GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιχείρηση σκούπα...

...για την εκκένωση ξενοδοχείου από λαθρομετανάστες . Aπό το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα νέα επ...

...για την εκκένωση ξενοδοχείου από λαθρομετανάστες
.
Aπό το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα νέα επιχείρηση εκκένωσης από το ξενοδοχείο «Απόλλων» λαθρομεταναστών και ναρκομανών, οι οποίοι είχαν βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα.
Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Δεληγιώργη, έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, στο κτίριο είχαν βρει καταφύγιο περίπου 900 άνθρωποι....

9 σχόλια

  1. Λοιπον ζουμε στη χωρα του παραλογου!!

    Δεν ειναι οτι δεν εχουμε κυβερνηση.
    Το πιο τραγικο ,το πιο εφιαλτικο,ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!

    Ας παρουμε για παραδειγμα την πασοκοσκυλια.
    Διαρκως ωρυεται ,γαυγιζει επι των λαικωτερον,οτι εχουμε ελλειψεις στα νοσοκομεια,στην πυροσβεστικη στο δημοσιο γενικα κλπ κλπ ..

    Μολις η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) παει να προκηρυξει διαγωνισμο για προσληψη ιατρων,νοσοκομων,πυροσβεστων κλπ κλπ ,οι ιδιοι οι πασοκοσκυλαιοι γαυγιζουν (οπως λεει και ο.."λαος" γαυγιζουν οι αθλιοι) οτι προκειται για προεκλογικες προσληψεις,για ρουσφετια κλπ κλπ..

    Σταθεροποιηθειτε επιτελους ρε σκατομπινεδες ,ρε αθλιοι αλιτηριοι σαλτιμπαγκοι!!!

    ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ρε τομαρια!!~!!
    Βρωμικοι,υποκοσμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκω νομιζει ομπαμα μαυρο ιδιο σκυλαραπα..
    εγκω μαυρο ομπαμα μαυρο .

    Ολα μαυρο ιντιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ...ΕΝΑΣ...ΡΕ...,ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ....ΓΙΑ
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ......

    Ελεύθερος με όρους ο άλλοτε γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ
    Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ι. Παπακωνσταντίνου, μετά την απολογία του για το σκέλος της υπόθεσης των ομολόγων που αφορά στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας την περίοδο 2003-04.

    Στην απολογία του ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή ο κ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στοιχεία και έγγραφα για την επίμαχη περίοδο, που -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- «αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες στερούνται βασιμότητας».

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να ζημίωσε το ασφαλιστικό Ταμείο με 1,4 εκατ. ευρώ με την αγορά ομολόγου.

    Είναι το τρίτο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που περνάει την πόρτα της Ευελπίδων μετά τον Θ. Τσουκάτο και τον πρώην διευθυντή του ΟΤΕ Γ. Σκαρπέλη και την καταβολή χρηματικής εγγύησης από τον Τσουκάτο.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν από χρόνια κοντά στον κ. Γ. Παπανδρέου και είχε πρωταγωνιστήσει στο σκάνδαλο Κοσκωτά: Πρωταγωνιστής και στο «σκάνδαλο Κοσκωτά», ο ΓΔ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΕΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ INDY ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ TEAMBLOOPERS ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @2.36

    ...μετά τις εκλογές σας έχουμε εκπλήξεις.

    Είναι πια ώρα να αρχίσει η Ελλάδα να αντιμετωπίζει τα σκατά του τύπου 2.36, όπως και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη.

    Θα φάτε καλά.
    Εχουμε γράψει ποτέ ψέματα;
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον Μαρκογιαννάκη, μετά από την κρίση και την αξιολόγηση που υπέστη από τους Πολίτες, τσίπα δεν βρέθηκε ούτε κατ' ίχνος.
    Του αφιερώνουμε μαντινάδα...

    Είσαι κοπέλι μου ‘χες πει,
    πρέπει να σε πιστέψω.
    Την ψήφο μου σ’ εσένανε
    αν ρίξω, προοδέψω.

    Σα κοπελιά 'μως φέρθηκες,
    κοντεύω εδά να ρέψω,
    μα τώρα πια που σε θωρώ,
    ούτε να σε βατέψω!

    ΠΟΝΑΝ' ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;;
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ",
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΡΕ BLOOPERS ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ Ο ΜΠΛΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡ.....
    Ή ΣΚΕΤΟ ΠΡΩΚΤΟΡ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:18:00 μμ

    Aυτό που υπονοείς, δηλαδή, είναι ότι έτσι και βγει πρωθυπουργός ο κουτογιώργος, το πάνω χέρι στην Ελλάδα θα το έχει το εβραιοφασισταριό που ονειρεύεται "εκδίκηση κατά των Ελλήνων". (Αν και δεν έχω καταλάβει τι κακό σας έχουμε κάνει...)

    Μαζί κι ο Βαλλιανάτος με τον Δημητρά.

    Με άλλα λόγια, ειδοποιείς τους Ελληνες να προλάβουν να εγκαταλείψουν την Νέα Παλαιστήνη (όπως ονειρεύονται κάποιοι σαν κι εσένα να καταντήσουν αυτόν τον τόπο και τους κατοίκους του...)

    Τα ίδια πήγατε να κάνετε και πριν από 75 χρόνια. Και εξαναγκάσατε τα "παραλίγο θύματα" να μετατραπούν σε αποτρόπαιους, σχιζοφρενείς θύτες.

    Αν αυτό, τελικά, είναι το νόημα της ζωής σας, εγω τι να πω;

    Απλά, λερώνετε τον τόπο που πατάτε. Και δεν βάζετε μυαλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση