GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο οπαδός του Ηρακλή...

. Την Τετάρτη θα δικαστεί ο οπαδός του Ηρακλή, ο οποίος αφού εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «Καυτανζόγλειου Σταδίου» κατά την έναρξη του ...

.
Την Τετάρτη θα δικαστεί ο οπαδός του Ηρακλή, ο οποίος αφού εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «Καυτανζόγλειου Σταδίου» κατά την έναρξη του αγώνα Ηρακλή - Αρη, επιτέθηκε στον τερματοφύλακα των «κιτρίνων», Μιχάλη Σηφάκη.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 43χρονος, με ...

τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και της βιαιοπραγίας, ανέβαλε σήμερα την εκδίκαση της υπόθεσης επειδή απουσίαζαν οι μάρτυρες αστυνομικοί. Εξάλλου, το δικαστήριο αποφάσισε να άρει την κράτησή του έως τη διεξαγωγή της δίκης.
Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη αναμένεται να δικαστούν από το ίδιο δικαστήριο και οι άλλοι τρεις οπαδοί του «Γηραιού» -δύο 34χρονοι κι ένας 28χρονος- οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του ίδιου ποδοσφαιρικού αγώνα, διότι εισήλθαν στις κερκίδες του «Καυτανζόγλειου», με κουτάκια που περιείχαν αλκοολούχα ποτά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία και η πράξη που αντιμετωπίζουν είναι αυτή της παράνομης κατοχής αντικειμένου, από την οποία μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη.
Εξάλλου, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 20χρονου, επίσης φιλάθλου του Ηρακλή, επειδή επιχείρησε να παρεμποδίσει τη σύλληψη ενός εκ των τριών ανωτέρω. Η δικογραφία απεστάλη στο Στρατιωτικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, καθώς πρόκειται για νεαρό που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

7 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο "ΜΑΓΚΑΣ΄ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑ ΛΕΠΤΑ ΔΗΝΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καλλιτερος πελατης τους ειναι χωρις αυτον τι θα εκαναν οι αδιαθφοροι δικαστες και δικηγοροι,πιατα θα επλεναν ενω τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές

    ΙΔΟΥ τι μπορεί να αλιεύσει κάποιος με σύντομο σερφάρισμα στο Ιnternet: η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, για τη συμβολή του στη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τα ΕΛΤΑ. Αν καταλάβαμε καλά, χωρίς τον κ. Στυλιανίδη, βουλευτή Ροδόπης και γεννημένο το ΄66 στην Κομοτηνή, τα ΕΛΤΑ δεν θα ήταν «χρυσός χορηγός» της συμπαθούς ΠΑΕ. Πώς ακριβώς, όμως, βοήθησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης; Και δική του δουλειά είναι να λειτουργεί ως... εμπορικός διευθυντής για ομάδες τής ευρύτερης εκλογικής του περιφέρειας; Κατά τα λοιπά, ο Πανθρακικός δεν άρχισε καλά (και) σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για κόπια της περασμένης σεζόν, αν η ΠΑΕ της Θράκης δεν εμφάνιζε συμπτώματα νεοπλουτισμού!

    Γιατί το λέμε αυτό; Διότι αντίθετα με το πρόσφατο παρελθόν, ο μεγαλομέτοχος Σαββάκης και ο πρόεδρος Κητζίδης αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να «καθαρίσουν» τον Ντουμιτρέσκου και να προσλάβουν έναν Γάλλο: τον Καρτιέ. Πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσουμε αν ό,τι...

    λάμπει είναι χρυσός και άρα αν αξίζει η διαφήμιση που γίνεται στον νέο προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα μονο στη τριτοκοσμικη ελλαδα γινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα στο τροκτικό ότι ο κ. Εισαγγελέας διέταξε προκαταρτική έρευνα. Φωτιά έχουν πάρει τα μπατζάκια των υπευθύνων σικιουριτάδων κ.λ.π. παραγόντων, τώρα θα τρέχουν και δεν θα φθάνουν, να δούμε σε ποίον θα τα ρίξουν, μήπως στην Αστυνομία?
    βΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 05.05.00/31.08.09,τι να καμαρώσει ο δύστυχος, για τα "καλά σχόλια"? Να είναι ευχαριστημένος που δεν βρέθηκαν δυο τρεις να τον σαπίσουν στο ξύλο.
    Σώθηκε χάρη του ΣΗΦΑΚΗ [με κεφαλαία], που επέδειξε ψυχραιμία και δεν αντέδρασε.
    Εγώ εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα ΣΗΦΑΚΗ και στους γονείς του, που τον γαλούχησαν με αυτό το αθλητικό πνεύμα.
    Ο ΣΗΦΑΚΗΣ τίμησε το αθλημα που υπηρετεί ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση