GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι...

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που δημιουργήθηκε από την ολική έκλειψη ηλίου στις 22 Ιουλίου. Μέχρι το μυστηριώδες Νησί του Πάσχα, στον Ειρηνικό ...

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι που δημιουργήθηκε από την ολική έκλειψη ηλίου στις 22 Ιουλίου. Μέχρι το μυστηριώδες Νησί του Πάσχα, στον Ειρηνικό Ωκεανό, σε απόσταση 2.000 μιλίων δυτικά της Νότιας Αμερικής, προτίθενται να πάνε, τον Ιούλιο του 2010, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστρονόμοι, συνεπαρμένοι από τη γοητεία της έκλειψης ηλίου, που παρατήρησαν την περασμένη εβδομάδα, στην Κίνα. Τα «κοσμήματα» του ουρανού, οι χάντρες του Μπέιλι, το διαμαντένιο δαχτυλίδι και το στέμμα του ηλίου, ασκούν μαγευτική έλξη στους «κυνηγούς» των εκλείψεων.

1 σχόλιο

  1. Άτομο από φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αθήνα, που έχει αντικείμενο να αχολείται με τους μετανάστες, απέστειλε επτά πακέτα αναρχικές προκυρήξεις στην Λέσβο, ως “ανθρωπιστικό υλικό” και είχε ζητηθεί να τα ξεφορτώσουν και να τα παραλάβουν ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ! Όμως όταν έγινε τυχαία έρευνα σε ένα από αυτά τα πακέτα, οι αρχές αντί για “ανθρωπιστικό υλικό” αντίκρισαν χιλιάδες προκηρύξεις “αντιεξουσιαστών”!

    Τα πακέτα προορίζονταν για το κάμπιγκ “No Border Lesvos 2009″, που διοργανώνουν “αντιεξουσιαστές” από όλον τον κόσμο στην παραλία της Χαραμίδας από 25 έως 31 Αυγούστου 2009 και με το οποίο ετοιμάζεται απόβαση 3000 τέτοιων “αντιεξουσιαστών”, που θα φτάσουν στη Λέσβο από διάφορες χώρες του κόσμου ,κυρίως από Γαλλία και Γερμανία, με σκοπό να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο όποιο έργο των αρχών για αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Στο πρόγραμμα , έχουν ανακοινώσει “δράσεις” στο λιμεναρχείο της Μυτιλήνης, στα πλοία της Frontex και στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Παγανής. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για παρουσία ξένων μυστικών υπηρεσιών στους κόλπους του κάμπιγκ, ενώ η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στο νησί είναι απρόβλεπτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση