GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπομάκρυναν παράνομους μετανάστες από παλιά σπίτια του κέντρου...

Στην απομάκρυνση παράνομων μεταναστών από δύο παλιά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση. Οι...

Στην απομάκρυνση παράνομων μεταναστών από δύο παλιά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια που βρίσκονται στην οδό Σαχτούρη 7, στην πλατεία Κουμουνδούρου και στην οδό Βερανζέρου στην Ομόνοια, όπου συνέλαβαν συνολικά 86 μετανάστες,(56 στη Σαχτούρη και 30 στη Βερανζέρου).
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στην οδό Σαχτούρη, ένας από τους αλλοδαπούς...

επιτέθηκε με στιλέτο εναντίον αστυνομικού, αλλά τον πρόλαβαν οι άλλοι και τον συνέλαβαν. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και αύριο θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. Οι υπόλοιποι κρατούνται στη Διεύθυνση αλλοδαπών και σε κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων και θα απελαθούν.
Στο σπίτι της οδού Σαχτούρη βρέθηκαν στιλέτα και ηρωίνη βάρους 40 γραμμαρίων συσκευασμένη σε σακουλάκια έτοιμη για πώληση, ενώ στην οδό Βερανζέρου βρέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής, με τον οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία κάποιοι κατασκεύαζαν πλαστά διαβατήρια.
Στην επιχείρηση, πήραν μέρος και κλιμάκια του ΣΔΟΕ τα οποία θα σχηματίσουν δικογραφίες σε βάρος των ιδιοκτητών των σπιτιών, οι οποίοι φέρεται ότι έπαιρναν 5-7 ευρώ την ημέρα από κάθε μετανάστη για να τους επιτρέπουν να μένουν εκεί, χωρίς να παρέχονται οι απαραίτητες συνθήκες υγιεινής. Το εισόδημα αυτό δεν δηλώνεται στην εφορία.
Μετά την απομάκρυνση των αλλοδαπών τα σπίτια παραδόθηκαν σε συνεργεία του Δήμου, τα οποία έχουν ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης και στη συνέχεια, θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες, οι οποίοι θα φέρουν την ευθύνη για τη φύλαξή τους.
Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε άλλα σπίτια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας, που έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας και του Δήμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

10 σχόλια

  1. ΣΚΟΥΠΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε σοβαροί:
    Για κάντε έναν λογαριασμό 56 μετανάστες επί 6 Ευρώ το κεφάλι ημερησίως 56Χ6=336 Ευρώ την Ημέρα, δηλαδή 336Χ30=10080 Ευρώ θα τρελαθούμε δέκα χιλιαρικάκια το μήνα; 10.000 €
    Να μην πώ όταν υπάρχει αυξημένη πελατεία η τα εκατόν είκοσι το Χρόνο Χιλιάρικα Ευρώ.

    Μήπως θα πρέπει να κατασχεθούν τα σπίτια και να εξορίσουμε αυτά τα λαμόγια τους ιδιοκτήτες στο Αφγανιστάν;
    Γοργιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.ο6 βαλε μια σκουπα στο κολοσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....Εξω από το σπίτι της οδού Βερανζέρου, στις 2.30 μμ σημειώθηκαν επεισόδια όταν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη των μεταναστών και προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιβίβασή τους στις "κλούβες" της Αστυνομίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών και απώθησαν τους διαδηλωτές, ενώ στο σημείο πήγε και εισαγγελέας.

    express.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6.06

    6.06 βγάλε ΤΩΡΑ τη σκούπα από τον κώλο σου και άσε τον 7.43 να λέει! Βγάλτην!

    Αμέσως εσύ, μόλις άκουσες "σκούπα" να τρέξεις να τη χώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν η νέα "δημοκρατία" συνάντησε τον Καβαλιέρε για πρώτη φορά.

    (Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο: La prima volta).

    Στην αντρική φωνή, ο Καβαλιέρε.
    Στη γυναικεία φωνή, ο Κώστας.

    Τούτα μία! Τούτα μία!
    Αχ Καβαλιέρε, "είσαι κακός"...

    LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεα Δημοκρατία



    αν τους χαρτζηλικώσεις, μπορείς να τους γαμήσεις.

    Είναι πουτάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσον αφορά μόνο το κτίριο της οδού Βερανζέρου 33, ιδιοκτησίας του δουλέμπορου Νίκου Παναγάκη και του επίσης αλλοδαπού Νταούτ Αλί, ο αριθμός των λαθρομεταναστών δεν είναι μόνο 50, αλλά πάνω από 300 την ημέρα.Και οι εισπράξεις μόνο από το ημερήσιο χαράτσι των 5-7 Ευρώ ειναι από 65.00-80.000 Ευρώ το μήνα. Σ' αυτά, αν προστεθούν και τα έσοδα από τα ναρκωτικά, το εμπόριο μαύρης σάρκας,οι πλαστογραφίες διαβατηρίων, η πατρωνία κλοπών, οι κάθε είδους παρανομίες, υπολογίστε ότι ο τζίρος του δίδυμου Παναγάκη-Νταούτ ξεπερνά τις 100.000 Ευρώ το μήνα και είναι εντελώς αφορολόγητος. Είναι πολλά τα λεφτά λεβέντες μου. Βέβαια οι άνθρωποι έχουν και έξοδα: πληρώνουν τους διάφορους παρατρεχάμενους, "ανθρωπιστές" καιύαινες-δικηγορίσκους που έχουν κάνει επάγγελμα την ανομία, επικαλούμενοι τα ατομικά ανθρώπινα δικαιώματα. Αριστεροί- δήθεν, που θεοποιούν την ατομικότητα σε βάρος των αναγκών και των δικαίων του κοινωνικού συνόλου. Τελικά, η είδηση είναι ότι 10-15 ηλίθιοι του ΚΚΕ και του Τσίριζα, με επικεφαλής τον πανάθλιο Κώστα Καζάκο, προέταξαν τα στήθη τους για να σώσουν τους δουλέμπορους και να τους αφήσουν ανενόχλητους να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους. Η επίσης ηλίθια αστυνομία του Ραχωβίτσα έκανε πίσω, υπάκουσε στο σύνθημα του ενωμένου ΚΚΕ-Τσίριζα και των 30-40 θρασύτατων Σομαλών, ορισμένοι απο τους οποίους ξάπλωναν στο έδαφος παριστάνοντας τους λιπόθυμους και ελευθέρωσε τους λαθρόβιους, οι οποίοι επανέκαμψαν δριμύτεροι και υπερθρασύτεροι στο κτίριο της Βερανζέρου 33. Στο δρόμο για την επανακατάληψη έσπασαν με πέτρες παρακείμενο μικροκατάστημα, έδειραν τον ιδιοκτήτη του, ποδοπάτησαν μια ελληνική σημαία, την οποία λίγο πριν τις βάλουν φωτιά, την άρπαξε ένας πιο σόφρων Σομαλός και απ' αυτόν του την άρπαξε δημοσιογράφος της Espresso που ήταν μπροστά. Το βράδυ οι "συμπαθείς" κκ. Σομαλοί έσπασαν στο ξύλο μια ελληνίδα γυναίκα-κάτοικο της περιοχής και αυτήν την ώρα απειλούν θεούς και δαίμονες με αρχηγό των αρχηδουλέμπορο Νταούτ, ο οποίος υπό τη σκέπη του ΚΚΕ, φαίνεται να έχει απόλυτη ασυλία.Τελικά, αναρωτιέται κανείς, ποιος είναι ποιό ηλίθιος. Ο αξιότιμος κ. Καζάκος, οι Τσιριζαίοι,ανάπηροικαι αμόρφωτοι περιθωρικοί σαν τους "Τhe Bloopers team" που ασφαλώς-επαγγελματίες ανθρωπιστές όντες-θα βγούν να μας καθυβρίσουν, ή ορισμένοι της αστυνομίας, όπως ο πονηρός Ραχωβίτσας που έχει τελευταία ρίξει τις αρπάγες του και κατά ΠΑΣΟΚ μεριά, ορεγόμενος την αρχηγία της αστυνομίας. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ο δικός σου.Και εις άλλα με υγεία αριστεροδεξιοί και στην πραγματικότητα σκέτοι δεξιοί μαλάκες. Να τους χαίρεστε τους δουλέμπορούς σας που όταν αποκτήσουν την πολιτική δύναμη και δυναμική που αναπτύσουν με τις ορδές των εισερχόμενων μουσουλμάνων μη ενσωματώσιμων λαθρομεταναστών, αφού εξοντώσουν την εργατική τάξη της χώρας,θα σας καταπιούν και εσάς τους ίδιους. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μαρξ και του Λένιν απ' αυτά που κάνετε, επικαλούμενοι μια ψευδεπίγραφη δήθεν αριστεροφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @9:48

    οταν η λιγκα του βορρα συναντησε... τη λουγκρα των χανιων!

    χο χο χο χο χο χο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση