GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαρακατσάνος κουφαίνει το δελφινάριο...

Από το http://diaporon-bl.blogspot.com/ . Aν δεν περάσει μια βόλτα κάθε δεύτερη μέρα από τον ένοικο το ΜΕGΑρου του βγαίνει αλλεργικό ταράκου...

Από το http://diaporon-bl.blogspot.com/
.
Aν δεν περάσει μια βόλτα κάθε δεύτερη μέρα από τον ένοικο το ΜΕGΑρου του βγαίνει αλλεργικό ταράκουλο , και οι γιατροί του σύστησαν ότι σε αυτή την περίπτωση ακόμα και 15αύγουστος νάναι να την κάνει και την έκανε!!! «Οι συμβολαιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να καταγράφουν στα συμβόλαια μεταβίβασης τον χώρο, όπως αυτός περιγράφεται στην οικοδομική άδεια, δηλαδή ως ημιυπαίθριος και επομένως δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα.
Επίσης είναι υποχρεωμένοι να καταγράφουν και το νέο πραγματικό γεγονός της τακτοποίησης του χώρου αυτού σύμφωνα με τον νόμο». Σε αυτή την δήλωση προέβη το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ανάπτυξης κ. Γ. Σουφλιάς!..
Χα Χα Χα σαρκάζουν οι ουδέτεροι!.. και συνεχίζουν!.. την ρίχνει την ζαριά για τη...

διεκδίκηση ο Σαρακατσάνος και κουφαίνει το δελφινάριο! και κυρίως την επίδοξο διάδοχο που περιμένει το ώριμο φρούτο!!..
Με το βασικό αξίωμα του εγγυητή της ενότητας, κινείται και προκαλεί ερωτηματικά, ακόμα και στα «συστήματα», εκδοτικά και επιχειρηματικά, που πάντα τον έχουν υπό την υψηλή προστασία τους!... τέτοιες ημέρες ήταν πριν από 12 χρόνια που έχασε από τον Καραμανλή την ηγεσία της Ν.Δ., στον δεύτερο γύρο του 4ου Συνεδρίου και στη συνέχεια διεγράφη το 1998, για να τον ξαναφωνάξει πάλι τέτοιες ημέρες ο πρωθυπουργός, ποντάροντας στο κεντρώο προφίλ του και για να πάρει κεντρώους ψηφοφόρους.....
Ήταν τέτοιες ημέρες το 2001, όταν ο…Καραμανλής επιδίωκε την αξιοποίηση και πάλι του Σουφλιά, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να ενισχύσει την εικόνα «δυναμικής πορείας» προς την εξουσία.
«Ο Σουφλιάς πρέπει να παίξει έναν ρόλο πρωταγωνιστικό και να βοηθήσει πραγματικά το κόμμα» είπε τότε ο Καραμανλής στον ΑΝΤ1. Ήταν ο προάγγελος της μεγάλης επιστροφής, ύστερα από μια περίοδο έντονων συζητήσεων για το μέλλον του Σαρακατσάνου, ο οποίος είχε μιλήσει περί ιδιοκτησιών και παρεών στη Ν.Δ.....Τώρα τι λέει; Μια άλλη φορά προσεχώς...
Εγώ εξάλλου senariografo!!!!!

9 σχόλια

  1. ΕΝΑΣ...ΕΝΑΣ...ΡΕ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ......

    Ελεύθερος με όρους ο άλλοτε γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ
    Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 20 χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ο τέως γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ι. Παπακωνσταντίνου, μετά την απολογία του για το σκέλος της υπόθεσης των ομολόγων που αφορά στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας την περίοδο 2003-04.

    Στην απολογία του ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή ο κ. Παπακωνσταντίνου κατέθεσε στοιχεία και έγγραφα για την επίμαχη περίοδο, που -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- «αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες στερούνται βασιμότητας».

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να ζημίωσε το ασφαλιστικό Ταμείο με 1,4 εκατ. ευρώ με την αγορά ομολόγου.

    Είναι το τρίτο πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που περνάει την πόρτα της Ευελπίδων μετά τον Θ. Τσουκάτο και τον πρώην διευθυντή του ΟΤΕ Γ. Σκαρπέλη και την καταβολή χρηματικής εγγύησης από τον Τσουκάτο.

    Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν από χρόνια κοντά στον κ. Γ. Παπανδρέου και είχε πρωταγωνιστήσει στο σκάνδαλο Κοσκωτά: Πρωταγωνιστής και στο «σκάνδαλο Κοσκωτά», ο ΓΔ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTOYΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΩΘΩΝΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

    Μήνες τώρα παρακολουθούμε την ηγεσία της Ν.Δ. να μαδάει τη μαργαρίτα για το τι θα κάνει με τους λεγόμενους Βατοπεδινούς και τα άλλα παιδιά. Ακόμη και ο γραμματέας της Ν.Δ., με χθεσινές δηλώσεις του, ζήτησε ουσιαστικά την απομόνωση όσων οι συμπεριφορές «παραβίασαν τους κανόνες». Επανέρχεται πάλι δηλαδή το ζήτημα αποκλεισμού στελεχών, που ενεπλάκησαν στο πλήθος σκανδάλων της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

    Η συζήτηση για το τι θα κάνουν τελικά με τα ψηφοδέλτια αφορά μόνο τον νεοδημοκρατικό μικρόκοσμο και κανέναν άλλο.
    Αυτό που αφορά στον Έλληνα πολίτη είναι το εξής:
    Ότι στην ψήφο αυτών που υποτίθεται ότι θέλουν να βγάλουν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος επειδή ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, στηρίζουν σήμερα την κυβερνητική τους πλειοψηφία!

    Ρωτά ο Έλληνας πολίτης, ρωτάμε όλοι μας:

    - Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να στηρίζεται σε βουλευτές που όλη η Ν.Δ., πλην του κ. Καραμανλή ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη, δεν θεωρεί άξιους ούτε καν να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών; Κι όμως είναι!

    Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εξαπολύει νέες κοινωνικά ανάλγητες φοροεπιδρομές, με κοινοβουλευτική πλειοψηφία που βασίζεται σε ψήφους στελεχών της που έδιναν τηλεοπτικά μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω off-shore; Κι όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει!

    Η πολιτική τους υποκρισία δεν έχει όριο. Με τις δηλώσεις για απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια των εμπλεκομένων στα σκάνδαλα βουλευτών, στην ψήφο των οποίων στηρίζονται για να κυβερνούν, επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζουμε μήνες τώρα:
    η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έχει χάσει μόνο την πλειοψηφία στην κοινωνία, όπως απέδειξε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Έχει απωλέσει και κάθε ηθική νομιμοποίηση να ζητάει θυσίες από τον ελληνικό λαό.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πονηρος Σαρακατσανος εινα η εκφραση του μεσου δεξιου.ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και οτι αρπαξουμε.ΒΟΛΕΜΑ μεσω τριτων δρομων,ικανοποιηση των προσωπικων και οικογενειακων προσδοκιων και αναμονη στη γωνια να αρπαξουμε περισσοτερα.Ο Σουφλιας δεν ειναι αυτος με το παρανομο εξοχικο αξιας πολλων δις στη Σαρωνιδα,που μετα πληρωσε φραγκοδιφραγκα να το νομιμοποιησει..Ο Σουφλιας δεν ειναι το κουφαλογο που το παιζει μετριοπαθης ταχαμ-ταχαμ,για να γινεται αρεστος και απο τους μη δεξιους ψηφοφορους.ΤΩΡΑ ειναι πυθωνας εν υπνωσει και περιμενει τη εξοδιο ακολουθια της κυβερνησης Καραμανλη,για να καταβροχθησει τους αλλους ενδιαφερομενους για την ηγεσια της δεξιας παραταξης και να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη.Αυτος ειναι ο πονηρος Σαρακατσανος,μεγας ιδιοτελης και συμφεροντολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος Σουφλιάς.

    Ο δρόμος άνοιξε!

    Κτίσε τώρα κι εσύ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ.
    ...γιατί είναι ωραίο να έχεις το δικό σου σπίτι.

    Ειδικά όταν σου το κτίζουν τζάμπα οι εθνικοί ευεργέτες" (και πρώην νταβάδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩ..ΠΩ..ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΘΗΣΟΥΝ...
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ.
    -ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση