GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβερνητική ληστεία...

7 σχόλια

  1. Η Ελλάδα παθαίνει στα χέρια του Καραμανλή. Θα την αφήσουμε;


    Αφού έφαγαν, ήπιαν, απέκτησαν βίλες και εκατομμύρια (απο τα νοικιάρικα που έμεναν πριν γίνουν υπουργοί)-τώρα καίνε την Ελλάδα για να σβήσουν τα ίχνη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kante mhnyseiw sthn kybernhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριάντα πέντε πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει από την αρχή του καλοκαιριού στη Ζάκυνθο. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε χθες τη νύχτα, ενώ συνολικά έχουν γίνει στάχτη πάνω από 3.000 στρέμματα δάσους. Και ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων του νησιού μιλούν ευθέως για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών στο νησί, στο υπουργείο Εσωτερικών προβληματίζονται για την «υπόθεση της Ζακύνθου». Πάντως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σαρανταοκτάωρο του φετινού καλοκαιριού, αφού οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τις πυρκαγιές. Ήδη χθες, εκτός από τη Ζάκυνθο, πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στα Σκουρέκα Σάμου, τον Άγιο Σπυρίδωνα Μαρκοπούλου και το Λεοντάρειο Θήβας. Μάλιστα, η φωτιά στη Θήβα είχε τραγική κατάληξη για έναν νεαρό αγρότη. Όταν ξέσπασε η φωτιά επιχείρησε να πάει με το τρακτέρ του σε στάνη με ζώα, αλλά το τρακτέρ ανετράπη και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    Στη Ζάκυνθο όμως, όλοι μιλούν πλέον για «οργανωμένο σχέδιο εμπρημτών», όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Αρτεμισίων Ζακύνθου Αντώνης Αντίοχος και συμπληρώνει: «Σχεδόν κάθε μέρα έχουμε ταυτόχρονες εστίες πυρκαγιάς σε διαφορετικά σημεία του νησιού. Χθες, μία νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φάρος Κοριθίου, που πήρε διαστάσεις λόγω των ανέμων». «Οι περιοχές στη Ζάκυνθο όπου εκδηλώνονται οι φωτιές θεωρούνται φιλέτο για την τουριστική ανάπτυξη και έχουν μπει στο στόχαστρο οικοπεδοφάγων», καταγγέλλει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί Νίκος Χανιάς και προσθέτει: «Το θολό ιδιοκτησιακό καθεστώς ενθαρρύνει πολλούς οικοπεδοφάγους να προκαλούν εμπρησμούς». Τελευταία πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στις Βολίμες, στο Κερί, στο Μεγαλώνι, στην Αναφωνήτρια, αλλά και στην παραλία της Δάφνης, η οποία θεωρείται ο δεύτερος σε σπουδαιότητα βιότοπος για τη χελώνα Καρέτα Καρέτα στη Ζάκυνθο.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΟΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;;;
    ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ;;;
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΕΤΑ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ...

    Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΕΜΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο θα πει μαγγια,καταλαβες φιλε μου? Θα το ακουσεις και απο τον Αντωναρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφυπνισθείται ,μάθετε ποιοι ευθύνονται για τον αφανισμό των Δασων,επιτέλους αποφάσισαν να μιλήσουν μέσα από τα blogs ,οι Δασικοί,μια ομάδα[οι μοναδικοι αρμόδιοι ως υπευθυνοι Επιστήμωνες] ενημέρωσης χρόνια που είναι αποκλεισμένη από τα μέσατώρα ,καθώς η σκοπιμότητα δεν τους δίνει βήμα. Αντίθετα για τα προβλήματα των Δασών εμφανίζονται Μπετατζήδες,Πολεοδόμοι,ΜΚΟ,Ο ΠΑΚΗΣ, Ο ΜΑΡΚΟ--ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ,και ο συντονιστής της ΠΛΗΡΟΥςΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ [ Σαρακατσάνος] κινεί τα νήματα απο το παρασκήνιο.
    Να γιατί τα blogs ειναι επικινδυνα. Δεν αποκλειονται και οι υπολοιποι πολιτικοι σχηματισμοι της Ευθύνης καθως υπο την υστερία της οικολογιας και την προσπάθεια κερδους ψήφων εχουν μπερδεψει το ΣΟΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ.

    Απαιτειστε να ενημερωθείτε απο τους Αρμοδιους Δασικους Επιστήμονες,η Δασολογικη Σχολή Θεσ/νικης Θεωρείται χρόνια τωρα μια απο τις καλυτερες της Ερώπης,ζητειστε να μαθετε τι σημαίνει φωτια σε Δασος,τι σημαίνει Διαχείρηση του Δασικου Οικοσυστήματος,απαιτείστε να μάθετε που και πως διατίθενται πιστωσεις για την Δασοπροστασία.Ειναι υποχρεωση ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΒΑΡΙΑ.
    ---------------------------
    Να Βλέπεις τα ουρλιαχτά της
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ σε βαθμό ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΥ ΚΑΙ κορύφωση της αυτοικανοποίησης -ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    και της ανοησίας των Ζώων Πασόκ.
    Που εκτονώνουν ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ κάθε βρόμικο και αισχό κόμπλεξ που κουβαλάνε στο σάπιο τους κεφάλι.

    Ειναι πολύ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.....
    Βλέπεις δύο πράγματα.
    1. Στα παπάρια τους, οι φωτιές
    ή οτιδήποτε άλλο. Στην κοσμάρα τους
    τα ζώα. Να βρίσουν και να εκτονώσουν θέλουν μόνο το ζώο που έχουν μέσα τους.
    -------------------------------
    2. Την τέλεια ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ με τους καθυστερημένους νοητικά στην Λιβύη
    που τους μάζεψαν για να υποδεχτούν σαν ήρωα - ένα ΔΟΛΟΦΟΝΟ - 300 ανθρώπων , άσχετων με την πολιτική γυναικόπαιδων.
    --------------------------------
    ΙΔΙΑ ΖΩΑ.
    ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΑΤΙΛΑ.
    Τουλάχιστον της Λιβύης έχουν και κάποιες δικαιολογίες. Υποανάπτυκτοι είναι σε συνθήκες δικτατορίας και αμορφωσιάς.

    - Για τα ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του 2010. Υποτίθεται σε όσο γίνεται ανεπτυγμένο επίπεδο εκπαίδευσης -ζωής - ελευθερίας - πνεύματος....
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ;

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ;
    EKTOΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ..
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΖΩΑ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση