GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καίγονται σπίτια στον Αστακό...

Από την http://www.panaitoliki.gr/ . ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Από την http://www.panaitoliki.gr/
.
ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

10 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΒΙΛΛΑ
    ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Horatio says:
    07/11/2008 at 8:45 pm

    Αν ο Τζέφρι διαγράψει τη Δαμανάκη, αυτή είναι ικανή να χρησιμοποιήσει τον ψευτο-φεμινιστικό της λόγο για να μεταγραφεί στη ΝΔ, στο πλάι τής Ντόρας!

    Από το ΚΚΕ στον ΣΥΝ κι από κει στο ΠΑΣΟΚ…
    Σειρά έχει η ΝΔ για 1-2 τετραετίες, και μετά η Δαμανάκη θα πάει στο ΛΑΟΣ λέγοντας ότι “στο πρόσωπο τού κ. Καρατζαφέρη βλέπω έναν αληθινό αριστερό”!!!

    Reply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια σπίτια ρε παιδιά; Γιατί τρομάζετε τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΡΩΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ..

    "500 περίπου μικρές επιχειρήσεις διαγράφηκαν από τους καταλόγους του επαγγελματικού τμήματος του Επιμελητηρίου Καβάλας το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουλίου 2009 ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα είχαν διαγραφεί εκατόν ογδόντα, σύμφωνα με το Επιμελητήριο Καβάλας.

    Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Αγγελος Τσατσούλης,προβλέπει πως η κατάσταση θα χειροτερέψει από τον Σεπτέμβριο, εάν οι τράπεζες συνεχίσουν να κρατούν κλειστές τις στρόφιγγες δανειοδότησης των μικρομεσαίων.

    Τα λουκέτα εμφανίστηκαν σε ρεστοράν, καφετέριες, καταστήματα λαϊκής τέχνης, κομμωτήρια, μαγαζιά που πουλούσαν ρούχα, παπούτσια κ.λπ. εξαιτίας κυρίως των υψηλών ενοικίων, του ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟΥ, των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ που κάθε χρόνο αυξάνονται, της μεγάλης μείωσης του τζίρου τους, ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.. κ.λπ.

    Στο βιοτεχνικό τμήμα τώρα , το ίδιο χρονικό διάστημα διαγράφηκαν 150 μικρές επιχειρήσεις.

    Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας υπογράμμισε παράλληλα ότι : «Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση», ενώ τόνισε πως πολλές επιχειρήσεις βρίσκονται στο «κόκκινο».

    Εν τω μεταξύ από πλευράς Πολιτείας, καθυστερεί η ενίσχυση εκατοντάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Καβάλα και στην υπόλοιπη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι οποίες περιμένουν να πάρουν την ενίσχυση του 12% επί του ημερομισθίου του κάθε εργαζόμενου και μόλις προχθές στάλθηκαν στα γραφεία του ΟΑΕΔ Καβάλας χρήματα για να εξοφληθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2007.

    Ηδη βρισκόμαστε στο δεύτερο εξάμηνο του 2009 και είναι άγνωστο πότε τελικά θα εγκρίνει το υπουργείο Οικονομικών τα απαραίτητα κονδύλια για τα δύο εξάμηνα του 2008 και το πρώτο του 2009."


    ΕΥΓΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΕ

    ΕΥΓΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ Η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ..


    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΡΟΜΠΟΥΚΑ.

    ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΕ ΠΥΡΚΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΡΟΜΠΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

    ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΡΕΨΕ ΑΠΟΧΩΡΕΙ...

    .. και ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΞΗ...

    νέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..............

    "Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας, δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Απείλησε μάλιστα και με αποκαλύψεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγχνωτίζοντο με τον κύριο Χριστοφοράκο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
    - Ερχόμαστε λοιπόν εμείς οι βλάχοι και αγράμματοι για να ρωτήσουμε:...
    1. Έστω ότι ο κύριος Γείτονας τα είχε πάρει. Αφού εκείνη την περίοδο ήταν βουλευτής, έχει ήδη παραγραφεί το αδίκημα.
    2. Έστω ότι και η κυρία Μπακογιάννη που εντέχνως φωτογραφίζετε, τα είχε πάρει και αυτή. Πάλι παραγράφεται το αδίκημα διότι ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο.

    3. Εάν κάποια από τα μέλη των ΔΣ (1998-2003 του ΟΤΕ) που υπερψήφισαν τις ελεεινές συμβάσεις κατά παράβαση του προϋπολογισμού του 1997 ζημιώνοντας το δημόσιο για κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ,
    ΔΕΝ ήταν ΤΟΤΕ βουλευτές, τι γίνεται κύριε εκπρόσωπε;

    - ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ γελοίο ΡΑΓΚΟΥΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PRESS blog..
    "Ευχαριστούμε Μιχάλη για την τιμή..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.
    Χρήση :Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση