GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδόθηκε έργο του...1985 και εγκαινιάστηκε ως νέο η 2η σήραγγα Αρτεμισίου!

Από το http://www.kyparissianews.gr/ Ένα έργο που έπρεπε να είχε παραδοθεί εδώ και χρόνια .... εγκαινιάστηκε με υποσχέσεις για το μέλλον, τη...

Από το http://www.kyparissianews.gr/

Ένα έργο που έπρεπε να είχε παραδοθεί εδώ και χρόνια .... εγκαινιάστηκε με υποσχέσεις για το μέλλον, την ώρα που η Μεσσηνία συγκοινωνιακά βρίσκεται ακόμα σε απομόνωση. Το αναφέρουμε διότι η .. .σήραγγα υπήρχε απο το 1985 αλλά δεν είχε διανοιχτεί ολόκληρη καθώς τα χρήματα ήταν άφαντα!
Τότε είχαν επικαλεστεί ...γεωλογικά προβλήματα αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική. Ισχύει το γεγονός πάντως αυτό που είπε ο κ. Σουφλιάς ότι η πρώτη σήραγγα δεν εκπληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας αφού το έργο ήταν ημιτελές απο ανάλογες προδιαγραφές. Μάλιστα θυμόμαστε ότι τότε ο Τοπικός τύπος έγραφε ότι 'η κατασκευάστρια εταιρεία θα τοποθετούσε ραδιοφωνικούς ενισχυτές για λήψη ραδιοσταθμών μέσα στη σήραγγα'. Αυτό τους μάρανε. Κάτι που ποτέ δεν έγινε, ούτε κινητό πιάνει αν εγκλωβιστεί κάποιος!
Κατά τα άλλα το έργο δεν αλλάζει την εικόνα των μεταφορών γιατί όφειλαν τότε οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ- αυτές το διαχειρίστηκαν- να το είχαν έτοιμο και όχι τα χρήματα να κάνουν φτερά, όταν προ 2ετίας το κατήγγειλαν οι Αρκάδες απόδημοι. Φυσικά το 1ο και 2ο πακέτο στήριξης ποτέ δεν το είδε η Πελοπόννησος.
Πάντως στην εκδήλωση παράδοσης στην κυκλοφορία...

της δεύτερης σήραγγας στο Αρτεμίσιο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κο Γεώργιο Σουφλιά βρέθηκε και ο Νομάρχης Μεσσηνίας κος Δημήτρης Δράκος. Μιλώντας για το γεγονός αυτό , ο Κος Δράκος δήλωσε τα εξής: ........«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι αποδίδεται στην κυκλοφορία η δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου, ένα έργο το οποίο περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια και το οποίο παραδίδεται μάλιστα και πριν από την συμβατική του υποχρέωση από τον ανάδοχο.
Αυτό εμπεριέχει και ένα θετικό μήνυμα για τα υπόλοιπα τμήματα του δρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα-Σπάρτη, που όλοι μας περιμένουμε να παραδοθούν σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα τα οποία εμπεριέχονται στις συμβάσεις. Συγκεκριμένα, το Αθήναιο-Λεύκτρο μέχρι το τέλος του έτους, το υπόλοιπο κομμάτι από την Τρίπολη μέχρι την Τσακώνα μέχρι τον Αύγουστο του 2010, το δε υπόλοιπο τμήμα από την Τσακώνα και την παράκαμψη της Καλαμάτας μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Πράγμα το οποίο δήλωσε και ο Υπουργός κ. Σουφλιάς και επανέλαβαν και οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας. Για όλα αυτά περιμένουμε την γρήγορη εξέλιξη του έργου, την οποία, άλλωστε, όλοι όσοι διερχόμεθα από τον άξονα αυτό παρατηρούμε και είναι πολύ σπουδαίο το ότι υπάρχει μεγάλη ένταση εργασιών σε όλο το τμήμα της οδού, που επιβεβαιώνει τις δεσμεύσεις».

6 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΚΑΣΤΩΝ

    ΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πονηροβλαχος Σαρακατσανος Σουφλιας δεν θα αφηνε την ευκαιρια να παει χαμενη.Να κοψει δηλαδη κορδελα.Και να παρουσιασει ενα εργο που εχει παραδοθει,με μονη εξαιρεση τη μια απο τις δυο συραγγες του Αρτεμισιου,που παραδοθηκε με καθυστερηση 15 χρονων,ως εργο της κυβερνησης Καραμανλη και δικο του.Δειγμα ενδειας εργων με μονη εξαιρεση το πεταλο του Μαλιακου ,που εδω και 5 χρονια δεν εχει ολοκληρωθει ακομη.Βλεποντας,που λετε,τον ΣΟΥΦΛΙΑ να εγκαινιαζει καμμια 30αρια φορες,κομματι-κομματι την ΕΓΝΑΤΙΑ-εργο που κατα 80% ειχε ολοκληρωθει επι ΠΑΣΟΚ-μου θυμησε τον Πατακο με το μυστρι,που γυριζε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και εγκαινιαζε οτι πιο περιεργο εργο μπορεις να φανταστεις.Απο μια στερνα σε ενα μαντρι μεχρι τη παιδικη χαρα στο πιο απομακρισμενο χωριο.Τελικα αυτοι οι Δεξιοι, οποιας πολιτικης εκφανσης και αν ειναι,εχουν συνδρομο με τα εγκαινια και με το μυστρι των εγκαινιων.Δεν θα μπορουσε να αποτελεσει εξαιρεση ο πονηρος Βλαχος που στο πισω μερος του μυαλου του,εν υπνωσει του Καραμανλη,επεξεργαζεται αλλα.Και γιατι οχι την ανοδο του στο υπατο αξιωμα της χωρας.Τη Ν.Δ. και τον Κωστακη θα σκεφτει,απο τι στιγμη που δημιουργουνται ευνοικες προυποθεσεις και ο ΓΑΠ τον καλοβλεπει και τον βολευει η περιπτωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΣΟΥΦΛΙΑ

    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙΣ

    ΕΡΓΟ ΤΟΥ 1985

    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΟ

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ............
    Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ με τά του
    ΟΒΕΛΙΞ ΠΑΓΑΚΛΟΥ.. πάνε το γράμμα-μενίρ στην ΚΑΡΣΛΟΥΗ.....

    Τώρα αν οι δικηγόροι του “Χ” στείλουν στο GAP ένα μπακαλόχαρτο όπου γράψουν τρεις το λάδι,τρεις το ξύδι…. , όπως έκανε επίσημα το κόμμα του για να αποδείξει ότι δεν τα πήρε, θα μείνει ικανοποιημένος αυτός που δεν είναι μόνο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και της
    Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Θέλει αποδείξεις ο τουρίστας ?

    Πρώτη φορά πήγε στο ΠΑΣΟΚ ?

    Δεν γνωρίζει τα σπλάχνα του, το αίμα του ?

    Καλά η εκπρόσωπος μεγαλουργεί.
    Ο ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ σε σκούρη έκδοση.
    Τον ίδιο εγκέφαλο θα μοιράζονται μάλλον.

    *** Βέβαια το ΚΟΜΙΞ παρωδία του
    Τζέφρυ του κακιμοίρη.
    Με τον Ραγκούση ΑΣΤΕΡΙΧ.
    τον Πάγκαλο ΟΒΕΛΙΞ..
    την Καλιακλούμη Κακοφωνήξ..
    στα Εφετεία της ΚΑΡΣΛΟΥΛΗ,,,,
    ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

    Υ.Γ. Τώρα ο Τζέφρυ ΓΥΡΙΖΕΙ σε συνέχεια το. "...σε στύλ ΠΟΥΤΙΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση