GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνουν χαβαλέ...

...Ευρωπαίοι Επίτροποι ...γιατί τους λέμε οτι οι 55αρες δημόσιες υπάλληλες έχουν ανήλικα παιδιά! . Aπό το http://papatzides.blogspot.com/ ....

...Ευρωπαίοι Επίτροποι ...γιατί τους λέμε οτι οι 55αρες δημόσιες υπάλληλες έχουν ανήλικα παιδιά!
.
.
Μας πήραν είδηση και στην Ευρώπη... για το πόσο αστείο κράτος είμαστε...
Εργατοπατέρες και πολιτικοί μετά την καταδίκη μας για την πρόωρη συνταξιοδότηση των γυναικών στο δημόσιο, τι δικαιολογία βρήκαν να πλασάρουν για να πάρουμε παράταση! ...Οτι θα αναστατώσουμε τον οικογενειακό προγραμματισμό, αφού πολλές έχουν ανήλικα παιδιά και έχουν προγραμματίσει να τα φροντίζουν κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων που ισχύουν...
Ξέρετε τι γέλιο έπεσε... στο συμβούλιο των επιτρόπων! Χαμός. Και ένας την είπε την ατάκα... Εντάξει για να φροντίζουν τα εγγόνια τους ναι! Ε, όχι και ανήλικα παιδιά στα 50 και 55!
Έλεος ως πότε το...

πολιτικό σύστημα των κομμάτων και των εργατοπατέρων θα κοροϊδεύει τον Έλληνα αυτόν που δεν τον βόλεψαν με κομματικά ρουσφέτια σε δημόσια θέση και αγωνιά για το μεροκάματο της επόμενης μέρας ...και το γάλα των παιδιών του...
Τη καλύτερο έχει η γυναίκα δημόσιος υπάλληλος που βρέξει χιονίσει παίρνει τον μισθό γιατί την βόλεψε κάποιος πολιτικάντης ... από την εργάτρια της κλωστοϋφαντουργίας Λαναρά που την έχουν πουλήσει όλοι, κόμματα και εργατοπατέρες και την βγάζουν στα 65 στην σύνταξη και αν έχει ένσημα θα την πάρει... Διαφορετικά αυτά που πλήρωνε ...βγάζοντας σκληρό μεροκάματο θα πάνε υπέρ των κορασίδων και ανύπαντρων θυγατέρων δημοσίων υπαλλήλων!

28 σχόλια

  1. KAI POLI LIGA LES FILE
    ANTVNHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
    Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ.
    Εντάξει, ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο).
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύπνησαν και οι κουτόφραγκοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού να δεις φίλε τι γίνεται με τις "επαπειλούμενες" εγκυμοσύνες και τις άδειες σχεδόν 2 ετών ΜΕΤ ΑΠΟΔΟΧΩΝ. που έχουν εφεύρει οι περισσότερες γυναίκες που "δουλεύουν" στο Δημόσιο (και εμάς μαζί).

    Ξέρω περίπτωση δασκάλας που διορίστηκε σε ακριτικό νησί και φρόντισε να μείνει έγκυος το καλοκαίρι έτσι ώστε το Σεπτέμβριο τους έστειλε fax για δήθεν "επαπειλούμενη" εγκυμοσύνη - φυσικά δεν πήγε ποτέ στο νησί αφήνοντας τους μικρούς μαθητές στη μοίρα τους. Γέννησε Μάρτιο, πήρε άδεια μητρότητας. Το καλοκαίρι ΔΙΕΚΟΨΕ την άδεια και τη συνέχισε για την επόμενη σχολική περίοδο.
    Σύνολο: ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ ΜΕΤ ΑΠΟΔΟΧΩΝ.
    Πληρώστε κορόιδα οι υπόλοιποι!!!
    (Και οι μικροί μαθητές στο ακριτικό νησί ακόμη την περιμένουν - αυτή όμως ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ)
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
    Ακούγεται έντονα ότι ο δόκτωρ μπουζούκος θα είναι πρωτοκλασάτο υπουργός της κυβέρνησης του Γιωργάκη από Μάρτη.
    Γι’ αυτό να μην τον κοροϊδεύετε, μπορεί να χρειαστείτε ρουσφέτια.
    Να μην κοροϊδεύετε λέω και εσείς συνεχίζετε να μειδιάτε.
    Να μην ξεχνάτε ότι ο Γιωργάκης είναι ικανός για όλα.
    Και δεν είναι μόνο οι περιπέτειες στο Σχοινιά, που πήγε να κάνει τον Ιντιάνα Τζόουνς και τον ψάχνανε οι ψαράδες. Κοψοχόλιασε ο Καραμανλής για κανα δίωρο, από ότι έμαθα αλλά τέλος καλό όλα καλά.
    Εγώ πάντως όταν θυμάμαι τις τούμπες με το ποδήλατο φτιάχνω συκώτι!
    Άσε που αξέχαστο επίσης θα μου μείνει το βίντεο από το Πάσχα στην Πάρο, που έβαλε το κεράκι στο μανουάλι ΜΑΖΙ με το πλαστικό ποτηράκι.
    Η αλήθεια είναι ότι δεύτερος Γιωργάκης δεν υπάρχει.
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.
    Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοιο πολιτικό στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπομονή στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Νάτο πετιέται!
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI EGW ERGATOPATERAS EIMAI, VOLEFTIKA APO POLITIKO, PERNO TA FRAGKA, DOULEVO 2 WRES TIN HMERA EIMAI 57 PERNO SYNTAXI KAI ME ARESI......LIGO KOLO FILISA TOU KKE ALLA ....ME ARESI TORA TA TROW TA FRAGKA.....PLIRONETE MALAKES ELLINES,,,MOU ARESI KOTHONIA SAN ESAS MOU KANOUNE TIN ZWH WREA,,,,,LEFTA GOMENAKIA KAI....EUXARISTW DOULEVETE NA ME PLIRONETE MALAKES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
    ****************************************************

    Έκαναν τα πάντα τον τελευταίο χρόνο για να κρατήσουν την καρέκλα: Έταξαν, συγκάλυψαν, σπίλωσαν, ανασχηματίστηκαν. Δεν τους βγήκε τίποτα. Και τώρα σέρνονται σε πρόωρες εκλογές γιατί γνωρίζουν πλέον ότι κάθε μέρα που ξημερώνει θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη για την κυβέρνηση. Το μείγμα της τραγικής οικονομικής τους αποτυχίας με τα σκάνδαλα είναι εκρηκτικό και μη διαχειρίσιμο. Για αυτό καταρρέουν. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όπως λέει κι ο πρωθυπουργός μας.

    Τι πρόκειται να κάνουν από εδώ και στο εξής μέχρι τις εκλογές;

    α) Θα προσπαθήσουν να φορτώσουν τις πρόωρες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας «δεν θα αφήσουμε, την ώρα της κρίσης, το ΠΑΣΟΚ να οδηγήσει τη χώρα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, μέχρι την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το Μάρτιο».

    - Η απάντηση είναι ότι, αν μπορούσαν, φυσικά και θα πήγαιναν μέχρι το Μάρτιο. Έχουν αποδείξει ότι δεν θέλουν να αφήσουν την καρέκλα με τίποτα. Αλλά δεν μπορούν πλέον.

    - Η απάντηση επίσης είναι ότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες έχει πει ότι το υπέρτερο ζήτημα για τον τόπο είναι να σταματήσει το συντομότερο δυνατό την κοινωνική, οικονομική, θεσμική αλλά και ηθική κακοποίηση της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα και μοναδικό: Να αποφασίσει ο λαός, εδώ και τώρα, τι επιθυμεί για την Ελλάδα και ό,τι αποφασίσει να γίνει πράξη.

    Εκλογές λύτρωσης για την Ελλάδα.

    β)Θα ανασχηματιστούν οι κυβερνώντες αν και έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον ο χρόνος που χρειάζεται ο κ. Καραμανλής για να αποφασίσει ανασχηματισμό. Στο πλαίσιο αυτό για παράδειγμα:

    - Θα τερματιστεί ο παράλογος υπερσυγκεντρωτισμός του τεράστιου Υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης.

    - Θα γίνει ξεχωριστό «Υπουργείο Περιβάλλοντος» για τα μάτια του κόσμου φυσικά αφού δεν έχουν κάνει καμία σοβαρή προεργασία για τη δημιουργία του.

    - Θα οριστούν και τυπικά ένας ή δύο αντιπρόεδροι στην κυβέρνηση.

    - Θα αλλάξει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο Γραμματέας της Ν.Δ., όπως ζητάνε όλοι.

    Με λίγα λόγια, «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Γιατί το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα. Το πρόβλημα είναι οι πολιτικές και η κατεύθυνση της χώρας. Αυτές οι πολιτικές και η κατεύθυνση δεν αλλάζει, όσο πρωθυπουργός είναι ο κ. Καραμανλής.

    γ)Θα τάξουν και θα υποσχεθούν τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς, αυτοί θα κληθούν να πληρώσουν το λογαριασμό; Ο λογαριασμός θα μεταφερθεί στην επόμενη κυβέρνηση.

    - Στο πλαίσιο αυτό αναμένουμε τον κ. Καραμανλή να ανακοινώνει ριζικές αλλαγές και ρήξεις παντού: στην οικονομία, στις εργασιακές σχέσεις, στο δημόσιο, στο ασφαλιστικό, στα κλειστά επαγγέλματα. Φυσικά, όπως αποδείχθηκε πέντε χρόνια τώρα, δεν έχει ούτε τη γνώση ούτε την ικανότητα, ούτε τη διάθεση να κάνει ο,τιδήποτε από όλα αυτά. Απλά θα ανακοινώνονται μήπως συντηρήσει όπως-όπως το μύθο-ανέκδοτο του «μεταρρυθμιστή»...

    δ) Θα βάλουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Γ.Παπανδρέου. Είναι φυσικό. Ένας πρωθυπουργός και μια κυβέρνηση, που αποδείχθηκε ότι απέτυχαν σε όλους τους κρίσιμους τομείς, επόμενο είναι να καταφεύγουν στη λασπολογία, αλλά και στην όξυνση, την τεχνητή όξυνση, που κανένα νόημα δεν έχει για την καθημερινή ζωή των πολιτών.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ακόμη απροκάλυπτη επίθεση της ΕΕ εναντίον των εργαζομενων γυναικών στον δημόσιο τομέα και των κεκτημένων τους. Ως ποτε θα δεχόμαστε τέτοιες κακόβουλες επεμβάσεις στα εσωτερικά μας; Η ΑΔΕΔΥ πρέπει να επαγρυπνεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γαμιούνται όλες για να κάνουν παιδί όταν τους διορίζει ο σκατοβουλευτής τους στα χωριά τους(μέχρι τότε γαμιούνται για χαβαλέ) και έτσι χρησιμοποιούν τα παιδιά ως άλλοθι για να παίρνουν επιδόματα .
    Καλά κάνουν οι Ευρωπαΐοι και μας πήραν είδηση και μακάρι να είναι πολύ αυστηροί.

    από που και ως πού θα φεύγουν στα 50 τους και στα 55 τους;

    Να κάτσουν εκεί να πλαντάξουν και να συνταξιοδοτηθούν γριές τσατσόγριες οι κυρίες που θέλουν να καταλαμβάνουν θέσεις του Δημοσίου με μέσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε 7:51 το γνωρίζω γιατί η ξαδέλφη μου έχει κάνει 2 παιδιά όταν διορίστηκε στο Δημόσιο και λείπει 4 ολόκληρα χρόνια μετ'αποδοχών παρακαλώ.
    Και δεν τη δικαιολογώ ότι και να είναι ,της το έχω πει κατάφατσα και αν θέλει να μη μου ξαναμιλήσει ποτέ.

    Πληρώνουμε όλοι μας τα γαμήσια τους μετά των παιδιών που κάνουν.
    Να πάνε να γαμηθούν όλες όχι όμως όταν διορίζονται στο Δημόσιο.
    Πρώτα να κάνουν παιδιά και μετά να διορίζονται και αν δεν τους αρέσει να πάρουν το Πούλο και να αφήσουν τις θέσεις που ήδη έχουν καταλάβει με μέσα για άλλους που τις έχουν περισσότερο ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΟΥΜΕ ΣΥΝΙΔΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ

    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΕΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ!

    ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΓΕΝΑΝΕ-ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ!

    ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50! ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΙΣΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 21 Αυγ 2009 7:51:00 μμ

    +++ λες να ξερουμε την ιδια ιστορια;;
    μονο που το εκανε και με δευτερο παιδι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα βρίσκονται στο στοχαστρο των επιτροπων της ΕΕ τα κεκτημένα των γυναικών στο δημόσιο. Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται και οι συντάξεις των αγαμων θυγατέρων δημοσιων υπαλληλων. Ανυπακοή και αντίσταση στη ΕΕ διαφορετικά τίποτε δεν θα μείνει όρθιο σ' αυτήν τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά θα τους κάνουν στους κοπρίτες. Εμείς δηλαδή που θα πάρουμε σύνταξη του Αγίου Π....., τι είμαστε?

    Ομως μην μείνουν εκεί. Να βάλουν και τους κοπρίτες τους στρατιωτικούς και τους μπάτσους να δουλεύουν μέχρι τα 65. Μόνο παίρνουν σύνταξη στα 50 και 52.

    Θα μου πείς πόσους στρατηγούς και ναυάρχους θα έχει το σύστημα?
    Μπορεί να γίνει το εξής καλό. Οταν θα καβατζάρουν τα 55, να αρχίσουν να κατεβαίνουν βαθμούς, ώστε στα 65 να αποστρατεύονται δεκανείς.

    Ετσι και θα δουλεύουν άλλα 15 χρόνια, και το κράτος θα δίνει μικρότερη σύνταξη. Χα χα χα.

    Στα κάτω κάτω ο Χίτλερ δεκανέας ήταν στον Α παγκόσμιο, και κοίτα τι κατάφερε το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 21 Αυγ 2009 10:47:00 μμ

    Η περίπτωση που ξέρω είναι πάλι έγκυος τώρα - φροντίζει πάντα καλοκαίρι- για δεύτερη φορά.
    Ίσως είναι το ίδιο πρόσωπο ίσως όχι - εδώ χιλιάδες γυναίκες στη Δημόσια εκπαίδευση το κάνουν γιατί έχουν βρει το κόλπο.

    Πάντως αυτή που ξέρω, ο πατέρας της υπήρξε συνδικαλιστής σε ΔΕΚΟ (αυτός πριν κανα δυό χρόνια πήρε σύνταξη στα 50 συν εφαπαξ) ενώ ουδέποτε δούλεψε.
    Μάλλον η κόρη πήρε μαθήματα απο τον πατέρα...

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντως ξέρω και περιπτώσεις αντρών μηχανικών δημοσίων υπαλλήλων που πήραν άδεια μετ' αποδοχών, δήθεν για διδακτορικό δίπλωμα, 3 χρόνια! Δούλεψαν στα γραφεία τους εν όψει των Ολυμπιακών (υπεργολαβίες από εταιρίες, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αναθέσει έργα) και, όταν γύρισαν στην υπηρεσία, κανείς δεν τους ρώτησε, πού ήσασταν και τι κάνατε αυτό τον καιρό, πού είναι το διδακτορικό, πού είναι οι δημοσιεύσεις; Όλοι ήξεραν το κόλπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδή λέγονται πολλά αλλά η τραγική πραγματικότητα ειναι άλλη.
    Έστω λοιπόν μια γυναίκα αποφασίσει να τελειώσει το γυμνάσιο και να σπουδάσει σε μια σχολή. Το λιγότερο που θα΄τελειώσει τις σπουδές της θα είναι στα 22- 25 της χρόνια. Έστω ότι αποφασίζει να μη παντρευτεί, γιατί με τι θα ζήσει;;, και ότι προσπαθεί να βγεί στην αγορά εργασίας. Έχει τις εξής επιλογές: Να διαβάζει για να δώσει εξετάσεις στον ΑΣΕΠ, να διοριστεί ωρομίσθια και να παίρνει τρεις και εξήντα, ή να ετεροαπασχοληθεί σε δουλειές άσχετες με τρεις και εξήντα επίσης.
    Αν διαβάσει για ΑΣΕΠ το λιγότερο που θα κάνει για να διοριστεί θα είναι τρία με πέντε χρόνια.
    Στην συνέχεια ακολουθεί μια πενταετία περιπλάνησης σε όλη την Ελλάδα για να μπορέσει στην συνέχεια να εγκατασταθεί στον τόπο διαμονής της που για το 50% των Ελλήνων είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
    Δηλαδή περνάει μια δεκαετία στην καλύτερη των περιπτώσεων που όχι να παντρευτεί και να κάνει παιδιά δεν μπορεί αλλά ούτε τον εαυτό της να συντηρήσει.
    Στην καλύτερη των περιπτώσεων δηλαδή μια γυναίκα αυτής της κατηγορίας θα μπορέσει να πεί ότι μπορεί να τεκνοποιήσει γύρω στα 37-45 ετών.
    Και έτσι συμβαίνει δυστυχώς.
    Αν διοριστεί ωρομίσθια ή ετυροαπασχολυθεί, ο μισθός της θα είναι και πάλι μη ικανοποιητκός για συντήρηση της οικογένειάς της. Άρα θα εργάζεται και πάλι χωρίς προοπτική και με αβεβαιοτητα για το μέλλον. Κάνε παιδιά μετά...
    Και πάλι δηλαδή αναβάλει την προοπτικη της δημιουργίας ικογένειας για μετά τα 35 της χρόνια. Άρα στα 55 της τα παιδιά της θα είναι αν όχι ανήλικα τουλάχιστον σε αδυναμία να συντηρήσουν τον εαυτό τους.
    Άρα οι γαλονάδες των Βρυξελλών το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να αφήσουν τα ανέκδοτα για την παραγωγική ηλικία των γυναικών και να κοιτάξον την πραγματικότητα στην αγορά εργασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μέσα σ' όλα τά πολλά σχόλια αγανάκτησης γιά τίς δήθεν "εργαζόμενες",
    νάσου, ξεπετάγονται καί δυό πορδές ΚΚέδες, μέ τήν ..ανυπακοή...

    Σύντροφοι, φέρτε μου τήν άποψη τού Σύντροφου Κοροβέση, επί τού θέματος, για νά κάνουμε μιά "πλατειά" συζήτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν καταλαβα, ποιος ηλιθιος γελασε επειδη ακουσε οτι γυναικες 50 και 55 ετων εχουν ανηλικα παιδια? Στις χωρες τους η εμμηνοπαυση αρχιζει στα 25? Αντε, αρκετα πια με τον καθε καρεκλοκενταυρο Επιτροπο που κανει οτι τα ξερει ολα. Ναι ρε, οι ελληνιδες στα 55 εχουν ανηλικα τεκνα. Γιατι κανουν παιδια μεχρι τα 45. Οχι επειδη οι δικες σας στα 30 κλεινουν το μαγαζι, να το κλεινουν και οι δικες μας. Αντε απο κει ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρκετά με τις ελεεινίδες που πάντα βρίσκουν τον τρόπο να χρησιμοποιούν το μουνί τους για να περνάνε καλά. Να δοθεί τέρμα στα κεκτημένα τους, δε μπορεί να τις πληρώνουμε για να γαμιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι, Ναί έχεις δίκαιο Μεγάλε.
    Θυμαμαι και το άλλο ανέκδοτο
    Σε κάποιο μέρος της Ελλάδος είχε
    κάνει το σκυλολοϊ του πασοκ , περίπου, 115 στραβούς?
    Κι΄όλα αυτά τα έκαναν,όπως λέμε,
    ο λύκος στην αναμουμπούλα χαίρεται?
    Ε έτσι και το πασοκ, έκανε ,τότε την μεγάλη απάτη......ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ: Μόνο το 2002 - 2003 χάθηκαν μέσω της "Ακρόπολις" χρηματιστηριακής, σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €. Συνολικά χάθηκαν από τα σαΐνια του Πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας τις διψασμένες για μίζα πράσινες διοικήσεις των ταμείων να τζογάρουν. Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €.
    Αυτά είναι τα σκάνδαλα ,μεγάλε,
    κι΄όχι να πηγαίνεις σε κάθε γυναίκα
    ρωτώντας την πόσα παιδιά έχει,αυτά
    αναφέρονται στα Incam tax.Μην
    προσπαθείς να μας κάνεις και
    χαζούς.Αυτά, πωλούνται στον Χαζογιώργο,εκεί θα πιάσεις πελάτη.


    Tom the Best

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό με τις "ελεεινίδες" να πας να τα πεις σε άλλο πιο κατάλληλο σάϊτ... Ελεεινέ ελληναρά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αντε παλι..... ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΒΥΖΑΡΟΥΔΩΝ του Γιωργάκη.

    καψαμπέλη >>>>>>
    Την επιλέγει για το πλούσιο...μπούστο της ο Παπανδρέου;

    Σας έχουμε άλλη μια υποψήφια για την λίστα του ΠΑΣΟΚ που την θέλει ο Γιωργάκης. Μόνο που δεν ξέρουμε για ποια πολιτική της παρέμβαση την θέλει.
    α). Επειδή έχει χωρίσει και τα ξαναβρήκε με τον καλό της;
    β). Για να την προβάλουν τα μεσημεριανά και να πάρει και από το...νεανικό κοινό ψήφους το ΠΑΣΟΚ;
    Γ). Μήπως για το πλούσιο...μπούστο της;

    Ίσως και για τα τρία μαζί γιατί...
    η Βάνα Μπάρμπα τα έχει όλα και συμφέρει! Αλλά τι ακριβώς θα πει στην βουλή όταν χρειαστεί να κάνει μια ερώτηση; Φαντάζεστε να προστεθεί και η Άννα Φόνσου τι έχει να γίνει; Βάλτε και την Ανουσάκη και μετά βάλτε και ένα λουκετάκι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:43 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Αυτό με τις "ελεεινίδες" να πας να τα πεις σε άλλο πιο κατάλληλο σάϊτ... Ελεεινέ ελληναρά ..."

    Δε σ' αρεσε καλε το "Ελεεινιδες";
    Μπουρκα πουτανα του κερατα. Αμεσως τη μπουρκα σου ξεκωλιαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση