GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

300 χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων...

Η αρχή έγινε στη Ρουμανία με εντολή του ΔΝΤ... . Από το http://aetoiellas.blogspot.com/2009/08/300.html . 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠ...

Η αρχή έγινε στη Ρουμανία με εντολή του ΔΝΤ...
.
Από το http://aetoiellas.blogspot.com/2009/08/300.html
.
300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ....ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΘΡΙΛΕΡ)
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤAI.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ 60% ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ...
Ή ΑΠΟΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ...

ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ Δ. Ν. Τ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ...
Ρουμανία: Έξοδος για 300.000 δημοσίους υπαλλήλους
Την απόλυση 300 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων έως το 2015 ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ρουμανίας Γκεόργκε Πογκέα.
Όπως διευκρίνισε ο Πογκέα, το κενό μεταξύ των χαμηλών και υψηλών μισθών στο δημόσιο τομέα μπορεί να μειωθεί μόνο με την αναδιάρθρωση του τομέα και την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το 29,5% των δημοσίων υπαλλήλων απασχολείται στον τομέα της εκπαίδευσης και πρόσθεσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι μέχρι το 2015, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων να έχει μειωθεί δραστικά, σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα του 1,2 εκατ. ατόμων.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η ρουμανική κυβέρνηση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) συμφώνησαν πως το έλλειμμα του προϋπολογισμού πρέπει να μειωθεί κάτω από 6% του ΑΕΠ το 2010, σε σχέση με το 7,3% που είχε συμφωνηθεί το 2009 και για την επίτευξη του στόχου αυτού, οι μισθοί και οι συντάξεις πρέπει να "παγώσουν".
Επίσης η Ρουμανία θα λάβει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δάνειο ύψους 12,9 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο της διεθνούς οικονομικής βοήθειας των 19,9 εκατ. ευρώ, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και την "ώθηση" δραστηριοτήτων για την ανάκαμψη της οικονομίας.

11 σχόλια

  1. Προφανώς αυτές τις στρατιές των δημοσίων υπαλλήλων, ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεις δε μας ειπε βεβαια οτι αυτοι που ειναι πισω απο το ΔΝΤ, τριβουν τα χερια τους με την κριση, αφού το ΔΝΤ δανειοδοτεί με ενέχυρο τις πολιτικές ελευθερίες και τα κοινωνικά δικαιώματα λαών και χωρών. Χωρις αυτο να σημαινει βεβαια, οτι η Ελλαδα δεν εχει επιταχυνει την εξαρτηση της απο αυτο, εχοντας διορισει το μισο πληθυσμο (και τα δυο μεταπολιτευτικα κομματα) στο Δημοσιο προς αγρα ψηφων, επιβαρυνοντας δυσβασταχτα τον κρατικο προυπολογισμο. Να μην αναφερω δε και τις προκλητικες αμοιβες Golden Boys αλλα και διαφορων ημετερων δημοσιων λειτουργων, χωρια τις μιζες. Η Ελλαδα ειναι μια χωρα που βασιλευει η διαφθορα σε ολες τις συναλλαγες με το Δημοσιο και μη τομεα καθως και το μικροκομματικο συμφερον των εκαστοτε κυβερνησεων. Εχει κυριαρχησει η αντιληψη οτι αμα δεν τα παρεις εισαι βλακας (επομενο να το περιμενει κανεις απο ανθρωπους των 700 Ευρω/μηνα, αλλα εδω μιλαμε κυριως για υψηλομισθους. Ο Ελληνας εξακολουθει να εχει την αντιληψη οτι αυτος ειναι ο μαγκας και ολοι οι υπολοιποι ειναι κουτοφραγκοι. Δυστυχως απ'οτι φαινεται η καθιζηση της Ελληνικης Οικονομιας ειναι πλεον δρομος χωρις επιστροφη και οχι αποτελεσμα της (ψυχολογικης κυριως) τωρινης κρισης. Και ο κυριος λογος ειναι οτι αποτελειται απο κυβερνησεις και κατοικους που στη συντριπτικη πλειοψηφια τους ενδιαφερονται για το προσωπικο (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) συμφερον με οποιοδηποτε ανταλλαγμα. Ε καποια στιγμη θα εσκαγε η φουσκα και δυστυχως ειναι μονο η αρχη. Αυτα απο εναν Ελληνα του εξωτερικου, ο οποιος θα το σκεφτει παρα πολυ πλεον να ξαναγυρισει μονιμα πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά ... και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
    Η λύση για όλα τα προβλήματα.
    Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
    Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
    Σιγά το πρόβλημα.
    Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
    Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
    Την εξυπνάδα και τη μαγκιά.
    That’s it!
    Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
    Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
    Το Πολυσχέδιο του Γιωργάκη είναι η σιγουριά που πάντα αναζητούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε καλώς το φασιστικό εαμ-β και τους "αετούς" μπούφους!

    Θα μάθετε ρε ποτέ να γράφετε σωστά, να χρησιμοποιείτε σωστά τις καταλήξεις παθητικής και ενεργητικής (-ε -αι), ή θα συνεχίσετε να κεφαλαιοποιείτε την μαλακία ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ;;;

    Ουστ ρε! Βόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..Μαλλον πρεπει να γινει το αντιθετο...Ολοι μετα τον στρατό ή για τις γυναικες, με την ενηλικιωση τους ή μετα την αποφοιτηση τους αν σπουδαζουν, να θεωρουνται αυτοματως δημοσιοι υπαλληλοι!!Με εναν μισθο 400 ευτρώ ας πουμε, τα οποια (υπο συνθηκες) θα σταματουν να καταβαλλονται (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα επανακαταβαλλονται υπο συνθηκες παλι) . Με τον τροπο αυτο απαλασσεις τον νεο απο την ανασφαλεια και το αγχος αλλα παραλληλα του δημιουργεις κινητρο να κανει κατι καλυτερο στη ζωη του. Αυτο θα επιτρεψει στο κρατος να μειωσει τον δημοσιο τομεα απο υψηλομισθους ακαταλληλους δημοσιους υπαλληλους, που βασανιζουν τον κοσμο, να τοεκσυγχρονισθει κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΟΙΘΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΕΤΣΕΤΕΣ Η ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥΣΑΣ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΡΟΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΤΩΜΑΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΜΕΝΟ.
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ.
    ΡΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050
    ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI POS 8A ZHSOYME XORIS BARBAROYS (DHMOSIOYS YPALLHLOYS)

    KLAPS
    KLAPS
    KLAPS
    KLAPS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δημοσιουπαλληλικη σ αυτη τη χωρα σε συνδυασμο με τη μονιμοτητα και τα ρουσφετια ειναι η εκλογικη πελατεια των κοματων που μας κυβερνουν.Μαμαδες μπαμπαδες,γιαγιαδες,ξαδελφια παπουυδες,ειναι μεγαλος αριθμος.Ετσι βγαινουν κυβερνησεις καταστοφης σαν και αυτες που μας κυβερνουν τα τελευταια χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!!
    ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
    ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση