GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι λαθρομετανάστες ευθύνονται...

Η απάτη διά της στατιστικής και οι πολιτικές ευθύνες. Οι αλλοδαποί, (λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80...

Η απάτη διά της στατιστικής και οι πολιτικές ευθύνες. Οι αλλοδαποί, (λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.
.
Του Σπύρου Χατζάρα
.
Τα ποσοστά που ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία σχετικά με την εγκληματική δράση των αλλοδαπών, (λαθρομεταναστών στην συντριπτική πλειοψηφία τους), προκύπτουν από τις συλλήψεις.
Με δεδομένο ότι, στις επιθέσεις κατά των απλών πολιτών, (κλοπές- λεηλασίες σπιτιών, επιδρομές, κλοπές και διαρρήξεις αυτοκινήτων, κλοπές μοτοσικλετών κλπ, το ποσοστό εξιχνιάσεων παραμένει χαμηλό, (18,46%) είναι σαφές ότι, τα ποσοστά για τη σχέση εγκληματικότητας αλλοδαπών- ημεδαπών αφορούν μόνο στο 18,46% των εγκλημάτων αυτών. Στο 18,46% των ληστειών η συμμετοχή των...

αλλοδαπών φθάνει το 49,46%, στο 18,46% των κλοπών και διαρρήξεων, το 50,87%. Με το άλλο 82%, των ληστειών και επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών, (πάνω από 40.000 εγκληματικές πράξεις ) τι γίνεται;
Με το δεδομένο επίσης ότι η ελληνική αστυνομία, έχει καλύτερη «πρόσβαση », σε πληροφορίες για τη δράση των ημεδαπών εγκληματιών, είναι λογικό οι συλλήψεις των Ελλήνων κακοποιών να είναι περισσότερες και συχνότερες από αυτές των αλλοδαπών, που επιτυγχάνονται είτε επιτόπου, είτε τυχαία, είτε στις περιπτώσεις δράσης, «μεικτών συμμοριών».
Και σε ό,τι αφορά τις ανθρωποκτονίες η συμμετοχή των αλλοδαπών (37,57%), υπολογίζεται στο 72,22 % που εξιχνιάστηκαν και στους βιασμούς, το 48,36%, υπολογίζεται στις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν.
Το ερώτημα είναι, το ποιος «πολιτικός εγκέφαλος» χρησιμοποιεί την στατιστική «λαθροχειρία και παραπλάνηση» για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό, και να στηρίξει στατιστικά το επιχείρημα, ότι οι αλλοδαποί, δεν είναι η κύρια αιτία αυξήσης της εγκληματικότητας.
Για να το πω πιο απλά. Οι αλλοδαποί, (λαθρομετανάστες στην συντριπτική πλειοψηφία τους), ευθύνονται για το 80% των επιθέσεων κατά της περιουσίας των πολιτών.
Η αποκλειστική σχέση της μαφίας με τους λαθρομετανάστες περιγράφεται και από δύο άλλα ευρήματα της στατιστικής που ανακοινώθηκε:
Αποκλειστική δράση, παρουσιάζουν οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες, στην παραχάραξη 98,78%), τις πλαστογραφίες (95,67%) και τις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας 90,72%).
Οι παραχαράξεις και πλαστογραφίες αφορούν στα χαρτιά για παραμονή, στις ροζ και πράσινες κάρτες, τα διαβατήρια κλπ. Τα εγκλήματα κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας αφορούν στη λιανική πώληση των κλεψίτυπων προϊόντων της μαφίας για τη μουσική και την τηλεόραση.
Από αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι βασικός εργοδότης των λαθρομεταναστών είναι η Μαφία.Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από τις συλλήψεις για ναρκωτικά αλλά και από την συμμετοχή των αλλοδαπών στην εκμετάλλευση γυναικών.

27 σχόλια

  1. Η γιορτή της Παναγίας και η ελληνική πραγματικότητα

    12 Αυγ 2009 8:48:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ
    ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΖΙΜΕΝΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    12 Αυγ 2009 8:50:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρος

    Στην Παρο
    φτανει ο ηγετης των εντιμων πρασινοφρουρων
    δρ Κουτσουκος για την γιορτη της Παναγιας

    εκει θα τεθει επι ταπητος το θεμα της εσωτερικης αρυθμιας του Πασοκ και καθε γειτονας γειτονισσα και μαρια πενταγιωτισσα θα παει σπιτι του

    Ο δρ δεν ειναι διατεθειμενος να ειναι στι ιδιο μιζο-καραβο που θα παει αυτανδρο στις επικειμενες εκλογες

    Η εσωτερικη καθαρση θα ερθει με τον ενα ή τον αλλο τροοπο και θα δωσει την αυτοδυναμια στο εντιμο Πασοκ

    Εξαλλου η νδ πνεει τα λοισθια και δεν ξαναβλεπει εξουσια ουτε τον επομενο αιωνα
    Νικη Πασοκ

    13 Αυγ 2009 5:58:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι. Επειδή οι άλλοι μένουν ασύλληπτοι.

    Επί τη ευκαιρία, πόσες καταγγελίες ερευνήθηκαν, πόσες κατέληξαν σε συλλήψεις, ποιο είναι το αναλογικό μέτρο στην βαρύτητα του εγκλήματος, σε πόσες περιπτώσεις ληστειών έγινε κλώσα η εισαγγελία για να επιστρέψει αργότερα τη μήνυση που μπαίνει σχεδόν ΠΑΝΤΑ στο αρχείο.

    Επιασαν μερικούς που έκλεψαν ψωμί; Μπράβο ρε μαλάκες! Εμένα πάντως ΜΟΝΟ Ελληνες αποπειράθηκαν να με κλέψουν. Και βρήκα και τον μπελά μου επειδή αντέδρασα χάρη στην αλητεία της εισαγγελίας (βάρδια) και την τεμπελιά των αστυνομικών.
    ΜΟΝΟ Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΖΑ ΖΗΜΕΝΣ;

    ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ;;

    ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΖΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Ή ΣΟΜΑΛΟΙ;

    ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑΙΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ;

    Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ;

    ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΠΙ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΣΟΚ, ΠΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ. ΠΑΙΡΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ;

    Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ, Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ;;;

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ)...

    ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΡΩΙ. ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ. ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χατζάρα,

    έχω "ενημερώσει αρμοδίως" και θα επιβληθεί ο νόμος. Τώρα θα δεις ποια μεγάλα οικονομικά εγκλήματα αποκρύπτονται και ποια δεν προβάλλονται από τα μέσα.

    Κουκουλοφόρος εσύ; ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΕΓΩ!

    Θα πεις το χριστό φαντάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μαλακία δεν είναι Ελληνικό προνόμιο.
    Υπάρχουν κι άλλοι που τον παίζουν εξίσου πολύ σε άλλα μέρη του κόσμου.

    Ας δούμε έναν Καναδό συμμαλάκα του Χατζάρα:

    Immigration floodgates still WIDE OPEN despite unemployment! (Niqabs)

    What I would like to know is WHY, since the economy is so slow and job losses are so great, we in Canada STILL seem to have the flood gates of immigration WIDE OPEN to all sorts of people who are CLEARLY not even used to living in an industrialized nation?! Not to mention the fact that by their garb (head to toe in black, and/or faces covered, and/or wearing niqabs, abayas, chadours, hijabs, etc., and/or some sort of daytime pajamas, etc.) they seem extremely UNINTERESTED in assimilating into our society. If we're so "multicultural" why aren't we inviting any western Europeans into the mix? Why is there such a disproportionate number of ragtag types all with squalling babies to feed? If the economy continues to sag, I would not be at all surprised to see riots and these newcomers deported en masse.

    ΩΡΑΙΟΣ;;;
    Μπράβο σκατόβλαχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νεοτερη δηλωση της κ.ΚΑΡΑΚΛΙΟΥΜΗ.
    «Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος».

    ΑΜΗΝ. + ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 13 Αυγ 2009 9:08:00 μμ


    ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΟΥΜΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ξεφεύγετε το θέμα άλλο είναι.
    η ΚΑΛΙΑΚΟΥΣΗ με τα σκατοελληνικοτσιβδοκριτικά
    ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ
    ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΗ
    εκ νησίου Πάρου (μετα χταποδίου)
    στο ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΣΛΟΥΗΣ.

    το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    χαχουοουυυυυ χααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε γαϊδούρια. εσύ και ο γιο/μπάζο, δεν ντρέπεστε λίγο;


    Φάγατε φάγατε επί χασόκ και φάγατε φάγατε ξανά του σκασμού μέχρι σήμερα ώστε τελικά γίνατε 300 κιλά ο καθένας. Για τα μαύρα χρήματα στο κανάλι θα μιλήσει κανείς; Για την προμήθεια από τις πουτάνες του 9011, θα μιλήσει κανείς;

    Το μισό ευρώ (αν είναι τόσο) του πλανόδιου πειρατή σας πείραξε, αλλά όχι τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ του καριόλη Έλληνα που τους τα πουλάει; Κάπως πρέπει να ζήσουν ρε χατζατζάρη. Δεν μπορώ να τους πάρω όλους εγώ, ότι μπορώ κάνω.

    Εκατοντάδες εγκλήματα κατά ζωής από Έλληνες είναι καλά.
    Εκατομμύρια ευρώ πετάνε δεξιά και αριστερά - πάντα σε έλληνες - είναι καλά.
    Το μπουρδέλο που δουλεύεις παίζει τσόνται και διαφημίζει πουτάνες, αλλά αφού τα λεφτά πάνε σε Ελληνες είναι καλά.
    Μας γαμάνε οι εξπέρ σε αυτά - πλέον Ευρωπαίοι γείτονες - με τις κάρτες και τις πλαστογραφίες, αλλά αφού τρώνε στη βόρεια Ελλάδα Ελληνες είναι καλά...

    Τα 13 ευρώ τη μέρα του κακομοίρη με τα σιντί μας χαλάσανε...
    Ο κακομοίρης σας φταίει. Φαίνεται από το δέρμα του. Κι εσείς τα ταγάρια που ποτέ δεν φύγατε απο το κωλοχώρι, σας δεν έχετε ξαναδεί άλλο χρώμα.

    Ο "μαύρος με τα σιντί" είναι ο εγκληματίας. Ο Ελληνας που του τα πουλάει όμως, απλώς δεν φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9.56

    εγώ στη θέση σου δεν θα τσακωνόμουν με το \\PC3 (9.08).

    Υπάρχει λόγος.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @13 Αυγ 2009 9:17:00 μμ
    στις υποθέσεις που αναφέρεις ήταν αδύνατον να συμμετάσχουν λαθρομετανάστες διότι απαιτείται και στοιχειώδης ευφυΐα. Η μονη πνευματική δυνατότητα των λαθρομεταναστών που μας szellnoun με καραβιές οι αδελφοί μας τούρκοι είναι το να πολλαπλασιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καραμαν τζα Fuhrer στα αρχίδια μας τι θα έκανες εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι έλληνες ποτέ δεν σκότωναν για ληστεία μέσα στα σπίτια μας ,ποτέ δεν έκαναν τέτοια φρικιαστικά εγκλήματα κατά αθώων πολιτών,ποτέ δεν ήταν αχάριστοι ακόμα και οι έλληνες εγκληματίες.

    Οι Ξένοι και κυρίως οι Αλβανοί είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση της εγκληματικότητας στην χώρα μας αλλά υπεύθυνη είναι και η αστυνομία και τα μέσα που χρησιμοποιεί για να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν τους "παίρνει" άλλο να εγκληματούν γιατί οι πιθανότητες για να συλληφθούν είναι ελάχιστες εφόσον και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι η αστυνομία κοιμάται και με πρακτικές του 70 ή του 80 δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο στόχο τους που είναι η προστασία μας.

    Σαν Έλληνας πολίτης είμαι κοντά στην αστυνομία ,πάντα στο πλευρό της και πάντα θα βοηθώ αρκεί να με προστατεύει και η προστασία να είναι απτή και όχι φανταστική ή πλασματική.


    Φτάνει πια ,δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλους ξένους στην ελλάδα.
    Η οικονομική αιμοραγία είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό όλων αυτών των χώριατων που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα μας και την έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.

    Αχάριστοι, από τους εργάτες μέχρι τις καθαρίστριες που παίρνουν 40-50 ευρώ την ημέρα και μαζεύουν κομπόδεμ ακάθε μήνα που το στέλνουν στις χώρες τους και στις οικογένεις τους και εδω δεν καταναλώνουν τίποτα παρά αντιθέτως τα έχουν όλα τζάμπα και είναι και ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.

    Οι βοηθοί υπέργηρων ατόμων παίρνουν 600-900 ευρώ ,μένουν τζάμπα στα σπίτια,χρησιμοποιούν τζάμπα ηλεκτρικό ,νερό και ίσως τηλέφωνο ,τρώνε τζάμπα και έχουν και απαιτήσεις.
    Είναι ή δεν είναι Αχάριστοι ;

    Γι αυτό ΤΕΛΟΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ Η ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

    Και επιτέλους και άϊ στο διάολο σε όποιον δεν του αρέσω, έγινα ρατσιστής γιατί έτσι με έκανε να είμαι το σκατοκράτος που ζώ και που από το 1980-1990 άφησε τα σύνορα ελεύθερα και μπήκαν όλοι οι σκατοαλβανοί εγκληματίες από τις φυλακές στην Ελλάδα και μας πετσοκόβουν μεταφορικά ή μή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντί για απάντηση:
    http://www.youtube.com/watch?v=C1LSWkO7xEw

    Καπετάν Μακρής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπλουπεράκο άντε τράβα στο γραφείο να γράψεις κανένα άρθρο για το gay pride και μη μολύνεις τα μπλογκς με την παρουσία σου. Έχεις γίνει παντού ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας υποθεσουμε πως ο Χατζάρας εχει δικιο

    Για ολα φταίνε οι μετανάστες


    Εδώ εχουμε κράτος ή μπουρδέλο;

    Γιατί δεν πηγαίνουν σε αλλη χώρα και ολοι ερχονται εδώ;

    Ποιός τους παίρνει τα λεφτά και τους φέρνει;

    Ποιοί τους νοικιάζουν σπίτια και διαμερίσματα;

    Ποιοί τους εκμεταλεύονται;

    Ποιοί τους εκδίδουν πλαστά διαβατήρια;


    Εάν στην Ελλάδα δεν κατοικούσαν τοόόόσοι πολλοί πλουσιοι, ποιόν θα έκλεβαν οι μετανάστες;

    Τα πλαστά σί ντί και τα μαιμουδένια σινιέ ποιοί τα αγοράζουν;

    Είμαστε μια χώρα με ένδοξο παρελθόν που σήμερα την κατοικούν φαρισαίοι υποκριτές και πλούσιοι απατεώνες.

    Οι γνωστοί νοικοκυραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 13 Αυγ 2009 10:09:00 μμ


    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ .

    ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ , ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ " ΒΛΕΠΕΣΤΕ " ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ;

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ .

    ΟΣΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ,ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ.

    ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.


    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «εμείς ως ΚΚΕ δε πρόκειται να αφήσουμε να μολυνθεί η κοινωνία μας από τον ιό του φασισμού και του ρατσισμού. Δεν πρόκειται να αφήσουμε την ΕΕ και το δικομματισμό να περάσουν τη μισαλλοδοξία απέναντι στους φυσικούς συμμάχους της εργατικής τάξης της χώρας μας που είναι οι σύγχρονοι μετανάστες και πρόσφυγες. Ελληνες και μετανάστες εργάτες, με κοινά προβλήματα και κοινά οράματα και ελπίδες. Ελληνες και μετανάστες εργάτες βιώνουν την εκμετάλλευση και απανθρωπιά, γι' αυτό και έχουν κοινά συμφέροντα πάλης. Το αυγό του φιδιού, που κυρίως εκκολάπτουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ., δε θα αφήσουμε να δηλητηριάσουν οι αυταπάτες της θεσμολαγνίας, του ΣΥΡΙΖΑ, για την ΕΕ, πως μπορεί να αλλάξει τις αντιμεταναστευτικές οδηγίες της».

    Ριζοσπάστης 14/8/09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κύριο μπλούπερ εγκώ αλβανό αν θέλεις στείλε κόρη σου περάσει ομόνοια βράδυ και δεις εσύ ποιος πηδήξει πρώτο έλληνα ή ξένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @13 Αυγ 2009 11:03:00 μμ

    Εμαθα ότι στο μαγαζί σερβίρουν ένα κοκταίηλ που λέγεται το σπέρμα του Βαϊτση.

    Σου θυμίζω ακόμα και κάποιον φυγόστρατο που δεν "ευκαίρησε" επειδή ήταν στις Βρυξέλλες. Θέλεις κι άλλα ονόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας δώσουν στην δημοσιότητα τις στατιστικές των φυλακών όπου η πλειοψηφία των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Πως γίνεται οι λαθρομετανάστες να είναι μειοψηφία έξω στην κοινωνία και μέσα στις φυλακές να είναι πλειοψηφία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "the Bloopers Team είπε...


    13 Αυγούστου 1968, απόπειρα δολοφονίας (δυστυχώς χωρίς επιτυχία) κατά του δικτάτορα Γιώργη Παπαδόπουλου."

    Και μόνο οτι γράφεις το Γεώργιο Παπαδόπουλο ως ΓΙΩΡΓΗ δείχνει το "αναρχοαυτόνομο" γκρουπούσκουλο που ανήκεις και τη "δημοτικιά" γλώσσα που χρησιμοποιούν οι ημιμαθείς "επαναστάτες του κώλου" . Ξέχασες να γράψεις τον Αύγουστο ως "Τρυγητή" κατά το Ιούνιος - Θεριστής και Ιούλιος - Αλωνάρης.

    Αντε ρε ανάπηρομαλακισμένο που μας τας έχεις πρήξει με τις μαλακίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ............
    Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ με τά του
    ΟΒΕΛΙΞ ΠΑΓΑΚΛΟΥ.. πάνε το γράμμα-μενίρ στην ΚΑΡΣΛΟΥΗ.....

    Τώρα αν οι δικηγόροι του “Χ” στείλουν στο GAP ένα μπακαλόχαρτο όπου γράψουν τρεις το λάδι,τρεις το ξύδι…. , όπως έκανε επίσημα το κόμμα του για να αποδείξει ότι δεν τα πήρε, θα μείνει ικανοποιημένος αυτός που δεν είναι μόνο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά και της
    Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

    Θέλει αποδείξεις ο τουρίστας ?

    Πρώτη φορά πήγε στο ΠΑΣΟΚ ?

    Δεν γνωρίζει τα σπλάχνα του, το αίμα του ?

    Καλά η εκπρόσωπος μεγαλουργεί.
    Ο ΚΑΚΟΦΩΝΙΞ σε σκούρη έκδοση.
    Τον ίδιο εγκέφαλο θα μοιράζονται μάλλον.

    *** Βέβαια το ΚΟΜΙΞ παρωδία του
    Τζέφρυ του κακιμοίρη.
    Με τον Ραγκούση ΑΣΤΕΡΙΧ.
    τον Πάγκαλο ΟΒΕΛΙΞ..
    την Καλιακλούμη Κακοφωνήξ..
    στα Εφετεία της ΚΑΡΣΛΟΥΛΗ,,,,
    ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

    Υ.Γ. Τώρα ο Τζέφρυ ΓΥΡΙΖΕΙ σε συνέχεια το. "...σε στύλ ΠΟΥΤΙΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. the Bloopers Team

    Μαλάκα μπλουπεράκο γίνεσαι γραφικός. Όπως και ο βολεμένος επαναστάτης-επιχειρηματίας "ραππερ" Νιβο συνεταιρος σου.

    Δες πώς τον κράζουν τα πρώην φιλαράκια του.

    http://www.youtube.com/watch?v=n8mIXDAhU68

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση