακου Λαου.
    Αρχιδι. Μη φοβασαι "εχουν οι φυλακες γνωση".



    "Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι"....

    Η μηπως χρειαζεται;
    Blooper/Σαγιαν/Εβραιοπουστρ-ονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπα τον φάγατε τον μπούλο;
    Όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε η Cosmote δεν ανοίκει πλεον στο δημόσιο αλλά στην Deutsche Telekom. Gνωμοδοτήσεις τύπου Σανιδά στην Γερμανία είναι για γέλια και για τα σκουπίδια.
    Ο Χριστοφοράκος έπραξε όλα τα εγκλήματα του στην Ελλάδα και οι κύριοι της ΝΔ τον φυγάδεψαν στην Γερμανία προκειμένου να δικαστεί εκεί.
    Και πριν τις εκλογές προκειμένου ο χοντρούλης να κερδίσει τις εντυπώσεις έστειλε κάτι γελοίους δικαστικους στο Μόναχο προκειμένου να παραλάβουν ντεμεκ τον Χριστοφορακο στην Ελλάδα (Για τα μάτια του κόσμου!!!).
    Και τώρα ερωτώ κυρίοι Σανιδά και κύριοι λαμογιο-δηθεν-Νεο-Δημοκράτες γιατί να μην ισχύει το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ δίκαιο στην Ελλάδα σε αυτή την περίπτωση;
    Έτσι και αλλιώς τα έχετε κάνει σκατά σαν τα μούτρα σας.
    Η Deutsche Telekom έχει κάτι δικηγόρους που καλύτερα να μην τους νιώσετε το πετσί σας, θα σας σκίσουν από πάνω μέχρι κάτω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση