GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαντεμιά της Ντόρας...

Κόπηκε το ρεύμα μόλις κήρυξε το συνέδριο της Πανκρητικής Ένωσης στο Ηράκλειο . Από το http://www.kalami.us/ . Γκαντεμιά (ούτε ο πατέρας της...

Κόπηκε το ρεύμα μόλις κήρυξε το συνέδριο της Πανκρητικής Ένωσης στο Ηράκλειο
.
.
Γκαντεμιά (ούτε ο πατέρας της να ήταν): Με το που κήρυξε την Κυριακή 19 Ιουλίου, την έναρξη των εργασιών του 41ου συνέδριου της ΠανΚρητικής 'Ενωσης Αμερικής στο Ηράκλειο, στο κτίριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώθηκε διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ, η οποία και κράτησε αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν σύνεδροι και λοιποί παράγοντες να κατευθυνθούν στο λιμάνι του Ηρακλείου και να συνεχίσουν τις εργασίες τους στο κρουαζιερόπλοιο Aegean Pearl, που έχουν ναυλώσει γιά το συνέδριο.

4 σχόλια

  1. Όποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι-Λειτουργοί, δεν βλέπουν, ή δεν θέλουν να δουν, και δεν παίρνουν δραστικά μέτρα κατά της Λαθρομετανάστευσης, και ότι η Τουρκία με την Λαθρομετανάστευση αυτή επιχειρεί αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας, και δημιουργεί στρατό κατοχής της, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καραμανλή θέλετε 1.000.000, ψήφους περισσότερους από ότι έχετε αυτήν την στιγμή;
    Είναι απλό, δώσετε το δικαίωμα να μπορούν να κτίσουν οι μικροί ιδιοκτήτες οικοπέδων, όσα μέτρα και αν είναι.
    Εφ όσον έχουν νόμιμους τίτλους , εφ όσον δεν είναι δάση, εφ όσον δεν είναι στον αιγιαλό, εφ όσον δεν έχουν αρχαία, και άλλα τινά, και προπαντός βγάζοντας την άδεια νόμιμα να πληρώνουν Το κράτος, να κτίζουν ακριβώς όσο δικαιούνται ως να ήταν ενταγμένοι σε σχέδιο πόλεως.
    Διότι οι εντάξεις στο σχέδιο πόλεως Κύριε Καραμανλή είναι μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην χώρα μας, πχ.
    Έχω κάνει αίτηση το 1983 για ένταξη στο σχέδιο ----------- και ακόμη το συζητούν οι διάφοροι ημέτεροι προκειμένου να τακτοποιήσουν τα δικά τους και τους δικούς τους.
    Εκτός αυτού Κύριε Καραμανλή θα εκτιναχτεί η κατασκευή ακινήτων συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, δημιουργώντας ευημερία, και πλούτο στο κράτος, θα γεμίσουν τα ταμεία τους κράτους λεφτά! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    Ε… και αν σας βλαστημούν μερικοί κομπιναδόροι και λοβιτουρατζήδες των αυθαιρέτων, μην τους πάρετε τοις μετρητοίς, αυτοί και την μάνα τους βλαστημούν άμα λάχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΚΑΙ ΠΟΥ , ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση