GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες προτάσεις φόρων.‏...

Από το http://thesa1nt.wordpress.com . . Φόρος υπέρβαρων . Είσαι πάνω από 100 κιλά, άρα έχεις λεφτά για να τρως και κινδυνεύεις να καταλήξε...

Από το http://thesa1nt.wordpress.com
. .
Φόρος υπέρβαρων. Είσαι πάνω από 100 κιλά, άρα έχεις λεφτά για να τρως και κινδυνεύεις
να καταλήξεις σε κέντρα αδυνατίσματος. Με ένα κεφαλικό φόρο 1.000 ευρώ, σίγουρα θα σου κοπεί η όρεξη.
Φόρος χασομέρηδων. Πίνεις το καφέ σου αραχτός στη καφετέρια. Ειδικά συνεργεία ελέγχουν την ώρα έκδοσης της απόδειξης, που σίγουρα σου έχει κόψει ο τίμιος καταστηματάρχης. Αν είσαι στο τραπέζι πάνω από 30 λεπτά, πρόστιμο 100 ευρώ, γιατί σου περισσεύει χρόνος και...

δεν τον διέθεσες πιο παραγωγικά.
Έχει και άλλα.
Φόρος γκαρνταρόμπας (μόνο για άντρες). Κυκλοφορείς στο δρόμο με παντελόνι κάπρι; άρα έχεις λεφτά για άλλα παντελόνια το χειμώνα, άλλα το καλοκαίρι. Έλεγχος στο πόθεν εσχες το δικό σου και της οικογενείας σου για τα τελευταία 150 χρόνια.

Φόρος μανικιούρ, πεντικιούρ. Αλλαγή συντελεστή ΦΠΑ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο 600%. Για να κάνεις μανικιούρ, πάει να πει ότι δεν έχεις κανένα άγχος για να τρως τα νύχια σου. Για να κάνεις πεντικιούρ, πάει να πει ότι βαριέσαι να κάνεις λίγη ώρα γυμναστική, ενώ από την άλλη τρέχεις στις πιλατες.

Φόρος αλήθειας. Ενεργοποίηση- επιτέλους- του C4i. Κάθε Έλληνας που λέει δημοσίως ότι οι πολιτικοί τα παίρνουν, θα πληρώνει το 10%, του ετήσιου εισοδήματος εφάπαξ, για να μάθει να μην ξαναπεί ψέματα.

Φόρος για blogger. Ενώ όλοι δουλεύουν, εσύ κάθεσαι στο πληκτρολόγιο και γράφεις ψέματα και ανακρίβειες για πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα; 3.000€ πρόστιμο, κατάσχεση του κομπιούτερ και 6 μήνες εθελοντική κοινωνική εργασία στα ιδιαίτερα γραφεία των υπουργών.

6 σχόλια

  1. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
    Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Εντάξει, με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ?
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.Οι δεικτες της οικονομιας πανε απο το κακακο στο χειροτερο.Η αγορα εχει στεγνωσει και αδυνατει ν αποδωσει φορους στο κρατος.Οσοι επεξεργαζονται κεφαλικους φορους η χαρατσια οπως το προσφατο με τα τελη στα παλια αυτοκινητα,το μονο που κανουν ειναι να δεινουν πισοπλατη μαχαιρια στην αγορα και στη κοινωνικη συνοχη,ειναι κινησεις ΠΑΝΙΚΟΥ που οδηγουν σε ακραιες καταστασεις με οτι αυτο συνεπαγεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό τα λέει όλα για τη παρούσα πολιτική της κυβέρνησης.
    Και αν πιστεύει κανείς πως θα μας σώσει το "οσονούπω κυβέρνηση" ΠΑΣΟΚ, βλέπει όνειρα θερινών νυχτών.
    Πάρτε το χαμπάρι , το χάσαμε το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιποτα δεν αποκλειετε σ' αυτον τον απιθανο τοπο με τον εκπληκτικο προθυπουργο που εχουμε που του πατανε την ουρα στο τευχος 3 και το θυμαται στο τευχος 50 κατι σαν τον ραν ταν πλαν δηλαδη.
    Οσο για τον υπουργο οικονομιας αυτος νομιζει οτι η οικονομια μιας χωρας ειναι σαν την μονοπολυ ολα τα πουλαμε ολα τα σφαζουμε ολα τα μαχαιρωνουμε.
    Πρωταγωνιστης του παιχνιδιου ο κος Βγενοπουλος που οτι εταιρεια του δημοσιου πωλειται την αγοραζει η τουλαχιστον υποβαλλει προσφορα.
    Βρε τι επανιδρυση ειναι αυτη!!!!!!!!τι φοβεροι οικονομικοι εγκεφαλοι μας προεκυψαν!!!!!!!!!!!
    Οχι τα παραθυρα θα φορολογησουν οπως ελεγε στις προφητειες του ο Κοσμας Αιτωλος αλλα σε λιγο και ποσες φορες πηγαινουμε στην τουαλετα θα φορολογησουν σαν κριτηριο ευημεριας και καλοπερασης.
    Ακουω οτι ο υπουργος οικονομιας ειναι ανθρωπος της αγορας της πιατσας δηλαδη, δεν ξερω αν ποτε ειχε δικη του επιχειρηση η δουλευε σε αλλο επιχειρηματια αλλα αν διαχειριζοταν την οικονομικη πορεια της επιχειρησης με τον τροπο που διαχειριζετε τα οικονομικα του κρατους αστα να πανε.
    Απο αυτη την κυβερνηση και ειδικοτερα στα θεματα οικονομιας λειπει μονιμα μια λεξη απο το λεξιλογιο τους ΑΝΑΠΤΥΞΗ αυτη την εχουν αντικαταστησει με την λεξη ΦΟΡΟΣ.
    Βεβαια θα αναρωτηθειτε και δικαιως πως να πληρωσουμε φορους οταν δεν υπαρχει αναπτυξη? απο που θα βρεθουν τα χρηματα να πληρωσουμε? ΧΡΕΟΣ που? στις τραπεζες ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!! ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΕΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ.
    Αν ακομα υπαρχει φιλοτιμο μεσα σας και δεν λεω για πολιτικη παρρησια γιατι αυτο εχει χαθει εδω και καιρο σηκωθειτε και φυγετε το συντομοτερο.
    Οι αρρωστοι πολιτικοι εγωισμοι του τυπου δεν φευγω να με ριξουν που εμμεσως ο προθυπουργος προσπαθει να μας περασει δεν πιανουν γιατι η πεινα και η καταστροφη που εφερε σε αυτον τον τοπο αυτος και η παρεα του δεν εχουν προηγουμενο.
    Υλοποιησε τον προβληματισμο του αειμνηστου θειου του περι απεραντου φρενοκομειου κανοντας πραξη οτιδηποτε χρειαζοτανε για να το πετυχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ .ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΧΙΟ ΦΟΡΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ...ΑΡΓΟΜΟΥΝΙΑΤΙΚΟΣ...Η ΛΕΞΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ .ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ.ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ ..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση