GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς λέγεται η αυθαιρεσία όταν γίνεται από κρατικές υπηρεσίες;

Από τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ . Δεν υπάρχουν πολίτες άλφα και βήτα κατηγορίας. Αλλά για το αντίθετο προσπαθεί να μας πείσει το Ελληνικό κράτος. Πώς; Με ...

Από τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ
.
Δεν υπάρχουν πολίτες άλφα και βήτα κατηγορίας.
Αλλά για το αντίθετο προσπαθεί να μας πείσει το Ελληνικό κράτος. Πώς;
Με το να αντιμετωπίζονται κοινωνικές ομάδες πολιτών ή και μεμονωμένοι πολίτες από τις κρατικές υπηρεσίες με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Με το να υπάρχουν οι νόμοι αλλά και τα παράθυρά τους. Έτσι μόνο μπορούν να εξηγηθούν αυθαιρεσίες (νομικές, πολεοδομικές, φορολογικές, νομοθετικές, εκτελεστικές, δικαστικές κ.ά.) που πολύ συχνά εμφανίζονται στην δημόσια ζωή του τόπου.
Τελευταίο παράδειγμα η αυθαίρετη οικοδόμηση σε δασική έκταση του Υμηττού.
Δράστης; Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Τριάντα έξι κατοικίες κατώτερων αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας οικοδομούνται στην "καρδιά" του Υμηττού, σε έκταση 2.000 τμ. Χωρίς να υπάρχει οικοδομική άδεια και άδεια από το δασαρχείο.
Οι αξιωματικοί του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας υποστηρίζουν ότι...

στο στρατόπεδο Σακέτα χτίζονται δωμάτια για την φιλοξενία των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και επειδή πρόκειται για στρατιωτική εγκατάσταση, δεν απαιτείται η έκδοση οικοδομικής άδειας.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Μιχάλης Δεκλερής ισχυρίζεται ότι και τα στρατόπεδα αποτελούν τμήμα της ελληνικής επικράτειας και προσθέτει πως αν δεν συντρέχουν λόγοι εθνικής ασφάλειας, οι υπηρεσίες του στρατεύματος οφείλουν να εφαρμόζουν την περιβαλλοντική νομοθεσία.
Είναι η μόνη αυθαιρεσία που αποδίδεται στο Υπουργείο Άμυνας και στις Ένοπλες Δυνάμεις; Όχι βέβαια.
Tί γίνεται με την κατάργηση του παραλιακού δρόμου που ενώνει τον Μπαξέ με την Αγία Τριάδα στο Δήμο Θερμαϊκού;
Η κατάργηση του δεύτερου αυτού δρόμου έγινε με τη δημιουργία του «θέρετρου οικογενειών στρατού» ήδη από το 1964.Την έκταση που παραχωρήθηκε στο θέρετρο διασχίζει ο προαναφερόμενος δρόμος και στο τμήμα του που βρίσκεται μέσα στην έκταση του ΚΑΑΥ (Κέντρο Αναψυχής Αξιωματικών – Υπαξιωματικών) απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων, γεγονός που παρεμποδίζει την επικοινωνία μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Θερμαϊκού και τις μετακινήσεις των κατοίκων.
Eπίσης, κάτω από τον παραλιακό δρόμο, στο τμήμα του αιγιαλού που συμπεριλαμβάνεται στην έκταση του ΚΑΑΥ έχει γίνει περίφραξη με συρματόπλεγμα και έχουν γίνει μέσα στο χώρο αυτό παράνομα μόνιμες κατασκευές. Το γεγονός αυτό προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, αποκλείει την πρόσβαση των λουομένων και διχοτομεί την ενιαία παραλιακή ζώνη του Δήμου.
Πως λέγεται η αυθαιρεσία όταν γίνεται από κρατικές υπηρεσίες; ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ;

12 σχόλια

  1. Κύριε Καραμανλή θέλετε 1.000.000, ψήφους περισσότερους από ότι έχετε αυτήν την στιγμή;
    Είναι απλό, δώσετε το δικαίωμα να μπορούν να κτίσουν οι μικροί ιδιοκτήτες οικοπέδων εκτός σχεδίου, όσα μέτρα και αν είναι.
    Εφ όσον έχουν νόμιμους τίτλους , εφ όσον δεν είναι δάση, εφ όσον δεν είναι στον αιγιαλό, εφ όσον δεν έχουν αρχαία, και άλλα τινά, και προπαντός βγάζοντας την άδεια νόμιμα να πληρώνουν Το κράτος, να κτίζουν ακριβώς όσο δικαιούνται ως να ήταν ενταγμένοι σε σχέδιο πόλεως.
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.
    Διότι οι εντάξεις στο σχέδιο πόλεως Κύριε Καραμανλή είναι μια από τις πιο μεγάλες πληγές στην χώρα μας, πχ.
    Έχω κάνει αίτηση το 1983 για ένταξη στο σχέδιο ----------- και ακόμη το συζητούν οι διάφοροι ημέτεροι προκειμένου να τακτοποιήσουν τα δικά τους και τους δικούς τους.
    Εκτός αυτού Κύριε Καραμανλή θα εκτιναχτεί η κατασκευή ακινήτων συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, δημιουργώντας ευημερία, και πλούτο στο κράτος, θα γεμίσουν τα ταμεία τους κράτους λεφτά! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
    Ε… και αν σας βλαστημούν μερικοί κομπιναδόροι και λοβιτουρατζήδες των αυθαιρέτων, μην τους πάρετε τοις μετρητοίς, αυτοί και την μάνα τους βλαστημούν άμα λάχει..

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ, ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι της κυβέρνησης, το μόνο που μπορεί να μας σώσει από την καταστροφή σε σχέση με τα οικονομικά, είναι να υποχρεώσετε να συνδεθούν στο INTERNET, όλα τα σημεία πωλήσεων, από περίπτερο μέχρι SUPER MARKET, με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών που θα βλέπει τις συναλλαγές τους, τις πωλήσεις τους., σε πραγματικό χρόνο, και αυτομάτως τον οφειλόμενο ΦΠΑ.
    Και για όποιον αρνηθεί την σύνδεση του στο Υπουργείο να του αφαιρείτε αμέσως η άδεια λειτουργίας.
    Σε όποιον αρέσει να δουλέψει έτσι ας δουλέψει, οι υπόλοιποι έτσι και αλλιώς είναι άχρηστοι και επιζήμιοι για τον Ελληνικό λαό.
    Παράλληλα θα βγάλετε στην αγορά ανθρώπους από την ΚΥΠ, από τον ΣΔΟΕ, που είναι Εθνική ανάγκη να τον αναστήσετε και με αυξημένη ισχύ, και να αφήσετε κατά μέρος τις σκέψεις όπως επειδή δημιουργήθηκε επί Πασόκ, και ανδρώθηκε, αλλά τα πήγε θαυμάσια, εσείς πρέπει να τον θάψετε επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι που υπάρχουν και σε εσάς και σε όλα τα κόμματα και τα σπίτια δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους, και αυτά είναι για κακομοίρηδες και αποτυχημένους, από την εφορία, και να κάνουν διαπιστώσεις εάν οι οπουδήποτε πωλητές, περνούν τις πωλήσεις και με πραγματικές ποσότητες και τιμές στο INTERNET, στο Υπουργείο Οικονομικών.
    Θα υπάρξουν βεβαίως αντιδράσεις, αλλά θα είναι από τους κλέφτες, και σαν κλέφτες θα τους αντιμετωπίσετε, και προπαντός όχι με το γάντι.
    Και φυσικά στο εγχείρημα αυτό θα ξεκινήσετε από δυο επαγγέλματα, από τα Φαρμακεία, και τα Βενζινάδικα.
    Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα φαρμακεία;
    Πόσα δισεκατομμύρια περνούν από τα Βενζινάδικα;
    Εμπρός λοιπόν να σας πει ο Ελληνικός λαός ένα μπράβο με την καρδιά του, και όχι από κακομοιριά ή από συμφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάξτε να βρείτε σε ποιές υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού υπηρέτησαν ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος κι ο Γιάννης Αλαφούζος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10Ο..ντάδες Αναρτήσεις..
    1000..λάδες ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS. ΕTΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ TΣΙΜΠΟΥΚΙΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
    ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ....
    ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

    Ξανά στο νοσοκομείο ο Χριστοφοράκος
    Στο Καρδιολογικό Κέντρο του Μονάχου εισήλθε ξανά χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος παρουσίασε ισχυρή ταχυπαλμία.
    -------------------------------- Ήταν την ίδια περίπου ώρα, που η Εισαγγελία του Μονάχου εισηγείτο την έκδοση του πρώην διευθυντικού στελέχους της Siemens στην Ελλάδα.
    -----------------------------------
    Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις 20 Ιουλίου στο ιατρείο των φυλακών όπου κρατείται και μια μέρα αργότερα διακομίστηκε στην κλινική Χάρλαχινγκ.
    ----------------------------------
    Χθες, η Εισαγγελία του Μονάχου παρέδωσε στο Εφετείο την εισήγησή της, η οποία -σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Εισαγγελίας Αλφονς Ομπερμάγερ- «ευθυγραμμίζεται πλήρως με το αίτημα των ελληνικών αρχών».
    --------------------------------
    Η τελική απόφαση για το αν θα εκδοθεί ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Siemens στην Ελλάδα, αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, από το Εφετείο του Μονάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κυβερνηση και το ΥΕΘΑ δινει το καλο παραδειγμα στους πολιτες να αυθαιρετουν.Μαλιστα με απυθμενο θρασος σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΥΜΜΗΤΟ

    ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΕΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΜΕ.

    Νεα Δημοκρατια
    Μπετον και Καρβουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ Η ΑΧΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΡΩΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-PRESS
    EΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ
    ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ.
    Αποφράξεις
    Απολυμάνσεις
    Καθαρισμοί (βόθρων - αποχετευτικών δικτύων)
    Βιολογικοί Καθαρισμοί
    Οικολογικές λύσεις αποβλήτων
    Εκκενώσεις Βόθρων
    Έλεγχος αγωγών με κάμερα.
    ΣΥΝΤΟΜA ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
    YΠΟΝΟΜΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ PRESS.
    "O AXOΡΤΑΓΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση