GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κουτσουρεμένες" εφημερίες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο...

Από την Συντονιστική Επιτροπή ειδικευομένων ιατρών . Για μία ακόμη φορά οι ιατροί του Παναρκαδικού νοσοσκομείου ενημερωνόμαστε υπογείως οτι ...

Από την Συντονιστική Επιτροπή
ειδικευομένων ιατρών
.
Για μία ακόμη φορά οι ιατροί του Παναρκαδικού νοσοσκομείου ενημερωνόμαστε υπογείως οτι οι εφημερίες Μαιου και Ιουνίου οι οποίες φυσικά ακόμη δεν έχουν πληρωθεί,θα δοθούν περικομμένες στους ιατρούς. Δηλαδή ώρες εργασίας ειδικευμένων και ειδικευομένων δε θα πληρωθούν.
Ρωτάμε λοιπόν τον πλέον ανίκανο διοικητή κ Μαρινάκη γιατί συνεχίζει να εγκρίνει προγράμματα εφημεριών; Γιατί ο ιατρικός σύλλογος δε μιλά και κυρίως λέμε στους Αρκάδες οτι κανείς δε δουλεύει δωρεάν και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και εμείς. Θα επανελθουμε στο θέμα και όχι μόνο.

4 σχόλια

  1. Καλά κάνουν και γκρινιάζουν οι γιατροί αφου νομίζουν οτι αδικούνται.
    Δεν είδα όμως πουθενά μια δημόσια διαμαρτυρία τους για το χάος που υπάρχει σε διάφορες κλινικές του συγκεκριμένου νοσοκομείου και ιδιαίτερα στην παθολογική όπου τα ράντζα και ΟΧΙ με δική τους ευθύνη φυσικά, στο διάδρομο θα γίνουν, όπου να είναι,διόροφα.
    Δεν τους είδα να φωνάζουν όταν εξαναγκάζονται να κάνουν καθαρά νοσηλευτικές και όχι ιατρικές πράξεις επειδη οι νοσηλευτές ΔΕΝ επαρκούν, προκειμένου να δικαιολογήσουν την πληθώρα τους.
    Δεν τους είδα να ανησυχούν όταν στα ΤΕΠ ειδικευόμενος ΔΕΝ μπορούσε να κάνει αιμοληψία σε ασθενή και του ξέσκισε τις φλέβες και η νοσηλεύτρια με την πρωτη το πέτυχε.
    Δεν τους είδα να προβληματίζονται όταν είναι μόνοι τους στα ΤΕΠ και ψάχνουν εναγωνίως τον επιμελητή τους ή κάποιον άλλο ειδικευμένο για βοήθεια ή οδηγίες και να μην τον βρίσκουν ούτε με τα μπίπερς.
    Κλπ.Κλπ. Δικιο έχετε να φωνάζεται για την αμοιβή σας, το ξαναλέω, γιατί 5-7 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Στην ουρά για άλλα τόσα για την ειδικότητα να μη μας πηδάνε και να μας ρίχνουν κι απο πάνω για αυτά που τα έχουμε δουλέψει.
    ΟΜΩΣ φωνάξτε και για τις συνθήκες εργασίας σας ή την ανεπάρκεια ορισμένων και τελικά φωνάξτε για αυτό που πλήρωσε ο ελληνικός λαός, συμπεριλαμβανομένου και του μεροκαμματιάρη γονιού σας για να σποδάσετε, και για τον όρκο που δώσατε.
    ΑΥΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ Η "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ" ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΜΟ ΠΡΟΣ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
    Η λύση για όλα τα προβλήματα.
    Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
    Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
    Σιγά το πρόβλημα.
    Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
    Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
    Την εξυπνάδα και τη μαγκιά.
    That’s it!
    Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
    Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
    Το Πολυσχέδιο του Γιωργάκη είναι η σιγουριά που πάντα αναζητούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΗ. ΟΛΟ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΥΠΟ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΗΝ ΠΟΥΡΑΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΗΤΑΝ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .ΤΙ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ.ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟ.ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση