GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παράνομη σήραγγα έξω από το εξοχικό του κ. Αβραμόπουλου...

. Από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη Νομαρχιακό Σύμβουλο Αν. Αττικής . Πριν ένα μήνα κατήγγειλα την παράνομη σήραγγα που ενώνει την οικία του κ...

.
Από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη
Νομαρχιακό Σύμβουλο
Αν. Αττικής
.
Πριν ένα μήνα κατήγγειλα την παράνομη σήραγγα που ενώνει την οικία του κ. Αβραμόπουλου με την παραλία στην Σαρωνίδα.
Ένα μήνα τώρα κανένας δεν τόλμησε να απαντήσει στα ερωτήματα… και πρώτος από όλους ο λαλίστατος κ. Αβραμόπουλος που απαντά και έχει άποψη επί παντός επιστητού.
Παριστάνουν όλοι τους ψόφιους κοριούς... τα ερωτήματα όμως παραμένουν..
1) Ποιος πρότεινε να γίνει η σήραγγα;
2) Αν υποθέσουμε ότι ο υπουργός δεν ήξερε, δεν τον ρώτησαν η τουλάχιστον δεν τον ενημέρωσαν και ξεκίνησαν τα έργα στα 10 μέτρα από την πόρτα του σπιτιού του;
3) Όταν είδε τα έργα και την ανεκδιήγητη ταμπέλα τι έκανε ο κ. Αβραμόπουλος;
4) Ερωτήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς των αναπήρων ότι...

γίνεται σήραγγα για τις "ανάγκες τους";
5) υπάρχει η ανάλογη μελέτη;
6) Γιατί επιλέχτηκε να γίνει η σήραγγα μπροστά στο σπίτι του κ.Αβραμόπουλου και όχι σε μια μεγάλη παραλία με δυνατότητα στάθμευσης των αυτοκινήτων;
7) Ποιό σαΐνι επέλεξε μια βραχώδη παραλία που χωρά ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 10 με 15 ανθρώπους (χωρίς αναπηρικά καροτσάκια) να την κάνει παραλία για ΑΜΕΑ;
8) Για να φτάσουν οι ανάπηροι στην σήραγγα , απαραίτητα πρέπει να πάνε με αυτοκίνητο. Και όταν φθάσουν δεν υπάρχει δυνατότητα να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους!!!
Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής ;
Έργο 850.000 ευρώ από πρόγραμμα που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες αντί να φροντίσετε να το αξιοποιήσετε ως οφείλετε για τους αναπήρους ,να το σπαταλάτε για να βολέψετε 3-4 βίλλες;
Εν πάση περιπτώσει εάν δεν μπορούν να απαντήσουν οι αρμόδιοι και ο κ. Αβραμόπουλος, ας απαντήσει ο πρωθυπουργός!
ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Υ.Γ. Κύριοι θα απαντήσετε είτε το θέλετε είτε όχι… Είτε δημόσια είτε στον εισαγγελέα για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος! Εμείς θα είμαστε εδώ και θα επιμείνουμε…

14 σχόλια

  1. Είπε ο ο Γιωργάκης να τον κρίνουμε σαν υποψήφιο με βάση αυτά που έχει ήδη κάνει.

    Άς τα θυμήσουμε και λίγο στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Κυριακού, τον Αλαφούζο, τον Κουρή και τον Βρυώνη που, για κάποιο λόγο, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ:

    -Θυμάμαι τη στάση σου στο ευχαριστώ από τον Σημίτη στους Αμερικάνους για τα Ίμια.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι την πρότασή σου περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ την ώρα που κάνανε βόλτες στο Αιγαίο τα τούρκικα F16.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη το 2002 ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων .
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έσπρωχνες άοκνα το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν για πάντα η Κύπρος.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έχεις τάξει στους οικονομικούς μετανάστες την Ελληνική υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου, κ.λ.π.), λες και δεν έχουμε αρκετή ανεργία από μόνοι μας.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που διαφωνείς για το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, ξεχνώντας ότι και εσύ ζούσες κάποτε στο εξωτερικό.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που επέλεξες να εκπροσωπούν το πασόκ μουσουλμάνοι βουλευτές που δήλωναν ότι νιώθουν Τούρκοι και ζητούσαν από την Τουρκία να διεκδικήσει τη Δυτική Θράκη από την Ελλάδα.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που την εποχή Οτσαλάν, που παραιτήθηκε ντροπιασμένος από ΥΠΕΞ ο Πάγκαλος, ενώ εσύ κρυβόσουν για να του αρπάξεις τη θέση.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που έκανες την πάπια για την κλοπή των 35 τρισεκατομμυρίων του Χρηματιστηρίου από τους απατεώνες επιχειρηματίες, μαζί με πολλούς από τους οποίους έτρωγες κρυφά την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι του Λάτση στην Εκάλη.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις το κέντρο, κάλεσες στο πασόκ τους νεοφιλελεύθερους Μάνο και Ανδριανόπουλο.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Θυμάμαι που το 2004, στην προσπάθειά σου να πάρεις ψήφους και από την αριστερά, δεν δίστασες να φέρεις τη Δαμανάκη και τον Ανδρουλάκη που ήθελαν να βάλουν τον πατέρα σου φυλακή το 1989 για το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ MEGA, ο ΑΝΤ-1, ο ΣΚΑΙ, ο ALPHA και ο ALTER.
    -Τέλος, Γιώργο, θυμάμαι ότι όταν πήρες το δαχτυλίδι από το Σημίτη (με ενόχλησε η «δημοκρατική» διαδικασία) ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΩΡΓΟ; Πάλι τις αγκαλίτσες με το Σημίτη και τα λαμόγια του άρχισες.

    Παρόλα αυτά Γιωργάκη, αυτό που με απωθεί περισσότερο σε σένα, δεν είναι ότι έχεις παρελθόν στα ΨΕΜΑΤΑ και τις ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    Πιο πολύ με απωθεί η ξεδιάντροπη υποστήριξη που έχεις από πάμπλουτους επαγγελματίες σαν τον Ευαγγελάτο, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, το Χατζηνικολάου, τον Οικονομέα, τον Καψή, την Τρέμη, το Βερύκιο, τον Κύρτσο και τον Καμπουράκη.

    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μια ερώτηση για τον κυρ Εκπρόσωπο"
    του ΓΕΛΟΙΟΥ και ΗΛΙΘΙΟΥ Πασόκ.

    "Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας, δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Απείλησε μάλιστα και με αποκαλύψεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγχνωτίζοντο με τον κύριο Χριστοφοράκο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
    - Ερχόμαστε λοιπόν εμείς οι βλάχοι και αγράμματοι για να ρωτήσουμε:...
    1. Έστω ότι ο κύριος Γείτονας τα είχε πάρει. Αφού εκείνη την περίοδο ήταν βουλευτής, έχει ήδη παραγραφεί το αδίκημα.
    2. Έστω ότι και η κυρία Μπακογιάννη που εντέχνως φωτογραφίζετε, τα είχε πάρει και αυτή. Πάλι παραγράφεται το αδίκημα διότι ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο.
    3. Εάν κάποια από τα μέλη των ΔΣ (1998-2003 του ΟΤΕ) που υπερψήφισαν τις ελεεινές συμβάσεις κατά παράβαση του προϋπολογισμού του 1997 ζημιώνοντας το δημόσιο για κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ, ΔΕΝ ήταν ΤΟΤΕ βουλευτές, τι γίνεται κύριε εκπρόσωπε;

    - ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ....χαχα..χεχχσσ..χιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρέ παπάρα,
    έγεινα ανορεξικός καί δέν διαβάζω
    παρακάτω.
    Καί όταν γράφω "παρακάτω",εννοώ τίς
    υπόλοιπες αναρτήσεις.
    Δυστυχώς οί ίντσες μου,δέν σέ φτάνουν.
    Ούτε τόν Αβραμόπουλο.
    Αναρρυχιστή τού..απευθυσμένου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Δημήτρη, πότε θα σταματήσεις να γράφεις μαλακίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη
    Νομαρχιακό Σύμβουλο
    Αν. Αττικής
    ==
    Καινουργιο φρουτο αυτος??

    Και ειναι και αχαρος ρε ο μαλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και οπως ειπαμε η ΜΟΝΗ αποδεκτη λυση στο θεμα του ονοματος των σκοπιων ,ειναι αυτη με σαφη γεωγραφικο προσδιορισμο:
    Σλαβοαλβανια Slavalbania.

    Καθε αλλη πρεπει να απορριφθει,χωρις συζητηση καν.

    Slavalbania και γεωγραφικα προσδιοριζει τα σκοπια και πληθυσμιακα απεικονιζει την πραγματικοτητα ..

    Και οι σλαβοι παιρνουν το ονομα τους και οι αλβανοι δεν μενουν παραπονεμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ 2004, ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ...

    Χθες ο κ. Παπαθανασίου, πρώην υφυπουργός του κ Αλογοσκούφη, δήλωσε για την Οικονομία: «Χρέος, αλλά και απόφαση, της Κυβέρνησης είναι να παρουσιάσει και να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών, προκειμένου η χώρα να έχει μόνιμη ανάπτυξη, με περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Γι' αυτό και πρέπει να κάνουμε τώρα αυτά τα οποία δεν έγιναν τις προηγούμενες δεκαετίες».

    Τι λέτε κύριε Παπαθανασίου;

    - Και μεις που νομίζαμε ότι, ήδη από το 2007, «η Χώρα απέκτησε υγιή δημόσια οικονομικά» (Κ. Καραμανλής, διάγγελμα προκήρυξης εκλογών, 17/8/2007)

    - Και μεις που νομίζαμε ότι οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις είχαν ήδη γίνει και «η Ελληνική Οικονομία απέκτησε ισχυρές αντοχές. Οι μεταρρυθμίσεις θωράκισαν αποτελεσματικά την Οικονομία μας» (Κ. Καραμανλής, Βουλή - ομιλία για την οικονομία, 17/4/2008).

    Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή δεν σεβάστηκε τίποτα. Ούτε τις θυσίες ετών των Ελλήνων πολιτών για να σταθεί η Ελληνική οικονομία στα πόδια της, ούτε τα χρήματά τους. Αντί να χτίσει σε αυτά που παρέλαβε, διορθώνοντας τα αρνητικά στοιχεία, γκρέμισε τα πρώτα και πολλαπλασίασε τα δεύτερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    Εξακολουθούν να συμπεριφέρονται λες και κέρδισαν χθες στις εκλογές, λες και η κυβέρνηση-παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις μελλοντικές κυβερνήσεις, η κυβέρνηση των αρνητικών ρεκόρ, δεν ήταν δική τους:

    - Αρνητικό ρεκόρ στην ανάπτυξη. Για πρώτη φορά από το '93 η χώρα μας έχει αρνητικό πρόσημο στην ανάπτυξη. Και το '93 πάλι η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση.

    - Αρνητικό ρεκόρ στον κρατικό δανεισμό. Έχουμε ξεπεράσει σήμερα τα 60 δις, το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ του δανεισμού που υπήρξε ποτέ.

    - Αρνητικό ρεκόρ στην ανταγωνιστικότητα. Το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών είναι το πιο υψηλό που ήταν ποτέ.

    - Αρνητικό ρεκόρ στα φέσια στην αγορά. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόσο μεγάλο αριθμό ακάλυπτων επιταγών, που έχουν ξεπεράσει στο επτάμηνο του 2009 τα 2 δις.

    Απέδειξαν ότι δεν σέβονται τον πολίτη, ούτε την νοημοσύνη του. Και μία κυβέρνηση που δεν σέβεται τον πολίτη, δεν μπορεί να περιμένει το σεβασμό του σε αυτή. Παρά μόνο περιφρόνηση και αποστροφή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΧΙ Η ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώρα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΖΕΝΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΕΛΗΣ ΜΑΝ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Στελέχη ΟΤΕ:
    Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ.
    Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
    Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
    Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
    Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
    Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
    Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
    Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
    Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:
    Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
    Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
    Φώτης Γενναίος.
    Γιώργος Χριστογιάννης.
    Θεόδωρος Βόσσος.
    Παναγιώτης Χαραμής.
    Παναγιώτης Παπούλιας.
    Σοφία Αραβοσίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΥΣΑΞΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΔΡΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η Ν.Δ. ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.Ο ΘΕΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΑΝΗΨΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ.ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Μια ερώτηση για τον κυρ Εκπρόσωπο"
    του ΓΕΛΟΙΟΥ και ΗΛΙΘΙΟΥ Πασόκ.

    "Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας, δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Απείλησε μάλιστα και με αποκαλύψεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγχνωτίζοντο με τον κύριο Χριστοφοράκο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
    - Ερχόμαστε λοιπόν εμείς οι βλάχοι και αγράμματοι για να ρωτήσουμε:...
    1. Έστω ότι ο κύριος Γείτονας τα είχε πάρει. Αφού εκείνη την περίοδο ήταν βουλευτής, έχει ήδη παραγραφεί το αδίκημα.
    2. Έστω ότι και η κυρία Μπακογιάννη που εντέχνως φωτογραφίζετε, τα είχε πάρει και αυτή. Πάλι παραγράφεται το αδίκημα διότι ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο.

    3. Εάν κάποια από τα μέλη των ΔΣ (1998-2003 του ΟΤΕ) που υπερψήφισαν τις ελεεινές συμβάσεις κατά παράβαση του προϋπολογισμού του 1997 ζημιώνοντας το δημόσιο για κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ,
    ΔΕΝ ήταν ΤΟΤΕ βουλευτές, τι γίνεται κύριε εκπρόσωπε;

    - ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ γελοίο ΡΑΓΚΟΥΣΗ.... ....χαχα..χεχεε..χιιι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. E E ERXOMAI
    E E ERXOMAI
    E E ERXOMAI
    E E ERXOMAI
    E E ERXOMAI
    E E ERXOMAI

    XRISTOFORAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση