GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο προσκήνιο πάλι οι Βατοπεδινοί...

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com . Στο προσκήνιο και πάλι οι Βατοπεδινοί;;; Απʼ ότι φαίνεται μυαλό δεν έβαλε ακόμα ο Καραμανλής....

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com
.

Στο προσκήνιο και πάλι οι Βατοπεδινοί;;;
Απʼ ότι φαίνεται μυαλό δεν έβαλε ακόμα ο Καραμανλής.
Ο βουλευτής Ξάνθης και πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός, ένας από αυτούς που...

έπαιξαν κεντρικό ρόλο στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, υποδέχθηκε στην Κομοτηνή τον Κώστα Καραμανλή!
Έτσι θα κάνει την «εξυγίανση» η ΝΔ;

13 σχόλια

  1. <>
    Πέστε μας τον φόβο σας
    και θα σας πούμε γιατι
    είστε τρομοκρατημένοι.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βατοπέδι Χρηματιστηριακή.

    Βατοπέδι Χρηματιστηριακή
    Με την ευλογία του θεού και του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >
    > http://vatopaidi.wordpress.com/2009/07/28/a-simple-biomedical-presentation-of-the-first-miracle-of-elder-joseph-of-vatopaidi-mount-athos-who-smiled-45-minutes-after-his-death/

    Αντιγραψτε το στο browser σας και θα φριξετε με τα τεχνασματα των βατευοπαιδινών.. Καλογερος χαμογελα ευτυχισμενος 45 λεπτα μετα το θάνατό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλο ενα πανηγυρακι στηθηκε για τον κουμπαρο.
    Ειναι bon viveur βλεπεις ξενοδοχεια 5 αστερων 2500 χιλιαρικα διαβασα καπου η βραδυα, μπουζουκακια, 200000 χιλιαρικα στον Πανθρακικο τον διακρινει μια απλα βρε παιδι μου χουβαρντας με αλλουνου τσεπη. Ποια ΕΛΤΑ και μαλακιες ειναι που ειναι προβληματικα θα τα δωσουμε και ενα σουτ σε κανενα βλακα επιχειρηματια ετσι νομιζουν τα ζωα πουλωντας μονοπωλιακες επιχειρησεις σε ιδιωτες τους πιανουν κοροιδο.Αρε βαρκες μου μπογιατισμενες ολο μαλακες φορτωμενες, ετσι βγαινουν μετα στην tv και λενε οι μεταρυθμισεις προχωρανε με βαση την διακυρηξη του καραμανλη περι επανιδρυσης ,επανακαταχαλασματος καλυτερα, απαλλαγηκαμε και απο τα ΕΛΤΑ και τα λεφτα των φορολογουμενων πλεον θα πιανουν τοπο και δεν θα πληρωνουμε ζημιογονες επιχειρησεις.Υποτιθεται οτι με τις αποκρατικοποιησεις που κανουν θα ανασανει φορολογικα ο λαος. Ελα ομως που αντι να μειωνονται οι φοροι αυξανονται και επεκτεινονται διαρκως. Μαλλον ο παπαθανασιου θα βρισκεται σε αλλη χωρα.
    Αυτη η κυβερνηση ειναι το μεγαλυτερο τσιρκο που περασε ποτε μετα την μεταπολιτευση εδω και 35 χρονια πιο ασχετοι, ανικανοι, αχρηστοι δεν περασαν ξανα αλλα εχουν εξαιρετικες επιδοσεις στην αρπα ,την λαμογια την μιζα και την κλεψια.
    Εκεινος που πραγματικα ειναι για κλαματα ειναι ο Καραμανλης αυτος ο βαθυστοχαστος πολιτικος με την ιδιατερη ευφυια που τον διακρινει που ποτε δεν ξερει δεν ακουει (κολλησε απο τον Σουφλια) και μονιμα αποφασιζει σε βαθοοοος χρονου.Ρε που πεσαμε με το ατομο.
    Τι σεμνοτης τι ταπεινοτης !!!! τελικα ειναι χαρακτηριστικο τους,θυμιζουν τους Σικελους μαφιοζους που πηγαινανε στην εκκλησια συν γυναιξι και τεκνοις και μετα καθαριζαν σαν αυγα αυτους που τους εμπαιναν στην μυτη.
    Καινουργια ηθη !! απο παλιες συνταγες, προσωπειο εντιμων και νομιμων και απο κατω χερια Νταβελη.Τουλαχιστον αυτος απο τα κλεμμενα μοιραζε και στους φτωχους αυτοι ειναι μονοφαγαδες.
    Καποτε μας απασχολουσαν τα ανηψια του επιτοιχου οπου βαφτισια στην Κρητη και νονος μετρουσε ψηφους ο ανθρωπος. Επειδη παιχθηκε πολυ το εργο με τα ανηψια επρεπε να αλλαξει η συγγενεια και πηγαμε στους κουμπαρους. Αντε να δουμε τι αλλο μας περιμενει να δουμε.
    Επειδη εγω σημερα δουλευα και δεν ειδα ειδησεις, βλεπεις σε αυτο τον τοπο δεν κανουμε ολοι διακοπες και παρτακια πανηγυρακια, ήθελα να ρωτησω στο πανηγυρι στην Κομοτηνη ητανε και ο Υπατος ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ ΨΩΜΙΑΔΗΣ? ο σαλτιμπαγκος του τσιρκου.
    Μηπως ητανε και ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με το τερατουργημα μαυσωλειο-δημαρχειο που ετοιμαζει στην Θεσσαλονικη ως αλλος αυτοκρατορας της Ρωμης.
    Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ελπιζουν και πιστευουν σε αυτους τους απιθανους τυπους? Τι να πω.. μαλλον θα πω αυτο που ειπε ο καραμανλης θειος .... ειμαστε ενα απεραντο φρενοκομειο και το ψαρι παντα απο το κεφαλι βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε, μικροί μεγάλοι στο καφενείο,
    γράψτε κατι συγκεκριμένο,όλο φωτοβολίδες πετάτα, σαν τον
    βλακογιώργο και τον αλέκο.
    ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....διάβασε.....

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑΠΑΙΡΝΕ MONO Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ή ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    O κ, Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην στενός συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, πρώην βουλευτής και επί σειρά ετών υπεύθυνος για τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ, ομολόγησε ότι τον επισκέφθηκε ο πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα να δοθούν κεφάλαια για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
    «Δέχθηκα επίσκεψη στο γραφείο μου στο ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο και έγινα αποδέκτης πρότασης για οικονομική συνεισφορά στην καμπάνια του Κινήματος. Μου ζητήθηκε τραπεζικός λογαριασμός στο εξωτερικό για να γίνει η μεταφορά χρημάτων. Απευθύνθηκα σε γνωστό μου πρόσωπο που ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΣΟΚ χωρίς δικό του όφελος και διεκπεραίωσε τη σχετική διαδικασία. Τα χρήματα, χωρίς άλλη δική μου ανάμιξη, ήρθαν στον τομέα Οικονομικού του ΠΑΣΟΚ, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους του τομέα Οικονομικού και εισήλθαν στο ακέραιο στο ταμείο του Κινήματος (ένα εκατ. μάρκα, δηλαδή 420.000 ευρώ). Δεν είχα ποτέ καμία προσωπική ανάμιξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή. Σημειώνω επίσης ότι ποτέ δεν διαχειρίστηκα χρήματα στο Κίνημα ούτε είχα οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο. Οι δραστηριότητές μου στο ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα πολιτικές και κινήθηκαν στα πλαίσια που όριζαν κάθε φορά τα αρμόδια όργανα του Κινήματος. Κατά συνέπεια, για κάθε εμπλοκή του ονόματός μου που θα με εμφάνιζε να έχω προσποριστεί οποιοδήποτε όφελος θα ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου».
    Η εμπλοκή του κ. Τσουκάτου αποκαλύφθηκε στις ανακριτικές αρχές με την κατάθεση υπόπτου στην υπόθεση, ο οποίος είπε ότι ο πρώην στρατηγός της Χαριλάου Τρικούπη έλαβε το ένα εκατομμύριο σε καναδική τράπεζα και σε λογαριασμό που ανοίχθηκε στο όνομα ενός συνεργάτη του, που λειτούργησε ως παρένθετο πρόσωπο.
    Η αποκάλυψη αυτή, όπως και τα στοιχεία της δικογραφίας, που ενέπλεκαν τον κ. Τάσο Μαντέλη ως αποδέκτη ποσού 10 εκατομμυρίων το 1998, επί των ημερών του στο υπουργείο Μεταφορών, οδήγησαν το μεσημέρι την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την κομματική ιδιότητα σε όσα στελέχη εμπλέκονται στην υπόθεση.
    Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε ότι η κίνηση αυτή του ΠΑΣΟΚ δεν προδικάζει ενοχή των στελεχών, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την «ένοχη σιωπή», όπως είπε, της κυβέρνησης για την υπόθεση και την άρνησή της να προχωρήσει για Εξεταστική Επιτροπή.

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.»

    Άκου θράσος, έχει και συνέχεια . . . .

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.

    Το άσπρο μαύρο κάνουν οι απατεώνες.

    Όπως τότε που κατηγορούσαν τη ΝΔ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τη στιγμή που ο ίδιος ο Καραμανλής ήταν ο υποκλεπτόμενος (προφανώς από τα αφεντικά του Γιωργάκη).

    Τ ι λες ρε σπόρτη ,απατεωνίσκο ,
    πασοκκομμούνι? είναι ψέμμα κι΄αύτό?


    Τικ Τακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ
    ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΙΜΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Σύμφωνα με διασταυρωμένες έγκυρες
    πληροφορίες η Νατάσα Καραμανλή έχει καρκίνο
    στο πάγκρεας,και έχει πάει για θεραπεία στην
    Αγγλία και στη Νέα Υόρκη.

    Πρόκειται για πρώιμη
    καρκινική περίπτωση,πλήρως
    ιάσιμη (οσονούπω πλήρως
    ιαθησόμενη,έως ήδη
    πλήρως ιαθείσα).

    Γενικώς,σήμερα πια στον
    21ο αιώνα,με την εξέλιξη
    της ιατρικής,ο πρώιμος
    καρκίνος είναι πλήρως
    ιάσιμος.Και προλαβαίνεται
    η έγκαιρη διάγνωσή του,
    όταν είναι ακόμα σε πρώιμο
    στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ,Ο ΔΟΥΚΑΣ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ-Ο ΚΟΝΤΟΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΦΡΕΜΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ- ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλη εκφανση Βατοπεδινου ειναι και ο Στυλιανιδης,που ως ΥΜΕ,αναγκασε μια κρατικη επιχειρηση τα ΕΛΤΑ,να μπει χορηγος σε φορεις της περιοχης του,με μεγαλο ποσο,μεταξυ των οποιων και η ποδοσφαιρικη ομαδα του Πανθρακικου με 200.000 ευρω.Σε τι διαφερει δηλαδη απο τους αλλους Βατοπεδινους.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΟΡΓΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γραφει η αναρτηση οτι ειναι στο Προσκηνιο παλι οι Βατοπεδινοι.Λαθος.Ποτε δεν υποχωρησαν και ποτε δεν ηταν εκτος συστηματος.Ας παρακολουθησει λιγο τον γαμπρο του Εβερτ τον Δουκα,που καθε μερα ειναι στα ΜΜΕ;ΘΑ διαπιστωσει οτι τιποτε δεν αλλαξε για αυτον.Η συμπεριφορα του ειναι σαν να μην συνεβει τιποτε.Και αν ο Ρουσοπουλος παρατηθηκε απο τη διεκδικηση της βουλευτικης εκλογης,το εκανε γιατι διαπιστωσε οτι δεν εχει καμμια τυχη στην περιφερεια Αττικης.Οι λεγομενοι Βατοπεδινοι ειναι παρων,και οπως εκτιμαται θα ειναι παροντες στο πολιτικο σκηνικο της Ν.Δ.,εστω και αν ειναι αντιπολιτευση,για αρκετα χρονια αργοτερα.Κατι ξερουν αυτοι και συμπεριφερονται ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ,Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΙΑ ΤΟΥ.ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ.ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ,ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ Ο ΣΥΝΟΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΦΡΑΙΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Giati exete problhma me ton KONTO? Se kamia periptosh aytow den einai Batopadinos. H kathgoria einai ftiaxth apo ta mme kai to pasok, apla gia na dieyrinthei h lista me ta onomata. Eksaloy sthn Xanthi o kontos agonisthike gia na ksekoypistoyn oi toy Batopaidioy. Kai eixe terastia kontramazi toys...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση