GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αφήνει όλα ανοικτά για τις εκλογές...

...η κυβέρνηση ενώ ο Γ. Σουφλιάς "δεν άκουσε τίποτα"! Μισή και ...διπλή επιβεβαίωση για τις πρόωρες . Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ε...

...η κυβέρνηση ενώ ο Γ. Σουφλιάς "δεν άκουσε τίποτα"! Μισή και ...διπλή επιβεβαίωση για τις πρόωρες
.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος όταν ρωτήθηκε σήμερα για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού, απέφυγε οποιαδήποτε συγκεκριμένη απάντηση.
«Εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας. Κάνουμε τη δουλειά μας, επικεντρωμένοι στις μεταρρυθμίσεις, τις αναγκαίες αλλαγές και σε όλα όσα έχουμε προαναγγείλει» είπε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και ...

κατηγορώντας πάντως πάλι το ΠΑΣΟΚ ότι "η άρνηση του να συναινέσει στην επανεκλογή του προέδρου Κάρολου Παπούλια οδηγεί τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο".
Πιο ...γλαφυρός ο Γιώργος Σουφλιάς σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απάντησε: "Δεν άκουσα τίποτα..."

15 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ...ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΘΕΛΕΙ.
    ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....Καθώς όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη προεξοφλούν την ήττα -οι συζητήσεις αφορούν το μέγεθός της- η μετα-καραμανλική εποχή είναι προ των πυλών και οι υπόγειες ζυμώσεις έχουν αρχίσει. Οι εισηγήσεις δεν αφορούν μόνο «το καλό του», δηλαδή του Καραμανλή, αλλά και το δικό τους καλό, ανάλογα πώς το βλέπει ο καθένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσφορά στον τόπο.
    Πέντε ολόκληρα χρόνια
    Νέα Δημοκρατία.

    Πέντε ολόκληρα χρόνια,
    αδιάκοπης προσφοράς στον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνέντευξη του Μ.Λιάπη, στην οποία στρεφόταν ευθέως κατά του Γ.Σουφλιά, προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, ο οποίος απάντησε λέγοντας ότι οι όποιες δηλώσεις του γίνονται «…με γνώμονα το εθνικό συμφέρον».


    Στην χώρα όπου πολύ εύκολα μπορούμε να μπερδέψουμε τα πάντα, δεν είναι περίεργο που γίνεται προσπάθεια να μπερδέψουμε και το κομματικό με το εθνικό συμφέρον. Από πότε είναι αλήθεια εθνικό συμφέρον αυτό που γίνεται για να εξυπηρετηθεί ένα αμιγώς κομματικό συμφέρον;


    Για το εθνικό συμφέρον έγιναν οι εκλογές το 2007 ή γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή για μία ακόμα 4ετία της Ν.Δ; Και για να πάμε και παλαιότερα, για το εθνικό συμφέρον έγιναν οι εκλογές του 1996 ή για να ισχυροποιηθεί ο Κ.Σημίτης στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα;


    Εκτός από το «μαύρο» το οποίο παρουσιάζεται ως «άσπρο», οι πολιτικοί της Ελλάδας συνεχίζουν να έχουν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε μικρόνοες πολίτες. Πέραν όμως όλων των άλλων, αυτή η δήλωση Σουφλιά, είναι μία ευθεία, άμεση και ανερευθρίαστη αποδοχή αδυναμίας διακυβέρνησης.


    Δηλαδή, για να καταλάβουμε και εμείς: Το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να γίνουν εκλογές για να εκλεγεί ο Γ.Παπανδρέου; Τότε γιατί κάθεστε ακόμα στην εξουσία; Δώστε την χωρίς εκλογές, για να μην υπάρχει και το ενδεχόμενο αδυναμίας συγκροτήσεως αυτοδύναμης κυβέρνησης.


    Ή μήπως είναι και αυτό ένα ζητούμενο – επιδιωκόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πραγματικά εξαιρετικά κουραστικό αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τη Νέα Δημοκρατία και ακόμα περισσότερο τις τελευταίες ημέρες.
    Είναι ίσως και η απάντηση για την πλήρη αδιαφορία στα τεκταινόμενα της καθημερινότητας από τη μεριά των υπουργών και άλλων κατ’όνομα «κορυφαίων» στελεχών. Το «όνειρο» για την εξουσία και την προεδρική καρέκλα φαίνεται ότι έχει συνεπάρει αρκετούς που φαντασιώνονται τον εαυτό τους στο κέντρο του προβολέα. Την ίδια στιγμή διακινούν κάτι γελοία σενάρια που δεν αξίζουν παρά μόνο τον χλευασμό της ελληνικής κοινωνίας, όπως αυτό που λέει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία «παρένθεση» εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, και σε τρία – τέσσερα χρόνια θα ξαναβρίσκονται στην κορυφή και πάλι.
    Εκτός από το προφανές γελοίο του θέματος και της σκέψης, είναι σκόπιμο να θυμίσουμε σε όλους αυτούς τα όσα προεκλογικά του 2004 είχε πει ένα άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όταν είχε εισάγει τη θεωρία της «δεξιάς παρένθεσης».
    Η συλλογιστική ήταν απλή: «Δύο – τρία χρόνια Ν.Δ στην εξουσία, τόσο αντέχει και μετά ξανά εμείς». Μετράμε ήδη πέντε βέβαια και αυτό από μόνο του αρκεί ως διάψευση. Η ίδια ακριβώς συλλογιστική φαίνεται ότι προσπαθεί τώρα να διαχυθεί στην ελληνική κοινωνία.
    Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που τη διακινούν είναι ότι συμπεριφέρονται στο λαό σαν να είναι τα χειρότερα «ντουρντουβάκια» της υφηλίου. «Πρόβατα» κανονικά. Αλήθεια, ποιοί είναι αυτοί οι ιθύνοντες νόες που μπορεί να σκέφονται τέτοιες ιδέες; Τί προσπαθούν άραγε να «βολέψουν» μέσα από τέτοιες συλλογιστικές, αν όχι τον ίδιο τον εαυτό τους; Ποιός είπε στον οποιονδήποτε ότι μετά από έναν χρόνο ή δύο τα πράγματα θα είναι ίδια και ο κόσμος θα αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο την τότε Κυβέρνηση;
    Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι … «προεδροποιήσιμοι» αντί να ασχοληθούν με τα πραγματικά ζητήματα που «καίνε» στην κυριολεξία τους πολίτες, επιδίδονται σε υπόγειες διαδρομές και επιλεκτικές διαρροές, προετοιμάζοντας εννοείται το μέλλον.
    Το δικό τους μέλλον, όχι της χώρας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σώπα, μη μιλάς, είναι ντροπή...
    ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΔΕΞΙΑ, ΤΟ ΣΩΠΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ....
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, "ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ" ΚΑΙ ΓΙΑ "ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΣΟΥΝ ... ", ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!!
    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ! ΚΡΙΝΟΥΝ "ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ"!
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ... ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ βΛΑΚΗΔΕΣ χΑΖΟΠΟΥΛΟΙ, ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ", ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ "ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ" ΣΤΑ ... ΠΑΡΙΣΙΑ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
    Η λύση για όλα τα προβλήματα.
    Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
    Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
    Σιγά το πρόβλημα.
    Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
    Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
    Την εξυπνάδα (δεν παίζεται ο μπαγάσας, δεν παίζεται).
    That’s it!
    Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
    Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
    Εγώ βάζω την ψήφο και ο Γιωργάκης το πολυσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡ.....
    ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ,
    ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ PRESS ?

    Eίναι Ειδική Περίπτωση ψυχοπαθών.
    ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    Το πασοκ τους εκανε και ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

    Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω. Και η μοναξιά οδηγεί συνήθως στην ψυχοπάθεια!
    Ετοιμαστείτε, γιατί θα χτυπήσουν το πληκτρολόγιο....
    και ο Θεός βοηθός!
    (κουφά -μαλακίες -ανοησίες - ΜΙΣΟΣ - ηλιθιότητα ... ατελείωτα ).

    Μην τους βρίσεις, μην τους το κλείσεις στα μούτρα... Κάντε τους λίγη παρέα...
    Αυτό ψάχνουν, άλλωστε...
    ΕΔΩ στο ΒΟΘΡΟ του ΠΑΣΟΚ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    Αλλά γαμήστε τους και καμία φορά...
    Το έχουν ΑΝΑΓΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στη φυλακή με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας σε βάρος του Ελληνικού λαού η συμμορία Καραμανλή Λουλη και Σία.
    Ποινικοποίηση της ψήφου και δήμευση της περιουσίας των ψηφοφόρων της δεξιάς για να ορθοποδήσει το κράτος ξανά και με την κατηγορία της συνέργιας σε κακουργηματικη πράξη.
    Μόνο ετσι θα καταφέρει το κράτος να σταθεί ξανά στα πόδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Παγκόσμια οικονομική κρίση είναι δεδομένη.
    Στην Ελλάδα δε, αναμφισβήτητη.
    ΄Ομως καθημερινά κατακλυζόμαστε από ειδήσεις για τα κέρδη των Τραπεζών, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο του 2009.!
    Το κράτος φτωχαίνει, το δημόσιο χρέος αυξάνεται, το δημοσιονομικό έλλειμμα επίσης, η αγορά συρικνώνεται, η ανεργία καλπάζει, όμως-όμως-όμως, οι Τράπεζες αυξάνουν τα κέρδη τους!
    (Θυμάστε που είχαν πριμοδοτηθεί στην αρχή της κρίσης με τα 28 δις)
    Τώρα στον πίνακα της κερδοφορίας των Τραπεζών, προστίθεται και η ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
    Ξέρετε... του εθνικού μας εργολάβου.
    Διαβάστε ένα απόσπασμα.
    "Σημαντική βελτίωση μεγεθών εμφανίζει ο Ομιλος Ελλάκτωρ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε χθες ο Ομιλος, στο α' εξάμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο παρουσιάζει αύξηση τόσο του κύκλου εργασιών όσο και των κερδών.
    Συγκεκριμένα ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών σημείωσε αύξηση 39,27% και ανήλθε στα 1,1 δισ. ευρώ, έναντι 791 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι".
    Τώρα πώς γίνεται εν μέσω οικονομικής κρίσης Τράπεζες και Νταβατζήδες να πλουταίνουν (δηλ.αυτοί που προκάλεσαν την κρίση), ο αρμόδιος Υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ.Παπαθανασίου, δεν μπόρεσε να απαντήσει.
    Μάλλον αρμόδιος είναι ο Σουφλιάς...
    Μπράβο σας, δεν πειράζει....
    ΄Οσο τρώτε εσείς.... χορταίνουμε εμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση