GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διψάνε και αυτά...

Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/ . ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/
.
ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

17 σχόλια

  1. ..ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΤΙΖΕΤΕ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΨΑ
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΛΙΑ
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΤΙΑ
    ΟΠΥΡΛΙΑΧΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ..
    ΠΟΙΑ ?
    ΤΙ ΠΟΙΑ !
    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΑΥΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΔΙΨΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ? ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΩΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά, είσαι πολύ μ α λ ά κ α ς ο από πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα εγω ειμαι ο απο κατω. Αν ο απο πανω ειναι μαλακας να δεις και συ ποσο μαλακας εισαι. Ξερεις ρε μαλακα ποσα εκατομμυρια γατακια γεννιουνται στην Ελλαδα και τα πετανε? Φανταζεσε να επιζουσαν ολα αυτα? Εσυ εξυπνακια ποσα γατακια ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ εχεις μεσα στο σπιτι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 2 post πιο πάνω που βρίζεις αν θέλεις να ξέρεις για να είσαι "φιλόζωος" πρέπει πρώτα να είσαι φιλάνθρωπος και όχι να παίρνεισ ζώα να τα χαίρεσαι 2 μήνες και μετά να τα πετάς στον δρόμο με κίνδυνο να δαγκώσουν κανά παιδάκι ή να τα παρατάς στην αυλή του σπιτιού σου υποτείθεται για να διώχνουν τους κλέφτες και να ξεσηκώνουν την γειτονία με τα γαυγήσματα. Εγώ αν ερχόμουν έξω από το σπίτι σου και έβαζα τέρμα μουσική θα καλούσες την αστυνομία να με βάλουν μέσα. Το κράτος και οι δήμοι δεν κάνουν τίποτα για αυτό το πρόβλημα. Άρα αντί να δίνετε νερό στα ζώα ή να τα πάρετε σπίτι σας ( μέσα και όχι στην αυλή παρατημένα ) ή να καλέσετε κάποιον να τα μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SOS
    Η δεσποινίς δίπλα, εφυγε επειγόντως για 2-3 μέρες (ΗΠΑ, θάνατος μητέρας της),και άφησε στην γυναίκα μου 2 γατάκια ηλικίας μιας εβδομάδος. Κλαίνε ακατάπαυστα και δεν έχουμε ιδέα πως να τα ταϊσουμε με σύριγγα κλπ. Πέστε μου, αν γνωρίζετε, υπάρχει κάποια λύση; πχ να πληρώσουμε κάπου για να μας τα προσέξουν αυτες τις 2-3 μέρες.
    Ευχαριστώ 6937236933

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο λόγος που σε ενοχλούν τα γαυγίσματα είναι ότι είσαι ζώον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρα αντί να δίνετε νερό στα ζώα ή να τα πάρετε σπίτι σας ( μέσα και όχι στην αυλή παρατημένα ) ή να καλέσετε κάποιον να τα μαζέψει.

    11 Αυγ 2009 9:02:00 μμ

    Μάθε ελληνικά πρώτα!

    Και τώρα ας έρθουμε στο ζουμί:
    Γιατί ρε χαχόλοι νομίζετε ότι η προτροπή αναφέρεται σώνει και καλά στην Αθήνα;
    Και τι σχέση έχουν τα μέτρα που θα έπρεπε ενδεχομένως να ληφθούν για τα αδέσποτα, την ενόχληση απ' αυτά, τους κινδύνους που συνιστούν, τον υπερβολικό τους αριθμό.., με το θέμα «να τους βάζουμε και λίγο νεράκι να πίνουν»;

    Είναι μια έξοχη ιδέα, αναμφισβήτητα.
    ( είμαι και λίγο περήφανος που αρκετά πριν από το άρθρο, ήταν και δική μου ιδέα που την εφάρμοσα ήδη όσες φορές θυμήθηκα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... και σιγά μην περίμενα τούρκους να μου μάθουν πώς να συμπεριφέρομαι σε ζώα.
    ( ο προηγούμενος )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. με λυπη διαπιστωνω οτι καποιοι με μισος μιλουν για τα ζωακια , δεν μου λετε εσεις που θελετε να ξεκουραστειτε, οταν κλαινε τα παιδια σας, οταν ουρλιαζουν τα παιδια σας, τι κανετε ? απολυτως τιποτα γιατι ενοχλουν τον γειτονα οχι εσας. ας αφησουμε λοιπον τις υποκρισιες. ειστε κομπλεξικοι αλλα δεν σας ανηκει ο πλανητης. αυτο ειναι το ηθος των σημερινων ανθρωπων, καταστροφη καθε μορφης ζωης στον πλανητη, αφου δεν σεβεστε τα ζωακια, σιγουρα ουτε και το πρασινο θα σεβαστειτε, τον πνευμονα ζωης. σας πληροφορω λοιπον οτι εδω ειμαστε για να ζησουμε ολοι.
    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΄ΠΛΑΝΗΤΗ ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΕΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ. ΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΨΟΥΝ. Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΖΩΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΩΝ Ν.Δ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΑΚΡΙΔΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπον αντι για "νερακι στα καυμενα τα ζωακια" ,φολα στα παλιοσκυλα ..

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ καποιοι ανωμαλοι φιλοσκυλοι και φιλογατοι να (αυτο)αποκαλουνται .."φιλοζωοι"!!!

    Φιλοζωος ειναι ο τσοπανος που μαζι με τα προβατα -γιδια του εχει και ενα τσοπανοσκυλο που το ταιζει και το ποτιζει..
    Και το αγαπαει κιολας!!!
    Και τελος παντων ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο οτι .."αγαπουν" τα κοπροσκυλα τους και τα γατια τους κατι ανωμαλοι φιλοσκυλοι και φιλογατοι!!

    Να μην λεμε οτι θεμε παλιοπουστηδες του κερατα!!

    Φιλοζωος-τσοπανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Συστατικά :
    Κρέας από πουλερικά (αφιδατωμένο), Αραβόσιτος, Ρύζι, Άμυλο πατάτας, Ιχθυάλευρα (φιλέτο ρέγγας), Πυρήνες σταφυλιών (απολαδωμένοι), Μαγιά μπύρας, Χαρούπι, Ίνες τεύτλων, Λίπος από πουλερικά, Φυτικά έλαια, Φωσφορικό ασβέστιο, Συκώτι από πουλερικά (υδρολυμένο), Προζελατινοποιημένο άμυλο, χλωριούχο νάτριο, Εκχίλισμα Yucca

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλοζωε τσοπανη !!!!! φολα σε σενα και στους υποστηριχτες σου, για να δεις ποσο ωραια ειναι να σε δολοφονουν. αν εχεις τοσο αναγκη να δωσεις φολα ,στα παιδια σου να το ευχαριστηθεις.
    ελεεινε τσοπανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση