GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η Τουρκία...

Aπό το http://gkaratheodoris.blogspot.com . Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβετε τη διαφορά της σταθερής εξωτερικής πολιτικής της Τ...

Aπό το http://gkaratheodoris.blogspot.com
.
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβετε τη διαφορά της σταθερής εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας και την τυχοδιωκτική στάση της Ελλάδος...Καιρός να ξυπνήσουμε Έλληνες:
Kατά τη διάρκεια της θητείας μου ως υπευθύνου των Πολεμικών Σχεδίων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) 1962-1965, παρακολουθώντας από πολύ κοντά τις κινήσεις του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, διεπίστωσα ότι ηργάζετο πολύ προσεκτικά και μεθοδικά, προκειμένου να αποκτήσει δικαιώματα στο Αιγαίο. Οταν τη διαπίστωσή μου αυτή μετέφερα τόσο προς τους ανωτέρους μου, όσο και προς τους συναδέλφους του επιπέδου μου, με αντιμετώπισαν σαν εξαιρετικά καχύποπτο, με μεγάλη φαντασία, αντιλέγοντας ότι...

οι «μπουνταλάδες δεν είναι ικανοί για τέτοιους σχεδιασμούς». Δυστυχώς, μια δεκαετία μετά (Νοέμβριος 1973) επιβεβαιώθηκα, με την εκχώρηση δικαιωμάτων ερευνών πετρελαίου από την τουρκική κυβέρνηση στην κρατική τους εταιρεία πετρελαίων, σε τμήματα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Αλλά και μετά το 1975 που είχε μεσολαβήσει η εισβολή στην Κύπρο και η έκδοση της τουρκικής παράνομης αγγελίας 714, η οποία χώριζε στη μέση το Αιγαίο, επεκτείνοντας το τουρκικό FIR δυτικά μέχρι τον 25ο μεσημβρινό, όταν διετύπωνα την άποψη, ως αρχηγός ΓΕΑ, ότι αυτό ήταν το πρώτο βήμα, καθότι τα σχέδιά των απέβλεπαν στη σταδιακή προσάρτηση του ανατολικού Αιγαίου, με ενδιάμεσα στάδια υφαλοκρηπίδα, εναέριο χώρο, χωρικά ύδατα, νησίδες και βραχονησίδες, και νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης, με άκουγαν μεν προσεκτικά, αλλά προσπερνούσαν το θέμα. Κατά τις διαπραγματεύσεις που είχαμε την περίοδο εκείνη για την κατάργηση της παράνομης τουρκικής αγγελίας, το υπουργείο Εξωτερικών ήθελε να πιστεύει τους ισχυρισμούς των Τούρκων «ότι εφοβούντο δική μας αιφνιδιαστική αεροπορική επίθεση, γι’ αυτό ζητούσαν να ενημερώνονται για κάθε κίνησή μας στο Αιγαίο». Επρεπε να ακολουθήσουν οι δηλώσεις της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας ότι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου είναι προέκταση του τουρκικού χερσαίου χώρου και κακώς δόθηκαν στην Ελλάδα με τη Συνθήκη της Λωζάννης το 1923, η κρίση των Ιμίων το 1996, το μνημόνιο της Μαδρίτης με το οποίο αναγνωρίζονται ζωτικά συμφέροντά των στο Αιγαίο (1977), η παρέμβαση της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση (Ε.Ε.) που αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία στα νησιά Φούρνοι, Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι και Ψέριμος και ακόμη η δήλωση του τότε προέδρου Σ. Ντεμιρέλ ότι η Τουρκία διεκδικεί 132 νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο (1998).

Ακολούθησαν και άλλες δηλώσεις - προκλήσεις μικρότερες ή μεγαλύτερες, όπως η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης για να φθάσουμε σήμερα να ζητούν συζήτηση επί όλων των παράλογων - ανυπόστατων και ανιστόρητων απαιτήσεων, που έχουν κατά καιρούς, με σύστημα και σχέδιο, θέσει. Οι ελπίδες, που οι Ελληνες είχαν αποθέσει στην κυβέρνηση των ισλαμιστών και προσωπικά στον κ. Ερντογάν, απεδείχθησαν φρούδες, όταν ο ίδιος σε συζήτηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό είπε ότι «θα αρχίσουμε από τα εύκολα προβλήματα».

Μήπως, λοιπόν, θα πρέπει κάποτε να πιστεύσουμε, εξετάζοντες προσεκτικά και αντικειμενικά την τουρκική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών, ότι ο τουρκικός επεκτατισμός δεν είναι θέμα κυβερνήσεων, αλλά εθνική πολιτική που έχει υιοθετηθεί με συνέπεια από το σύνολο του τουρκικού έθνους, όπως αυτό εμφανίζεται τουλάχιστον σήμερα, και να ξεχάσουμε ότι η πολιτική αυτή θα αλλάξει με την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση;

Μήπως θα πρέπει να επανεξετάσουμε τη θέση μας έναντι της χώρας αυτής, προσμετρώντας επιπλέον των παραπάνω αναφερθέντων ότι η Τουρκία με τη Συμφωνία του Ελσίνκι αντί να υποχωρήσει, παραιτούμενη των παράλογων απαιτήσεων έναντι της χώρας μας, ανταμείφθηκε με την αναγνώριση των συνοριακών διαφορών και ενώ θα έπρεπε να είχε τακτοποιήσει την εκκρεμότητα αυτή πριν από την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, αυτές άρχισαν κανονικά και οι τουρκικές απαιτήσεις τέθηκαν προς το παρόν στα υπόψη, για μελλοντική χρήση;

Οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν, ενώ η Τουρκία κατέχει στρατιωτικά το 40% ενός ανεξάρτητου κράτους - μέλους του ΟΗΕ, της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρά τις όσες αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού. Και ακόμη, οι ενταξιακές διαδικασίες συνεχίζονται, παρά το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζει αυτή τη Δημοκρατία, που είναι μέλος της Ε.Ε., στην οποία ζητεί να ενταχθεί;

Η Τουρκία εννοεί να γίνει μέλος της Ε.Ε. με τους δικούς της όρους και όχι με τους όρους της Ενωσης και μέχρι ώρας το επιτυγχάνει, διότι σε θέματα που θεωρεί εθνικού συμφέροντος δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα πίσω, όπως π.χ. το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, παρά τις συνεχείς συστάσεις της Ε.Ε., στην ουσία, ένα μηδαμινό θέμα σε σχέση με ό,τι έχει κερδίσει μέχρι σήμερα. Αλλωστε, κανένας στρατιωτικός ή πολιτικός παράγων δήλωσε ποτέ ότι θα αλλάξει η τουρκική πολιτική. Για την Τουρκία, η Ε.Ε. είναι ένα ακόμη πεδίο δράσης και εξυπηρέτησης των εθνικών της συμφερόντων.

Οταν, λοιπόν, η συμπεριφορά της είναι τόσο προκλητική εκτός Ε.Ε. είναι βέβαιο ότι πολλαπλά θα χειροτερεύσει, αν κάποτε ποτέ εισέλθει. Η συμπεριφορά της ως μέλους της Ατλαντικής Συμμαχίας επιβεβαιώνει την άποψη αυτή. Διότι είναι εντελώς παράλογο μια χώρα που έγινε μέλος μιας συμμαχίας για να προστατευθεί από υπάρχουσα απειλή, όπως η χώρα μας, να απειλείται από μέλος της συμμαχίας αυτής, την Τουρκία. Και ενώ η ίδια η συμμαχία θα έπρεπε να την επαναφέρει στην τάξη ή να την εκδιώξει, σφυρίζει αδιάφορα, επικαλούμενη μια γελοία νομικίστικη ερμηνεία του Βορειοανατολικού Συμφώνου.

Νομίζω ότι είναι καιρός να σταματήσουν οι αυταπάτες μας, να σταματήσουμε να βλέπουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία όπως εμείς θα θέλαμε να είναι και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, αλλάζοντας ριζικά την πολιτική μας.

Οι Τούρκοι σέβονται μόνο τη δύναμη και σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Οσο πιο διαλλακτικοί είμεθα, τόσο αυτοί αποθρασύνονται, διότι το θεωρούν αδυναμία, δίδοντάς τους να καταλάβουν ότι σήμερα είμαστε πολύ δυνατοί, και το εννοώ αυτό, και συνάμα αποφασισμένοι. Και τότε θα δείτε πόσο καλοί γείτονες θα γίνουν.

* Ο κ. Περικλής Οικονόμου είναι πτέραρχος ε.α., επίτιμος ΑΓΕΑ.
πηγή: Καθημερινή

20 σχόλια

  1. ΑΧ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΙ ΚΟΝΤΙΑΔΕΣ

    ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΑΣ ΦΤΑΣΑΝ

    ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TA NOTA
    BALIANATOY KOTZIA SOZOYN THN ELLADA

    8A TO RIXOYN STO PHDHMA OI TOYRKOI KAI 8A XEXASTOYN

    KALO PHDHMA BAZELINATA
    ---

    se ligo 8a valete
    kai tin adelfo vazelinato

    ax! oi toyrkoi erxontai..

    kotzia vazelinato
    trexte...ax ax !!

    3 Αυγ 2009 12:05:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ??

    ΠΑΛΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ!!

    ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ!!

    3 Αυγ 2009 12:29:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλά τα λέτε εσείς και μπράβο σας που επωνύμως προβάλετε την άποψή σας.
    Ο απλός λαός είναι έτοιμος να υπερσπισθεί την πατρίδα και την οικογένειά του, και αυτό έχει αποδειχθεί ιστορικά.
    Πείτε μου όμως πόσες και ποιές κυβερνήσεις μας έκαναν να νιώσουμε υπερήφανοι ώς λαός.
    Πείτε μου ποιοί πολιτικοί μας θα άφηναν τα τέκνα τους να πεθάνουν μαζί μας σε κάποιο πεδίο αντιπαράθεσης.
    Θυμηθήτε σας παρακαλώ σε κάθε δύσκολη στιγμή της Ελλάδας, πως η πολιτική ηγεσία την έκανε κατά το Κάιρο, το Παρίσι, το Λονδίνο και αλλού.
    Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να χαρακτηρισθούν προδότες και να αντιμετωπίσουν την εσχάτη των ποινών.
    Εγώ με περηφάνεια υπηρέτησα στο πολεμικό ναυτικό 21 μήνες. Τώρα η θητεία έχει μειωθεί στους 9 μήνες και τους μισούς από αυτούς, τα ένδοξα τέκνα της Ελλάδας, βγαίνουν ελέυθεροι αρβυλών γιατί τα τρυφερά τους πόδια δεν αντέχουν.
    Ποιός φταίει για όλα αυτά κύριε πρώην αρχηγέ? Δεν φταίει ο παππούς μου που πολέμησε το 1912-13, δεν φταίει ο πατέρας μου που έκανε 36 μήνες θητεία, δεν φταίω εγώ, ούτε κανένας άλλος απλός πολίτης.
    Εμείς το χρέος μας το κάναμε. Και αν χρειαστεί θα τρέξουμε αμέσως.
    Αλλοι είναι που σφυρίζουν κλέφτικα.
    Συγχαρτήρια πάντως για το άρθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. =




    Άειντε γαμηθείτε όλοι σας, εσείς οι δεξιοί.

    Δηλαδή τα κόμματα εξουσίας.

    Δηλαδή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος (που βουτήχτηκε στα ίδια σκατά)

    Ουστ από δω, ολετήρες της χώρας, διορισμένοι χαραμοφάηδες και λαμόγια.

    Άκηδες και Πάκηδες

    Ούστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποψιάζομαι,…. Ότι η Περίφημη Μεταρύθμιση της Παιδείας που μας ετοιμάζουν, ακολουθώντας κατά πόδα τις άλλες Περίφημες, Μεταρυθμίσεις, για κάποιους γίνετε!
    Και ποιοι είναι αυτοί στην περίπτωση αυτή;
    Μα τα κονομημένα, των κονομημένων μαμάδων και μπαμπάδων τέκνα που βρίσκονται σε ιδιωτικά σχολεία!
    Και γιατί; Είναι απλό, με τις Πανελλαδικές τα ιδιωτικά έβαζαν και βάζουν λίγους σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, άσε που μετά και αυτοί –αυτές που βάζουν τα βρίσκουν μπαστούνια εκεί πέρα, άσε που για να δεις επιστήμονα κύρους που να έχει ξεκινήσει από ιδιωτικό σχολείο πρέπει να έχεις τηλεσκόπιο, το μόνο που τα καταφέρνουν καλά είναι στην βόλεψη, εκεί έχουν βγάλει δέκα Πανεπιστήμια, ο ένας τον άλλο, ο κολλητός του λεφτά, ο κολλητός του πολιτικάντη, και πάει λέγοντας, η περίφημη Συμμαχία Των Φελλών!
    Αυτά τα τέκνα είναι που στοχεύει η Μεταρρύθμιση να αναβαθμίσει, να πάψει η κοινωνία να θεωρεί πως όποιος πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ανάλογα και με την τσέπη έχει εξασφαλίσει και βαθμούς και απολυτήριο, και Πανεπιστήμιο, και εξέλιξη.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
    Και με την κρίση των καλοπληρωμένων ιδιωτικών τους σχολείων!
    ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!
    Άντε και σήκωσαν κεφάλι με τις σπουδές των παιδιών τους!
    Στα σκατά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 1973-74 που υπηρετούσε ο κ. πτέραρχος;

    Τον πτέραρχο Παπανικολάου μηπως τον γνωρίζει;

    Απο "επιτιμους πτεράρχους, ναυάρχους και στρατηγούς" καλά πάμε.

    Δεν εχουμε που να τους στεγασουμε, πρέπει να γκρεμισουμε τα βουνα, Μπουλντόζες στον Υμηττό για την ανέγερση 36 κατοικιών αξιωματικών της Αεροπορίας.
    Και τα ΚΑΥ, ΚΑΟΑ γεματα, και οι δικαιολογίες δεν πείθουν.

    Τους πήραν χαμπάρι οι μαθητές του λυκείου, ολοι καραβανάδες θελουν να γίνουν,
    να υπηρετήσουν τη πατρίδα!

    Φτανει πια,

    η πατρίδα δεν θελει αλλους υπηρέτες,

    την ξεσκίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον κ.Πτέραρχο , αν και παρέληψε να γράψει ότι οι Τούρκοι έθεσαν βέτο όταν ζητήσαμε να ξαναμπούμε στο Στρατιωτικό Σκέλος του ΝΑΤΟ από το οποίο μας είχε βγάλει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
    Έκτοτε μόνιμα αμφισβητουν το FIR Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΜΩΣ.

    Αλλου θΕΟΥ ειναι αυτο το
    Μοναστήρι ;
    ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ;
    χωρίς ουτε ΚΙΧ, ούτε ΜΙΧ...
    και μετά φταίνε αυτοί που σας λένε
    ΑΛΗΤΕΣ !

    Στους 10 πλουσιότερους βουλευτές ο Γιώργος Παπαγεωργίου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρος της Μονής Αγίας Λαύρας
    «Ζήτω ο Σοσιαλισμός»

    Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χαλκίδας Γιώργος Παπαγεωργίου «δηλώνει φορολογητέο ποσό από βουλευτική αποζημίωση 33.411,80 ευρώ, αλλά και 98.354,84 ευρώ από ενοίκια διαμερισμάτων και μισθώματα αγροτεμαχίων: κατέχει 33 συνολικά σε Χαλκίδα και Σκύρο…Διαθέτει επίσης δεκάδες χιλιάδες μετοχές από 87 συνολικά εταιρείες και στη δήλωσή του διευκρινίζει ότι δεν έχει προβεί σε αγοραπωλησίες μετοχών, ενώ παραθέτει λεπτομερώς και ονομαστικώς τις χρηματιστηριακές εταιρείες που έχουν χειριστεί κατά περίπτωση τις μετοχές του. Τραπεζικές καταθέσεις δηλώνει συνολικά 157.146,92 ευρώ, αναφέροντας ως προέλευση των χρημάτων του εισοδήματα του έτους και μερίσματα μετοχών…».

    Για του λόγου το αληθές διαβάστε εδώ τη δήλωσή του για το «πόθεν έσχες»: http://www.ana.gr/elections/pothen2004/papageorgiou_g_evia.pdf.

    Γιατί εμείς ασχολούμεθα με την περίπτωση; Επειδή προσφάτως γράφοντας για το Πως το δημόσιο δάσος της Σκύρου έγινε ιδιωτικό για το χατίρι της Μεγίστης Λαύρας και Γιατί θάφτηκε το σκάνδαλο της Μονής Μεγίστης Λαύρας στην Σκύρο σημειώναμε:

    papageorgioy pasokΔικηγόρος της μονής για τα θέματα της Σκύρου ήταν στο επίμαχο διάστημα ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπαγεωργίου. Ο ίδιος δηλαδή που συμμετείχε στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου (!!!) για τον οποίο έγραφε παλαιότερα η «Ε»: «..Ο βουλευτής Ευβοίας είναι εκείνος ο οποίος, ως πολιτικός και δικηγόρος, φρόντισε να δικαιωθεί δικαστικά η Μονή Μεγίστης Λαύρας, που με τα δικά της «χρυσόβουλα» και με αμφισβητούμενες μεθοδεύσεις της διοίκησης κατοχύρωσε δικαιώματα σε μια τεράστια έκταση της νότιας Σκύρου. Ο κ. Παπαγεωργίου πρωτοστάτησε σ’ αυτήν την υπόθεση, που έχει πολλές ομοιότητες με τις διεκδικήσεις του Βατοπεδίου στη Βιστωνίδα, ενώ φρόντισε να περάσει και συγκεκριμένη διάταξη στον δασοκτόνο νόμο 3208/2003, στον οποίο υπήρξε εισηγητής. Αλλά και στο επίσημο βιογραφικό του ο κ. Παπαγεωργίου παρουσιάζει ως βασική του ιδιότητα εκείνη του μέλους του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. Εδώ υπάρχει ένα σαφές πολιτικό και ηθικό ασυμβίβαστο».

    - ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ( ΜΟΝΗ ΤΟΜΠΛΟΥ )
    ΓΙΑΤΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ
    ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι της κυβέρνησης, το μόνο που μπορεί να μας σώσει από την καταστροφή σε σχέση με τα οικονομικά, είναι να υποχρεώσετε να συνδεθούν στο INTERNET, όλα τα σημεία πωλήσεων, από περίπτερο μέχρι SUPER MARKET, με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που θα βλέπει τις συναλλαγές τους, τις πωλήσεις τους., σε πραγματικό χρόνο, και αυτομάτως τον οφειλόμενο ΦΠΑ.
    Και για όποιον αρνηθεί την σύνδεση του στο Υπουργείο να του αφαιρείτε αμέσως η άδεια λειτουργίας.
    Σε όποιον αρέσει να δουλέψει έτσι ας δουλέψει, οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς είναι άχρηστοι και επιζήμιοι για τον Ελληνικό λαό.
    Παράλληλα θα βγάλετε στην αγορά ανθρώπους από την ΚΥΠ, από τον ΣΔΟΕ, που είναι Εθνική ανάγκη να τον αναστήσετε και με αυξημένη ισχύ, και να αφήσετε κατά μέρος τις σκέψεις όπως επειδή δούλεψε επί Πασόκ, και ανδρώθηκε, αλλά τα πήγε θαυμάσια, εσείς πρέπει να τον θάψετε, αυτά είναι για κακομοίρηδες και αποτυχημένους, από την εφορία, και να κάνουν διαπιστώσεις εάν οι οπουδήποτε πωλητές, περνούν τις πωλήσεις και με πραγματικές ποσότητες και τιμές στο INTERNET, στο Υπουργείο Οικονομικών.
    Θα υπάρξουν βεβαίως αντιδράσεις, αλλά θα είναι από τους κλέφτες, και σαν κλέφτες θα τους αντιμετωπίσετε, και προπαντός όχι με το γάντι.
    Και φυσικά στο εγχείρημα αυτό θα ξεκινήσετε από δυο επαγγέλματα, από τα Φαρμακεία, και τα Βενζινάδικα.
    Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα φαρμακεία;
    Πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα Βενζινάδικα;
    Εμπρός λοιπόν να σας πει ο Ελληνικός λαός ένα μπράβο με την καρδιά του, και όχι από κακομοιριά ή από συμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τόση αλητεία στα σχόλια, είναι ενδεικτική ... να σας χαιρόμαστε συν-έλληνες. Αναρωτιέμαι πόσοι από εσας παρακαλούσατε τα βυσματάκια σας να σας βοηθήσουνε στη θητεία και τωρα γεμίσαμε μαγκίτες...
    Το άρθρο του πτεράρχου, δε λέει τίποτε αλλο απο αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος. Αλλά όταν ψηφίζεις την κόρη του "σε 10 χρόνια οι Ελληνες θα έχουν ξεχασει" και τον "μακεδονα" πρωθυπουργό της αρπαχτής και της αδιαφορίας που επιτρεπει σε αεροσκάφη με διακριτικα "republic of macedonia" να προσγειώνονται σε ελληνικά αεροδρόμια, τετοιο ήθος θα έχετε. Να σας χαιρόμαστε... "πατριώτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΩΠΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΟΝΙΕ...ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ
    ΕΣΤΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΧ ΡΟΝΤΟΣ.
    ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΥ..... ΕΚΕΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙ...
    ΚΑΙ ΤΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙ...ΑΠΟ ΣΤΟΚΟ.....

    Ο ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!
    ΚΛΑΝΙΑ..ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3 Αυγ 2009 8:14:00 μμ

    ΗΡΕΕΕΕΕΜΗΣΕ....

    Ο "Στόκος" δεν είναι "λεβεντονιός του Γιωργακη"

    Λεβεντο-νιός του Γιωργακη του Κατατζαφερη είναι,

    πάντα ενημερωμενος !!!!

    για το τι έγραψε ο καθενας μας της προηγούμενες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 76.624 Eυρώ παίρνει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ απο την Εθνική Τράπεζα μόνο σαν μέλος της... Τι σχέση μπορεί να έχει τέτοιος πρόεδρος με τους εργάτες;
    76.624 Eυρώ παίρνει ο "Μανταλάκιας" της ΓΣΕΕ απο την Εθνική Τράπεζα μόνο σαν μέλος της διοίκησης!

    Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει αυτός ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ με τον νεκρό εργάτη στην Λαρκο με τα 4 παιδιά και τα 1000 Ευρώ το μήνα!

    Μονο ως μέλος της διοικησης της Εθνικής Τράπεζας εισπράττει το ποσό των 76.624 Ευρώ!
    Είναι επίσης και υπάλληλος της ίδιας τράπεζας και μάλιστα Διευθυντής! Πόσα ακόμα λέτε να εισπράττει! Είναι και μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ!
    Στη ΓΣΕΕ πότε είναι!
    Τελικά μηπως η δουλειά του εργατοπατέρα είναι η καλύτερη δουλειά στο Κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ποιοι ΔΑΙΔΑΛΟΙ του εναέριου του Ελληνισμού και οι ΠΟΣΙΔΩΝΙΟΙ των επτά θαλασσών που η πολιτεία τους επιφύλαξε την ΤΙΜΗ να εγγυούνται τα ΑΚΡΙΤΙΚΑ σύνορα τις ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, το εύρυθμο του ευνομούμενου βίου της πολιτείας, στην εξάσκηση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ και ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ εξουσίας, και ποιά η ΠΑΙΔΕΙΑ του ΗΘΟΥΣ και ΣΘΕΝΟΥΣ κάποιων που γαλουχήθηκαν στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΤΑΝ και μετά την ΣΥΝΤΑΞΗ τους και εν συνεχεία και ΕΠΙ ΜΙΣΘΟ ΑΙΡΕΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ εκπρωσόπου της Εκκλησίας του Δήμου για τον οποίον ΕΝΟΡΚΑ δώσαν εντολή να προασπίζονται τα του ΟΙΚΟΥ της Εκκλησίας του Δήμου των, δεν έχουν το ΗΘΟΣ και το ΣΘΕΝΟΣ να το ΠΡΑΞΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (κάτι που ΕΝΑΣ! Ελληνας το κατάργησε το 1929 στη Σκύρο!) ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ πολιτικών αποφάσεων? κατά των συνεχιστών του ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΥ? τουλάχιστον και εν προκειμένω για τη ΣΚΥΡΟ?

    Μήπως, ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ, δίνουν δίκαιο στους Τούρκους όταν πετάν πάνω από τη Σκύρο? αφού άμμεσα για το ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ προσπέρασμα κατοχήρωσης εκτάσεων στη Μονή Λαύρας "..σε γνωμοδότηση αυτή αναφέρεται ως επιχείρημα υπέρ της Μονής ότι «η Νήσος Σκύρος ουδέποτε κατελήφθη από τους Τούρκους δικαιώματι πολέμου, αλλά ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ στο Τουρκικό Κράτος ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ, οπότε και τα κτήματά της δεν περιήλθαν κυριαρχικώ δικαιώματι στο Ελληνικό Κράτος μετά την απελευθέρωσή της από τους Τούρκους και η έκταση χαρακτηριζόταν ως μούλκι και ιδιοκτησία της Μονής κατά την Τουρκοκρατία»"
    αλλά και ως προς την οικιοποίηση εκτάσεων της Εκκλησίας του Δήμου Σκύρου από ιδώτες, (idiot&is=ηλίθιος?), μονοπωλούν ακόμα για την πάρτι τους τα ΤΕΣΑΡΟΥΦ και ΤΑΠΙ της Οθομανικής Αυτοκρατορίας, και στη Δημοτική χορτονομή όπως και σε ακατοίκητα νησιά?
    (βλ. http://www.servitoros.gr/news/view.php/636/
    και
    http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=26/5/2001&id=1846&pageNo=40&direction=1
    Αντί 2,2 δισεκατομμυρίων, πουλήθηκε η Σκυροπούλα! Ποιος την είχε; ..!! Που την είχε κληρονομήσει, λέει, από τον παππού του, από το 1860!!! Κι ο μακαρίτης της εποχής εκείνης, ο πρώτος κάτοχος, από πού τη βρήκε; Αντε βρες άκρη...

    Πάντως, το νησάκι έπεσε σε καλά χέρια! Επιχειρηματίας ο αγοραστής. Που είναι Ελληνας, αλλά δηλώνει Κύπριος και έχει επιχειρήσεις στην Αμερική! Και πάλι άντε να βρεις άκρη...)

    Κατά τα άλλα η συνεργεία, ακούσια ή εκούσια ανάλογα με το ΗΘΟΣ και την ΤΟΛΜΗ, σε παραπλανιτικές απότοκες δικαστικές αποφάσεις είναι αφηρημένη έννοια, μόνο όμως που αυτές είνα στα μέτρα και τα σταθμά των επιδιώξεων των Τούρκων και της στρατιωτικοπολεμικής βιομηχανίας, η οποία ψάχνει για τέτοιες ευκαιρίες διενέξεων απ' αφορμή πολιτικών μετριοτήτων ΗΘΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΤΟΛΜΗΣ, και δή όταν στη μετριότητα αυτή συνδράμουν Δαίδαλοι του εναέριου του Ελληνισμού, και Ποσιδώνιοι των επτά θαλασσών με τη πολιτική συμετοχή τους στα κοινά της Εκκλησίας του Δήμου, ΟΤΑΝ και μετά την ΣΥΝΤΑΞΗ τους και εν συνεχεία και ΕΠΙ ΜΙΣΘΟ ΑΙΡΕΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ εκπρωσόπου της Εκκλησίας του Δήμου για τον οποίον ΕΝΟΡΚΑ δώσαν εντολή να προασπίζονται τα του ΟΙΚΟΥ της Εκκλησίας του Δήμου των, δεν έχουν το ΗΘΟΣ και το ΣΘΕΝΟΣ να το ΠΡΑΞΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ πολιτικών αποφάσεων? κατά των συνεχιστών του ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΥ?

    Δημόσια παραδοχή καταπάτησης
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε θυμάμαι, Πτέραρχέ μου, αλλά μου φαίνεται πως το είπε ο Τσώρτσιλ πως "ο πόλεμος είναι μεγάλη υπόθεση για να τον αναθέσομε στους Στρατιωτικούς!" Που σημαίνει πως η ισχύς, στη οποία αναφέρεσθε, δε θα είναι ελπίζω η στρατιωτική, που για να έχει διαχρονικότητα θα πρέπει ο λαός μας να ζει με ψωμί και κρεμμύδι για να αξαντλούνται τα οικονομικά του σε εξοπλισμούς, που πάλι θα είναι ανεπαρκείς αν ο απέναντι καταφέρνει να μας φέρνει έξω από τα διπλωματικά σαλόνια! Αν θυμάστε η χώρα μας με τη διπλωματία του Βενιζελου έγινε μεγάλη και με τα όπλα του Κωνστσντίνου μίκρυνε και κόντεψε να καταστραφεί τελείως! Η Κύπρος μπήκε στην Ε.Ε. κόντρα στις δυνάμεις του ΑΤΙΛΑ με υπουργό των Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο ο τύπος της Τουρκίας ονόμαζε "Διάβολο με αγγελικό πρόσωπο"!
    Διπλωματία, που σημαίνει πολλά, ακόμα και το "ευχαριστώ" του Σημίτη! Διπλωματία που ο σημερινός πρωθυπουργός εξαντλεί σε ανέκδοτα και χτπήματα στην πλάτη, κάτι που όχι μόνο δε συμπαθούν οι σοβαροί άνθρωποι, αλλά κάτι χειρότερο: το θεωρούν γελοίο και όποιον το χρησιμοποιεί τον θεωρούν ριχό και γλοιώδη! Και, δυστυχώς για μας, η άποψη αντανακλά και στην όλη συμπεριφορά των εταίρων απέναντι στη χώρα μας !!! Αν χαζογελούσαμε λιγότερο και αν είχαμε πραγματική σοβαρότητα και όχι προσποιητή θα μας σέβονταν όλοι, αν βέβαια είχαμε και κάτι να πούμε εκτός των ανεκδότων!
    Λυπάμαι και μόνο με τη σκέψη πως δε μας άξιζε τέτοια πολιτική ηγεσία αυτά τα πέντε τελευταία χρόνια! Αξίζαμε καλύτερης τύχης!




    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ?
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΩ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΟΡΓΙΩΔΗ" ΦΑΝΤΑΣΙΑ?
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ , ΑΦΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ
    ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ "ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ"?
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ [ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ]
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΔΙ Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΑΚΟΥΓΑΝ"?
    ΚΡΙΜΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΥΠΕΡΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟ ΖΗΛΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ?
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΗΧΩ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
    ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΖΗΤΙΑΝΕΨΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ:
    "ΚΥΡΙΕ,ΚΥΡΙΕ,
    Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ,
    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ"
    ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ, ΤΑ ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ , ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ?
    ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ?
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑΙ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΟΪΔΟ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΜΗΝΙΤΙΝΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΙΝΕΣ.
    ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΣΧΟΛΗ,Η ΣΜΑ, Η ΣΥΔ,
    Η ΣΤΥΑ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,
    ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

    ΥΓ:ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
    ΑΕΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΜΟΝΟ ΑΕΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ώπα ρε μαλάκα σου θίξαμε τον Μακεδόνα πούστη πρωθυπουργό (χωρίς εισαγωγικά) ηλίθιε δεξιέ φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΜΜ,11.5,
    ο Βενιζέλος είχε όμως τά όπλα πίσω του.
    Καί δέν φταίει ο Βασιλιάς-αγόμενος καί φερόμενος-
    οί Βασιλικοί μέ ψωμί κι¨ελιά φταίνε.
    Καί ο επεκτατισμός μετά τήν κατάλυψη τής Σμύρνης.
    --
    2.41,
    τί έπαθες αγοράκι μου,
    άν δέν βρίσκεις δονητή,
    υπάρχει η φλάσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η άποψή μου είναι πως αυτή είναι η Τουρκία:
    http://secretjews.wordpress.com/

    Που δείχνει πως άλλοι σχεδιάζουν τα σχέδια των "μπουνταλάδων".

    Καπετάν Μακρής. Μέχρι νεωτέρας...
    ας μας απαντήσουν γιατί τόσο μεγάλη ομοιότητα της σημαίας του Ψευδοκράτους με αυτή του Ισραήλ..
    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=2906

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σχετικά με τα του
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    3 Αυγ 2009 6:36:00 μμ

    σε συνέχεια Ο/Η Dikaiopolis είπε.. του ερωτήματος ...
    "..ποιά η ΠΑΙΔΕΙΑ του ΗΘΟΥΣ και ΣΘΕΝΟΥΣ κάποιων που γαλουχήθηκαν στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΤΑΝ και μετά την ΣΥΝΤΑΞΗ τους και εν συνεχεία και ΕΠΙ ΜΙΣΘΟ ΑΙΡΕΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ εκπρωσόπου της Εκκλησίας του Δήμου για τον οποίον ΕΝΟΡΚΑ δώσαν εντολή να προασπίζονται τα του ΟΙΚΟΥ της Εκκλησίας του Δήμου των, δεν έχουν το ΗΘΟΣ και το ΣΘΕΝΟΣ να το ΠΡΑΞΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ (κάτι που ΕΝΑΣ! Ελληνας το κατάργησε το 1929 στη Σκύρο!)

    και το υστερόγραφο
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΥΓ:ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ
    ΑΕΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΜΟΝΟ ΑΕΤΟΣ!
    3 Αυγ 2009 11:09:00 μμ

    Να τονίσω λοιπόν ότι όταν μη υπτάμενες κότες και πλεούμενες πάπιες σιωπούν μη έχοντας το σθένος να υπερασπιστούν τα δίκαια του Δήμου, συνταξιοδοτούμενοι μετέχοντες πλέον, στον πολιτικό τους βίο τότε μάλον υπήρξαν αναλώσιμα υλικά γραναζιών στα σχέδια των τραπεζιτών.

    1 Ο έλεγχος του χρήματος απο τους Τραπεζίτες
    http://www.youtube.com/watch?v=s2IInjetbE8&feature=PlayList&p=F68404A31E590994&index=0

    2 Ο έλεγχος του χρήματος απο τους Τραπεζίτες 2
    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=1

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=3

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=4

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=5

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=6

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=7

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=8

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=9

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=10

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=11

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=12

    http://www.youtube.com/watch?v=sEjAK3sIfRA&NR=13

    Τι στιγμή που με τον πολιτικό τους λόγο στην ΠΡΑΞΗ δεν υπερασπίζονται πολιτικά το ΗΜΙΟ της Σκύρου ΟΥΤΕ ΚΑΝ στο βόρειο τμήμα του νησιού ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΝΗ είναι σε εξέλιξη και κατά συρροή η εφαρμογή παραπλανητικών απότοκων δικαστικών αποφάσεων τη συνεργία της σιωπής των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση