GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πείνα και η φτώχεια...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ . Η πείνα και η φτώχεια στον κόσμο δεν απασχολεί τους "πολιτισμένους", μιας και δεν...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
.
Η πείνα και η φτώχεια στον κόσμο δεν απασχολεί τους "πολιτισμένους", μιας και δεν μπορούν ν' αγοράσουν εμβόλια, ώστε να κονομήσουν οι εταιρίες...
Chicken a la Carte - A short film about the hunger and poverty brought about by Globalization

7 σχόλια

  1. Υποψιάζομαι,…. Ότι η Περίφημη Μεταρύθμιση της Παιδείας που μας ετοιμάζουν, ακολουθώντας κατά πόδα τις άλλες Περίφημες, Μεταρυθμίσεις, για κάποιους γίνετε!
    Και ποιοι είναι αυτοί στην περίπτωση αυτή;
    Μα τα κονομημένα, των κονομημένων μαμάδων και μπαμπάδων τέκνα που βρίσκονται σε ιδιωτικά σχολεία!
    Και γιατί; Είναι απλό, με τις Πανελλαδικές τα ιδιωτικά έβαζαν και βάζουν λίγους σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, άσε που μετά και αυτοί –αυτές που βάζουν τα βρίσκουν μπαστούνια εκεί πέρα, άσε που για να δεις επιστήμονα κύρους που να έχει ξεκινήσει από ιδιωτικό σχολείο πρέπει να έχεις τηλεσκόπιο, το μόνο που τα καταφέρνουν καλά είναι στην βόλεψη, εκεί έχουν βγάλει δέκα Πανεπιστήμια, ο ένας τον άλλο, ο κολλητός του λεφτά, ο κολλητός του πολιτικάντη, και πάει λέγοντας, η περίφημη Συμμαχία Των Φελλών!
    Αυτά τα τέκνα είναι που στοχεύει η Μεταρρύθμιση να αναβαθμίσει, να πάψει η κοινωνία να θεωρεί πως όποιος πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ανάλογα και με την τσέπη έχει εξασφαλίσει και βαθμούς και απολυτήριο, και Πανεπιστήμιο, και εξέλιξη.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
    Και με την κρίση των καλοπληρωμένων ιδιωτικών τους σχολείων!
    ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!
    Άντε και σήκωσαν κεφάλι με τις σπουδές των παιδιών τους!
    Στα σκατά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την εφημερίδα ΝΕΑ, 23-7 2009, πηγή Του Δημήτρη Χατζόπουλου. Γελοιογραφία.
    Η ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΧΛΙΑΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ
    ΑΠ’ ΤΙΣ ΟΠΟΊΕΣ ΌΣΟΙ ΈΦΑΓΑΝ ΔΕΝ ΈΠΑΘΑΝ ΤΊΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι και Κυρίες που κυβερνάτε όταν ζητούσατε την ψήφο του Έλληνα, της Ελληνίδας, δεν είχατε στο μυαλό σας ότι ένα από τα στοιχειώδη καθήκοντα σας απέναντι τους, είναι τα χρήματα που καταβάλουν ως ΦΠΑ, στους μαγαζάτορες, στους επιχειρηματίες, οπουδήποτε, για να αγοράσουν ένα πράγμα, μια υπηρεσία, εσείς με τους μηχανισμούς που έχετε φτιάξει πρέπει να τα πάρετε από αυτούς, διότι δεν είναι δικά τους, αλλά του κράτους για τις ανάγκες του;
    Τι κυβέρνηση είσαστε που όποιος παρακρατεί προς όφελος του τον ΦΠΑ, δεν διώκεται, δεν τον υποχρεώνει το κράτος με τους μηχανισμούς του να τον αποδώσει στα δημόσια ταμεία;
    Έχετε καταντήσει περίγελος του κάθε κλέφτη μαγαζάτορα, κλέφτη επιχειρηματία, κλέφτη ιδιώτη εργαζόμενου που εισπράττει για τις υπηρεσίες του ΦΠΑ!
    Και αφού τους ανέχεστε όλους αυτούς, που τους καταβάλλομαι εμείς οι καταναλωτές τον ΦΠΑ, και δεν τον αποδίδουν στο κράτος, έρχεστε και βάζετε γενικώς και αδιακρίτως φόρους για να ορθοποδήσουν τα οικονομικά του κράτους, που με αυτήν σας την ανικανότητα τα βουλιάξατε!
    Είσαστε ή δεν είσαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων; Κυβέρνηση για το δίκιο όλων των Ελλήνων, ή είσαστε προστάτες κλεφτών και αμαρτωλών;
    Ποιος ο λόγος κύριοι και κυρίες της κυβέρνησης να καταβάλω ΦΠΑ, την στιγμή που αυτός που θα τον πάρει δεν θα τον αποδώσει στο κράτος, αλλά θα τον κρατήσει για δικό του όφελος;
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ενοχλείτε τους Μικρομεσαίους και γενικώς όλους τους επιχειρηματίες, και ιδιωτικώς εργαζόμενους , από γιατρούς ως μπογιατζήδες, εκτελούν έργο σοβαρό, και ποιο είναι; Μα να μας βάλουν όλους μαζί στα σκατά, και θα το πετύχουν όσο τους βαστούν τα κότσια και δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ που παρακρατούν στο κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι της κυβέρνησης, το μόνο που μπορεί να μας σώσει από την καταστροφή σε σχέση με τα οικονομικά, είναι να υποχρεώσετε να συνδεθούν στο INTERNET, όλα τα σημεία πωλήσεων, από περίπτερο μέχρι SUPER MARKET, με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που θα βλέπει τις συναλλαγές τους, τις πωλήσεις τους., σε πραγματικό χρόνο, και αυτομάτως τον οφειλόμενο ΦΠΑ.
    Και για όποιον αρνηθεί την σύνδεση του στο Υπουργείο να του αφαιρείτε αμέσως η άδεια λειτουργίας.
    Σε όποιον αρέσει να δουλέψει έτσι ας δουλέψει, οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς είναι άχρηστοι και επιζήμιοι για τον Ελληνικό λαό.
    Παράλληλα θα βγάλετε στην αγορά ανθρώπους από την ΚΥΠ, από τον ΣΔΟΕ, που είναι Εθνική ανάγκη να τον αναστήσετε και με αυξημένη ισχύ, και να αφήσετε κατά μέρος τις σκέψεις όπως επειδή δούλεψε επί Πασόκ, και ανδρώθηκε, αλλά τα πήγε θαυμάσια, εσείς πρέπει να τον θάψετε, αυτά είναι για κακομοίρηδες και αποτυχημένους, από την εφορία, και να κάνουν διαπιστώσεις εάν οι οπουδήποτε πωλητές, περνούν τις πωλήσεις και με πραγματικές ποσότητες και τιμές στο INTERNET, στο Υπουργείο Οικονομικών.
    Θα υπάρξουν βεβαίως αντιδράσεις, αλλά θα είναι από τους κλέφτες, και σαν κλέφτες θα τους αντιμετωπίσετε, και προπαντός όχι με το γάντι.
    Και φυσικά στο εγχείρημα αυτό θα ξεκινήσετε από δυο επαγγέλματα, από τα Φαρμακεία, και τα Βενζινάδικα.
    Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα φαρμακεία;
    Πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα Βενζινάδικα;
    Εμπρός λοιπόν να σας πει ο Ελληνικός λαός ένα μπράβο με την καρδιά του, και όχι από κακομοιριά ή από συμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 76.624 Eυρώ παίρνει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ απο την Εθνική Τράπεζα μόνο σαν μέλος της... Τι σχέση μπορεί να έχει τέτοιος πρόεδρος με τους εργάτες;
    76.624 Eυρώ παίρνει ο "Μανταλάκιας" της ΓΣΕΕ απο την Εθνική Τράπεζα μόνο σαν μέλος της διοίκησης!

    Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει αυτός ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με τον νεκρό εργάτη στην Λαρκο με τα 4 παιδιά και τα 1000 Ευρώ το μήνα!

    Μονο ως μέλος της διοικησης της Εθνικής Τράπεζας εισπράττει το ποσό των 76.624 Ευρώ!
    Είναι επίσης και υπάλληλος της ίδιας τράπεζας και μάλιστα Διευθυντής! Πόσα ακόμα λέτε να εισπράττει! Είναι και μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ!
    Στη ΓΣΕΕ πότε είναι!
    Τελικά μηπως η δουλειά του εργατοπατέρα είναι η καλύτερη δουλειά στο Κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OI ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚ


    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ??

    Σιγα σιγα

    ολοι θα φτασουν στο 11% η διαφορα

    που ελεγε ο δρ Κουτσουκος και καποιοι μεσα στο Πασοκ που ειχαν κανει κοινο "μαγαζακι" με την δεξια και τα κονομαγαν
    τον βριζαν

    Τι λεει ο προδοτικος κυκλος Παιδειας Πασοκ??

    Που ειναι οι πανεπιστημιακοι Πασοκ??

    Δεν υπαρχουν γιατι οι "υπευθυνοι παιδειας Πασοκ" πληρωνοντουσαν απο δεξιους και βαζαν στα πανεπιστημια ΜΟΝΟ δεξιους!!

    Φατσουλας Πασοκ

    2 Αυγ 2009 12:16:00 μμ

    ΠΡΟΕΔΡΕ GIORGO

    ΕΙΠΕΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ!!

    ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΤΩΡΑ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    2 Αυγ 2009 7:59:00 μμ

    3 Αυγ 2009 10:23:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση