GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα ενάντια στο ρατσισμό‏...

Από το http://magnitis.blogspot.com . Άμεσες πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μεταναστών παίρνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, που το βράδ...

Από το http://magnitis.blogspot.com
.
Άμεσες πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μεταναστών παίρνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, που το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησε σχετική εκδήλωση στην παραλία του Βόλου μπροστά από το Ηρώο.
Ειδικότερα τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 10 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα έχει συνάντηση με το Νομάρχη Μαγνησίας κ. Απ. Παπατόλια, προκειμένου να...
συζητηθούν προβλήματα που αφορούν στους μετανάστες με σκοπό την εξεύρεση λύσεων.
Επίσης το ΠΑΜΕ Μαγνησίας θα προχωρήσει στη συγκρότηση Νομικής Επιτροπής η οποία θα επιλαμβάνεται θεμάτων που σχετίζονται με τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες των μεταναστών, αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν σε απελάσεις, φαινόμενα ρατσισμού, φυλακίσεις κ.ά.
Τέλος ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας και σε γειτονιές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, αλλά και σε περιφερειακούς Δήμους του Νομού.
Εξάλλου, νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα για τους μετανάστες, όπως επίσης κατοχύρωση όλων των πολιτικών, θρησκευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων τους, ζητήθηκε σε ανάλογη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν χθες βράδυ στην πλατεία Οξυγόνου, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, η Παρέμβαση Πολιτών Βόλου, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, το Ε.Ε.Κ. και το ΚΚΕ (μ-λ).
Στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν η πρόεδρος της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών κ. Βλασία Παπαθανασίου, η οποία σε δηλώσεις της τάχθηκε υπέρ της πρόσληψης των μεταναστών εφ όσον πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις στο Δημόσιο. ενώ σχετικά με νομικά θέματα που αφορούν σε μετανάστες, μίλησε η δικηγόρος κ. Έλενα Αντωνοπούλου.
(Από τηνεφημερίδα Μαγνησία)

15 σχόλια

  1. Οι ντόπιοι θεματοφύλακες της ελευθερίας, δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ανθρωπισμού όπως το ΚΚΕ (ΠΑΜΕ), ο ΣΥΡΙΖΑ, οι αντιεξουσιαστές δεν είναι σε θέση να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα δικαιώματα των μεταναστών. Eπιβεβλημένη για την εξασφάλιση των ανθρωπινων δικαιωμάτων των μεταναστών είναι μια δυναμική επέμβαση στην Ελλάδα των καταξιωμένων αντιφασιστών, αντιρατσιστών, αντισιωνιστων όπως οι Aχμαντινεσαντ, Γκαντάφι, Ερντογάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ-ΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ Μ@@@@@@@.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΙΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ SOROS ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ 3o ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΤΩΡΑ.

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ(ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΤΛ) ΤΟΥ SOROS.

    ΛΑΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
    Άπαιχτος είναι ο γιός της κυρίας Τσάντ.
    Είναι ο Γιωργάκης, ο Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
    Μετά πήγε για ΚΑΝΟ στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, είναι κατόρθωμα). Είδες ο ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το ΚΕΡΙ στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να τον ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνει αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Φτού, φτού!
    Σωθήκαμε.
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΣΑΣ.(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ .ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙ; ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ )

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ .

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα αυτά τα μαγαζάκια και παραμάγαζα δυναμικότητας 5-10 μελών-πελατών το πολυ, καλά θα κάνουν την επόμενη φορά να κάνουν τις εκδηλώσεις τους στην αυλή του σπιτιού τους - όπου μπορούν και να φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες τους.
    Άει στο διάολο πια με τα λογής λογής τρωκτικά ΜΚΟ που τρωγοπίνουνε πουλώντας "προοδευτιλίκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπαρήγα και ΚΚΕ για πολύ λίγο ακόμα....

    Θα τρίβετε τα μάτια σας μόλις δείτε τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έρχονται και το Υγρό Πυρ έχει κάποιες πληροφορίες από τώρα.

    Το ΚΚΕ θέλει τη χώρα έρμαιο των λαθρομεταναστών και το μήνυμα δεν το πήρε στις περασμένες εκλογές σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να κερδίζει έδαφος. Η Παπαρήγα είπε χθες ότι δεν την ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος που μπορεί να φέρει στο κόμμα η αλληλεγγύη στους λαθρομετανάστες. Αυτό θα το δούμε όταν θα δει το κόμμα της να καταποντίζεται πιο κάτω και από τα ποσοστά που πήρε το ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές.

    Η Παπαρήγα για καθαρά μικροκομματικούς λόγους προσπαθεί να σφετεριστεί τους μετανάστες γιατί ξέρει ότι αλλιώς σοβαρή αύξηση των ποσοστών του ΚΚΕ δε βλέπει. Νομίζει ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ψηφίσουν ΚΚΕ. Είναι τόσο βλάκες μέσα στο ΚΚΕ που δεν μπορούν να διακρίνουν ότι μόλις οι μετανάστες αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα θα ιδρύσουν δικά τους κόμματα τα οποία και φυσικά θα στηρίξουν.. άσε που η πλειοψηφία των μεταναστών προέρχονται από πρώην κομμουνιστικές χώρες και ξέρουν στην πράξη τι σημαίνει κομμουνισμός.. και τους πιάνει και αλλεργία και μόνο στο άκουσμα αυτής της λέξης... Για τόσο γκασμάδες μιλάμε μέσα στο ΚΚΕ και μάλιστα πολύ επικίνδυνους και αναχρονιστικούς γκασμάδες...

    Φυσικά δεν θα είναι καθόλου έκπληξη η ραγδαία αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ που πλέον θα είναι το τρίτο κόμμα και με διαφορά από το τέταρτο. Και μαντέψτε από πού θα προέρχονται οι νέοι υποστηρικτές του ΛΑΟΣ. Από το…. ΚΚΕ…. Ο λαός του ΚΚΕ απαρτίζεται κυρίως από τη μικρομεσαία λαϊκή και εργατική τάξη που ζει στο πετσί της τη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που οδήγησε στη λαθρομετανάστευση και έριξε την τάξη αυτή στην ανεργία και την ανασφάλεια. Ο λαός του ΚΚΕ κατάλαβε επιτέλους το ρόλο και την προδοσία του ΚΚΕ.

    Αναμένουμε λοιπόν τα επίσημα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων... και βλέπω τη κυρία Παπαρήγα να λαθρομεταναστεύει για τη Βόρεια Κορέα το μόνο κράτος που θα μπορούσε να τη δεχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PANTOTE PRODOTES BRVMOKOYMMOYNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ [ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ] ''ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ'', ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλα τα είχε η Μαριορή....οι μαρξιστικές-λενινιστικές μπούρδες του ΚΚΕ μας λείψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΜΑΛΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, κτλ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ Ο ΣΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΜΕ ΚΚΕ

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΚΕ?

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΠΑΡΤΕ ΑΓΚΑΖΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΡΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!


    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση