GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερους και δανεικούς‏...

Από το PRESS ON ICE . Η χθεσινή συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια έφερε άσχημα μαντάτα στον κόσμο του Ολυμπιακού, αν και...

Από το PRESS ON ICE
.
Η χθεσινή συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια έφερε άσχημα μαντάτα στον κόσμο του Ολυμπιακού, αν και αυτό ήταν απλώς η αφορμή. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε στον Κετσπάγια ότι μεταγραφές τύπου Κάλστρομ και Γκονζάλες ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ καθώς τα ποσά είναι αστρονομικά για την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Ετσι, ο Σ.Κόκκαλης συζήτησε με τον προπονητή για τις «επόμενες λύσεις» που αφορούν παίκτες δανεικούς ή και ελεύθερους.Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προσδοκούσε να γίνει κάτι, μία μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά, μέσω της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Κάτι τέτοιο όμως δεν...
φαίνεται να γίνεται αφού ούτε οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι «ζεστοί», ούτε οι υπόλοιποι επιχειρηματίες με τους οποίους έγιναν επαφές. Οσο για την λύση Μαρινάκη, αυτή απορρίφθηκε εξαρχής.
Επιθετικοί
Για τη θέση του επιθετικού ο Γεωργιανός έχει ζητήσει έναν κλασικό σέντερ φορ και όχι περιφερειακό και οι λύσεις που έχουν εξεταστεί είναι δύο: ο Φερνάντο Μοριέντες και ο Γιόσι Αλτιντορ. Κάπου εκεί όμως μπαίνει το ερώτημα γιατί επιμένει ο Κετσπάγια και απορρίπτει τη φτηνή λύση του δανεικού Γκιγιέρμε ενώ μπορεί να τοποθετήσει στην κορυφή τον Ντιόγκο…. Στα δύο ονόματα λοιπόν αυτά, το δίλημμα είναι προφανές. Εμπειρος χωρίς αξία μεταπώλησης (Μοριέντες) ή νεαρός με οψιόν και την ελπίδα να βγει «λαυράκι»; Πάντως, αμφότερες οι περιπτώσεις θα στοιχίσουν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ετησίως. Οσο για τον Εντού, που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις, φαίνεται να έχει «κοπεί» διότι είναι περισσότερο περιφερειακός κυνηγός. Σίγουρο όμως είναι ότι ο Βραζιλιάνος είχε πρόβλημα με τον περσινό τραυματισμό του και έκανε τόσο κακή χρονιά που έμεινε ελεύθερος ενώ πέρυσι τέτοιο καιρό η Μπέτις ζήταγε πάνω από 7 εκατομμύρια!
Μέσοι
Δηλώσεις στη Νορβηγία έκανε ο μάνατζερ του Τέτεϊ τονίζοντας ότι η επιθυμία του παίκτη είναι να πάρει μεταγραφή από τη Ρόζενμποργκ αλλά με την τιμή του να βρίσκεται αρκετά ψηλά (4 εκατομμύρια), ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται. Αντίθετα, η περίπτωση του Εντσο Μαρέσκα δείχνει πιο πιθανή αφού υπάρχει μία φήμη ότι η Σεβίλλη μπορεί να τον παραχωρήσει με μικρό ποσό. Ο παίκτης πάντως θέλει 1,8 εκατομμύρια τον χρόνο. Για την αριστερή πτέρυγα, ο Κετσπάγια επιμένει ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα και οι παίκτες που του έχουν προταθεί είναι ο εξής ένας, ο Αρμεντέρος (επίσης της Σεβίλης). Από κει και πέρα, ακούστηκε ξανά το όνομα του Λεονάρντο του του Λεβαδειακού.
www.bam.gr

7 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ...

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΝΗ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ "ΨΗΛΟΜΥΤΕΣ" !!

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΩKΤΕΣ" ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ!!

    OTAN KATEBOYN 100.000 STO SYNTAGMA AMESOS 8A GINOYN EKLOGES!!
    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Καλογιαλισμένε Υπουργέ Υγείας, εσύ δεν μας διαβεβαίωνες ότι η Ελλάδα είναι πλήρως θωρακισμένη απέναντι στην καινούρια γρίπη;
    Ή ήτανε το φάντασμα σου;
    Και τώρα μας μιλά και για θανάτους άχρηστε!
    Κοίταξε να περάσεις το νόμο σου που αθωώνει τις κλεψιές και άλλες ανομίες στον χώρο της δημόσιας υγείας, γιατί σε αυτό τουλάχιστον είσαι ικανός, και μόνο που το σκέφτηκες δείχνει τι είσαι…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανίκανοι που κυβερνάτε και που δεν μπορείτε να μαζέψετε ούτε ένα κλάσμα φοροδιαφυγής τι κάθεστε στην κυβέρνηση την χώρας; Άι στα τσακίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν υπαρχει στο ταμειο ουτε....λεπι μαλλον αρχισε η κατιουσα για τον υπερδυναμο κοκκαλη ο οποιος μαλλον ηταν μαγκας μονο με μια συγκεκριμενη πολιτικη κατασταση.....μα αν δεις του φιλους του στο γηπεδο θα καταλαβεις περι τινος λοποδυτη προκειται.....τσουκατος, κακαουνακης, θεμος αναστασιαδης, πετρος κωστοπουλος .....δηλαδη ολα τα αποβρασματα της κοινωνιας....μα δεν ειναι τυχαιο την ομαδα με τις περισσοτερες συμετοχες στο τσαμπιονς λιγκ και μετα γηπεδα παντα γεματα η οακα η καραισκακη, να τον παιζει η διαιτησια 70-30 σκεψου ποσο τον υπολογιζουν το κοκκαλη στην ευρωπη, που την ιδια στιγμη ο παναθηναικος που βλεπει την πλατη του ολυμπιακου στη ελλαδα 13 (και οχι 12 χρονια) εχει παρει σφυριγματα στην ευρωπη λες και ειναι η ρεαλ μαδριτης, ποιος ξεχναει το πεναλτι που το εδωσε υπερ στη λεωφωρο με κοτζαμ μπαρτσελονα!!!
    μαλλον ο σωκρατης ετοιμαζοι καμια απατοεταιρεια αλλοδαπη και να μας μπλεξει καμια 10 χρονια και αυτο γιατι με τους ορους που θελει και με τα χρεη που εχει διμιουργησει στη ομαδα ουτε ο τζολε δεν τη αγοραζει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πού χάθηκε εκείνος ο καθυστερημένος άσχετος πασόκος που έλεγε ότι είναι ακριβή η βενζίνη στην Ελλάδα;
    Ξέρετε ποιος.
    Ο φανατικός αφισσοκολλητής που μπέρδευε την τιμή σε δολάριο με την τιμή σε ευρώ και μας έβγαζε με αλχημίες ούτε λίγο ούτε πολύ ότι κλέβουν τους Έλληνες καταναλωτές.
    Του ετοιμάζω λίστα με επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. για το μήνα Ιούνιο.
    Σε ρωτάω (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), οικονομολόγε τις πεντάρας, να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεται να έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν εκθέτεις μόνο την κοινή λογική αλλά και το κόμμα σου;
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ.
    Τι έγινε εκεί στο πασόκ, πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ έχετε πάρει;
    Δηλαδή, όποιος λέει τις μεγαλύτερες ανοησίες και αερολογίες παίρνει άριστα;
    ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ;
    Βάζετε στοίχημα ότι ξέρω τουλάχιστον ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ της σχολής;
    Ποιόν άλλο;
    Το Γιωργάκη τον Αϊνστάϊν, που μετά από 58 χρόνια πάνω στον πλανήτη δεν κατάφερε ακόμη να μάθει ακόμη ποδήλατο.
    Μετά πήγε για κανό στο Σχοινιά και χάθηκε για τρείς ώρες (πώς μπορεί κάποιος να χαθεί όταν τον περιτριγυρίζουν καμιά δεκαριά άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ). Είδες ο αριστούχος;
    Πάει το βράδυ του Πάσχα να ανάψει το κερί στην Πάρο και το βάζει στο μανουάλι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ. Εύγε γιγαντο-τεράστιε, θα πάς μπροστά.
    Ευτυχώς που έρχονται και εκλογές για να σε ψηφίσουμε πρωθυπουργό, είμαστε σίγουροι ότι, με ΤΕΤΟΙΑ πνευματική υποδομή, θα μείνεις αξέχαστος στην πολιτική ιστορία της χώρας. Θα μιλάνε για σένα και μετά από 100 χρόνια.
    Φτού, φτού!
    Εμπρός λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώτα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.
    Λίγη τσίπα δεν έχεις παλιάνθρωπε αλήτη Γιωργάκη;
    Αλλά τι τσίπα να περιμένεις από ένα Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάτε ρε παιδιά, δεν κωλώνει ο Σωκράτης. Θα κάνει 1-2 καλές μεταγραφές διαιτητών και θα στρώσει η δουλειά. Και που έπαιρνε παικταράδες τι έγινε; Πάλι οι διαιτητές τον έβγαζαν από τα δύσκολα, 2 πέναλτυ από τον αέρα, σφύριγμα λήξης στο 96ο λεπτό, όλο και κάτι βρίσκουν πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση