GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχίζουν και μπερδεύονται τα πράγματα...

Από το http://e-politico-gr.blogspot.com/ . @ Αρχίζουν και μπερδεύονται πολύ τα πράγματα με τη Siemens. @ Μάλιστα, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ο Μιχ...

Από το http://e-politico-gr.blogspot.com/
.
@ Αρχίζουν και μπερδεύονται πολύ τα πράγματα με τη Siemens.
@ Μάλιστα, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος απειλεί ευθέως τη Ν.Δ. και την κυβέρνηση.
@ Αν ο Χριστοφοράκος αρχίζει να δίνει στοιχεία για την χρηματοδότηση της Ν.Δ. από τη Siemens θα γίνει μπάχαλο.
@ Και προφανώς πάνε περίπατο οι σχεδιασμοί του Καραμανλή για ανάκαμψη και εκλογές.
@ Ωστόσο σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ η Εισαγγελία του Μονάχου παραπέμπει τον Χριστοφοράκο για δωροδοκία αλλοδαπών βουλευτών και όχι για δωροδοκία κομμάτων.
@ Είναι μεγάλη η αγωνία της κυβέρνησης να ...

εισπράξει τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο και να περιορίσει την φοροδιαφυγή.
@ Γι΄αυτό αναζητεί διέξοδο στη νέα τεχνολογία και τα on line συστήματα.
@ Δυστυχώς ξύπνησαν πολύ αργά.
@ Άρχισαν και πάλι τα σενάρια για μικρό ανασχηματισμό στα τέλη του μηνά.
@ Σύμφωνα με τα ΝΕΑ αν ο Καραμανλής προχωρήσει σε ανασχηματισμό θα δημιουργήσει ξανά Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και θα δημιουργήσει Υπουργείο Περιβάλλοντος.
@ Οι πληροφορίες λένε ότι ο Καραμανλής πραγματικά θέλει να δημιουργήσει Υπουργείο Περιβάλλοντος.
@ Να δούμε αν θα το… επιτρέψει ο Σουφλιάς.
@ Με την ευκαιρία να επισημάνουμε την μεγάλη εμμονή του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά να γίνουν εκλογές το Σεπτέμβριο.
@ Γιατί άραγε;
@Οι κακές γλώσσες λένε πολλά.

13 σχόλια

  1. "Δωστε μου ενα στρατο και σε 24 ωρες θα κανω εγω τον κοσμο να φωναζει το ασπρο μαυρο και το μαυρο ασπρο...
    Φυσικα αυτο δεν θα το πιστευει ,αλλα τι σημασια εχει??

    Θα ειναι κατι σαν τις "αληθειες της Κυριακης"...

    Ποιος σταληθεια πιστευει οτι .."κοινωνωντας" ,τελος παντων παιρνοντας την .."θεια" μεταληψη, πινει το αιμα του χριστου και τρωγοντας το προσφορο τρωει το σωμα του υιου του ..θεου???

    ΚΑΝΕΙΣ!!!

    Ομως δημοσια ?
    ΔΗΜΟΣΙΑ !! Ας τολμησει κανεις να πει κατι αλλο !!

    Αποσπασμα απο καποιο δοκιμιο του Αγγλου φιλοσοφου Ρασσελ.
    ==

    Γεγονος παραμενει οτι αυτο το αξιωμα ,που πρωτος ας πουμε το διατυπωσε ο Μακιαβελι,στην σημερινη εποχη παρολη την "διαχρονικη ισχυ του" ,εχει χασει την αξια του..

    Ισχυει ασφαλως σε τριτοκοσμικες χωρες τυπου Β.Κορεα,Κουβας,Βενεζουελα(οπου ενα καθικι τυπου τσαβες ,εχοντας το ελεγχο του στρατου εκανε το κοσμο να φωναζει ..δημοκρατια,την πιο μοχθηρη δικτατορια του 20ου-21ου αιωνα....

    Ομως !
    Αυτο το αξιωμα στις .."ελευθερες" δημοκρατιες ,θα μπορουσε καλλιστα να διατυπωθει και ως εξης:

    "Δωστε μου ισχυρα ΜΜΕ ,και θα κανω εγω τον κοσμο ....κλπ κλπ "..

    Βλεποντας κανεις τα ελληνικα ΜΜΕ να εχουν καταφερει να κανουν ενα 4-5% παραπανω Ελληνες να θεωρουν το βλακογιοργο ικανο να τους κυβερνησει...
    Ε!!!

    Ε! νομιζω οτι τα ΜΜΕ εχουν ξεπερασει και την ισχυ του στρατου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μπούμερανγκ για την ΝΔ εξελίσσεται το σκάνδαλο με το πολιτικό χρήμα και τις μίζες της Siemens στα πολιτικά κόμματα, γεγονός αναμενόμενο μετά την επιβολή -στη Γερμανία- ποινής στον προφυλακισμένο πρώην CEO Siemens Hellas, Μιχάλη Χριστοφοράκο, από την εισαγγελέα του Μονάχου, για χρηματισμό πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα κατά τη συγκεκριμένη περίοδο.

    «Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens, τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς».

    Η δήλωση-βόμβα του Στέφαν Κουρσάβε, βασικού συνηγόρου του Χριστοφοράκου, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή όσο και αποκαλυπτική. Αποτελεί την πλέον καθαρή επιβεβαίωση των προθέσεων Χριστοφοράκου, ο οποίος αισθανόμενος πως δεν έτυχε της προστασίας, την οποία ήλπιζε ή του είχαν υποσχεθεί για να μην μιλήσει, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, ώστε να διασφαλίσει την παραμονή του στη Γερμανία. Έτσι παρέδωσε στην εισαγγελία του Μονάχου ονόματα και στοιχεία για μίζες που φαίνεται να δόθηκαν την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ και προς το κυβερνών κόμμα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πριν από λίγες ημέρες η σχετική ποινή απευθείας από την εισαγγελέα Μονάχου.

    Και ενώ ο 4ος ειδικός ανακριτής, Νίκος Ζαγοριανός, μεταβαίνει εκ νέου την Πέμπτη στο Μόναχο, οι εξελίξεις πυροδοτούν το πολιτικό σκηνικό με το ΠΑΣΟΚ να εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

    Το Μέγαρο Μαξίμου δημοσίως επενδύει στην καλοκαιρινή ραστώνη και επιχειρεί υποβάθμιση των εξελίξεων, προσπαθώντας να τις χειριστεί σε επίπεδο υπουργού δικαιοσύνης, κρατώντας όσο μπορεί μακριά τη σύνδεση του ονόματος του πρωθυπουργού με τα τεκταινόμενα. Από κάθε πλευρά, πάντως, γίνεται σαφές πως η εβδομάδα μετά τον δεκαπενταύγουστο θα είναι εβδομάδα εξελίξεων στην υπόθεση Siemens, με τον Χριστοφοράκο να κρατά την μπαγκέτα και το πολιτικό σύστημα να χορεύει στο ρυθμό των αποκαλύψεων του πρώην επικεφαλής της Siemens Hellas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στη μέση ο... Μανώλης!
    ******************************
    Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, εάν ένας κυβερνητικός βουλευτής έβγαινε και δήλωνε ότι «οι κυβερνητικοί βουλευτές υποχρεώθηκαν να αθωώσουν συναδέλφους τους, που είχαν εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα», δύο τινά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και μάλιστα πάραυτα.
    Η ο βουλευτής θα είχε κληθεί να απολογηθεί αμέσως και εφόσον επέμενε στη δήλωσή του θα είχε διαγραφεί. Η η κυβέρνηση θα είχε παραιτηθεί, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές. Τρίτη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει!
    Αντίθετα όμως με ό,τι θα συνέβαινε λογικά παντού, στην Ελλάδα ο κ. Μανώλης δήλωσε στο «Πρώτο θέμα» ότι οι βουλευτές της ΝΔ υποχρεώθηκαν να αθωώσουν βουλευτές εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα και τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε...
    Απλά, ο κ. Ζαγορίτης και ο κ. Αντώναρος βγήκαν με δηλώσεις τους και κατηγόρησαν την αξιωματική αντιπολίτευση για «παραπολιτική»!
    Με άλλα λόγια, το γύρισαν στο «τσάμικο»... Επίσης οι «θιγόμενοι» βουλευτές από τις δηλώσεις του κ. Μανώλη, μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές -έχουν περάσει ήδη 48 ώρες-, σε καμία δήλωση - απάντηση και απόρριψη των αποκαλύψεων του κ. Μανώλη δεν έχουν προβεί.
    Η περιφρόνηση προς την κοινή γνώμη είναι πρωτοφανής. Είναι δυνατόν να συγκροτηθεί σοβαρό πλαίσιο αξιών για την κυβερνητική πολιτική με τέτοιες συμπεριφορές; Και ας υποθέσουμε (σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων») ότι ο κ. Καραμανλής, που δέχεται σχετικές εισηγήσεις, θα τις αποδεχθεί και από το βήμα της ΔΕΘ θα αποκλείσει από τις λίστες της ΝΔ τους εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα. Αποκαθίσταται, άραγε, το ηθικοπολιτικό έρεισμα της παράταξης, τόσο προς τους οπαδούς της όσο και ως προς την κοινή γνώμη; Με ποιον τρόπο όταν σύμφωνα με τον βουλευτή του -είναι ακόμα- τον κ. Μανώλη, οι εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα απαλλάχτηκαν με σχετική υποχρεωτική κομματική - κυβερνητική απόφαση;
    Τι νόημα έχει .χ. η υποκριτική δήλωση του κ. Ζαγορίτη, ότι «πρέπει να απομονωθούν όσα στελέχη πλήγωσαν την παράταξη;». Η οι συμβουλές του κ. Λούλη για απομάκρυνση από τις λίστες των «βατοπεδινών»;
    Η αντιμετώπιση της πολλαπλής κρίσης που «μαστίζει» τον δημόσιο βίο της χώρας έχει ως προϋπόθεση, πέρα από τις οποιεσδήποτε «τεχνικές προδιαγραφές», την αποκατάσταση του «δημόσιου ηθικού ελλείμματος».
    Πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη ο κ. Καραμανλής και έχοντας στις «αποσκευές του» αναπάντητες τις δηλώσεις Μανώλη, ποιον άραγε μπορεί να πείσει, ακόμα και για τις καλύτερες των προθέσεών του;

    Pan.Pan.
    copy paste by Green Devil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΥ ΣΤΥΛ..." ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ. ΕΝΩ ΛΕΓΕΤΕ
    ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ..Κ.Λ.Π. "....
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ....
    ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΟΥΤΙΝ !!!

    ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ " ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραμανλής-Αχμαντινετζάντ... Συμμαχία!

    Κατά την απολογία της Ελληνικής κυβέρνησης στον ΟΗΕ όπου βρέθηκε εξεταζόμενη για θέματα καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η η ελληνική αντιπροσωπία αρνήθηκε - μεταξύ των άλλων- την ύπαρξη στην Ελλάδα ρατσιστικών και νεοναζιστικών οργανώσεων.

    Επόμενο βήμα είναι η αποστολή εμπειρογνωμόνων-παρατηρητών που θα εξετάσουν την ευστάθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς της αντιπροσωπίας του Καραμανλή στον ΟΗΕ. Έτσι, η συγκυβέρνηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη, αποκτά επιτέλους τη θέση που της αξίζει.
    Είναι εκείνη δίπλα στο Ιράν, την Κορέα, το Πακιστάν και άλλα αντίστοιχα δημοκρατικά καθεστώτα.

    Αυτό θα είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ελληνική επιχειρηματολογία σε επίπεδο διπλωματίας όπως και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ θα ενισχύσει το τουριστικό ρεύμα και την πιστοληπτική θέση της Ελλάδας.

    ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (από την διεθνή κοινότητα) ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    Άντε βρε, και με ειρηνευτική δύναμη, με κυανόκρανους στο τέλος...

    τρόμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 11 Αυγ 2009 5:51:00 μμ

    Εσύ ΖΩΟΟΟΟ της ΝΔ, που η "παράταξή σου" δεν έχει ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ....
    (Δεν έχει, είπαμε!.....).

    Τι ακριβώς θέλεις να μας πεις, τέλος πάντων, γιατί δεν καταλάβαμε!.....

    Συγνώμη κιόλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΡΩΤΑ ΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΜΑΛΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ""Έχουμε στοιχεία για τις μίζες στη ΝΔ...""
    19 Σχόλια ) - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης Σύμπτυξη σχολίων

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ....
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ
    ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ.
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑ
    Ή ΣΕ ΖΩΑ.
    ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    11 Αυγ 2009 1:39:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ.ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΠΑΣΜΟ.ΚΑΙ Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΑΣ ΨΟΘΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ... ΕΝ ΕΤΙ 2009.

    ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΝΤΑΜΑΡΑ
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «……..η ΝΔ ……Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν στο σκοτάδι την περίοδο 2004-2007, αλλά τα γεγονότα τους καταδιώκουν»,

    Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας,



    «……..το ΠΑΣΟΚ, με το μακρύ εισπρακτικό παρελθόν στην υπόθεση της Siemens, οφείλει επιτέλους να σεβαστεί τη Δικαιοσύνη και να εμπιστευθεί τους θεσμούς»

    Υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Δένδια


    Δεν μπορείτε να μας πείσετε οτι δεν τα πήρατε απο την Siemens
    Ρε απατεώνες………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση