GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλού τα κακαρίσματα...

. Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες:‏ ...για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στην Alpha Ban...

.
Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες:‏
...για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στην Alpha Bank λένε (το διέψευσε), αλλά σύμφωνα με το http://www.fmvoice.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1#2!2!5313 η Πειραιώς σχεδιάζει...

8 σχόλια

  1. ΜΠΑ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ η κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας με φοροεισπρακτικά μέτρα τα μεσαία και μικρά εισοδήματα κατόρθωσε όχι μόνο να υπονομεύσει την κατανάλωση -κάτι που διαπιστώνουν τώρα στο ταμείο τους οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις- αλλά τελικώς τροφοδότησε τον φαύλο κύκλο των «κόκκινων δανείων», που σε διαφορετική κλίμακα βεβαίως ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την οικονομική κρίση.

    ΠΑΡ' ΟΛΑ αυτά, το μπόνους των δισεκατομμυρίων ευρώ που δόθηκε στις τράπεζες δεν συνοδεύτηκε δυστυχώς με αντίστοιχη απαίτηση για περιορισμό σε λογικά επίπεδα των επιτοκίων δανεισμού.

    ΗΔΗ οι τράπεζες (ξανα)γκρινιάζουν για τον... κίνδυνο των «κόκκινων δανείων» προκειμένου να διαφυλάξουν την κερδοφορία τους.

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ότι έστω και τώρα η κυβέρνηση θα αντιληφθεί ότι συντεταγμένη πολιτεία χωρίς πιστωτικά ιδρύματα που να «σκάνε» από τα υπερκέρδη μπορεί να υπάρξει. Με εξαθλιωμένους πολίτες όμως όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μπούμερανγκ για την ΝΔ εξελίσσεται το σκάνδαλο με το πολιτικό χρήμα και τις μίζες της Siemens στα πολιτικά κόμματα, γεγονός αναμενόμενο μετά την επιβολή -στη Γερμανία- ποινής στον προφυλακισμένο πρώην CEO Siemens Hellas, Μιχάλη Χριστοφοράκο, από την εισαγγελέα του Μονάχου, για χρηματισμό πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα κατά τη συγκεκριμένη περίοδο.

    «Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens, τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς».

    Η δήλωση-βόμβα του Στέφαν Κουρσάβε, βασικού συνηγόρου του Χριστοφοράκου, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ» είναι ιδιαιτέρως αιχμηρή όσο και αποκαλυπτική. Αποτελεί την πλέον καθαρή επιβεβαίωση των προθέσεων Χριστοφοράκου, ο οποίος αισθανόμενος πως δεν έτυχε της προστασίας, την οποία ήλπιζε ή του είχαν υποσχεθεί για να μην μιλήσει, αποφάσισε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, ώστε να διασφαλίσει την παραμονή του στη Γερμανία. Έτσι παρέδωσε στην εισαγγελία του Μονάχου ονόματα και στοιχεία για μίζες που φαίνεται να δόθηκαν την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ και προς το κυβερνών κόμμα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πριν από λίγες ημέρες η σχετική ποινή απευθείας από την εισαγγελέα Μονάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ....
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ
    ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ.
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΑΙ ΣΕ ΝΗΠΙΑ
    Ή ΣΕ ΖΩΑ.
    ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ.
    ΤΟΥ ΣΤΥΛ..." ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ "....
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ .....ΠΟΥΤΙΝ.

    ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ " ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑ ΠΟΛΥ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:55
    2:03

    Για να μάθετε ποιοί είναι ζώα και ποιοί ξύπνοι να μπείτε στο site :
    hellenic-carriers.com
    αφού το μελετήσετε τότε να μου πείτε σε ποιό κόμμα είναι οι πολιτικοί μεγιστάνες του πλούτου με στόλους εμπορικών πλοίων μεγαθηρίων που φέρουν σημαίες Λιβερίας και έχουν Φιλιππινέζικα πληρώματα .

    Και μετά λέει η Νέα Δυστυχία ότι προσπαθεί να μειώσει την ανεργία των Ελλήνων....
    Χαχαχαχαχαχα
    τους πιστέψαμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΣ
    ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΜΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ Ή ΟΧΙ.
    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΖΩΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΕΣΥ.
    ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ.
    ΘΑ ΤΡΩΣ ΠΑΛΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΥΧΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση