GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το δείπνο με τον Χριστοφοράκο...

Η Τρέμη διαψεύδει και η Μπουγάτσου ανταπαντά... . Σε κλειστό δείπνο «του Φεβρουαρίου του 2006 ως προσκεκλημένη του Μ. Χριστοφοράκου στην οικ...

Η Τρέμη διαψεύδει και η Μπουγάτσου ανταπαντά...
.
Σε κλειστό δείπνο «του Φεβρουαρίου του 2006 ως προσκεκλημένη του Μ. Χριστοφοράκου στην οικία του εμφανίζεται να είναι και η Ολγα Τρέμη, έγραψε χθες η "Ελευθεροτυπία" επικαλούμενη σχετικό έγγραφο της δικογραφίας. Η ίδια η δημοσιογράφος με δήλωσή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα διαψεύδει ότι έλαβε μέρος σε οποιοδήποτε τέτοιο δείπνο. Και η συνάκτης του δημοσιεύματος Αριστέα Μπουγάτσου ανταπαντά...
Ολόκληρο το σχετικό σημερινό δημοσίευμα έχει ως εξής:

Σε χθεσινό δημοσίευμα της «Ε» με τίτλο «Σε «γερμανικό θαύμα» ελπίζει ο Χριστοφοράκος» και με υπέρτιτλο «Εντός των ημερών η ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Μονάχου - δείπνα και μπίζνες με δημοσιογράφους» μεταξύ άλλων γράψαμε ότι:
Σε κλειστό δείπνο «του Φεβρουαρίου του 2006 ως προσκεκλημένη του Μ. Χριστοφοράκου στην οικία του εμφανίζεται να είναι και η Ολγα Τρέμη, η κυρίαρχος των ειδήσεων των οκτώ».

* Η Ολγα Τρέμη, χθες, μας απέστειλε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πληροφορία που δημοσιεύεται σήμερα (χθες) σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" για την υποτιθέμενη στρατηγική του Μιχάλη Χριστοφοράκου σε ό,τι αφορά στα ΜΜΕ και σύμφωνα με την οποία δήθεν μετείχα σε δείπνο στο σπίτι του πρώην στελέχους της Siemens τον Φεβρουάριο του 2006 είναι απολύτως αναληθής. Ούτε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην οποία αναφέρεται το ρεπορτάζ ούτε οποτεδήποτε άλλοτε μετείχα σε δείπνο "κλειστό" ή "ανοιχτό" στο σπίτι του κ. Χριστοφοράκου.
Θεωρώ ότι η στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει να διασταυρώνεται οποιαδήποτε πληροφορία πριν από τη δημοσίευσή της -κάτι το οποίο ουδέποτε συνέβη στη δική μου περίπτωση. Δηλαδή, ουδείς από την εφημερίδα επικοινώνησε μαζί μου για να μου υποβάλει το απλό ερώτημα "ισχύει ή όχι η πληροφορία;".
Ακόμα πιο εξωφρενικό όμως θεωρώ το γεγονός ότι πάνω σε μία ανυπόστατη πληροφορία που ουδέποτε διασταυρώθηκε, στήθηκε με περισσή ευκολία και ελαφρότητα ένα ολόκληρο σενάριο δημοσιογραφικής φαντασίας όπου ένα ανύπαρκτο γεγονός χρησιμοποιείται για να δημιουργηθεί η εικόνα "εκλεκτικών σχέσεων" του κ. Χριστοφοράκου με δημοσιογράφους που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά. Μετά από αυτό το διπλό ολίσθημα στο ρεπορτάζ αναμένω από την πλευρά της εφημερίδας την αποκατάσταση της αλήθειας και την αναγνώριση του λάθους που έβλαψε την προσωπική και επαγγελματική μου εικόνα».

* Η συντάκτης μας Αριστέα Μπουγάτσου απαντά:
1) Δεν δημοσιεύσαμε πληροφορία αλλά στοιχείο της δικογραφίας της Siemens, από το προσωπικό-εταιρικό αρχείο τού πρώην manager τής εταιρείας, στο οποίο περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως δημόσιες σχέσεις (δείπνα, ταξίδια, δώρα κ.ά.).
2) Γράψαμε ότι στη λίστα των προσκεκλημένων του Μ. Χριστοφοράκου για το δείπνο της 20ής Φεβρουαρίου 2006 στην οικία του εμφανίζεται να είναι και η Ολγα Τρέμη (η εφημερίδα διαθέτει τα σχετικά έγγραφα). Δεν αναφερθήκαμε σε συμμετοχή της στο δείπνο αυτό ή σε οιοδήποτε άλλο, και
3) Αν ο Μ. Χριστοφοράκος αυθαιρέτησε, βάζοντας την Ολγα Τρέμη στον κατάλογο των προσκεκλημένων του, εν αγνοία της, αυτό είναι άλλης τάξεως ζήτημα, το οποίο δεν μας αφορά.

11 σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ
    ΟΙ ΒΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΜΕΝΟΙ
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ?

    ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΣΤΕ.

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ?
    ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o typos pou sas ta xwnei gia to oti den zitisate sygnwmi gia to thema me ti gynaika tou ypourgou exei apolyto dikio paidia.
    Sygnwmi... alla ena blog san to diko sas.. tha eprepe na to kanei.
    kali synexeia na exete kai elpizw... na lamvanete pou kai pou ypopsin kai tis dikes mas apopseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

    ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

    Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ

    ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

    ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γυναίκες.....

    Η μέν Όλγα, γάτα (τιγροειδής) εξ' απανέκαθεν, από τήν εποχή τού Ηρωϊκού "Έπους τού Πολιυτεχνιείου"...
    Η δέ Αριστέα, κότα ή πάπια, φοβήθηκε νά κάνει τό κρίσιμο σχόλιο...
    Όπερ έχει ούτως :

    Ρέ Ολγάκι, μήν πετάς τήν μπάλλα στήν εξέδρα καί μάς περνάς όλους γιά .... καταθέτες γαρυφάλλων στήν Πολυτεχνειακή Κεφάλα...

    Κανείς δέν είπε ότι ΠΗΓΕΣ! Τί μάς τσαμπουνάς μιάμισι σελίδα απάντηση μέ εξυπνάδες περί τού μή ερωτηθέντος. Τό ΕΡΩΤΗΜΑ είναι τό :

    Γιατί σέ κάλεσε !!!

    (Εσένα καί τόν Τσίμα) ?
    Τί, μήπως είσαστε Μηχανολόγοι - Ηλεκτρολόγοι ?
    Μήπως, επειδή είσαι καί δίμετρη, σέ ερωτεύτηκε? (Τόν Τσίμα, όμως ?, αυτός είναι σάν...., πιθηκοφέρνει),

    Τί εξέφραζες, εκφράζεις, υπόσχεσαι, σχετικά μέ τίς αποκαλυφθείσες δραστηριότητες τού Σωτήρος μας, Μιχάλη ? Τί προσδοκούσε από εσένα, καί (λόγω τής υψηλής του κρίσεως ΚΑΙ γνώσεως προσώπων καί πραγμάτων)
    ήξερε ότι μπορεί νά τό πάρει ?
    Γιατί δέν εκάλεσε, π.χ., πού λέει ο λόγος, τόν Βασίλη Ραφαηλίδη ?

    Υ.Γ. 1 : Τό γιατί θεωρώ βασίμως τόν κ. Μιχάλη μας, Σωτήρα μας, μπορώ νά τό εξηγήσω, πολύ εύκολα, (σ' όποιαν Δημοκρατική κεφάλα δέν τό αντιλαμβάνεται), αρκεί νά μού τό ζητήσει ΕΔΩ.

    Υ.Γ. 2: Όσοι βάζουν άσχετα μέ τό θέμα σεντoνάκια, είναι μαλάκες...

    Υ.Γ. 3 : Μέ κάθε τέτοια ευκαιρία, θά έπρεπε νά βγάζατε καί κανά όνομα εκ τών ηρώων τού " Έπους τού Πολυτεχνείου", λόγου χάριν !! Θά γελάει ο κόσμος όλος, όλα τά χοντρολαμόγια, κονομημένα χοντροπαράσιτα !! Θά ήθελα νά Τρέμη-με όλοι μας από ρίγη (καί όχι συγκινήσεως, βεβαίως....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.30
    ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΕΣ.
    ΜΑΚΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι τιμή για την Ελλάδα να υπάρχουν ακόμη Δημοσιογράφοι του μεγέθους και του βεληνεκούς της Αριστέας Μπουγάτσου. Συνέχισε κυρία μου, σε τιμούμε και σε σεβόμαστε.

    Ο κόσμος πλέον γνωρίζει και αναγνωρίζει. Ισως πάρει λίγο καιρό ακόμη αλλά όλες οι παράγκες θα ξυλωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ απο το...αΓΑΠάκι!

    Νέα γκάφα από τον Παπανδρέου αυτή τη φορά με τη γρίπη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παρενέβη χθές μετά από αρκετές ημέρες και δήλωσε στομφωδώς ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να τεθεί επικεφαλής διϋπουργικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του ιού.

    Κι όμως τέτοια διϋπουργική επιτροπή έχει συσταθεί από τις 2 του περασμένου Μαϊου υπό τον Καραμανλή. Εκείνο το Σάββατο με αφορμή τα δύο πρώτα κρούσματα που είχαν εκδηλωθεί στη χώρα μας είχε συνεδριάσει στο Μαξίμου η διϋπουργική με τη συμμετοχή των υπουργών Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.
    Στις 5 Μαϊου μάλιστα ο Άρης είχε εκδώσει και σχετική εγκύκλιο προς όλες τις σχολικές μονάδες ενώ στις 13 Ιουνίου ο Αβραμόπουλος ξαναπήγε στον Καραμανλή και τον ενημέρωσε διεξοδικά για την κατάσταση και την υλοποίηση των μέτρων που λαμβάνονται.

    Οι σχετικές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Υγείας, προκάλεσαν σοβαρό εκνευρισμό στην Ιπποκράτους και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπανδρέου τα έβαλε με τον Παπακωνσταντίνου και τον Ραγκούση επειδή δεν τον ενημέρωσαν για τη σύσταση της διϋπουργικής. Ενδεικτικό του πανικού που επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι αποσύρθηκαν από το ηλεκτρονικό Αρχείο Τύπου όλες οι ανακοινώσεις της περιόδου 30-4 έως 04-05-2009 προφανώς γιατί στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν σχολιάσει τα αποτελέσματα εκείνης της διϋπουργικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    100 ΔΙΣ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ...ΛΑΙΚΗ "ΑΠΑΙΤΗΣΗ"..
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ.
    Ε,,ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ
    ΠΑΣΟΚΌΣΚΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φοβερή δημοσιογραφία, φαγωθείτε μόνοι σας και αφήστε μας. Δεν θέλουμε να σας βλέπουμε μα ούτε και να σας ακούμε. Σας μάθαμε, αυτό ήταν, είναι και θα είναι το επίπεδό σας. Η κυρά Κατίνα της γειτονιάς μου, ήταν πιο σοβαρή και ποτέ δεν έλεγε ψέμματα.
    ΖΖΖ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουναι το σχολιο εδω ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση